نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree250Likes

موضوع: آش شله قلمکار - آش شله مشهدي

نمایش نتایج: از 57 به 59 از 59
صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 5678
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    360
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    2984
    پسند کرده
    1219
    اش شله قلمکار باتزیین جاری کشک و سیر صرفا برای تزیین بود تو ی اش نبود ابدانام: IMG_0987.jpg نمایش: 259 اندازه: 77.0 کیلو بایت
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  2. بانک بند ناف
  3. #58
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    815
    نوشته های وبلاگ
    351
    میزان امتیاز
    1138
    پسند شده
    19490
    پسند کرده
    12267

    ویترین مدال ها

    نام: DSC01599.jpg نمایش: 202 اندازه: 102.4 کیلو بایت

    شله مشهدی
    مواد لازم :
    گوشت دنده گوسفندی 500 گرم
    بلغور گندم 1 پیمانه
    برنج نیم دونه نصف پیمانه
    نخود نصف پیمانه
    لوبیا چیتی نصف پیمانه
    لوبیا سفید نصف پیمانه
    لوبیا قرمز نصف پیمانه
    ماش نصف پیمانه
    پیاز دو عدد
    نمک ،فلفل ،دارچین و هل به میزان لازم
    خورش قیمه به اندازه کافی برای روی آش و تزئین

    طرز تهیه:
    حبوبات رو 12 ساعت خیس میکنیم و در طول 12 ساعت یکی دو بار آبش رو عوض میکنیم

    بلغور و برنج رو با هم میذاریم بپزه

    آب حبوبات رو هم خالی میکنیم و جداگانه با مقداری آب میذاریم بپزه

    نام: 5.jpg نمایش: 208 اندازه: 96.9 کیلو بایت

    بعد از پخت نیمی از اون رو با گوشت کوب میکوبیم و همراه با نیمی دیگه به بلغور و برنج اضافه میکنیم

    نام: 9.jpg نمایش: 203 اندازه: 101.3 کیلو بایت

    گوشت رو هم با مقداری آب روی اجاق میذاریم کفش رو میگیریم پیاز رو نگینی خرد میکنیم و بهش اضافه میکنیم و 3 تا 4 ساعت بهش زمان میدیم تا بپزه

    نام: 15.jpg نمایش: 205 اندازه: 99.5 کیلو بایت

    بعد از پخت از آب خارج میکنیم و استخوناشو در میاریم و کاملا ریش ریش میکنیم و میکوبیم و داخل مواد میریزیم

    نام: 18.jpg نمایش: 203 اندازه: 92.3 کیلو بایت

    آب گوشت رو هم به همراه پیازش داخل مواد میریزیم

    نام: 19.jpg نمایش: 204 اندازه: 100.5 کیلو بایت

    حالا نمک و فلفل و هل و دارچین رو هم اضافه میکنیم

    و از شروع پخت 10 تا 12 ساعت میذاریم بپزه تا کاملا جا بیفته و کشدار بشه و مدام هم میزنیم تا ته نگیره بهتره از قابلمه نچسب استفاده کنیم

    و در آخر یه خورش قیمه لعاب دار و خوشرنگ و خوشمزه درست میکنیم و میریزیم روش

    با این که سخته ولی خوشمزست امتحان کنید

    نام: DSC01601.jpg نمایش: 205 اندازه: 102.1 کیلو بایت
    nora1, نایاب 90, maman_mahya و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #59
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    815
    نوشته های وبلاگ
    351
    میزان امتیاز
    1138
    پسند شده
    19490
    پسند کرده
    12267

    ویترین مدال ها

    نام: DSC03623.jpg نمایش: 67 اندازه: 92.9 کیلو بایت

    آش شله قلمکار با این دستور

    آش شله قلمکار - آش شله مشهدي
    *هما*, hengamehh, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 5678
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما