نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree497Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان فارس

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 141
صفحه 10 از 18 نخستنخست ... 78910111213 ... آخرینآخرین
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۱
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان فارس

    
    قنبرپلوغذای خوشمزه شیرازی ها

    قنبر پلو غذایی خوشمزه بر سر سفره سحری شیرازی*ها

    این غذا بسیار مناسب است برای سفره سحری که در بین شیرازیها جایگاه خاصی در سفره های سحری دارد.


    مواد لازم : برای چهار نفر


    گوشت چرخ*كرده
    1 کیلو
    برنج
    چهار فنجان
    پیاز
    1 عدد
    نمک
    یك قاشق غذاخوری
    زردچوبه یك قاشق چای*خوری
    آرد نخودچی به میزان دلخواه
    کشمش 200 گرم
    روغن به میزان دلخواه
    رب انار
    دو قاشق غذاخوری
    شیره انگور
    یك قاشق غذاخوری
    گردو 100 گرم


    طرز تهیه :


    گوشت را به همراه كمی نمك و زردچوبه ورز داده و پس از مخلوط كردن با آردنخودچی آن را به شكل كوفته در اندازه*های كوچك درآورده و در روغن سرخ كنید. در تابه*ای دیگر گردو، پیاز و كشمش را سرخ كرده و برنج صاف شده را درقابلمه ریخته، کوفته ها، گردو، پیازداغ و کشمش سرخ شده را لابه*لای برنج ریخته و كمی رب انار تفت داده شده همراه شیره انگور روی برنج بریزید تا به مدت 15 دقیقه دم بكشد.

    http://www.********.com/cookery/ghazaha ... -rice.html

  2. بانک بند ناف
  3. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۱
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان فارس

    طرز تهیه رب پلو شیرازی
    مقداری آب را به جوش آورده و برنج ها را که از چند ساعت قبل خیس کرده اند در آب جوش می پزند و به صورت چلو دم می کنند. قبل از آن که برنج کاملاً دم بکشد...

    برنج یک کیلو، رب انار یک لیوان، گردو یک لیوان، کشمش نصف لیوان، شکر به اندازه کافی (بستگی به ترشی مزه رب دارد )، پیاز بزرگ دو عدد، روغن


    طرز تهیه:
    پیازها را خلال کرده سرخ می نمایند . بعد ازسرخ شدن، کشمش و گردو را با آن تفت می دهند. رب انار و شکر را جوشانده و دو قاشق روغن به آن اضافه می کنند.
    مقداری آب را به جوش آورده و برنج ها را که از چند ساعت قبل خیس کرده اند در آب جوش می پزند و به صورت چلو دم می کنند. قبل از آن که برنج کاملاً دم بکشد آن را از روی اجاق برداشته با کفگیر ( اسم ) کم کم به داخل چلو صافی (ترش باله ) ریخته ، از محلول رب و شکر کم کم به آن اضافه کرده، مخلوط می کنند. سپس برنج را در دیگ یا قابلمه ریخته، باقیمانده رب و شکر را به آن می افزایند . وقتی که بخار اطراف برنج را پوشاند ، کشمش و گردو و پیاز داغ را وسط آن گذاشته ، دم می کنند . کمی بعد رب پلو حاضر و آماده است .

    http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoo ... 13545.html

  4. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۱
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان فارس

    (خوراک* بابونه* (قاتق* بابونه*
    پیازها را ریز خرد کرده* در روغن* تفت* می*دهیم*،به* قدری* که* طلایی* رنگ* شوند. سپس* آردها راریخته* مجددا تفت* می*دهیم*..

    *:
    ▪ بابونه* شیرازی* یا بابونه* سبزمحلی*: یک* و نیم*استکان* معمولی*
    ▪ تخم*مرغ*: ۴ تا ۵ عدد
    ▪ روغن* حیوانی*: ۶ قاشق* پرغذا خوری*
    ▪ ادویه*: یک* قاشق* مرباخوری*
    ▪ آرد گندم*: یک* استکان*
    ▪ پیاز متوسط: ۴ عدد

    ● طرز تهیه*:
    پیازها را ریز خرد کرده* در روغن* تفت* می*دهیم*،به* قدری* که* طلایی* رنگ* شوند. سپس* آردها راریخته* مجددا تفت* می*دهیم*، بعد کم*کم*آب*جوش* را اضافه* می*کنیم* و تند هم* می*زنیم* تا به*دلخواه* خودمان* غلظت* غذا به* دست* آید. سپس*تخم*مرغ* و بابونه* را اضافه* کرده* آنها را دم*می*کنیم*، حداقل* ۲ ساعت* تا کاملا جا افتاده*شوند. نمک*، فلفل* و ادویه* را هم* اضافه* می*کنیم*.ناگفته* نماند، زمانی* که* تخم*مرغ* را مخلوطمی*کنید. تند بهم* بزنید تا تخم*مرغ*ها از هم* بازشوند و کاملا مخلوط این* خوراک* گردند.
    منبع : ویستا

  5. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۱
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان فارس

    پاچه پلو شیراز
    این پلو.خوراکی است که در استان فارس مخصوص فصل زمستان وصبح ها مصرف می شود.

    برای 6 تا 8 نفر :
    برنج یک کیلو
    گوشت چر ( دم سینه ) 2/5 کیلو
    لپه 250 گرم
    کشمش 250 گرم
    سرکه شیره به اندازه کافی
    زعفران به اندازه دلخواه

    طرز تهیه:
    برنج و لپه و کشمش را پس از پاک کردن و شستن در ظرفی با هم مخلوط می کنند. گوشت را کف قابلمه یا دیگ قرار داده و برنج و لپه و کشمش را روی آن ریخته، زعفران رابه آن اضافه می کنند. ظرف را روی چراغ با حرارت ملایم می گذارند و مقداری سرکه شیره را روی آنها می ریزند. هرگاه که سرکه شیره در حال تمام شدن بود، باز مقداری به آن اضافه می کنند و این کار را تا زمانی که پاچه پلو کاملاً بپزد ادامه می دهند. وقتی که خوراک حاضر شد ، با نان مصرف می کنند .

    منبع اکا ایران

  6. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    dokhmal2 آواتار ها
    dokhmal2
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۹
    محل سکونت
    خونه مون :)
    نوشته ها
    1,395
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    3927
    پسند کرده
    1918

    Re: غذاها و خوردنیهای استان فارس

    سلام یه سوالی داشتم
    شما آبلندول رو به چه چیز هایی اضافه میکنید ؟
    فقط به ماست ؟
    کوکو سیب زمینی
     
    اینستا : Titi.khanam
    خدایا شکرت به خاطر همۀ نعمت هایی که به ما دادی



  7. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    dokhmal2 آواتار ها
    dokhmal2
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۹
    محل سکونت
    خونه مون :)
    نوشته ها
    1,395
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    3927
    پسند کرده
    1918

    Re: غذاها و خوردنیهای استان فارس

    واااای از دست مامی سایت

    قاط زده باز


    از این قلقلی ها

    >
    کوکو سیب زمینی
     
    اینستا : Titi.khanam
    خدایا شکرت به خاطر همۀ نعمت هایی که به ما دادی



  8. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1142
    پسند کرده
    892

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان فارس

    دو پيازه آلو
    سيب زميني رو پختم و بعد پياز داغ و رب رو توش تفت دادم و گوشت چرخ كرده رو بعد سيب زميني كه لهش كرديم يا نگيني خورد كرديم همه باهم مخلوط و شمبليله خشك و ادويه دلخواه اضافه.



    دوستاي گل اگه اشتباهي داشت ببقشيد همينجوري ياد گرفتم
    وقتي هم كه سيب زمينيشو له له ميكنم خوچمزه ميشه
    اينم بگم كه اولين بار كه شنيدم اسمشو و خوردم همش دنبال آلو ميگشتم توش بعد فهميدم همون سيب زمينيه
    hengamehh و zahra57 این نوشته را پسندیده.
    ***به علاوه خدا بودن یعنی منهای همه ی مشکلات بودن***

  9. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1142
    پسند کرده
    892

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان فارس

    يخني گوشت و لوبيا

    گوشت گوسفند رو پختم با پياز و زرد چوبه و لوبيا قرمز هم كه 24 ساعت خيسونده بودم

    جدا پختم وقتي 2تاش پخت استخوناي گوشت رو جدا كردم و گذاشتم باهم باز جوش بخورن و ادويه اضافه كردم و بعد آبشو جدا كردم و گوشت و لوبيا رو كوبيدم.






    نوش جان
    ***به علاوه خدا بودن یعنی منهای همه ی مشکلات بودن***

صفحه 10 از 18 نخستنخست ... 78910111213 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما