نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree497Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان فارس

نمایش نتایج: از 137 به 141 از 141
صفحه 18 از 18 نخستنخست ... 815161718
  1. #137
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    890
    نوشته های وبلاگ
    352
    میزان امتیاز
    942
    پسند شده
    14475
    پسند کرده
    14669

    ویترین مدال ها

    Smile

    آش کارده


    تهیه آش کارده
    سبزی کارده را که برگ های پهنی داره و شبیه اسفناج هست را تهیه میکنید و بعد از شستن میریزید توی آبکش تا آب اضافی اون بره
    بعد با سبزی خرد کن به قطعات درشت خرد میکنید اگر هم خواستید با دست خرد کنید حتما دستکش بپوشید چون به دست آسیب میزنه


    سبزی خرد شده را توی یه ظرف بزرگتر میریزیم و حسابی با آرد گندم مخلوط میکنیم یعنی کم کم سبزی را با آش در دستمان که دستکش هست خوب حالت رفت و برگشتی میدهیم تا آرد به خورد سبزی بره

    بعد از این کار توی یه قابلمه سبزی کارده و آرده را میریزیم و دوغ را بهش اضافه میکنیم و مثل درست کردن ماست خوب پتو پیچ و در جای گرم میذاریم تقریبا 1.5 تا2 روز
    بعد از این مدت ( به قول دوستان ) اگه کارده ته نشین شده بود و سبزی خراب شده ولی اگه حالت حباب حباب داشت پس مراحل کار درست بوده

    سپس به این مواد کمی برنج نیم دانه محلی و خیلی کم زردچوبه و نمک همراه با دوغ اضافه میکینم و روی حرارت متوسط که آرام آرام بپزه و جا بیافته
    نکته مهم دیگر اینکه اصلا تا مراحل آخر پخت این آش نچشید چون باعث میشه زبان و معده شما زخم بشه
    بعضی ها هم در تهیه این آش بجای دوغ از آّبغوره استفاده میکنن

    فواید آش کارده
    برای کسانی که کسترول و فشار خون بالا دارن
    به علت رقیق کردن خون از بیمارهای قلبی جلوگیری میکنه
    وبرای کسانی که میخوان سودا و صفرای بدنشون را کاهش بدن عالیه
    maman_mahya, sita-golam, Miss Razieh و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #138
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    890
    نوشته های وبلاگ
    352
    میزان امتیاز
    942
    پسند شده
    14475
    پسند کرده
    14669

    ویترین مدال ها

    کنگر پلو


    کنگر پاک کرده و شسته را در روغن تفت میدهیم
    پیاز داغ و گوشت چرخ کرده به همراه نمک و ادویه را هم درست میکنیم
    زمانی که خواستیم برنج را دم کنیم لایه لایه از کنگر و مواد گوشتی مابین برنج میریزیم

    البته بعضی ها علاوه برکنگر و مواد گوشتی بابونه تازه و سبز هم میزنند که به نظر من فوق العاده خوشمزه میشه
    باران67, zakizadeh, سادن و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #139
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    rasta-93 آواتار ها
    سوده شیخی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    اندیشه
    نوشته ها
    285
    میزان امتیاز
    123
    پسند شده
    1961
    پسند کرده
    1139
    خوب سلام بانوان کدبانو
    رفتم پلوهای مخلوط غذام بزارم اما نبود
    بنه پلوی عزیز که از شیرازیا یاد گرفتم خانواده همسر جان. عاشقشم
    نام: 20160619_135233.jpg نمایش: 196 اندازه: 91.1 کیلو بایت
    ته دیگ هم چوب شوره
    نام: 20160619_134431.jpg نمایش: 194 اندازه: 97.2 کیلو بایت
    خوب حالا بگم بعد از اینکه بنه تازه رو پاک کردید با مرغ کم آب میزاریم بپزه اما آخره پخت دو سه تا قاشق سس داشته باشه. برنج رو آبکش کرده و لابه لاش مواد میریزید و روش هم زعفرون آب کرده. من برای اینکه مرغش وسط برنج استخوان نداشته باشه از فیله استفاده کردم.
    باران67, *هما*, zakizadeh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مامی سایتی ها دوستتون داررررم

  4. #140
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Miss Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    265
    میزان امتیاز
    697
    پسند شده
    5743
    پسند کرده
    8806
    آش کوفته سبزی

    کوفته سبزی یکی از غذاهای سنتی و محلی شیرازی*ها است.
    مواد لازم:

    -برنج نیم*دانه

    -لپه

    -سبزی کوفته (شوید، تره ، ترخون ، ریحان ، جعفری )

    -گوشت چرخ کرده

    طرز تهیه:

    * برنج و لپه را از روز قبل به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت خیس می*کنیم.

    * سبزی را پس از پاک کردن و شستن خرد می*کنیم. برنج و لپه خیس خورده را در آبکش ریخته تا آب آن برود بعد روی یک دستمال تمیز پهن کرده تا نم آن گرفته شود ( چون اگر آب داشته باشد کوفته باز می*شود ) در همین فاصله یک پیمانه برنج نیمدانه و مقداری از سبزی در قابلمه ریخته بصورت آش پخته شود ( آب آن زیاد باشد )

    * برنج و لپه و سبزی و ادویه و نمک و فلفل را همه باهم در غذا ساز ریخته تا میکس شود بعد با گوشت چرخ کرده حدود ۱۵ دقیقه ورز می*دهیم.

    * سپس پیاز داغ درست می*کنیم. مقداری کشمش و گردوی ریزشده را تفت می*دهیم .

    * از مواد میکس شده گلوله*ای اندازه یک نارنگی برداشته وسط آن را کشمش ، گردو، و پیازداغ گذاشته می*پیجیم و دانه دانه در آش که در حال جوش هست می*ریزیم (کوفته*ها را دانه دانه به فاصله ۱۵ثانیه می*اندازیم تا باز نشوند).

    * کوفته*ها که تمام شد حرارت را کم کرده می*گذاریم تا آش جا بیفتد آش نباید رقیق باشد، نوش جان.

    فایل پیوست 226494

    نام: applex_1467534828102.jpg نمایش: 152 اندازه: 99.4 کیلو بایت
    sita-golam, najmehkhatoon, hengamehh و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  5. #141
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36119
    پسند کرده
    54988
    حلوا نشاسته جان با دستور قبلیم

    غذاها و خوردنیهای استان فارس

    نام: halvaneshaste95.jpg نمایش: 71 اندازه: 76.9 کیلو بایت
    باران67, mitra40, RE79EL و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


صفحه 18 از 18 نخستنخست ... 815161718
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما