نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree60Likes

موضوع: نکات پایه برای تزیین کیک با ژله

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 23
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1

    نکات پایه برای تزیین کیک با ژله

    تزئین کیک با ژله

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma نمایش پست ها
    و اما دستور ژله کاور cover(زله روانی که برای پوشش کیک ها به کار می ره) از خانم جمشیدیان برنامه خانه مهر:

    آب 1 لیتر- شکر 800 گرم- پودر ژلاتین 3 قاشق سوپخوری پر معادل 20 گرم- پودر آگار 1 قاشق چایخوری- جوهر لیمو 4/1 قاشق چایخوری- رنگ و اسانس دلخواه

    آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوشد(مقداری از شکر را برای مخلوط کردن با ژلاتین و آگار نگه می داریم )

    پودر ژلاتین آگار و چند قاشق شکر را مخلوط کرده و وقتی آب به جوش آمد به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا دوباره به جوش آید

    جوهر لیمو را اضافه کرده و می گذاریم مواد با حرارت ملایم 25 دقیقه بجوشد در حین جوشیدن با قلم موی خیس دور تا دور ظرف را تمیز می کنیم

    بعد از خنک شدن اسانس و رنگ را به مواد اضافه کرده و مواد را 4-3 ساعت درون یخچال قرار می دهیم

    اگر مواد سفت بود و روی کیک نلغزید مواد را ازتوری رد کرده و کمی آب به آن اضافه می کنیم

    اگر جوهر لیمو را زیادتر بریزیم مواد شل می شود



    ژله فرم گرفته و نرم(ژله ای که برای تزئین و نوشتن روی کیک به کار می ره):

    آب نیم لیتر
    شکر 350 گرم
    پودر آگار آگار 1و 2/1 ق سوپخوری
    جوهر لیمو 4/1 ق چایخوری

    آب و شکر را مخلوط کرده روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد (کمی از شکر را برای مخلوط کردن با آگار کنار می گذاریم)

    شکر آگار و جوهر لیمو را بعد از جوش آمدن به آب اضافه کرده و می گذاریم به مدت 5 دقیقه بجوشد
    بعد از سرد شدن اسانس و رنگ را به مواد اضافه می کنیم


    متاسفانه فرصت نشد که موارد بالا را امتحان کنم و به صورت مصور آموزش بدم.
    به دلیل درخواست های مکرر شما فعلا دستورش رو گذاشتم تا بعد........

    توضیح در مورد آگار آگار موارد مصرف و فرق آن با ژلاتین رو به زودی در قسمت ژله قرار می دم
    ************************************************** ****
    و اما.................
    دستور ژله ترسیم مکشوف(کشف شده!) که مورد استفاده زیادی براتون داره
    یکی از مهم ترین استفاده هاش برای نوشتن روی کیک و دسره.
    و استفاده دیگه تزئین کیک که تصویرهای زیادی توی همین تاپیک ازش گذاشتم.
    و اما دستور ژله نوشتاری:

    آب سرد 4/1 پیمانه
    آبلیمو 4/1 پیمانه
    شکر 3/1 پیمانه
    نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

    شکر و نشاسته را در طرفی مخلوط کنید
    آبلیمو را به تدریج به مخلوط اضافه کرده هم بزنید
    آب را اضافه کنید
    مخلوط را روی حرارت بگذارید و مرتب به هم بزنید تا بجوش آمده و غلیظ شود
    از روی حرارت بردارید و رنگ و اسانس دلخواه را اضافه کنید و در یخچال قرار دهید
    این ژله را 2-3 هفته در یخچال می توانید نگه داری کنید
    ناظمی, Behjat, گلی 2 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  2. #2
    ژله نوشتاری
    نقل قول نوشته اصلی توسط najma نمایش پست ها
    و اما دستور ژله نوشتاری:

    آب سرد 4/1 پیمانه
    آبلیمو 4/1 پیمانه
    شکر 3/1 پیمانه
    نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

    شکر و نشاسته را در طرفی مخلوط کنید
    آبلیمو را به تدریج به مخلوط اضافه کرده هم بزنید
    آب را اضافه کنید
    مخلوط را روی حرارت بگذارید و مرتب به هم بزنید تا بجوش آمده و غلیظ شود
    از روی حرارت بردارید و رنگ و اسانس دلخواه را اضافه کنید و در یخچال قرار دهید
    این ژله را 2-3 هفته در یخچال می توانید نگه داری کنید

    ناظمی, ... رضوان ..., Andrew و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  3. #3

    ژله اگارآگار

    ژله اگارآگار

    نقل قول نوشته اصلی توسط sarasim نمایش پست ها
    ژله آگار آگار:
    یه ق غ پودر آگار
    یه لیوان آب
    3-4 قطره اسانس
    4-5 ق غ شکر

    همه رو مخلوط می کنیم و به روش بن ماری روی حرارت می گذاریم تا حل بشه و یکی دو دقیقه بجوشه
    بعد از حرارت بر می داریم و رنگ های مورد نظر رو اضافه می کنیم.
    ... رضوان ..., Andrew و كيميا65 این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  4. #4

    ژله کاور

    [QUOTE=sarasim;177482]
    _____________________________
    این دستورو استاد مسعود عمرانی توی سایتشون گذاشتن:

    آب ۳۰۰ گرم
    شکر ۲۰۰ گرم
    پودر اگارگار ۱۰ گرم
    جوهر لیمو نصف قاشق سوپ خوری
    عسل یا شهد مربای بهار نارنج ۴۰ گرم
    ابتدا آب و شهد یا عسل رو باهم در ظرفی مخلوط کنید هم بزنید ،روی اجاق گاز قرار دهید به مدت ۳ دقیقه
    سپس شکر و پودر اگار رو که قبلا مخلوط کردید به مواد فوق اضافه کنید
    بعد جوش آمدن شعله رو کم کنید جوهر لیمو را اضافه کنید به مدت ۱۶ دقیقه مجدد حرارت دهید
    بعد در جای خنک قرار دهید به مدت ۵ ساعت.
    برای استفاده از آن باید ۲ مرتبه از یک توری بسیار ظریف (مانند روسری)عبور دهید
    اگر برای پوشش کیک میخواهید استفاده کنید مجددا با کمی آبه ولرم مخلوط کنید تا رقیق شود.
    این ژله قابلیت رنگ پذیری دارد.
    hengamehh, 221162, fateme.mazhab1365 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  5. #5

    نکات پایه برای تزیین کیک با ژله

    دوستان جان پذیرای دستورات کشف شده شما هستیم
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    77
    پسند کرده
    476
    سلام استادهای هنرمند
    چرا من هر چی ژله نوشتاری درست می کنم شفاف نمی شه همیشه ماته. آخه چرا؟
    دوستتون دارم

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۸
    نوشته ها
    41
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    45
    پسند کرده
    33
    بریلوی اماده که میفروشن جزو کدوم یکی از این ژله هاست؟من میخوام طرحی که با شکلات دورگیری کردم با بریلوی حاضری رنگ کنم میشه؟باید رقیقش کنم؟

  8. #8
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرناز1368 نمایش پست ها
    بریلوی اماده که میفروشن جزو کدوم یکی از این ژله هاست؟من میخوام طرحی که با شکلات دورگیری کردم با بریلوی حاضری رنگ کنم میشه؟باید رقیقش کنم؟
    نه گلم بریلو نیاز به رقیق کردن نداره
    کمی بذارش رو بخار کتری تا شل بشه و برا کاور کردن ازش استفاده کن
    برا پر کردن داخل کار که دیگه نیاز نیست حتی رو بخار بگیری
    مستقیم استفاده کن
    Andrew, مامان غزل, *Afsaneh* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. تبادل نظر در مورد سفره هفت سین و تزیینات آن
      توسط * الهه * در انجمن نوروز - Nowrooz
      پاسخ: 284
      آخرين نوشته: ۱۳۹۶/۱۲/۲۶, ۰۷:۰۹ بعد از ظهر
    2. روش های غیرآزمایشگاهی تعیین جنسیت
      توسط نیمفادورا در انجمن بارداری و پیش از بارداری - Before getting Pregnant
      پاسخ: 1232
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۱۲/۲۵, ۰۹:۳۲ بعد از ظهر
    3. شمع چهل تکه (موزاییکی )
      توسط DaDa در انجمن شمع سازی - Candle Making
      پاسخ: 13
      آخرين نوشته: ۱۳۹۳/۱۲/۲۴, ۱۲:۱۱ قبل از ظهر
    4. آرشیو پاییــــــز 92 ( مطبخ مامی سایت )
      توسط (ziba) در انجمن مطبخ مامي سايت - MamiSite's kitchen
      پاسخ: 913
      آخرين نوشته: ۱۳۹۲/۰۹/۳۰, ۰۴:۰۷ بعد از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما