نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree497Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان فارس

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 141
صفحه 14 از 18 نخستنخست ... 411121314151617 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18098
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها


    یخنی لوبیا ( آبگوشت لوبیا )
    شیراز و غذاهای شیرازی را پاس بداریم !!

    گوشت گوسفندی ( دنده و ... ) و لوبیا قرمز ، نمک، فلفل و زردچوبه و پیاز بار می ذاریم نیازی به تفت دادن پیاز و گوشت هم نیست با اضافه کردن آب روی حرارت کم تا پخته بشه برای چاشنی هم پودر لیموعمانی اضافه می کنیم که رنگ آبگوشت تیره می شه و شکیل و خوشمزه هم می شه .
    گاهی هم مقدار خیلی کمی گشنیز ساطوری شده اضافه می کنم که خیلی خوش عطر می شه ولی این بار اضافه نکردم .

    برای اولین بار تو عمرم چند مدل غذای اصیل رو پشت سرهم درست کردم چون زیاد هم تو خونه مون طرفدار نداره .

    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, Behjat, hengamehh و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  2. بانک بند ناف
  3. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samin93 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    فارس
    نوشته ها
    349
    میزان امتیاز
    248
    پسند شده
    4998
    پسند کرده
    9090
    دوباره یتمچه کدو البته این بار یکم حوصله به خرج دادم و تزیین کردم

    نام: 070620143152.jpg نمایش: 1022 اندازه: 101.3 کیلو بایت
    .
     
    نیکی گل, m1361, Elsanaa و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    .
    در زندگی منتظر معجزه نباش ، خودت معجزه ی زندگیت باش . .

  4. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aftab shiraz آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    نوشته ها
    1,327
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    11057
    پسند کرده
    5910
    سلام به همه
    ببخشید من یه سئوال تخصصی دارم البته از اهالی محترم لامرد
    میشه اگه کسی از دوساتن اهل لامرد هست یا اونجا زندگی میکنه به من پیام خصوصی بده
    از مدیر محترم خواهش میکنم پستمو پاک نکنه آخه نمیدونستم کجا باید بنویسم
    شکست تو درست زمانی اغاز میشود که در پی راضی کردن دیگران برآیی .

  5. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18098
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    یخنی نخود

    نخود را از روز قبل خیس می کنیم با آب سرد و بعد با گوشت دنده و چرب با یک پیاز بزرک ، نمک ، فلفل و زردچوبه با مقداری اب ( یک سیب زمینی و گوجه به دلخواه ) روی حرارت ملایم گذاشته تا بپزه و چاشنی هم اب لیمو و پودرلیموعمانی به مقدار کم .

    نکوبیده



    به صورت کوبیده
    ... رضوان ..., hengamehh, aftab shiraz و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  6. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aftab shiraz آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    نوشته ها
    1,327
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    11057
    پسند کرده
    5910
    نیکی جون دستت طلا نوش جون بابای من عاشق این یخنی هستن البته با چاشنی به و شکر و آبلیمو که بهش میگن یخنی نخود با به
    شکست تو درست زمانی اغاز میشود که در پی راضی کردن دیگران برآیی .

  7. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18098
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط aftab shiraz نمایش پست ها
    نیکی جون دستت طلا نوش جون بابای من عاشق این یخنی هستن البته با چاشنی به و شکر و آبلیمو که بهش میگن یخنی نخود با به

    ممنون ، جای شما سبز ، من به یخنی نخود و یخنی لوبیا می گم غذای ملی چون بابای منم عاشق اینجور غذاهاست !!
    البته دیر به دیرش خوشمزه هست !!!!!!!!!!!!
    تا حالا با به درست نکردم و نخوردم ولی خورش به الو رو عاشقشم .
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA و malihejoon773 این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  8. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18098
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    حلوا کاسه ( حلوا شیرازی )

    مواد لازم :
    آرد برنج 1 لیوان – شکر یک و نیم لیوان – گلاب 1 لیوان – روغن 2 قاشق سرصاف غذاخوری – آب یک و نیم لیوان برای حل کردن شکر – زعفران به اندازه ی لازم
    یکی از قدیمی ترین و سنتی ترین حلواهای شهر شیراز حلوا کاسه است که در مراسم عروسی و ... سرو می شده است . از آنجائیکه در کاسه های گل سرخی بیشتر سرو می شده به این اسم معروف است . در فرم سنتی تزئین خاصی ندارد و ساده در ظرف کشیده می شود .
    این دستور را سالهاست که من درست می کنم و دراصل در میزان بالا برای نذری پخت می شده که با تناسب و کم شده آن به دستم رسیده .

    طرز تهیه :

    آرد برنجو به اندازه ای تفت می دیم که فقط بوی خامی آن گرفته شود و به هیچ عنوان نباید تغییر رنگ دهد . شکر و یک و نیم لیوان آب را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود . آرد که گرماشو از دست داد و خنک شد با گلاب مخلوط کرده و با دست هم می زنیم تا گلو له گلوله نشود و غلظت آن درحد ماست شود . بعد مخلوط آرد و گلاب را به شکر و آب در حال جوش اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود . زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم هم می زنیم . روغن را اضافه می کنیم در دو مرحله تا به آرامی به خورد مواد برود . تا جایی هم می زنیم که حلوا از ظرف جدا شود .
    1-



    2-


    3-


    4-


    5-
    Andrew, mami mahdis, hengamehh و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  9. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ... رضوان ... آواتار ها
    industry1387
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    930
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    7040
    پسند کرده
    6866
    قنبر پلو:
    گوشت چرخ کرده: 300 گرم
    آرد نخودچی:یک قاشق غذا خوری
    پیاز متوسط یک عدد
    نمک ،فلفل، زردچوبه
    برنج: 3 پیمانه
    کشمش پلویی نصف پیمانه
    پیاز داغ 3 قاشق غذا خوری
    گردوی خورد شده مقداری
    رب انار 2 قاشق غذا خوری
    شیره انگور 2 قاشق غذا خوری
    (گردم و کشمش رو نیم ساعت قبل خیس میکنیم)
    گوشت،پیاز خام،نمک،زردچوبه،فلفل و ارد نخود را با هم ورز میدهم و به اندازه فندق گلوله کرده و در روغن سرخ میکنیم
    (همون جناب کوفته ریزه خودمون).
    پیاز داغ + کشمش و گردو رو خیلی کم تفت میدیم.کوفته ریزه ها رو هم بهش اضافه میکنیم.
    برنج رو مثل همیشه که چلو درست میکنیم آبکش میکنیم.
    حالا توی قابلمه ته دیگ مناسب رو میذاریم(بنظر من نون لواش)و یه لایه برنج میریزیم یه لایه از مایه ای که داریم همین جور ادامه میدیم تا تموم بشه.وقتی تموم شد رب انار و شیره انگورمون رو مخلوط میکنیم و روی برنج میریزیم.
    درب قابلمه رو میذاریم تا دم بکشه.نیم ساعت تا 45 دقیقه کافیه

    شرمنده من پا توی کفش شیرازیا کردم اگه ایرادی داشت لطفا اصلاح کنید.
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 12072014338.jpg
مشاهده: 866
حجم: 103.1 کیلو بایت
    شوید پلو تبریزی
     
    Zarzare babaee, samin93, نیکی گل و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ما چله نشین شب یلدای حسینیم
    ماتم زدگان غم عظمای حسینیم

صفحه 14 از 18 نخستنخست ... 411121314151617 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما