نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree497Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان فارس

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 141
صفحه 12 از 18 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36116
    پسند کرده
    54986
    هستی جون ارد تافته چیه؟ شرمنده من ناواردم

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    590
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    322
    پسند شده
    8562
    پسند کرده
    12548
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    هستی جون ارد تافته چیه؟ شرمنده من ناواردم

    هنگامه جونم دوستمون در پایان توضیحاتشون در مورد آرد تافته این توضیحو نوشتند


    منظوراز آرد برنج تافته شده آرد برنجي هست كه از پارچه ي ململ رد شده باشد
    نه از صافي
    حتما بايد پارچه بافت ريز دشاته باشد وقت گير است اما نتيجه دلنشين
    hengamehh این نوشته را پسندیده.

  3. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8257
    پسند کرده
    7857
    آش سبزی شیراز(ایده های زیبا)
    مواد لازم :
    برنج یک پیمانه
    تره تازه تمیز شده 400 گرم
    ترخون خشک 3 قاشق غذاخوری نه سر پر نه سرخالی
    لوبیا سفید یک سوم پیمانه
    نخود یک سوم پیمانه
    عدس یک سوم پیمانه
    گوشت گردن 200 گرم
    زردچوبه در صورت تمایل یک قاشق چایخوری
    نمک و فلفل و روغن

    اگر تمام مواد این آش را روز قبل بپزین و روز بعد شروع کن........به پخت اصلی کارتون راحت تره میشه......... چون در یک روز همه شعله های گازتون اشغال میش..........قبل از هر چیز بگم که تره باید یک کم درشت خرد بشه............ از یه سانت کوچیکتر نشه و ساطوری نباشه.............برنج درسته یا نیم دانه ایرانی که قبلا خیس کردیم را به همراه دو قاشق ترخون و تره خرد شده در قابلمه میریزیم....... به میزان لازم آب روش ریخته میذاریم بپزه........... .برنج باید کاملا باز و شفته بشه .........مثل وقتی که شله زرد درست می کنین ........نباید در
    قابلمه را ببندید چون سبزی رنگ تیره به خودش میگیره...........
    در حین اینکه برنج داره میپزه.............. لوبیا و نخود را هم که از قبل خیس کردیم.......... با هم میذاریم بپزن اگر هم خیس نکردین عیب نداره........ بذارین چند جوش بزنه آبش را خالی کنید......... تا اون حالت نفخش از بین بره بعد دوباره با آب بذارین بپزه .
    عدس را هم جدا میپزیم اگر عدستون زیاد آبش تیره هست...........همون اوایل یک بار آبش را عوض کنید .
    چهارمین شعله گازتون را هم باید اختصاص بدین به پختن گوشت......... گوشت را کمی تفت میدیم و یک قاشق مرباخوری زردچوبه میزنیم .........و به همراه یک پیاز درسته میذارین بپزه .
    شاید سوال پیش بیاد چرا گوشت گردن؟............. چون گوشت گردن هم حالت ریش ریش داره هم نرمه وگرنه میتونید از هر گوشتی که حالت ریش ریش را داشته باشه استفاده کنید .
    ممکنه که تو این آش از سیرابی که گوشت ریش دار داره استفاده بشه........... که فکر کنم بعضی از مغازه ها این کار را میکنند چون ارزون تر در میاد ولی خب اصلش یک چیز دیگه هست .......... وقتی گوشت پخت............. چون گردن استخوان داره کاملا استخوناش را میگیرین و با پشت قاشق گوشت را له می کنین .........حالا به مرحله ای رسیدیم که مواد اولیه ما همه پختن ........برنج وسبزی پخته و نرم شدن نخود و لوبیا و عدس و گوشت هم آماده هستند............ همه مواد را با هم تو یک قابلمه می ریزیم ....................یا اگرقابلمه ای که برنج توشه بزرگه لوبیا و عدس و نخود و گوشت را به برنج و سبزی اضافه می کنیم .....و مقداری آب جوش یا آبگوشت می ریزیم .............و خوب مخلوط می کنیم ............در همین زمان یک قاشق باقیمانده ترخون را تو کمی روغن یک کم تفت بدین .........و درصورت تمایل یک قاشق چایخوری زردچوبه.......... را اضافه و روی آش بریزین ...........ترخون را باید یک تفت کوچیک داد چون روی حرارت زودسیاه و تلخ میشه .
    از این به بعد امکان ته گرفتن آش زیاده .........چون مواد رو به غلیظ شدن میرن پس هر ازمدتی یک بار کاملا آش را به هم بزنین.........بخصوص قسمت وسط قابلمه و کناره ها را با وسیله ای که دستتون هست خوب هم بزنید........ از قسمت ته قابلمه که یک وقت ته نگیره....... .از این زمان به بعد باید حداقل دو ساعت....... روی شعله کم آش بپزه تا جا بیفته ......اگر آبش کمه و خیلی غلیظ شده بهش آب جوش اضافه کنید........ البته نه زیاد که تو این دو ساعت باز به غلظت برسه.
    هر چقدر مقدار هم زدنتون بیشتر باشه مواد بهتر به خورد هم میرن و ..........آش شروع می کنه به کش دار شدن دیگه هیچ برنجی تو آش نمی بینید.......... و در اثر هم زدن مقدار زیادی از حبوبات خرد میشن ..........و تعدادیشون سالم میمونه که این دقیقا همون چیزیه که باید اتفاق بیفته.
    این آش از آش های دیگه غلیظ تره و حالت کشدار داره نیم ساعت آخر پخت را دیگه میتونید در قابلمه را ببندین تا خوب جا بیفته......... ولی هم زدن یادتون نره بعدش هم که آش آمادست بفرمائید........میتونید سفره را پهن کنین یا میز را بچینید........ .این مقدار مواد برای صبحانه چهار نفر کاملا کافیه.
    hengamehh, zardin, محیا خانوم و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  4. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۲
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    4

    خورشت قیمه ی جهرمی

    خورشت قیمه یکی از پرطرفدارترین خورشت های ایرانی هست. مخصوصا برا نذری دادن!
    خورشت قمیه ی جهرمی تفاوت های زیادی با خورشت قیمه ی رایج داره. البته این تفاوت ها, از طعم خوبش چیزی کم نمی کنه.
    می تونید امتحان کنید!

    مواد لازم برای ۲ نفر:
    لوبیا سفید: ۱٫۵ لیوان
    نخود: ۱٫۵ لیوان
    گوشت قرمز (ترجیحا گوسفندی): ۲۰۰ گرم
    رب گوجه: ۲-۳ قاشق
    دارچین: ۳ قاشق چای خوری
    نمک, فلفل, زردچوبه و آبلیمو: به مقدار لازم
    (البته من خودم پودر آویشن و پودر سیر هم می زنم)

    نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس می کنیم تا نفخش رو بگیره.
    پیاز رو خورد می کنیم و تفت می دیم. گوشت رو توی پیاز تفت می دیم. رب گوجه رو هم اضافه می کنیم و تفت می دیم تا طعم و بوی خامیش گرفته بشه.
    نخود و لوبیا رو هم از قبل نیم پز می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم.
    مقداری آب اضافه می کنیم و در قابلمه رو می ذاریم تا همه شون با هم بپزن.
    بعد از پخت, نمک و آبلیمو رو هم اضافه می کنیم و می ذاریم یک جوش دیگه بخوره.
    الان وقت این شده که خورشت رو از صافی رد کنیم و گوشت اون رو هم جدا کنیم. آب خورشت رو نگه می داریم, گوشت رو ریش ریش می کنیم و نخود و لوبیا رو با گوشت کوب کاملا له می کنیم.
    حالا گوشت ریش ذیش شده و آب گوشت رو به مخلوط نخود و لوبیا اضافه می کنیم و می ذاریم روی گاز تا خورشت جا بیافته و آب گوشت کامل به خورد مخلوط بره.
    سیب زمینی سرخ کرده رو هم آماده می کنیم و روی خورشت رو با اون تزئین می کنیم.
    نکته: اگه برای این خورشت, ته دیگ نونی آماده کنید, عاشقش می شید!

    نــــــــــــوش جان!

    منبع
    سایت ماه بانو
    aram25 این نوشته را پسندیده.
    DVDهای پیلاتس و پیاده روی در منزل/طراحی انواع تم/09379071696

  5. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    rasta-93 آواتار ها
    سوده شیخی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    اندیشه
    نوشته ها
    285
    میزان امتیاز
    123
    پسند شده
    1961
    پسند کرده
    1139
    سلام خانمای شیرازی. من شیرازی نیستم اما اقوام شوهرم شیراز هستند و البته خودم 2 سال شیراز زندگی کردم، عاشق غذاهاشونم، 2 ماه پیش شیراز بودیم. راستی نگفتم که من حامله ام و مادر شوهرم هم یه مهمونی گرفت (آرمه داری) کوفته سبزی درست کرد جای همتون خالی من بیشتر آش رو دوست داشتم، 120 تا کوفته درست کرده بود و دیگه کتلت و این غذا ها هم کنارش بود.
    قراره برای عید مادر شوهر و پدر شوهر بیان پیش ما من هم از الان گفتم برامون کلوچه مسقطی (من شاه رضا رو دوست دارم)، حلیم بادمجون و .... خیلی چیزای دیگه هم گفتم که دیگه اینجا نمیگم. گفتم همه فکر میکنید خدایی نکرده شکموووو ام

  6. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    آش کارده ( مامان جون پز )
    برای تهیه این آش ، از کارده که نوعی سبزی هست و مخصوص فصل بهاره استفاده می شه ، تهیه این آش خوشمزه و بسیار ترش واردی می خواد که مامان عزیزم زحمتشو می کشند ، این سبزی همونطوری که از اسمش مشخصه مثه کارد تیز و برنده هست یعنی کافیه یه کوچولوشو به صورت ناخودآگاه خورده شه بلایی سر گلو و دهن می یاره که قابل وصف نیست چون خودم تجربه شو دارم مثه اینه که صد تا کارد و تیغ تو گلو خورده باشه بهرحال این سبزی به قول شیرازیا باید شیرین بشه به این ترتیب که به ازاء 1 کیلو کارده 2 لیوان آرد و یک فنجان نمک باضافه ی یک بطری آبغوره که بعضی ها با دوغ هم این تیزیو می گیرند . مواد ذکر شده را مخلوط کرده بعد در ظرف مورد نظر را بسته در مکانی که نه سرد باشه نه گرم به مدت 1 هفته نگهداری می کنند و روزانه 3 تا 4 مرتبه باید همش بزنند . بعد این مدت اون حالت تیزی و برندگیو از دست می ده و آماده مصرف هست . با یک پیمانه برنج روی حرارت گذاشته تا زمانی که دانه برنج کاملا نرم بشه و جا بیفته ، این آش بسیار ترش هست و با فلفل قرمز سرو می شه و بین شیرازیا از محبوبیت خاصی برخورداره و درضمن طبع سرد
    ی داره.

    نام: IMG_4199.jpg نمایش: 939 اندازه: 68.3 کیلو بایت

    .
    نام: IMG_4200.jpg نمایش: 850 اندازه: 61.3 کیلو بایت
    کهکشان, hengamehh, samin93 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  7. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samin93 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    فارس
    نوشته ها
    349
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    4998
    پسند کرده
    9090
    کلم پلو شیرازی
    برنج + کلم قمری + سبزی کلم پلو که من از سبزی خشک ( ترخان و ریحان و شوید ) استفاده کردم و گوشت چرخی که با پیاز و ادویه مخلوط کردم و قلقلی های ریز درست کردم

    نام: 270420142460.jpg نمایش: 775 اندازه: 110.8 کیلو بایت
    .
     
    Behjat, hengamehh, bahar 81 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    .
    در زندگی منتظر معجزه نباش ، خودت معجزه ی زندگیت باش . .

  8. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr66 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    نوشته ها
    1,089
    میزان امتیاز
    348
    پسند شده
    10029
    پسند کرده
    14006
    سلام ، کسی طرز تهیه کتلت شیرازی که اکثره مغازه های اغذیه فروشی توی شیراز میفروشن و بدون گوشت هست رو میدونید آخه خیلی کتلتشخوشمزه بود اگه شما شیرازی های گل بلدید به ما هم بگید. سپاسسسسسسسسسسسسسسس
    mehraban_mehr این نوشته را پسندیده.
    اطمینان داشته باش خداوند در همه جا همیشه همراه توست و نظارگر ،پس امیدت را از دست نده.

صفحه 12 از 18 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما