نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree449Likes

موضوع: نکات پایه تزیین کیک با انواع خمیر(فوندانت،مارزیپان،..)

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 127
صفحه 1 از 16 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    نکات پایه تزیین کیک با انواع خمیر(فوندانت،مارزیپان،..)

    نقل قول نوشته اصلی توسط pantea نمایش پست ها
    خمیر فوندانت

    پودر ژلاتین : 1 قاشق غذاخوری پر
    گلیسرین : 1 قاشق غذاخوری
    گلوکز : نصف پیمانه
    اب : 1 چهارم پیمانه
    روغن قنادی : 50 گرم
    پودر قند : 900 گرم

    اب سرد را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و روی بخار اب میگذاریم تا کاملا حل شود بعد گلسیرین را اضافه کرده و بعد از ان گلوکز را و خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم با بخار اب کاملا صاف و شفاف شود بعد روغن را اضافه کرده و از روی اب برمیداریم و میگذاریم روغن با حرارت خود مواد باز شود و هر از گاهی هم میزنیم

    نصف پودر قند را درون ظرفی ریخته و وسط انرا گود میکنیم و مواد را داخل ان میریزیم و مخلوطط کرده و کم کم تمام پور قند را اضافه میکنیم تا خمیری به دست اید که به دست نچسبد

    پودر قند را قبل از استفاده چند باز الک میکنیم

    خمیر به دست اومده را میتونیم تا 2 هفته در یخچال و 6 ماه درون فریزر نگه داریم و به انواع رنگها میتونیم دربیاوریم

    توی مواد اگه یه مقدار اسانس بزنیم خیلی بهتر میشه
    در کار با فوندانت ما از اب به عنوان چسب استفاده می کنیم.یعنی برای نصب روی کیک یا چسباندن قسمتهای مختلف از آب استفاده می کنیم
    sadaf717, azmil, مامان غزل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  2. #2

    مراحل ساخت خمیر فوندانت

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma نمایش پست ها
































    matinahid, عطر سیب, akram. و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  3. #3

    خمیر فوندانت

    از ماهنامه هنر آشپزی
    [QUOTE=ღ. saba .ღ;7965]
    فوندانت ...
    مواد لازم :

    پودر شکر الک شده ۴۸۰ گرم

    پودر صمغ عربی ۱ قاشق چایخوری

    آب سرد ۳قاشق سوپخوری

    پودر ژلاتین ۳ قاشق چایخوری

    گلیسیرین خوراکی ۲ قاشق چایخوری

    گلوکز مایع ۲ قاشق سوپخوری

    روغن نباتی صاف کرده ۱ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه :

    پودر شکر را در ظرفی با صمغ عربی مخلوط کنید . پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید

    تا به شکل اسفنج در آید بعد آن را روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین حل شود مراقب باشید نجوشد

    سپس گلوکز،گلیسیرین و روغن نباتی را با آن بیفزایید و با قاشق لاستیکی هم بزنید .

    موادآماده را روی پودر شکر بریزید و با قاشق لاستیکی خوب مخلوط کنید تا پودرشکر جذب شود سپس خمیر را روی سطحی که پودر شکر پاشیده ایم منتقل و خوب ورزدهید . قبل از مصرف باید مقدار مورد نیاز را ورز دهیم و بعد مصرف کنید.درست کردنش یه کم دردسر داره اگه بخرید راحت تر هستید همه ی لوازم قنادیها دارند..
    akram., مامان غزل و گیتار این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  4. #4

    خمیر فوندانت

    نقل قول نوشته اصلی توسط bahargol نمایش پست ها
    من با این مقدار مواد خمیر درست کردم
    400 گرم مارشملو
    پودر قند خیلی نرم 900 گرم
    اب 3 قاشق غذا خوری
    روغن جامد 150 گرم
    ..مارشملو بهتری ریز باشه ..من بزرگ خریدم اما با قیچی ریز کردم..اینجوری زود تر اب میشه
    پودر قند باید خیلی نرم باشه یعنی زبریش بین 2 انگشت احساس نشه
    من از روغن جامد نارگیل استفاده کردم...که سفید رنگ هم هست
    ..............مارشملو هار ور توی ظرفی بریز..اب روی روشون بریز و ..بزار توی مایکرویو..برای 40 ثانیه..بیرون بیار با قاشق هم بزن دوباره بزار برای مدت 40 ثانیه ..دوباره هم بزن..این کار را برای مدت 3 دقیقه یا 7 بار تکرار کن..البته بستگی به قدرت مایکرویو داره تا زمانی که وقتی هم میزنی تکه های مارشملو اب شده باشه و کمی حجمش زیاد شده باشه..حال پف کرده میشه
    مقداری پودر قند توی کاسه روی مارشملو ها ربزیو کمی هم بزن بعد
    روی میز کار را خوب با کمی از روغن چرب کن نیمی از پودر قند رو بریز میز و بعد مارشملو ها رو از کاسه روی پودر قند بریز..دستت. رو چرب کن و ورز بده ..هر وقت دیدی به دستت میچسبه ..کمی دستت رو چرب کن و پودر قند بریز ..تا جایی ورز بده و پودر بریز که خمیر سفت نشه و نرم باشه اما به دست نچسبه
    بزار توی کیشه و توی دمای میحط نگه دار
    اگر همزن برزگ داری بریز توی اون و کم کم بهش پودر قند بریز....چون خیلی دست درد میگیری زمان ورز دادنش.
    مامان غزل و گیتار این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  5. #5

    آموزش تصویری خمیر فوندانت با پارافین خوراکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdieh* نمایش پست ها
    آموزش تصویری خمیر فوندانت البته با پارافین خوراکی

    مواد لازم:
    آب جوش: 63 میلی لیتر
    ورق ژلاتین: 3 عدد
    پودر قند: 600گرم
    گلیسیرین خوراکی: 5/1 قاشق غذاخوری (من پیدا نکردم به جایش از پارافین خوراکی استفاده کردم. برای تهیه این خمیر حتما از گلیسیرین خوراکی استفاده کنید)
    گلوکز: 2/1 قاشق غذاخوری

    "نکته : 400 گرم هم پودر قند اضافه داشته باشید تا در صورت چسبناک و شل بودن خمیر به آن کم کم اضافه کنید.""
    " این مقدار برای حدود یک کیلو گرم فوندانت کافی است "







    http://www.mamipic.com/share-0625_4C5EB3D5.html http://www.mamipic.com/share-8AA3_4C5EB3D5.html
    ابتدا به روش بن ماري ورق ژلاتين را ذوب مي کنيم به صورتي که کاملا شفاف شود.به اين صورت ورق ژلاتين را زير آب سرد گرفته، تکان داده تا آب اضافه آن ريخته شود درون کاسه اي قرار داده . آب جوش را روي آن بريزيد و روي يک ظرف آب جوش قرارداده هم زده تا ذرات ژلاتين کاملا حل شود.گلوکز و گلیسیرین خوراکی را با يکديگر مخلوط کرده.به ژلاتين ذوب شده اضافه کرده کمي صبر کنيد تا حرارت آن کم شود. سپس آن را به پودر قند اضافه کنيد. و سريع خمير را ورز دهيد. هر چه بيشتر ورز دهيد خمير يکدست و نرمي به دست مي آيد. خمير را به چند قسمت تقسيم کرده و رنگ مجاز خوراکي را به آن کم کم اضافه کرده و دوباره کاملا ورز دهید. نکته با گذشت زمان خميري که رنگي شده است کمي تيره تر خواهد شد اين نکته را مد نظر داشته باشيد و رنگ را زياد به خمير اضافه نکنيد.پودر قند الک شده و گلیسیرین خوراکی بيشتري در دسترس داشته باشيد. اگر خمير کمي چسبنده بود پودر قند را به آن اضافه کنيد. و اگر کمي خشک و سفت بود گلیسیرین خوراکی به آن اضافه کنيد آنقدر که خمير نرم و لطيفي به دست بيايد و به دست نچسبد.خمیر را درون کیسه نایلونی قراردهید تا خشک نشود و هربار به اندازه مورد نیاز از خمیر بردارید این خمیر را می توانید به مدت چند ماه در یخچال نگهداری کنید.خمیر فوندانت جهت تزیین انواع کیک و مافین مورد استفاده قرار می گیرد.توی دستور فوندانت گلیسیرین خوراکی استفاده می کنند اما من چون نداشتم از پارافین خوراکی استفاده کردم و به مشکلی برنخوردم.به نظرم یکم بیشتر مجبور شدم از پارافین خوراکی استفاده کنم.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۲/۱۱ در ساعت ۰۸:۰۶ بعد از ظهر
    عطر سیب, مامان غزل, نایاب 90 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  6. #6

    خمیر فوندانت

    نقل قول نوشته اصلی توسط εїз Taraneh εїз نمایش پست ها
    من هم تونستم خمیر فوندانت درست کنم. خیلی راحت بود.


    خمیر فوندانت :

    مواد لازم:

    پودر قند خیلی نرم : 900 گرم

    گلوکز : 1/2 پیمانه

    پودر ژلاتین : 1 قاشق سوپخوری کمی سر خالی

    گلیسیرین : 1 قاشق سوپخوری

    آب سرد : 1/4 پیمانه

    روغن نباتی : 2 قاشق سوپخوری کاملا سر صاف

    اسانس : دلخواه


    طرز تهیه:

    پودر قند را الک می کنیم و یک پیمانه از آن را جدا نگه می داریم.

    روی آب سرد ، پودر ژلاتین می پاشیم و 5 دقیقه صبر می کنیم.

    کتری را جوش آورده و ظرف ژلاتین را می گذاریم روی کتری تا ژلاتین آب و شفاف شود.
    ( بعضا با دست تست می کنیم ، باید داغ داغ شود که حدودا این مرحله شاید 20 دقیقه یا بیشتر طول بکشد )

    ظرف را از روی کتری برداشته و گلوکز را اضافه می کنیم و دوباره روی کتری می گذاریم تا کاملا باز شده و حالت کشدار نداشته باشد و بعد گلیسیرین و در انتها روغن جامد را اضافه می کنیم.

    از روی حرارت برداشته و اسانس را اضافه می کنیم.

    کمی که سرد شد ، پودر قند الک شده را در کاسه ای می ریزیم و وسط آن را گود کرده و به تدریج مایع را می افزاییم.

    سریع با دوتا انگشت از وسط به طرفین مایع را انتقال می دهیم و شروع به ورز دادن می کنیم تا خمیر یکدست و لطیفی بدست آید.
    ( اگر خیلی چسبنده بود آن یک پیمانه پودر قندی که جدا نگه داشته بودیم را به آن می افزاییم و ورز می دهیم )

    بعد از ورز دادن ممکنه یه جزئی چسبنده باشد که عیبی ندارد.
    ( پودر قند اضافی نباید به خورد خمیر داد! )

    خمیر را داخل 3 کیسه فریزر می گذاریم و هوای آن را هم می گیریم.

    خمیر بعد از 3 الی 4 ساعت قابل استفاده است.


    روکش برای کیک :

    روی سطح کار پودر قند می پاشیم و خمیر را باز می کنیم.
    ( زیاد باز نمی کنیم که خمیر خشک شود ، 2-3 میلی با وردنه باز می کنیم )

    خمیر را با کمک وردنه به روی کیکی که با خامه آستر کشی شده و 3 الی 4 ساعت در یخچال استراحت کرده ، منتقل می کنیم.
    ( اگر خامه ضخیم باشد فوندانت آب می شود )

    وقتی که روی کیک گذاشتیم آرام صاف کرده و پایین آن را هم صاف می کنیم و با یکی دو سانت فاصله قیچی می کنیم.
    ( اگر بار اول تان هست ، کیکی که در قالب گرد پخته شده ، برای اینکار راحت تر هست )


    نکته ها :

    1) دست ها ، ظرف ها و سطح کار باید خیلی تمیز باشند.

    2) بجای پودر قند از پودر شکر هم می توان استفاده کرد.

    3) اگر یه مقدار اسانس در مواد بریزیم بهتر میشود.

    4) مایع ژلاتینی و گلوکزی را که آماده کردیم را نباید داغ داغ داخل پودر قند بریزیم.
    وگرنه خمیر فوندانت چسبنده می شود و داغی مایع باعث آب شدن پودر قند می شود.

    5) شفاف شدن ژلاتین در زودتر شکل گرفتن خمیر مؤثر هست.

    6) اگر خمیر حالت شل و چسبنده بود، پودر قند اضافه می کنیم.

    7) اگر خمیر حالت شکننده و سفت داشت ، گلیسیرین یا روغن جامد اضافه می کنیم.

    8) خمیر را می توانیم به انواع رنگ ها در بیاوریم.

    9) خمیر بدست آمده را می توان تا 2 هفته در یخچال و 6 ماه در فریزر نگه داریم.
    که برای استفاده 1 ساعت زودتر در دمای محیط گذاشته و کمی ورز دهید و استفاده نمایید.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۱/۱۵ در ساعت ۰۷:۴۱ بعد از ظهر
    عطر سیب, akram., مامان غزل و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  7. #7

    مارشملو فوندانت

    مارشمالوی فوندانت به روایت شف طیبه
    [QUOTE=fraulein fafa;78018]
    پس بریم سر اصل مطلب
    مارشملوی سفید 450 گرم
    آب 2 تا 5 ق غ
    پودر شکر 1 کیلو
    روغن ½ لیوان

    اگه نمیدونید که مارشملو marshmallow اصلا چی هست تحت هیچ عنوان توی مغازه ها راه نیافتید بگید " آقا مارشملو دارید؟" چون اونا هم نمیدونند که مارشملو برگ چه درختیه! فقط باید وقتی تو قفسه ها دیدید بگید " آقا یه بسته از اینا میخوام" !!! خلاصه اینکه مارشملو یه چیز شیرین پفکیه که توی باربکیو ها استفاده میکنند و سر سیخ میزنند و کباب میکنند . من یه رسپی بلدم که با مارشملو ، هات چاکلت درست میکنند که حرف نداره و خوشمزه ترین هات چاکلتیه که تا به حال خوردم! ( امسال زمستون که حسش نبود شاید زمستون سال دیگه آموزش بدم) من با مارشملو چیزای زیادی درست میکنم و حتی توی حلیم هم ازش استفاده میکنم ( به عنوان صبحانه رژیمی! که شاید یه وقتی آموزش دادم.)

    واسه همین همیشه تو خونه دارم. ولی شما از همین مارکی که من اینجا بهتون نشون میدم بخرید (اگه خودتون مشتریش هستید پس مارک مورد نظر خودتون رو بخرید) خوشبختانه این روزا دیگه تو همه فروشگاه ها پیدا میشه ( زندگی کم کم داره تو این پشت کوهی که ما هستیم بهتر میشه!)



    من مارشملوهای سفید رو از صورتی جدا کردم و از سفید ها استفاده کردم.
    خوب طبق معمول واسه ذوب کردنش با ید از "دبل بویلر" یا همون شیوه بخار آب استفاده کنید. ظرفتون رو روی ظرف حاوی آب جوش بذارید و هم بزنید تا کاملا ذوب بشه. 2 قاشق آب هم باید به مارشملو ها اضافه کنید. فکر کنم دیگه نیازی نباشه که توضیح بدم ...ولی باز تکرار میکنم...برای بار اول با کل مواد شروع نکنید. من با نصفش کار کردم . چون این خمیر رو میتونید هفته ها نگهداری کنید و خوب میصرفه که یکجا درست کنید و کم کم استفاده! و اما طبق معمول من از مایکروفر استفاده کردم. 30 ثانیه میذاریم توی فر و هم میزنیم...



    30 ثانیه دیگه ...و باز هم میزنیم...



    باز 30 ثانیه دیگه...اینکار رو به مدت 2.5 دقیقه انجام بدید



    حالا توی مارشملو پودر شکر بریزید. اصل ماجرا اینه که شکرتون خیلی خوب پودر شده باشه تا خمیر کاملا لطیفی بدست بیاد. من 4 بار آسیاب کردم! بعد دستتون رو چرب کنید و سطح کارتون رو هم خیلی زیاد چرب کنید! من روغن جامد نداشتم و از روغن گیاهی استفاده کردم. خلاصه روغن باید بغل دستتون باشه و مرتب همه چیز رو چرب کنید. بعد از 10 دقیقه چرب کردن باید یه همچین خمیری داشته باشید...که کش میاد ولی به دست نمی چسبه! خلاصه جون میده واسه تزئین کیک! ( اگه دیدید که پودر قند گلوله شده توی کارتون هست به خمیر آب اضافه کنید)




    كيميا65, akram., نایاب 90 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  8. #8

    خمیر فوندانت

    نقل قول نوشته اصلی توسط ayla1 نمایش پست ها
    دوستان عزیزم یک دستور متنوع دیگر برای فوندانت با استفاده از راحت الحلقوم:

    پودر قند 2 ليوان
    راحت الحلقوم 250 گرم
    نشاسته ذرت 1 ليوان

    بودر قند با راحت الحلقوم كاملا ورز داده ميشه تا جذب هم بشن بعد ارام ارام نشاسته ذرت افزوده ميشه.

    ( عکسها مربوط به 3/2 مواد هست)





    akram., malihejoon773, mami mahdis و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

صفحه 1 از 16 123411 ... آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. تزیین واستفاده ظروف و وسایل مختلف به عنوان جا شمعی
      توسط rahayi در انجمن شمع سازی - Candle Making
      پاسخ: 126
      آخرين نوشته: ۱۳۹۶/۰۸/۱۶, ۱۰:۱۷ بعد از ظهر
    2. روش های غیرآزمایشگاهی تعیین جنسیت
      توسط نیمفادورا در انجمن بارداری و پیش از بارداری - Before getting Pregnant
      پاسخ: 1232
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۱۲/۲۵, ۰۹:۳۲ بعد از ظهر
    3. شمع چهل تکه (موزاییکی )
      توسط DaDa در انجمن شمع سازی - Candle Making
      پاسخ: 13
      آخرين نوشته: ۱۳۹۳/۱۲/۲۴, ۱۲:۱۱ قبل از ظهر
    4. آرشیو پاییــــــز 92 ( مطبخ مامی سایت )
      توسط (ziba) در انجمن مطبخ مامي سايت - MamiSite's kitchen
      پاسخ: 913
      آخرين نوشته: ۱۳۹۲/۰۹/۳۰, ۰۴:۰۷ بعد از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما