نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree415Likes

موضوع: آش جو

نمایش نتایج: از 105 به 110 از 110
صفحه 14 از 14 نخستنخست ... 411121314
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    288
    میزان امتیاز
    190
    پسند شده
    3680
    پسند کرده
    1015
    آش جو مامان پز جای همگی خالی خیلیییییییییییییی خوشمزه بود
    طرز تهیه دقیقش رانمی دونم جو و نخود ولوبیا و سیرابی و عدس و پیاز داغ و نعنا داغ در آخرم رب انار
    ببخشید تزئین نداره داشتیم می خوردیم یه دفعه یادم اومد عکس بندازم نونشم نون تنوری داغ هست
    نام: 1.jpg نمایش: 795 اندازه: 100.9 کیلو بایت

  2. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گوگوجی آواتار ها
    اکرم سادات
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,324
    میزان امتیاز
    641
    پسند شده
    10829
    پسند کرده
    7041

    ویترین مدال ها

    ماه رمضون و افطاری و مهمونی
    آش جو
    نخود و لوبیا قرمز رو از شب قبل با هم خیس کردم
    بلغور جو رو تنها عدسم زدم که خیس نکرده استفاده کردم
    گوشت سردست جناب بعبعی رو با کمی پیاز پختم استخوناشو گرفتم خودشو با غذا پنجول کن (گوشتکوب برقی) زدم تا از هم باز شد
    حبوبات رو با هم پختم گوشت رو اضافه کردم ادویه و نمک رو اندازه کردم
    monir11, *هما*, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آقا خلاصه یک نفر باید بیاید
    تا انتقام سیلی زهرا بگیرد

  3. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    612
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    164
    پسند شده
    4613
    پسند کرده
    784
    اش جو
    جوی پوست کنده نخود و لوبیا قرمز ، سبزی کوهی، سبزی اش

    نام: rps۲۰۱۶۰۷۱۱_۱۹۲۱۲۴.jpg نمایش: 766 اندازه: 98.8 کیلو بایت
    مامان پریوش, باران67, سادن و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    527
    پسند شده
    8214
    پسند کرده
    4311
    نام: photo_2016-12-04_07-03-21.jpg نمایش: 1804 اندازه: 47.6 کیلو بایت
    با دستور صفحه اول از مریم 53 عزیز
    .....
     
    باران67, سادن, najmehkhatoon و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بانام علی بکن مزین سخنت
    تاخالق توبیمه کندجان وتنت
    ای آنکه زعاشقان قرآن هستی
    خوشبوکن زنام محمددهنت

  5. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1145
    پسند شده
    10932
    پسند کرده
    9291
    آش جو
    نام: IMG_20180118_224718.jpg نمایش: 319 اندازه: 118.1 کیلو بایت

    ✅آش جو یکی از آش های مناسب روزهای سرد زمستان هست.
    این آش طبع خنکی داره و مناسب سرماخوردگیه
    .
    ✅آش جو ممکن هست با روشهای مختلفی بنا بر سلایق مختلف و مناطق مختلف کشورمون طبخ بشه
    .
    .
    آش جو:
    دو پیمانه بلغور جو
    یک پیمانه عدس
    یک پیمانه لوبیا چیتی
    یک پیمانه نخود
    سبزی آش حدود ۴۵۰ _۵۰۰ گرم

    نام: 1516205412059.jpg نمایش: 318 اندازه: 64.8 کیلو بایت

    بلغورجو و حبوبات رو از شب قبل خیس کردم و روز بعد با مقداری اب پختم
    .
    ✅میتونید از جو پوست کنده هم استفاده کنید.سلیقه ای هست
    .
    از نظر من با بلغور جو بافت آش یکدست تر هست و همینطور زمان پخت بلغور جو از جو پوست کنده کمتر هست(ولی در کل هرچی سلیقه خودتون هست)
    .
    عدس رو جداگانه پختم
    .
    نخود و لوبیا رو باهم پختم
    نام: 1516205413261.jpg نمایش: 318 اندازه: 92.8 کیلو بایت

    بلغور جو پخته ،عدس پخته،لوبیا و نخود پخته رو در قابلمه ریختن و آب جوش اضافه کردم و زیرشو کم کردم برای حدود یک ساعت تا خوب طعم ها بخورد هم برن و جو لعاب بهتری بندازه و غلظت آش مناسب بشه

    نام: 1516205414595.jpg نمایش: 316 اندازه: 89.9 کیلو بایت

    ✅من بر حسب عادت داخل آش آب(عصاره) قلم میریزم
    قبلا طرز تهیه عصاره قلم رو در پیج گذاشتم
    .
    مرحله بعد نوبت اضافه کردن سبزی هست
    نام: 1516205417502.jpg نمایش: 317 اندازه: 79.3 کیلو بایت

    سبزی رو اضافه کردم و باز زمان دادم تا سبزی بپزه و رنگش عوض بشه
    نام: 1516205418761.jpg نمایش: 318 اندازه: 87.1 کیلو بایت

    یدونه پیاز رو نگینی کردم و با مقداری روغن سرخ کردم و به آش اضافه کردم
    نام: 1516205420006.jpg نمایش: 312 اندازه: 78.8 کیلو بایت

    حدود یک ق چ زرد چوبه رو هم در دو سه ق غ روغن سرخ کردم و کم کم به آش اضافه کردم تا رنگ آش خوشرنگ و مطلوب بشه
    .
    حالا موقع دم کردن آش هست
    نام: 1516205422457.jpg نمایش: 313 اندازه: 84.3 کیلو بایت
    نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز زدم .زیر آش رو کم کردم و درب قابلمه رو بستم تا آش دم بکشه و لعاب بهتری بندازه .
    ✅میتونید جو و حبوبات رو بصورت خام داخل قابلمه بریزید و زمان بدید تا بپزه.هرطور راحت ترید .
    ✅میتونید از گوشت پخته و ریش شده داخل آش استفاده کنید و یا مثل من از آب قلم استفاده کنید

    ✅بعضی از کدبانوها آخر کار یک تا دو ق غ کشک به آش اضافه میکنن(سلیقه ای هست) من خودم نمیریزم و بهمون تزیین اکتفا میکنم
    .
    ✅در بعضی از رسپی ها از مقداری خرده برنج هم در پخت آش استفاده میشه(سلیقه ای)
    .
    ✅معمولا آش جو رو بهمراه نارنج و یا ابغوره سرو میکنن که باز هم سلیقه ای هست

    نام: 1516205421290.jpg نمایش: 313 اندازه: 82.1 کیلو بایت
    mitra40, قانع, RE79EL و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  6. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۷/۰۷/۲۵
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    1
    طرز تهیه آش جو


    مواد لازم آش جو
    بلغور جو یک پیمانه
    لوبیا چیتی نصف یپیمانه
    نخود یک چهارم پیمانه
    عدس یک چهارم پیمانه
    برنج یک چهارم پیمانه
    پیاز 2 عدد درشت
    کشک به میزان لازم
    سبزی آش نیم کیلوگرم
    نعنا خشک به میزان لازم
    زردچوبه به میزان لازم
    نمک به میزان لازم
    مراحل تهیه آش جو

    ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل خیس می کنیم و چند باری آب آن ها را عوض می کنیم تا نفخ شون برود. سپس بلغور و برنج را باهم در یک قابلمه به همراه مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزند. و نخود ، لوبیا و عدس را هم در یک قابلمه دیگر به همراه مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزند. البته اگه جدا جدا هم بپزید مشکلی پیش نمیاد. در ادامه پیازها را نگینی خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای آش در نظر گرفته ایم همراه مقداری روغن سرخ می کنیم وقتی که پیازها کاملا طلائی و نرم شدند پیازها را از روغن بیرون می کشیم و تو یه بشقاب می ریزیم. تو باقی مانده روغن کمی نعناع خشک و زردچوبه می ریزیم و وقتی که عطر نعناع بلند شد 4 لیوان آب به همراه تمامی مواد پخته شده داخل قابلمه می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا آب جوش بیاید. بعد از اینکه آب داخل قابلمه جوش آمد در صورت تمایل برای طعم دهی بهتر می توانید مقداری آب گوشت به آش اضافه کنید. سپس سبزی آش را که از قبل شسته و خرد کرده ایم به قابلمه آش اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد باهم ترکیب شوند. بعد از آن نصف پیاز داغ را همراه نمک و فلفل سیاه به آش جو اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم. در صورتی که می خواهید آش جو شما خوب جا بیفتد بهتر است اجازه بدهید آش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد و هر از گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد. حدود 20 دقیقه مانده به پایان پخت آش جو ، کشک را به مقداری آب جوش رقیق می کنیم و به آش جو اضافه می کنیم. در صورتی که بخواهید آش جو بدون کشک بپزید می توانید این مرحله را نادیده بگیرد. وقتی که آش جو کاملاً پخت و جا افتاد آن را در ظرفی که برای سرو در نظر گرفته اید می ریزیم و با نصف پیاز داغ باقی مانده آن را تزیین می کنیم و سپس سرو می کنیم. نکته : توجه کنید راز آش جو سنتی و خوشمزه ، پخت زیاد زیاد و باز شدن کامل جو و لعاب انداختن و مقدار کشک مناسب است پس در صورتی که می خواهید آش جو شما خوشمزه شود با حوصله و وقت کافی آن را بپزید. نکات پخت آش جو
    اضافه کردن جو پرک

    برخی از افراد در انتهای پخت آش جو ، کمی جو پرک به آن اضافه می کنند و منتظر می مانند تا آش جا بیفتد که این کار برای لعاب بیشتر آش انجام می دهند. البته اگر شما مدت زمان پخت کافی داشته باشید نیازی به این کار نیست ولی این هم روش خوبی است.
    sita-golam, m1361 و *Elsa* این نوشته را پسندیده.

صفحه 14 از 14 نخستنخست ... 411121314
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما