نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree497Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان فارس

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 141
صفحه 16 از 18 نخستنخست ... 6131415161718 آخرینآخرین
  1. #121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هستی ساغر آواتار ها
    مهتا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    614
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    4397
    پسند کرده
    8828

    ویترین مدال ها

    آش غوره

    لپه رو خیس میدیم
    بعد میذاریم بپزه همینجور که در حال پخت کامل هست خرده برنج محلی رو بهش اضافه میکنیم
    بعد هم شوید یا به قول خودمون شود
    در اخر پخت ابغوره رو اضافه میکنیم بسته به ذائقتون داره کم یا زیادش
    من که ترش ترش دوست دارم
    موقع سرو هم پیاز تفت داده شده بهمراه نعنا داغه روش میریزیم
    فقط اگه برای فرد سرماخوردست از ریختن پیاز داغ صرف نظر کنین
    نوش جوووون
    مرجان.ر, sepidar_194, m1361 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عاشق قلب های بخشنده ای هستم که در اینجا بدون هیچ ادعای با زحمت عکس و دستور کارهاشون رو میذران
    دعای خیرم بدرقتون

  2. بانک بند ناف
  3. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    dokhmal2 آواتار ها
    dokhmal2
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۹
    محل سکونت
    خونه مون :)
    نوشته ها
    1,395
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    3927
    پسند کرده
    1918
    سلام

    بعضی غذاها تکراری بود و خیلی غذاهای شیراز نیس ههه

    کتلت شیرازی رو منم میخوام
    +
    مرغ مسمای شیرازی

    خانومای هنرمند دست به کار شید لدفا
    کوکو سیب زمینی
     

  4. #123
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    من ۳ تا دونه کلم سنگ متوسط گرفتم برای کلم پلو شیرازی کافیه ؟
    باید پوستشو بکنم ؟ خورد کنم بعد بپزم ؟ اخه خیلی سفته
    چقدر طول میکشه تا بپزه ؟
    چیز دیگه هم میشه با این کلما درست کرد ؟


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  5. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aftab shiraz آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    نوشته ها
    1,327
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    11067
    پسند کرده
    5910
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین بیان نمایش پست ها
    من ۳ تا دونه کلم سنگ متوسط گرفتم برای کلم پلو شیرازی کافیه ؟
    باید پوستشو بکنم ؟ خورد کنم بعد بپزم ؟ اخه خیلی سفته
    چقدر طول میکشه تا بپزه ؟
    چیز دیگه هم میشه با این کلما درست کرد ؟
    بله دوستم .اول پوست میکنید بعد مثل سیب زمینی خلالی البته خیلی نازکتر (یه چیزی مثل نایسر دایسر سایز کوچیکش )
    برش میزنین . بعد هم اول یه کم میذارین تو تابه که سر روش باشه تا با بخار خودش بپزه بعد روغن میزنینو تفت میدید . اگه دوست دارین میتونین آخر سر آبلیمو هم مقدار کمی برای طعمش اضافه کنین . یه کم هم بوی کلم رو میگیره .
    در مورد استفاده دیگه ازین نوع کلم باید بگم شیرازیا یه نوع دمپخت هم باهاش درست میکنن که هویج هم بهش میزنن +سبزی معطر و البته یه نوع آش که من اصلا دوست ندارم که در مواقع سرما خوردگی پخته میشه.

    البته یه نوع آبگوشت یا در اصطلاح شیرازی یخنی هم درست میکنن که از ترکیب گوشت و عدس و کلم پخته میشه و ما بهش میگیم یخنی عدس کلم . بسیار خوشمزه و مقوی هست .بتونم براتون عکس میذارم .
    شیرین بیان, samin93, نیکی گل و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شکست تو درست زمانی اغاز میشود که در پی راضی کردن دیگران برآیی .

  6. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,062
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36142
    پسند کرده
    55038
    آش سبزی با دستور نجما جون فکر کنم صفحه اول

    نام: ashsabzishirazi.jpg نمایش: 729 اندازه: 88.6 کیلو بایت
    mitra40, m1361, * منصوره * و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  7. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گلنرگس 2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
    نوشته ها
    581
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    6035
    پسند کرده
    6116
    ترشي بنه
    جايي براش پيدا نكردم.. يعني ترشي بنه وجود نداشت تو سايت . من هم اينجا گذاشتم

    اين ترشي تو استان فارس- شيراز خيلي استفاده مي شه.. حتي اين بنه كه كاملا ميرسه هم تو فروشگاهها هست برا ياينكه همينطوري خورده بشه و خيلي هم خوشمزه اس

    حالا ترشي بنه
    سركه
    نمك
    بنه (پسته وحشي)
    بنه ها رو پاك كردم در حدي كه چوب هاي ضحيمش رو گرفتم و بعد شستم گذاشتم خووووووووب ابش بره
    بعد داخل شيشه هاي مورد نظر ريختم و لابه لايش نمك ريختم و در نهايت سركه و كمي هم گل پر..
    و گذاشتم دو روز تو محيط اشپزخونه بمونه كه اگر سركه اش به خوردش رفت و لازم بود سركه اضافه كنم ..
    بعد داخل يخچال گذاشتم تا خوب رسيده بشه و اماده بشه براي خوردن.. البته تو چند تا از شيشه هاهم فلفل قرمز هم گذاشتم و با كمي سبزي مرزه.. ( كه سبزي معطري هستش)





    ببخشيد اين پسر من هم چون خيلي شلوغه همين دور و برا مي گشت ..
    ؟؟؟
     
    *سایه روشن*, کوئین, m1361 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفتم که خدا مرا مرادی بفرست
    طوفان زده ام راه نجاتی بفرست
    فرمود که با زمزمه یا مهدی(عج)
    نذر گل نرگس صلواتی بفرست.




  8. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هستی ساغر آواتار ها
    مهتا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    614
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    4397
    پسند کرده
    8828

    ویترین مدال ها

    سلام وقت بخیر
    با یکی از خوراک های اصیل شیرازی رسیدم خدمتتون
    این خوراک بشدت توی خونه ی ما طرفدار داره
    شیشه انداز
    حالا چرا اسمش اینم والو منم بیخبرم



    پیاز داغ میگیرم بعد هویج رنده شده رو توش تفت میدیم با مقدار کمی نمک
    بعد که از پخت و نرم شدن هویج ها خیالمون راحت شد روشو رب انار میریزیم البته نه زیاد
    بعد روشو تخم مرغ میشکونیم و سر میذاریم تا تخم مرغها بپزه و روشو هم کمی باز نمک میپاشیم
    من رب انار رو کم میریزم و باز هم سر سفره میارم تا هر کسی هر اندازه که دلش خواست بریزه
    البته اصل رسپی این خوراک با نرگسی هستش
    اما خب چون نرگسی فصل خاصی داره و ما هم بشدت عاشق این غذا هستیم همیشه با هویج درست میکنم
    نوش جان
    ELAHE_ABAN, Miss Razieh, ستار و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عاشق قلب های بخشنده ای هستم که در اینجا بدون هیچ ادعای با زحمت عکس و دستور کارهاشون رو میذران
    دعای خیرم بدرقتون

  9. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,062
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36142
    پسند کرده
    55038
    حلوا نشاسته شیراز

    نشاسته گل 1 پیمانه
    شکر5/1 پیمانه
    آب وگلاب 3 پیمانه
    زعفران حل کرده در آب به مقدار نیاز
    روغن مایع حدود 4/3 پیمانه


    ابتدا در ظرفی نشاسته شکر وگلاب و آب را با هم خوب مخلوط کرده تا ذرات نشاسته خوب حل شود سپس زعفران به مقداری که رنگ مناسب بگیرد اضافه می کنیم سپس در یک ظرف که بهتر است نچسب باشد روغن را ریخته ومیگذاریم تا روغن خوب داغ شود سپس یک باره مایع حلوا را در آن ریخته و مرتب هم می زنیم تا زمانی که حلوا خوب سفت شود میتوان در این مرحله گذاشت تا تکه های حلوا خوب سرخ شود که هنگام خوردن مانند ته دیگ می شود و بسیار خوشمزه است دراین مرحله می توان خلال بادام تفت داده شده هم به حلوا اضافه کرد جهت کشیدن حلوا در ظرف 2 روش اشت میتوان حلوای داغ را در ظرف لبه دار مانند ظرف پیرکس ریخت و روی آن را صاف کرد و پس از خنک شدن آن را برش داد اما در شیراز روش دیگری هست که به آن حلوای پاشون می گویند وآن این است که بعد از پخت حلوا می گذارند تا حلوا خوب خنک شود سپس با نوک کفگیر آن را بصورت نامنظم تکه تکه کرده ودر بشقاب ریخته و روی آن را با خلال پسته و بادام تزیین می کنند

    من این دستور را از روز منو کپی کردم دقیقا دستور مامانمه فقط ما توش تخم مرغ هم می ریزیم و به صورت لوزی برش می زنیم که برای خانمهای زائو درست می کنند

    من اینو خودم درست کردم برای بعد از بهبودی شبیه مسقطیه تقریبا مامانم می خواست درست کنه نگذاشتم خیلی باید هم زد

    نام: halvaneshaste.jpg نمایش: 432 اندازه: 90.8 کیلو بایت
    sita-golam, ELAHE_ABAN, kurosh1 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


صفحه 16 از 18 نخستنخست ... 6131415161718 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما