نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree906Likes

موضوع: تزئین کیک با خامه

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 860
صفحه 1 از 108 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    تزئین کیک با خامه

    کیک های مناسب برای تزئین و سرو با خامه کیک های اسفنجی هستند که بافت سبک و نرمی دارند و معمولا بدون چربی و یا کم چرب تهیه می شوند.در مورد این کیک وشیوه های تهیه اون در مبحث کیک اسفنجی توضیحات لازم داده شده و تکمیل خواهد شد.

    برای تهیه خامه مناسب برای تزئین کیک چندین راه وجود داره که به تفصیل توضیح می دم

    1- اولین و در حقیقت ساده ترین راه تهیه خامه فرم گرفته آماده از قنادی و تزئین کیک با اون هست.
    برای این کار روز قبل از تهیه خامه باید به قنادی مراجعه کنید و درخواست بدید تا روز بعد و معمولا اول صبح خامه رو به صورت آماده(شیرین شده و فرم گرفته) به شما تحویل بدهند.این روش تهیه معایب و مزایایی داره .عیب اون اینکه همه قنادی ها این سفارش رو قبول نمی کنند و تازه اگه هم قبول کنند خیلی از قنادی ها خامه خوشمزه و باکیفیتی ارائه نمی دهند .و اما اگه بتونید قنادی رو پیدا کنید که خامه خوب و باکیفیت رو با قیمت مناسب به شما ارائه کنه دیگه استرس و نگرانی بابت فرم نگرفتن خامه یا تبدیل به کره شدنش رو ندارید.

    2-روش دوم فرم دادن خامه های صبحانه معمولیه.یه کار سخت و طاقت فرسا!!!این خامه ها به این دلیل که دارای چربی کمی هستند(چربی لازم برای فرم دهی) به سختی فرم می گیرند و یا بعد از فرم دهی زود شکل خودشون رو از دست می دن با این حال من طعم شون رو از انواع دیگه بیشتر می پسندم و چون مواد افزودنی ندارند از نظر حفظ سلامت(مخصوصا برای استفاده کودکان) مطمئن ترهستند.اگه کیک رو برای مصرف خانگی تهیه می کنید و مدل تزئینتون احتیاج به فرم دهی ریاد خامه نداره و قصد اجرای قوانین چشم و چال رو هم ندارید !! از این روش تهیه خامه استفاده کنید.
    سعی کنید خامه های مونده تر(از تاریخ تولیدشون مدت زمان بیشتری گذشته باشه) تهیه کنید.خامه رو توی یک تنظیف یا پارچه خیلی ظریف بریزید تا شیر اضافی اون کاملا خارج بشه .بعد به اضای هر 1 کیلوگرم از خامه حدود 200 تا 250 گرم شکر رو با خامه مخلوط کنید و در فریزر بگذارید تا یخ بزنه .هنگام مصرف از فریزر خارج کنید اجازه بدید به غلظت بستنی نرم برسه و بعد با هم زن هم بزنید تا زمانی که جای پره های همزن روی خامه بمونه و از بین نره(خامه فرم بگیره) و بعد استفاده کنید.برای سهولت کار و یا وقتی که هوا گرم باشه می تونید ظرف خامه رو درون یک ظرف که خرده یخ توش ریختید قرار بدید و بعد هم بزنید.

    3.روش سوم استفاده از خامه های شیرین شده آماده که به صورت یخ زده و بسته های یک ،سه و پنج کیلوگرمی در فروشگاه های لوازم قنادی عرضه می شه و فرم دهیه اون در خانه هست.این خامه رو در فریزر نگه داری می کنید و زمان مصرف به مقدار نیازخارج کرده و هم می زنید تا فرم بگیره.احتیاجی به اضافه کردن افزودنی(شکر و وانیل ) نیست.
    به گفته خانم طوروسیان عزیز مربی آشپزی خامه ممتاز مارک پاک با بسته بندی سفید و زرد از انواع مرغوب این نوع خامه است که به راحتی فرم می گیره.

    "برای فرم دادن به خامه ابتدا خامهای را که فریز کرده اید یا در یخچال یا در دمای اتاق به اصطلاح کمی دیفراست یا یخ زدایی کنید. زمانی که خامه تقریبا مثل بستنی کم باز شده شد آن را در کاسه همزن یا یک کاسه بهتر است استیل یا شیشه ای بریزید و با کمترین درجه همزن تا جایی بزنید که تمام ذرات یخ داخل خامه از بین رفته باشند. پس از این مرحله سرعت همزن را کم کم افزایش دهید تا زمانی که خطوط به خوبی روی خامه باقی بماند در این زمان همزن را نگه دارید سر همزن را داخل خامه فرو ببرید و بعد به طو ر عمودی خارج کنید اولا خامه باید کاملا حالت کفی داشته باشد و خامه آبکی نباشد و نوک آن کاملا به حالت قله ای بایستد ذر این مرحله معمولا حجم خامه 2 برابر میشود. نکته این است که وقتی متوجه میشود چیزی به زده شدن کامل خامه نمانده است دوباره سرعت همزن را کمتر کنید تا خامه را بهتر تحت کنترل داشته باشید و خامه ناگهان به کره تبدیل نشود"
    خانم نواب ،فروم هنرآشپزی
    http://forum.hashpazi.ir/forum_posts.asp?TID=34&PN=13

    ادامه دارد...........
    setarehmb و كيميا65 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: تزئین کیک با خامه

    4- طرز تهیه خامه فرم گرفته در منزل:
    "خامه مورد نظر شما باید دارای درصد چربی مناسب بوده تا به راحتی فرم بگیرد و در عین حال کاملا سبک و پوک باشد توجه به این نکته تا حد زیادی مشکل شما را برطرف خواهد کرد.پس توصیه می شود از خامه هایی استفاده کنید که حداقل 35 درصد چربی داشته باشند.
    چنانچه از میزان چربی خامه کاملا مطلع نیستید از ترکیب خامه های چرب لبنیاتی با خامه کم چرب صبحانه موجود در بازار استفاده کنید.کافی ست این دو نوع خامه را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید و برای شیرین کردن آن به ازای هر 1 کیلوگرم خامه 250 گرم شکر استفاده نمایید"
    گلریز کاوه

    بعد از شیرین کردن خامه را حداقل به مدت 2 ساعت درون فریزر قرار داده و بعد مانند روش های قبل خامه را فرم دهید.

    این ها روش های تهیه خامه فرم گرفته بود.اما برای تزئین کیک می توان از مواد جایگزین خامه استفاده کرد.پودر خامه ،کرم شانتی ،خامه های گیاهی آماده و...
    در مورد نحوه مصرف این مواد توضیح خواهم داد
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: تزئین کیک با خامه

    جایگزین های گیاهی خامه

    پودر خامه:پودر سفید رنگی که بعد از مخلوط شدن با آب یا شیرسرد و شکر و سپس هم زدن به خوبی فرم می گیره .

    کرم شانتی در دونوع ایرانی و خارجی:در حقیقت همون پودر خامه هست که شیرین شده و اسانس داره و طبق دستور با آب و شیر مخلوط و زده می شه









    خامه های گیاهی آماده:محتوی این بسته ها که به صورت مایع هست رو کافیه حدود 12 ساعت درون یخچال نگه داری کنید و سپس با همزن بزنید تا فرم بگیره.(در حقیقت همون پودر خامه مزه دار شده ترکیب شده با شیر یا آب)



    و محصول دیگری که توصیه من استفاده از اون فقط برای تزئین دسر و نوشیدنی هاست .کف خامه یا اسپری خامه.





    درکل من به شخصه طعم هیچ کدوم رو نمی پسندم .ولی می تونید درتزئین مدل هایی که احتیاج به فرم گیری کامل خامه داره از این محصولات استفاده کنید.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۵
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: تزئین کیک با خامه

    نجما جون2تاسوال!خامه با مارک پرستوک که هنر اشپزی تبلیغ داره گیاهی یا حیوانی!اونم باید فرم بهش داد؟میشه تو این خامه های اماده یا خامه قنادی که سفارش میدیم رنگ بریزیم خوکشل بشه؟یه دفعه به بستنی وانیلی رنگ اضافه کردم شل شد دیرم دوباره بست!لطفا فوری برای تولده پسره مامان روی کیکم چند رنگ خامه می خوام
    به بهشت نمی روم انجا که مادرم نباشد...

  5. #5

    Re: تزئین کیک با خامه

    fandii جون ببخش پستت رو الان دیدم.در مورد پرستوک اطلاع دقیق ندارم می پرسم بهت می گم اما توی خامه می تونی رنگ اضافه کنی یکم که خامه رو زدی و سفت شد رنگ خوراکی رو بهش اضافه کن و بزن تا فرم بگیره.
    می تونی بعد از فرم دادن کل خامه ،خامه رو به قسمت های مختلف تقسیم کنی و توی هر کدوم رو رنگ دلخواه بریزی و به هم بزنی.البته سعی کن رنگ ژله ای(مثل رنگ های ویلتون) استفاده کنی تا خامه شل نشه
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #6

    Re: تزئین کیک با خامه

    برای تزئین کیک اسفنجی با خامه، اگه ارتفاع کیک کم بود می تونیم 2 کیک را روی هم قرار داده و تزئین کنیم و اگه ارتفاع کیک برای برش مناسب بود به چند طریق می تونیم کیک رو به 2 یا چند لایه تقسیم کنیم
    اول استفاده از ابزار مخصوص این کار که در شکل می بینید
    دوم استفاده از چاقوی دندانه دار مخصوص برش نان و کیک،برش کیک با این وسیله احتیاج به مهارت داره تا لایه های کیک هم ارتفاع و صاف برش بخوره ،اگه قبلا تجربه این کار رو نداشتید می تونید دور تا دور کیک رو به ارتفاعی که می خواهید برش بزنید به وسیه خط کش و خلال دندان علامت گذاشته و سپس برش بزنید
    روش سوم استفاده از نخ (که بهتره نخ نامرئی یا نخ دندان باشه) نخ رو دور دو انگشت اشاره پیچیده و پشت کیک بندازید و با حرکت دست به صورت اره کیک را برش دهید .در این روش هم می تونید از خلال دندان برای صاف بریدن کیک کمک بگیرید
























    بعد از اینکه کیک رو برش زدید برای اینکه کیک لطیفی داشته باشید و کیک شما بعد از تزئین آب خامه رو جذب نکنه بهتره لایه های کیک رو مرطوب کنید.برای این کار می تونید از شربت بار رقیق(شیره شکر) و اسانس، آب میوه یا کمپوت(مثل کمپوت آناناس) ، قهوه رقیق ، شربت های مختلف و ... متناسب با مواد میانی کیک استفاده کنید.اما توجه داشته باشید که لایه ها فقط مرطوب شوند و خیس و خمیر مانند نشوند.










    mehr.shid این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #7

    Re: تزئین کیک با خامه

    بعد از مرطوب کردن لایه های کیک بین لایه ها رو با خامه فرم گرفته (و به دلخواه میوه و گردو و ...) پر می کنیم. من معمولا از کمپوت آناناس گردو و شکلات چیپسی استفاده می کنم

    *خامه کشی لایه ها رو تا کناره های کیک انجام ندهید، بعد از گذاشتن لایه ها روی هم با فشار دست دو لایه روی هم فیکس شده و خامه تا کناره های کیک کشیده می شه
    *من معمولا کمی پودر کاکائو به کیک اسفنجی اضافه می کنم تا بوی تخم مرغ از بین بره
    *بهتره کیک رو روز قبل از مصرف تهیه و یک لایه خامه روی اون بکشید(آستر کشی) تا به خورد کیک بره .توی یخچال نگه داری و روز بعد باز یک لایه خامه روی کیک کشیده و تزئین کنید
    ندا ندا و كيميا65 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #8

    Re: تزئین کیک با خامه

    برای خامه زدن کیک
    1.یا کیک توی پایه گردون درست میشه و تزئین میشه و با کمک دست و پالت خامه کشی توی ظرف سرو گذاشته میشه
    2 و یا اینکه از اول توی ظرف مورد نظر یا سرو میگذارند و تزئین میکنند
    وقتی از روش دوم استفاده کنیم توی ظرف یا بشقاب رو یک قاشق خامه میگذارند تا کیک در حین کار و خامه کشی حرکت نکنه و ثابت بمونه
    و اون کاغذ روغنی ها برای این هست که خامه ای دور کیک میزنیم روی بشقاب نریزه و دیس یا بشقاب کثیف نشه...بعد از اتمان کار کاغذ ها رو به ارومی از زیز کیک بیرون میکشند و بعد دور کیک را شکوفه میزنندد و یا ترافل و غیره ....
    توی عکسی که اون خانم یا اقا داره کیک رو اندازه میگیره تا اونجایی که من دیدم و میدونم علامت مینزه تا کیک را راحتر ببره یعنی اون خلالها برای این هست که اندازه کیک مشخص بشه و کیک کج در نیاد
    برا یاونهایی که حرفه ای نیستند و یا تازه کار را شروع کردندخیلی روشهایی خوبی هست
    کاغذ هارو هم که دور کیک میگذارند خیلی راحت میشه بادام و یا ترافل و شکلات ریخت و کمی کاغذ را بلند در تا ترافل یا بادامها به دور کیک بچشبند
    یاز سوالی بود د خدمتم
    كيميا65 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

صفحه 1 از 108 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما