نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree235Likes

موضوع: گز اصفهان

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 23
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    گز اصفهان

    amir mami, نیکی گل, azmil و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    671
    میزان امتیاز
    368
    پسند شده
    8286
    پسند کرده
    7796
    گز اصفهان از دستورات خوب خانم مهشید امیری عزیز

    بادکا یا گلوکز مایع............................350 گرم

    شکر آلمانی...............................300 گرم
    (من همون شکر سفید معمولی رو استفاده کردم)


    سفیده تخم مرغ.................................5 عدد

    گلاب........................................1/2 پیمانه

    آب.............................................. .1/2 پیمانه

    مغز بادام یا پسته.......................................350 گرم

    گزنگبین در صورت دلخواه و در دسترس...............................1 قاشق چایخوری

    آرد سفید ...................................به میزان لازم

    .................................................. .................................................. ....

    _آب +شکر+گلاب را با هم مخلوط نمایید و درون یک شیر جوش ریخته و روی حرارت گذاشته تا به جوش آید.

    _بعد از گذشت 5 دقیقه بادکا را به آن اضافه نمایید و بگذارید تا مجددا بجوشد و روی آن حباب ایجاد شودشعله را خاموش کنید .

    _سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملا سفت و سفید رنگ شود.(من از سفیده هایی که توی فریزر داشتم استفاده کردم این یعنی راهی دیگر برای خلاص شدن از شر سفیده ها!!!)

    _در حین زدن سفیده ها 1/4 پیمانه از مایه شکر و بادکا و گلاب را به آن اضافه کنید .(باید به سرعت هم بزنید تا سفیده نبنده!)

    _سپس مواد سفیده را درون یک قابلمه مسی ریخته و روی حرارت گذاشته و (در حالی که با همزن برقی مواد را هم میزنید!) باقیمانده شکر +گلاب +بادکا را به آن اضافه نمایید و با همزن برقی به مدت 15 دقیقه بزنید.(حجم مواد تقریبا 2 برابر میشه!)

    _سپس همزن را خاموش نمایید و یک شعله پخش کن روی حرارت گذاشته و قابلمه را روی آن قرار دهید و با قاشق چوبی به مدت 40 دقیقه هم بزنید تا گز عمل بیاید.(چون فکر میکردم اگه زیاد روی حرارت بمونه خیلــــــی سفت میشه بعد از گذشت حدود15 دقیقه با شعله متوسط از روی حرارت برداشتم!)

    _در آخر مغز بادام یا پسته و یا مخلوط آنها را نیز اضافه نمایید و در صورت دلخواه گزنگبین را هم اضافه نماییدو از روی حرارت بردارید.(گزنگبین نداشتم و نریختم میزان پسته هم 300 گرم ریختم!)

    _درون یک سینی را آرد سفید ریخته و از مواد گز به اندازه یک گردو برداشته و در آرد بغلتانید .

    _با یک قالب 4 الی5 سانتی فرم دهید و مواد را درون آن شکل دهیدو روی آرد سفید گذاشته تا کاملا سرد شود و در ظرف مورد نظر بچینید.(دستمو توی آرد زدم و از مواد به اندازه 1 گردو برداشتم و توی دستم شکل دادم تا این زمان مواد نرمه من چون طبق معمول برای سرد شدنش عجله داشتم حدود1 ساعت گذاشتم یخچال سفت که شد بعد از اون توی دمای محیط نگه اش داشتم!)

    اون قسمتهای که قرمزه توضیحات خودمه!که به دستور اضافه کردم.
    با کل مواد 30 عدد گز به دست اومد.
    پیشنهاد میکنم برای 1 بار هم که شده امتحان کنید بعدشو دیگه مطمئنم مشتری پرو پا قرصش میشید.
    ویرایش توسط mami mahdis : ۱۳۹۳/۰۵/۲۰ در ساعت ۱۱:۴۱ قبل از ظهر
    amir mami, zakiye, bluesky و 47 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  3. #3
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299
    مامی مهدیس جون حالا 15 دقیقه کافی بود ؟ زیادی نرم نشده بود
    چون تا اونجایی که من میدونم هم زدن گز خیلی مهمه و آدم از کت و کول می افته !!
    mami mahdis و بوسه 1 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    738
    میزان امتیاز
    493
    پسند شده
    13217
    پسند کرده
    8974

    ویترین مدال ها

    مامان بانو جون مرسی بابت دستور خوبتون
    ببخشیدچند تا سفیده می خواد؟؟؟
    شکر آلمانی یعنی چی ؟؟؟ با شکرهای معمولی خودمون فرق داره؟؟؟
    aydaa, ( MAHNAZ ( X ZIEBA, -sania- و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    671
    میزان امتیاز
    368
    پسند شده
    8286
    پسند کرده
    7796
    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam53 نمایش پست ها
    مامی مهدیس جون حالا 15 دقیقه کافی بود ؟ زیادی نرم نشده بود
    چون تا اونجایی که من میدونم هم زدن گز خیلی مهمه و آدم از کت و کول می افته !!
    مریم جان همون همزن 15 دقیقه اولش که با همزن روی شعله میزنی خیلی مهمه ولی برای اون 45 دقیقه دوم من با 15 دقیقه هم زدن با شعله متوسط بدون شعله پخش کن و تند تند همزدن دیدم حجم موادم حسابی کم شد و سفت برای همین دیگه برش داشتم و عالی بود.
    به نظر من حتما باید این حالت به وجود بیاد تا شما یه گز با کیفیتی داشته باشید.
    atoosa92, Behjat, حسرت الملوک و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    671
    میزان امتیاز
    368
    پسند شده
    8286
    پسند کرده
    7796
    نقل قول نوشته اصلی توسط atoosa92 نمایش پست ها
    مامان بانو جون مرسی بابت دستور خوبتون
    ببخشیدچند تا سفیده می خواد؟؟؟
    شکر آلمانی یعنی چی ؟؟؟ با شکرهای معمولی خودمون فرق داره؟؟؟
    عزیزم ببخشید اشتباه شد سفیده رو ننوشته بودم پستم رو اصلاح کردم.
    شکر آلمانی تا اونجایی که من میدونم شکر کاملا سفید با دانه های ریزه که معمولا شکرهایی که میگیریم همینه!
    من از شکر معمولی استفاده کردم.
    atoosa92, مامای فریده, zardin و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasim7 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    531
    میزان امتیاز
    142
    پسند شده
    2079
    پسند کرده
    898

    ویترین مدال ها

    عاليه عزيز.مزه اش چطوربود؟.به نظرسخت مياد.اگرظرف مسى نداشتيم چى ؟
    .
     
    مامان غزل و mami mahdis این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    671
    میزان امتیاز
    368
    پسند شده
    8286
    پسند کرده
    7796
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasim7 نمایش پست ها
    عاليه عزيز.مزه اش چطوربود؟.به نظرسخت مياد.اگرظرف مسى نداشتيم چى ؟
    نرم بود مثل گزهای آردی جعبه ای که از اصفهان میگرفتم نه اصلا اینطور نیست نرمه و اصلا سفت و دندون شکن نیست !
    راستش خودمم دقیق نمیدونم دلیل ظرف مسی چیه شاید برای اینکه ظرف مسی خاصیت انتقال یکنواخت گرما رو دارن!
    ولی برای ساختن سوهان هم دیدم که حتما باید ظرف مسی باشه!
    حالا این شما دوست عزیز هستید که امتحان کنید با ظروف معمولی هم میشه یا نه در ضمن یه ظرف باشه که موقع کار با همزن برقی خش نیفته !که خود به خود چدن و تفلون حذف میشه میمونه روحی و پیرکس!
    *Afsaneh*, zardin, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما