نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree497Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان فارس

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 141
صفحه 11 از 18 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۲
    محل سکونت
    کرمانشاه شهرعشق وعرفان
    نوشته ها
    663
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    5

    Re: غذاها و خوردنیهای استان فارس

    خانومای شیرازی محترم بشتابید کمک من به امید اینجا یه دروغمصلحتی به مادرشوهر گفتم گفتم بلدم پلو شیرازی بدرستم گفتش دستورشو واسم بنویس اخه میدوستم همون که لوبیا چشم بلبی داخلشه ممنون
    ﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﯽ ﻗﺮﺍﺭﯼ ﮐﻦ / ﺑﺮﺍﻡ ﻟﺤﻈﻪ ﺷﻤﺎﺭﯼ ﮐﻦﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﺜﻠﻪ ﺑﯽ ﺗﺎﺑﯽ / ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﯾﻪ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻦ

  2. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    monaaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۳
    محل سکونت
    شاهی,شهر شاهان
    نوشته ها
    144
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1996
    پسند کرده
    5691

    Re: غذاها و خوردنیهای استان فارس

    نقل قول نوشته اصلی توسط حلقه عشق
    خانومای شیرازی محترم بشتابید کمک من به امید اینجا یه دروغمصلحتی به مادرشوهر گفتم گفتم بلدم پلو شیرازی بدرستم گفتش دستورشو واسم بنویس اخه میدوستم همون که لوبیا چشم بلبی داخلشه ممنون
    rice-food/topic3815.html
    ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻓﺎﻝ ﺣــــــــﺎﻓﻆُ، ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺗﻮﯼ ﻓﺎﻟﻤﯽ
    ﺑﺬﺍﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﮐﻨﻢ ﺑﺬﺍﺭ، ﺍﮔﻪ ﭼﻪ ﺑﯽ ﺧﯿﺎﻟﻤﯽ

  3. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    dokhmal2 آواتار ها
    dokhmal2
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۹
    محل سکونت
    خونه مون :)
    نوشته ها
    1,395
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    3927
    پسند کرده
    1918

    Re: غذاها و خوردنیهای استان فارس

    رنگینک چطور درست میشه ؟
    واسه شیرازی هاس
    کوکو سیب زمینی
     
    هستی ساغر این نوشته را پسندیده.
    اینستا : Titi.khanam
    خدایا شکرت به خاطر همۀ نعمت هایی که به ما دادی



  4. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    264
    پسند کرده
    542
    سلام به اهالی مامی سایت
    منم شیرازیم وتازه به شما پیوستم.

  5. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    264
    پسند کرده
    542
    سلام به اهالی مامی سایت
    منم شیرازیم وتازه به شما پیوستم.خیلی چیزا از شما یاد گرفتم.امیدوارم منم بتونم مفید باشم.
    ویرایش توسط فرک : ۱۳۹۲/۰۷/۲۸ در ساعت ۱۱:۲۷ بعد از ظهر

  6. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    banoo61 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    100
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    342
    پسند کرده
    612
    شکر پلو با قیمه



    *** صحرا 61 *** و Miss Razieh این نوشته را پسندیده.

  7. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هستی ساغر آواتار ها
    مهتا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    614
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    4397
    پسند کرده
    8828

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط dokhmal2 نمایش پست ها
    رنگینک چطور درست میشه ؟

    واسه شیرازی هاس
    سلام عزيزم نميدونم از رنگينك هموني هست كه توي ماه رومضون ميخورن يا نه
    رنگينك شامل خرما گردو و آرد تفت داده شده هست
    هسته ي خرما رو جدا ميكنين و به جاش مغز گردو ميذارين و توي ظرف ميچينين يه رديف. و بعد روش رو آرد تفت داده شده كه با روغن هم سرخ شده ميديم.نوش جان

  8. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هستی ساغر آواتار ها
    مهتا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    614
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    4397
    پسند کرده
    8828

    ویترین مدال ها

    سلام
    به درخواست دوستان اينجا كلوچه ي برنج ميذارم
    كلوچه ي برنج كه به همراه مسقطي سرو ميشه
    آرد تافته شده 250 گرم
    پودر قند 70_100 گرم
    هل يك قاشق مربا خوري سر صاف
    روغن جامد 125 الي 150 گرم
    تخم مرغ يك عدد
    نكته ها رو همراه دستور عرض ميكنم خدمتتون
    صاف كردن روغن:روغن را كمي گرم ميكنيمو توي يخچال ميگذاريم
    زبره هاي پودر قند را ميگيريم و كنار ميذاريم
    پودر قند و روغن را با هم زن ميزنيمتا صاف و يكدست و كرم مانند شود بعد زرده را اضافه ميكنيمهم ميزنيم و بعد نصف سفيده را ميريزيم اگر كمي بيشتر از نصف شد مشكلي نداره و هم ميزنيم
    آردي را كه با پودر هل مخلوط كرديم كم كم اضافه ميكنيم تا خمير لطيفي بدست آيد و نرم بشود اگر نرم بود ورز ميديم و امتحاني چند تا دونه توي سيني فر ميذاريم اگر ترد نبود يكشب توي يخچال استراحت ميديم .ترجيحا جاي خنك نه لزوما يخچال.
    بعد كه از يخچال در اورديم يكي دوبار ورز ميديم و چرخ ميكنيم .
    وقتي گلوله ي كلوچه را توي سيني گذاشتيم كه نياز نيست چرب باشد قالب را در آرد ميزنيم و آرد اضافه را ميگيريم و بعد روي خمير ميزنيم
    اگر ترد نبود با يك قاشق روغن ترد تر ميشود
    براي تزين كمي پودر پسته يا خرفه بپاشيم و در فر 175 به مدت 10 الي 15 دقيقه ميگذاريم
    در فر باز شود موردي ندارد
    با اين دستور حدود نيم كيلو كلوچه خواهيد داشت
    منظوراز آرد برنج تافته شده آرد برنجي هست كه از پارچه ي ململ رد شده باشد
    نه از صافي
    حتما بايد پارچه بافت ريز دشاته باشد وقت گير است اما نتيجه دلنشين
    شيرين كام باشين
    hengamehh این نوشته را پسندیده.

صفحه 11 از 18 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما