نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1178Likes

موضوع: هويج پلو

نمایش نتایج: از 257 به 264 از 265
صفحه 33 از 34 نخستنخست ... 233031323334 آخرینآخرین
  1. #257
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    469
    میزان امتیاز
    262
    پسند شده
    3650
    پسند کرده
    5367

    ویترین مدال ها

    هویج خلالی را با کمی روغن+شکر+نمک+فلفل و دارچین تفت دادم

    لابلاش هم از تکه های مرغ خوابیده در آبلیمو و نمک و فلفل استفاده کردم و تهش هم مرغ به سبک زیر
    روش های پخت مرغ


    نام: IMG_6134.jpg نمایش: 855 اندازه: 101.9 کیلو بایت
    sohei59, باران67, iranrose63 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  2. #258
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    rasta-93 آواتار ها
    سوده شیخی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    اندیشه
    نوشته ها
    341
    میزان امتیاز
    176
    پسند شده
    2485
    پسند کرده
    1234
    اینم هویج پلوی من. همه مواد و با کره تفت دادم و مرغ هم بعد از پخت ریش ریش کردم و نتیجه شد آنچه در زیر میبینیدنام: IMG_20160702_202745.jpg نمایش: 793 اندازه: 110.9 کیلو بایت
    sohei59, باران67, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مامی سایتی ها دوستتون داررررم

  3. #259
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    277
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    414
    پسند شده
    5337
    پسند کرده
    4083
    هويج پلو

    برای ته دیگ سیب زمینی هم کمی روی سیب زمینیها نمک و زعفران ریختم تا خوش رنگ و خوشمزه بشن

    نام: 20160906_154409.jpg نمایش: 713 اندازه: 104.4 کیلو بایت
    سوپ بروکلی
     
    sohei59, *هما*, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

  4. #260
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    337
    میزان امتیاز
    80
    پسند شده
    2123
    پسند کرده
    3430
    هویج پلو
    هویج تفت دادم بعد مرغ و زعفران و برنج رو اضافه کردم

    sohei59, *هما*, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

  5. #261
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سین سین آواتار ها
    سمیه سبحانی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
    محل سکونت
    دورتموند
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    129
    پسند شده
    1469
    پسند کرده
    39
    نام: IMG-20170309-WA0017.jpg نمایش: 458 اندازه: 106.5 کیلو بایت
    هویج پلو

    برنج 3 لیوان
    هويج بزرگ 3 عدد
    پیاز 2 عدد
    دارچين 1 قاشق چایخوری
    زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
    روغن به مقدار لازم
    زردچوبه و نمك و فلفل به مقدار لازم
    طرز تهیه : برنج را 30 دقیقه قبل از پخت در مقداری اب و نمک خیس دهید. سپس با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.بعد با اب ولرم ابکشی کنید ( برنج را زمانی ابکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف ان نرم و مغز آن کمی خام باشد ). پیازها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود . هویج ها را رنده کنید و به پیاز اضافه نمائید ، مواد را مدام هم بزنید تا ته نگیرند. پس از اینکه رنگ هویج ها عوض شد کمی زردچوبه ، نمک و فلفل را همراه با 1 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید. سپس در ظرف را بگذارید تا مواد با حرارت ملایم حدود 20 دقیقه بپزند.
    پس از 20 دقیقه که مواد کاملا مغز پخت شدند و آب اضافی شان کشیده شد زیر حرارت را خاموش کنید و درب ظرف را بردارید تا مواد خنک شوند ( اگر مواد داغ باشند پس از اضافه کردن به برنج ، پلو خمیر میشود ). ته قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را کف آن قرار دهید سپس یک لایه برنج و روی آن یک لایه از مایه هویج بریزید و کمی دارچین روی مواد بپاشید. تمام برنج و مواد را به همین صورت مخلوط کنید و لایه آخر را با برنج بپوشانید. در انتها زعفران دم کرده را با مقداری آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید. حرارت را بالا ببرید تا برنج بخار کند، سپس زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد.
    افسونی, m1361, sohei59 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #262
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    1,052
    نوشته های وبلاگ
    535
    میزان امتیاز
    1452
    پسند شده
    23973
    پسند کرده
    14694

    ویترین مدال ها

    نام: DSC05479.jpg نمایش: 3462 اندازه: 75.6 کیلو بایت

    هویج پلو با مرغ
    مرغ رو بعد از این که با آب جوشید و کف کرد آبش رو خالی کنید مرغ رو بشورید ظرفتون رو هم تمیز بشورید و دوباره با مقداری آب و نمک و یه پیاز درسته و کمی زعفرون بذارید بپزه و مقدار آبش به اندازه یه لیوان بشه حالا پیاز رو ازش خارج کنید و مرغ رو هم ریش ریش کنید و آبش رو کنار بذارید .
    برای هر نفر 3 تا هویج متوسط خلال کنید مقداری روغن به همراه کره توی ماهیتابه بریزید یک عدد پیاز رو توش تفت بدید تا کمی طلایی شه بعد هویج رو بهش اضافه کنید و تفت بدید و بعد مرغ رو داخل مواد بریزید و بعد از کمی تفت دادن مقداری ذارچین و هل اضافه کنید و آب مرغ رو داخلش بریزید و بذارید با حرارت کم بپزه و هویج ها نرم بشه و آب کمی براش بمونه اگر دوست دارید شیرین باشه میتونید مقداری شکر هم بهش اضافه کنید.
    من برنج رو به صورت کته میذارم و وقتی آبش جوش اومد مقداری زعفرون تو آبش میریزم تا کل برنجم رعفرونی بشه و بعد از این که پخت توی ظرف میکشم و مواد رو لا به لاش میریزم میتونید برای تزئینش از خلال پسته هم استفاده کنید خلال پسته رو توی گلاب به مدت یکی دو ساعت خیس کنید و بعد توی کره تفت بدید.
    میس مهسا, افسونی, sd3 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #263
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    487
    میزان امتیاز
    1082
    پسند شده
    9917
    پسند کرده
    9269
    نام: 1494781689908.jpg نمایش: 257 اندازه: 104.6 کیلو بایت


    هویج پلو

    .
    پیازداغ گرفتم.کمی زرد چوبه زدم. گوشت چرخی رو بهمراه کمی ادویه سرخ*کردم.هویج خلال شده رو هم کمی سرخ کردم.مقداری زعفران دم کرده و نمک و فلفل زدم.و درب قابلمه رو بستم تا با بخار هویج ها پخته بشن.
    در آخر لا به لای برنج آبکش شده دم کردم.

    .
    من برای هویج پلو سعی میکنم از هویجی استفاده کنم که شیرین نباشه

    .
    من هویج پلو رو به دو صورت : با مرغ و یا با گوشت چرخی درست میکنم.حتما هویج پلو با مرغ رو هم براتون میگذارم.هردو خوشمزه هستن ولی با دو طعم کاملا متفاوت
    .
    باران67, سوهی, مامان سیدکوچولو و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  8. #264
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,786
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2299
    پسند شده
    95212
    پسند کرده
    80395

    ویترین مدال ها

    هویج پلو





    هویج پلو از پلوهای مخلوطی است که به خاطر رنگ نارنجی هویج ظاهر خوش رنگ و لعابی داره و طعمش هم واقعا بی نظیره.



    مواد لازم:

    برنج (خیسانده)..........................3 پیمانه
    هویج (خلال کرده یا رندیده).........نیم کیلو
    شکر..........................................ن یم پیمانه
    خلال پسته................................4-5 قاشق
    روغن
    نمک


    طرز تهیه:
    برنج را از روی دستور چلو ساده بجوشانید و آب کش کنید.


    3-4 قاشق روغن در یک تابه روی آتش ملایم داغ کنید و هویج را 8-10 دقیقه در آن تفت بدهید.

    -من هویج رو به صورت خلال خرد میکنم.البته خلال های باریک و نازک

    هویج رنده شده ظاهر زیبایی به غذا نمیده و از طرفی هویج های درشت هم ظاهر و هم طعم غذا رو اونجور که باید نمیکنن.

    اگر هویج رو با کره تفت بدین خوشمزه تر خواهد شد

    شکر را با نیم پیمانه آب روی هویج بریزید و 10 دقیقه بجوشانید، سپس بردارید.
    جوشاندن هویج در شیره ی شکر هم باعث میشه هویج بپزه و هم اون رو براق تر و خوشرنگ تر و البته خوشمزه تر میکنه


    نیم پیمانه آب روغن در دیگ داغ کنید و چند کفگیر برنج روی آب روغن بریزید؛ سپس هویج را با قاشق سوراخ دار از شربت شکر بگیرید و لابه لای برنج پخش کنید.
    برنج را در دیگ کوت کنید.
    دیگ را با در و شعله پخش کن روی آتش تیز بگذارید، پس از 10-12 دقیقه که برنج دَم بالا داد آتش را کم کنید، شربت شکر باقی مانده را با 4-5 قاشق روغن داغ کنید و روی برنج بدهید؛ و دَم کنی روی دیگ بگذارید.
    به واسطه ی رسوب شیره ی شکر، احتمال سوختن تَه دیگ این پلو زیاد است؛ بنابراین باید آتش آن کم باشد و زودتر از پلو های بدون شیرینی برداشته شود.
    حدود 45 دقیقه برای دَم کشیدن این پلو کافی است.
    هنگام کشیدن هویج پلو، خلال پسته را در 2-3 قاشق روغن روی آتش ملایم 2-3 دقیقه تفت بدهید و دیس پلو را با آن آرایش کنید.
    البته من معتقد هستم که تفت دادن پسته از سبزی رنگ اون کم میکنه و خلال پسته م رو اصلا تفت نمیدم و همینطور به صورت ترد و کرانچ و خام استفاده میکنم.
    در صورتی که دوست دارین براق باشه با یک قاشق روغن زیتون یا کره ی اب شده خلال هاتون رو مخلوط کنین بدون حرارت دادن.

    من از زرشک هم استفاده میکنم.

    زرشک رو به شیوه ی توضیح داده شده در این پست ،تفت میدم .
    و از انجایی که از زرشک تازه استفاده میکنم مطابق این لینک کار میکنم.



    *این پلو را با اندکی زعفران ساییده و حل شده در اندکی آب داغ هم البته می توان آرایش کرد، ولی به نظر جناب اقای نجف دریابندری زعفران رنگ هویج را ضعیف می کند.
    در واقع در طبخ سنتی غذا از زعفران استفاده نمیشه.


    نکات تکمیلی:

    -معمولاً با هویج فرنگی که رنگ قوی تری دارد درست می شود، یا با مخلوطی از هویج فرنگی و زردک.
    من در اینجا هم از زردک و هم از هویج در پلو استفاده کردم.


    -مرغ پخته یا گوشت پخته هم همیشه با هویج پلو همراه می شود.
    در واقع میتونین در کنار این غذا از انواع موارد زیر استفاده بفرمایین:

    -مرغ پخته ی ریش ریش شده تفت داده شده در کره و زعفران
    مانند این پست:
    http://mamisite.com/forum/blogs/b3475.html


    -فیله مرغ سرخ شده یا فیله مرغ حلزونی
    -گوشت قلقلی
    و..
    من در اینجا از گوشت قلقلی و فیله مرغ حلزونی کنار پلو استفاده کردم.
    که هر کدوم رو جداگانه آماده میکنم و موقع سرو روی دیس پلو میگذارم.

    دستور تهیه فیله مرغ حلزونی:
    http://mamisite.com/forum/blogs/b2439.html


    دستور تهیه گوشت قلقلی:
    http://mamisite.com/forum/blogs/b1277.html



    -شکر رو بسته به ذائقه ی خودتون میتونین حذف کنین.

    -میتونین در صورت دلخواه خلال پسته رو تفت ندین و روی دیس رو فقط باهاشون آرایش کنین.

    -اگر هویج رو رنده کردین همین که هویج در کره یا روغن تفت بخوره کافی هست و نیاز به اب برای پختن نداره
    در واقع کمی شکر روی هویج ها بپاشین تا براق تر و خوشرنگ تر بشن و نیازی به پخت نداره.

    میتونین هویج رو ما بین برنج بدین و دم بگذارین و یا هویج رو جداگانه اماده کنین و موقع سرو روی پلو قرار بدین در این صورت باید مطمئن باشین که هویجتون پخته.


    -میتونین مواد رو لا به لای برنج آبکش شده بریزین و دم بگذارین و یا اینکه برنج رو جداگانه بپزین و روی دیس رو با این مایه تزیین کنین

    -در کل پلوهایی مثل هویج پلو یا مرصع پلو رو میتونین کاملا بسته به ذائقه و سلیقه ی خودتون اماده بفرمایین.
    اینکه چه نوع گوشتی و با چه نوع طبخی همراهش کنین و یا اینکه مواد رو بین برنج دم بگذارین و یا موقع سرو روی دیس بچینین و از هر کدوم چه مقدار استفاده کنین؛
    همگی بستگی به طبع و ذائقه ی خودتون داره




    m1361, mitra40, fingil 0 shishi و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 33 از 34 نخستنخست ... 233031323334 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما