نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree39Likes

موضوع: نكاتي درباره پخت غذا با ماكرو ويو

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 84
صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: نكاتي درباره پخت غذا با ماكرو ويو

    [JUSTIFY]




    1934 برای اولین بار از یک وسیله برقی برای گرم کردن برخی مواد غذایی استفاده کردند. البته گرم کردن غذا با این وسیله برقی که تقریبا مانند مایکروفرهای امروزی بود، خیلی طول می کشید اما امروزه می توانیم به راحتی ظرف مدت کمتر از 2 تا 3 دقیقه، غذای کاملا خنک یخچالی را داغ کنیم. [/JUSTIFY]
    [CENTER ALIGN=CENTER]
    <?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><v:shapetype id=_x0000_t75 stroked="f" filled="f" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" o:preferrelative="t" o:spt="75" coordsize="21600,21600"><v:stroke joinstyle="miter"></v:stroke><v:formulas><v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"></v:f><v:f eqn="sum @0 1 0"></v:f><v:f eqn="sum 0 0 @1"></v:f><v:f eqn="prod @2 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @0 0 1"></v:f><v:f eqn="prod @6 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="sum @8 21600 0"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @10 21600 0"></v:f></v:formulas><v:path o:connecttype="rect" gradientshapeok="t" o:extrusionok="f"></v:path><?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:lock aspectratio="t" v:ext="edit"></o:lock></v:shapetype><v:shape id=_x0000_i1025 style="WIDTH: 24pt; HEIGHT: 24pt" alt="" o:button="t" type="#_x0000_t75"></v:shape><o:p></o:p>
    [/CENTER ALIGN]
    [JUSTIFY]

    شما در طول روز یا هفته چندبار از مایکروفر برای گرم کردن مواد غذایی مختلف استفاده می کنید؟ آیا می دانید قراردادن برخی از مواد غذایی داخل مایکروفر می تواند برایتان دردسرساز شود؟بد نیست نگاهی به فهرست مواد غذایی ممنوعه برای مایکروفر بیندازید.

    1 - تخم مرغ

    هرگز تخم مرغ خام را با پوست یا بدون پوست داخل مایکروفر نگذارید. پوست تخم مرغ خام در اثر حرارت بالای مایکروفر، می ترکد و ممکن است محتویات آن باعث آسیب دیدن المنت های داخل دستگاه شود. ترکیدن زرده تخم مرغ بدون پوست در اثر حرارت بالای مایکروفر هم دور از انتظار نیست.<o:p></o:p>
    [/JUSTIFY]
    [CENTER ALIGN=CENTER]
    <v:shape id=_x0000_i1026 style="WIDTH: 24pt; HEIGHT: 24pt" alt="" o:button="t" type="#_x0000_t75"></v:shape><o:p></o:p>
    [/CENTER ALIGN]
    [JUSTIFY]

    چاره چیست؟ تخم مرغ را داخل یک پیاله یا بشقاب شیشه ای که از قبل کمی چرب شده است، بشکنید و با چنگال، سوراخ هایی در زرده آن ایجاد کنید. راه دیگر، هم زدن زرده و سفیده تخم مرغ پیش از قرار دادن آن در مایکروفر است. قراردادن تخم مرغ پخته ای که با چاقو به چند قسمت تقسیم شده در مایکروفر نیز مشکلی ایجاد نمی کند.<o:p></o:p> [/JUSTIFY]
    [CENTER ALIGN=CENTER]
    <v:shape id=_x0000_i1027 style="WIDTH: 24pt; HEIGHT: 24pt" alt="" o:button="t" type="#_x0000_t75"></v:shape><o:p></o:p>
    [/CENTER ALIGN]
    [JUSTIFY]

    2 – هویج

    هویج از سبزی های نسبتا کم آب است و باتوجه به بافت تقریبا سفتی که در وسط آن وجود دارد، گذاشتن آن داخل مایکروفر باعث خشک شدن یا حتی سوختنش می شود.

    چاره چیست؟ هویج خام را داخل مایکروفر نگذارید. شما می توانید هویج را بپزید و آن را با شیر و کره مخلوط کنید و به صورت پوره دربیاورید و این پوره را برای گرم شدن یا پختن درون مایکروفر قرار دهید. هویج بخارپز هم به راحتی و بدون مشکل با حرارت مایکروفر گرم می شود.

    3 – ماهی و میگو

    بافت گوشت ماهی و میگو از گوشت های دیگر بسیار نرم تر است، به همین دلیل اگر ماهی و میگو را خام یا پخته داخل مایکروفر بگذارید، گوشت آنها از هم می پاشد و تمام دیواره های داخلی دستگاه را کثیف می کند. چربی بیش از اندازه و بافت نرم ماهی تن هم باعث پاشیدن تکه های آن در اثر حرارت بالای مایکروفر می شود.

    چاره چیست؟ ماهی را پس از طعم دارکردن، با پوست داخل یک ظرف گود مانند بشقاب خورش خوری یا ظرف پیتزاخوری بگذارید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید. حالا می توان این ظرف سرپوشیده را با خیال راحت، داخل مایکروفر گذاشت و دیگر نگران پاشیدن تکه های ماهی به در و دیوار دستگاه نبود. تن ماهی را هم می توان به همین شکل گرم کرد. اگر حرارت مناسبی برای پخت یا گرم کردن ماهی و میگو انتخاب کرده باشید، امکان از دست رفتن بافت ظاهری آنها به زیر 10 درصد می رسد.<o:p></o:p>
    [/JUSTIFY]
    [CENTER ALIGN=CENTER]
    <v:shape id=_x0000_i1028 style="WIDTH: 24pt; HEIGHT: 24pt" alt="" o:button="t" type="#_x0000_t75"></v:shape><o:p></o:p>
    [/CENTER ALIGN]


    4 - گوجه فرنگی

    گوجه فرنگی یکی از پرآب ترین صیفی هاست که اگر به صورت خام و سالم داخل مایکروفر قرار داده شود، در اثر بالارفتن بیش از اندازه درجه حرارت آب داخل آن می ترکد و مشکل ساز می شود.

    چاره چیست؟ چند برش عمیق دورتادور گوجه فرنگی خام ایجاد کنید و سپس آن را داخل مایکروفر بگذارید. حتی می توان گوجه فرنگی را حلقه حلقه و با چنگال، سوراخ هایی روی هر حلقه ایجاد کرد و سپس آن را درون دستگاه قرار داد.

    5 – غذاهای آبکی و سس های گوشتی

    حجم بالای آب این مواد غذایی، داغ شدن بیش از اندازه آبشان و ترکیدن اجزای ریز موجود در آنها (مانند لوبیا، لیمو یا نخود و نخودفرنگی) می تواند باعث آلوده شدن فضای داخلی مایکروفر یا حتی آسیب دیدن لوازم داخلی دستگاه شما شود.

    چاره چیست؟ باید غذاهای آبکی و سس های گوشتی را داخل ظروف پلاستیکی گود یا کاسه بریزید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید. به این ترتیب می توانید از پاشیدن آب داخل مایکروفر پیشگیری کنید.

    خداوندا: پس از نماز من ، و در اوقات از شبانه روز پدر و مادرم را از یاد من مبر . " صیحفه سجادیه"

  2. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: نكاتي درباره پخت غذا با ماكرو ويو

    نقل قول نوشته اصلی توسط fafaie نمایش پست ها
    بهار جان يه سوال كاملا بي ربط با رسپي.

    دوستان من ميخوام مايروفر بخرم، بين ال جي و سامسونگ موندم، مامان ميگه سولاردوم بگير چون ضررش هم كمتره و بهتره.
    ماها سولاردوم داريم، تنها عاملي كه باعث شده فكرم بره سمت سامسونگ قابليت برشته كردن سامسونگه، اينكه كاملا پيتزا و كيك و ... رو برشته ميكنه، و كاملا طلايي، اين واسه من مهمه، آخه كيكايي كه با سولاردوم ميپزم همه سفيد ميشه، من دوست ندارم، لازانيا و پيتزا هم نرم ميشه و من برشته دوست دارم، آيا چاره اي داره يا مدلي از ال جي هست كه جوابگوي من باشه و اينكه ميشه چند مدل خوب رو بهم معرفي كنيد؟

    در ضمن آيا مال شما سلف كلين داره، اينكه مخزن بخار و بذاري و بخار كنه و توش تميز بشه و اينا؟ ميخوام اين ويژگي رو هم داشته باشه ترجيحا.
    ممنون ميشم اگه كمكم كنيد تا با خيال راحت برم اين يه قلم از جهيزيه ام رو هم كه خيلي هم پر كاربرد خواهد بود رو يه چيز خوب و مطمئن بخرم.
    ممنون :)


    فافائي عزيز
    من دو سه سال پيش ميخواستم مايكرو بخرم. خيلي تحقيق كردم تمام ضررها و منفعتهاش رو موبه مو مطالعه و تحقيق كردم.
    اولا اينكه سولاردام يك مدل از مايكروويوهاي ال جي هست مثل 206 يا 405 يا 407 كه مدلهاي كارخونه پژو هستند. و اصلا گول تبليغاتش رو كه ميگه بدون اشعه هست رو نخوريد. اين رو چندين فروشنده سولاردام شنيدم. حتا اين اواخر همكارم كه باردار بود و سولار خريده بود زماني كه نصاب اومد براي نصبش بهش گفت شما بارداري زمانيكه روشن هست نزديك نشو. همكارم گفته چرا؟ مگه اينها بدون اشعه نيستند با نور كار نميكنند؟؟؟ ايشون هم گفته نه اينها در حد تبليغه. چون ديدم باردار هستي اين رو بهت گفتم چون دوست ندارم خدايي نكرده بخاطر پنهان كاري ما آسيب ببينيد....
    دوم اينكه شما بنا به استفاده اي كه ميخواهي از مايكرو بكني مثلا همين قابليت سلف كلين يا ... ميتوني ماركهاي مختلف و مدلهاي مختلف رو انتخاب كني.
    بهترين مارك و مدل مايكرو طي آخرين نتايج حاصله پاناسونيك 42 ليتري هست كه اصله بقيه مايكرو ها حتي سولار مونتاژ كشورهاي ديگه كه امتياز دارند هست و اصل خود كشور سازنده نيستند....

    نقل قول نوشته اصلی توسط fafaie نمایش پست ها
    خيلي ممنونم الهام جون.
    آره ميدونم سولاردوم يكي از مدلاي ال جيه، اتفاقا منم از يكي شنيدم كه گفت اينا همش تبليغه و سولاردوم هم اشعه ي خودشو داره! و به همون نسبت ضرر. كلا ميگفت بايد در مورد ماكروويو احتياط لازم رو بكنيد، مخصوصا خانوماي باردار و ...

    ولي من گفتم شايد چون خودش ال جي نداشت اينو گفت! كه من از اونايي كه خودش داشت بخرم! الان آخه همه چي بازار مشترك شده و مونتاژ ايران، آدم واقعا ميمونه! تو هيچي اندازه ي ماكروويو گير نكردم. الان سامسونگ يه مدل داره هم سلف كلين داره و هم اينكه برشته كن، گريل نه ها، دقيقا نوشته برشته! اونوقت اينقده وسوسه شدم اينو بخرم. ولي ميترسم فقط تبليغ باشه.

    ما تو دور و برمون اكثرا ال جي دارن، سامسونگ كسي نداره، زن داييم فلر دارن و فوق العاده راضيه، زن عموم هم پاناسونيك كه كلا يك ماه كار كرد و نميدونن بعدش چي شد كه ديگه روشن نشد!!! بقيه همه ال جي.
    [HIGHLIGHT=#00b050]خدايا نميگويم دستم را بگير كه همواره گرفته اي ، [/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#00b050]مبادا رهايش كني.....[/HIGHLIGHT]

  3. #51
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: نكاتي درباره پخت غذا با ماكرو ويو

    نقل قول نوشته اصلی توسط najmehk
    سلام دوستان
    من هم سولار دام گرفتم
    یه مشکلی باهاش دارم ..
    نمیدونستم نمیشه از ظروف فلزی توش استفاده کرد میشه از ظروف سیلیکون استفاده کرد یا نه؟؟؟؟
    دوست گلم توی هیچ ماکرویی نمیشه از ظروف فلزی استفاده کرد مگر در حالت کانوکشن.من قالب تفلون رو توی حالت کانوکشن استفاده کردم و مشکلی نداشتم.
    ظروف سیلیکوئنی رو بله میشه استفاده کرد
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  4. #52
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: نكاتي درباره پخت غذا با ماكرو ويو

    در مورد بدون اشعه بودن سولار و این تبلیغات:
    از لامپ توی سولار برای گرم کردن استفاده میشه و گریل کردن و کاربرد دیگه ای نداره
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  5. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۳
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: نكاتي درباره پخت غذا با ماكرو ويو

    امواج خطرناک ماکروویو امواج مایکروویو و فر مایکروویو در حال کشتن مردم است! بی اطلاعی مردم از مضرات اشعه ها دلیلی این امر است.

    امواج مایکروویو چیست؟

    این امواج مانند نور مرئی از جنس امواج الکترو مغناطیسی هستند که فرکانس بسیار بالا و طول موج بسیار کمی دارند تمام امواج رادیویی، مادون قرمز، نور مرئی، موبایل، رادیو، ماهواره ... از جنس امواج الکترو مغناطیسی هستند و فرق آنها در فرکانس و توان تشعشع آنهاست.

    امواج مایکروویو در مسیر حرکت خود یا پس از برخورد با ماده انعکاس پیدا می کنند یا عبور می کنند و یا جذب ماده می شوند. این امواج اگر به سطح فلزات برخورد کنند، منعکس خواهند شد، از شیشه و پلاستیک عبور می کنند و موادی که حاوی آب هستند مانند غذاها و بدن انسان انرژی این امواج را جذب می کنند.

    مایکروفر چگونه کار میکند؟

    در مایکروفر یک وسیله بنام مگنترون وجود دارد که این امواج را تولید میکند این امواج با فرکانس 2450 مگاهرتز ایجاد می شود و در فضای مایکرو فر پخش می شود و توسط دیوار فلزی آن منعکس شده و روی ماده غذایی متمرکز می شود. مولکول های آب درون غذا دارای دو قطب مثبت و منفی هستند و زمانی که در معرض امواج ماکروویو قرار می گیرند، با همان فرکانس امواج شروع به نوسان می کنند و مرتباً جهت قطب مثبت و منفی آنها جابه جا می شود. مولکول ها حدود میلیون ها بار در ثانیه نوسان می کنند و در حین حرکت به مولکول های اطراف شان برخورد می کنند... درنتیجه به علت اصطکاک دمای ماده غذایی به سرعت بالا می رود.

    بسیاری از محققان معتقدند که امواج ماکروویو آن قدر انرژی دارند که بتوانند ساختار مولکول های غذا را تخریب کرده و موجب سرطان شوند. وقتی که امواج مایکروویو به مولکول های مواد غذایی برخورد می کنند باعث پاره شدن و تغییر ساختار آنها شده و ماهیت آنان را تغییر میدهد و سپس شما این مولکول هایی را که مثلا دیگر مولکول پروتئین نیستند را می خورید و بدن شما یک مولکول ناشناخته را دریافت کرده و بعدا تبدیل به بافتهای سرطانی در قسمتهای مختلف بدن می شود.

    در ضمن خود امواج مایکروویو مانند امواج موبایل و آنتنهای موبایل هم در صورت قرار گرفتن شما در طولانی مدت باعث پاره شدن رشته های "دی ان ای" DNA بدن شما می شود و فرزندان ناقص الخلقه و .... ایجاد خواهد شد.

    از آنجایی که بدن انسان نیز حاوی آب است، می تواند امواج ماکروویو را جذب کند. قرار گرفتن در معرض تابش مستقیم امواج ماکروویو می تواند موجب سوختگی های عمیق بافتی و آب مروارید شود. البته تمام اجاق های نشتی امواج دارند و این بسیار خطرناک است. اما اگر دستگاه ماکروفر شما قدیمی باشد، یا قفل آن خراب باشد یا ضربه دیده باشد، ممکن است در آن به خوبی بسته نشود و در حین روشن بودن دستگاه، اشعه های ماکروویو به بیرون نشت کنند که در این صورت کار شما تمام است!

    آیا از خود پرسیده اید چرا انواع سرطان ها بتازگی و بشدت افزایش پیدا کرده است؟

    بیش از 90% از خانه هاى آمریکایى مایکروویو دارند و براى آماده سازى غذا از آن استفاده می کنند. براى اینکه مایکروویو خیلى مناسب کار آنها را راحت کرده است. البته مردم فکر می کنند چون دولت جلوی مایکروفر را نمی گیرد پس خوب است! مثل سیگار چون دولت آن را تولید می کند و جلوی آن را نمی گیرد پس حتما خوب است!

    مرگ یک بیمار با تزریق خون مایکروویو شده

    در سال 1991 در ایالت اکلاهما خانم Norma Levitt پس از تزریق خونی که با دستگاه مایکروفر گرم شده بود، مرد. خیلی ساده این اتفاق افتاد امواج مایکروویو باعث تغییر ماهیت مولکول ها و گلوبول های خونی شده بودند!

    در مورد شیر هم همین اتفاق خواهد افتاد: در صورتی که شما شیر را با مایکروویو گرم می کنید، بدانید که نوشیدنی سمی می خورید که کم کم جان شما را خواهد گرفت!

    چند دلیل برای اینکه دستگاه مایکروویو خود را به سطل آشغال بیندازید.

    1- استفاده از غذاهای مایکروویو شده باعث کاهش حافظه و لطمه به مغز می شود.
    2- بدن انسان نمی تواند مولکول های پاره شده در جریان مایکروویو را در متابولیسم بدن شرکت دهد .
    3- تولید هرمورن های مردانه و زنانه دچار اختلال می شود.
    4- اثر خوردن غذاهای مایکروویو شده در بدن ماندگار است.
    5- مواد غذایی و معدنی بشکل سالم و طبیعی به بدن نمی رسند.
    6- غذاهای مایکروویو شده باعث ایجاد انواع سرطان ها می شوند.
    7- غذاهای مایکروویو شده باعث کاهش و اختلال سیستم دفاعی بدن می شوند.

    برگرفته شده از سایت چپق
    صبر کن سهراب قایقت جا دارد؟


    من هم از هم همه ی اهل زمین دلگیرم

  6. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۳
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: نكاتي درباره پخت غذا با ماكرو ويو

    یک متخصص تغذیه گفت:اثرات مایکروویو را می*توان به سه دسته اثرات مربوط به ایجاد عوامل سرطان زا، کاهش ارزش غذایی غذاها و اثرات بیولوژیک بر روی انسان تقسیم کرد.



    دکتر “محمد موسوی” در گفت وگو با ایرنا از جمله معایب استفاده از ماکروویو را، سرخ نشدن غذا به دلیل نفوذ امواج، تشکیل نقاط گرم و سرد در غذا به علت جذب متفاوت امواج توسط ترکیبات مختلف غذا و کاهش ۶۰ تا ۹۰ درصد انرژی حیاتی غذا عنوان کرد.



    وی، ایجاد عوامل سرطان زا در شیر و غلات، تغییر در عناصر غذایی و در نتیجه اختلال در هضم غذا، ایجاد رادیکال*های آزاد در سبزیجات که جزء مواد سرطانزا هستند و به طور کلی آسیب به دیواره مولکول*ها و تغییر در کیفیت آنها و مستعد شدن غذا به آلودگی*های میکروبی را از دیگر معایب استفاده از ماکروویو برشمرد.


    این متخصص تغذیه درخصوص مزایای ماکروویو گفت: سرعت حرارت دهی، حفظ خصوصیت طعم و رنگ غذا، حفظ مواد مغذی به دلیل زمان کوتاه پخت، کاهش خطر مسمومیت غذایی ، عدم تشکیل رسوب در ته ظرف، استفاده چند منظوره از مایکروفر برای طبخ غذا، گرم کردن مجدد غذا و ذوب کردن یخ مواد غذایی از جمله مزایای این سیستم می باشد.



    وی اظهار داشت: هر چه توان مایکروویو بالاتر باشد به دلیل افزایش سرعت رسیدن ماده غذایی به دمای مورد نظر، کاهش مواد مغذی کمتر خواهد بود.



    وی افزود: هر چه عمق نفوذ امواج در ماده غذایی بیشتر باشد، زمان پخت کمترشده حفظ ویتامینها به علت طبخ سریع و کم بودن آب در موقع پخت و حفظ پروتئین ها در ماده غذایی بیشتر می شود.



    وی با اشاره به این موضوع که حفظ مواد مغذی در موادی که با مایکروفر گرم می*شود به وزن آنها بستگی دارد، گفت: هرچه وزن مواد کمتر باشد حفظ مواد مغذی بیشتر است.


    وی اضافه کرد: در حال حاضر اکثر خانواده های ایرانی از شیوه پخت این دستگاه استقبال کرده اند و کم کم این سیستم، جای خود را با پختهای سنتی عوض کرده است که البته تاثیرات منفی آن روز به روز در بروز بیماریهای گوارشی بیشتر دیده می شود.



    وی افزود: بهترین توصیه در رابطه با گرم کردن و پختن غذا استفاده از حرارت*های معمولی است و هیچ تضمینی برای ایمنی و سلامتی کامل غذاهای ماکروویو شده وجود ندارد.


    دکتر “ناهید صفوی” متخصص تغذیه نیز گفت: حرارت دهی یکی از مهمترین روش*های متداول در فرآیند پخت مواد*غذایی است.



    وی اظهار داشت: از انرژی مایکروویو خلاف پرتوهای یونیزه برای حرارت دادن مواد غذایی استفاده می*شود و حرارت در داخل خود ماده غذای تولید می شود، در حالیکه در روش پخت متداول حرارت از منبع حرارتی خارجی به ماده غذایی وارد می*شود.



    وی اظهار داشت: امواج تولید شده توسط مگنترون یک میدان متناوب مغناطیسی ایجاد می*کند.


    این متخصص تغذیه تاکید کرد: مولکول*های غذا به خصوص مولکول*های قطبی مثل آب، پروتئین*ها و چربی*ها خودشان را با تغییرات سریع میدان متناوب الکتریکی همسو می*کنند.
    وی افزود: آنها حول یک محور نوسان می*کنند که حدود ۲۴۵ میلیون بار در ثانیه است، این نوسانات باعث ایجاد اصطکاک قابل توجهی بین مولکول*ها شده که نتیجه آن تولید انرژی و درنتیجه درون غذا گرم شده در حالی که ظرف غذا خنک است.



    وی گفت: کاربرد*های ماکروویو در صنایع غذایی را می*توان آنزیم بری (Blanching)، پاستوریزه کردن، استریلیزه کردن، خشک کردن مواد غذایی، بالا بردن دمای مواد غذایی منجمد به زیر نقطه انجماد و استفاده از آن در اجاق ماکروویو در مصارف خانگی نام برد.
    وی اظهار داشت: امواج مایکروویو به دلیل دارا بودن فرکانس کم قادر به شکستن پیوندهای شیمیایی و آسیب رسانی مولکولهای مواد غذایی نیستند و بنابراین، امواج مایکروویو از طریق ایجاد اصطکاک مولکولی به خصوص بین مولکولهای آب در غذا تولید حرارت می*کنند.
    صبر کن سهراب قایقت جا دارد؟


    من هم از هم همه ی اهل زمین دلگیرم

  7. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    582
    پسند شده
    36157
    پسند کرده
    55080

    Re: نكاتي درباره پخت غذا با ماكرو ويو

    [quote=آمنه خانم]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "غروب پاییز":2j4w5vrf
    یک متخصص تغذیه گفت:اثرات مایکروویو را می*توان به سه دسته اثرات مربوط به ایجاد عوامل سرطان زا، کاهش ارزش غذایی غذاها و اثرات بیولوژیک بر روی انسان تقسیم کرد.





    وی گفت: کاربرد*های ماکروویو در صنایع غذایی را می*توان آنزیم بری (Blanching)، پاستوریزه کردن، استریلیزه کردن، خشک کردن مواد غذایی، بالا بردن دمای مواد غذایی منجمد به زیر نقطه انجماد و استفاده از آن در اجاق ماکروویو در مصارف خانگی نام برد.
    وی اظهار داشت: امواج مایکروویو به دلیل دارا بودن فرکانس کم قادر به شکستن پیوندهای شیمیایی و آسیب رسانی مولکولهای مواد غذایی نیستند و بنابراین، امواج مایکروویو از طریق ایجاد اصطکاک مولکولی به خصوص بین مولکولهای آب در غذا تولید حرارت می*کنند.


    حالا کدوم رو باور کنیم؟؟؟؟؟
    آخرش مایکرو سرطان زا هست یانه؟
    بندازیم دور یا استفاده کنیم؟؟؟
    این نقل قولها از کارشناسان مستند وکاملا علمیه یا نه؟؟؟[/quote:2j4w5vrf]

    دوست عزیزگلم ببین معمولا وقتی علمی تو بازار تبدیل به تکنولوژی می شه معمولا بعد از چند سال یا چند ده سال اثراتش معلوم می شود برای همین هر دقیقه ما یک مقاله می بینیم که مطلبی متفاوت نوشته
    نکته دوم اینکه معمولا مقالات نتیجه های میانگین بیان می کنند از آنجا که تو پزشکی هر بدنی خصوصیات مختص به خود را داره خیلی فرمول علمی ریاضی نیست که همه مقاله برای همه صدق کنه

    بنابراین نتیجه ای که می شه گرفت این هست که بهتره در استفاده ازش احتیاط کنید نه اینکه استفاده نکنید گاهی اوقات و نه همیشه استفاده کنید نه هر روز

    امضاء: کسی که کارشناسی ارشدش را تو همین رشته گرفته است

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    582
    پسند شده
    36157
    پسند کرده
    55080

    Re: نكاتي درباره پخت غذا با ماكرو ويو

    مامی ایلیا و الینا جون تعریف کانوکشن اینه که هوا گرم می شه و این گرم شدن باعث می شه که غذا هم گرم بشه و بپزه دوست خوبم ماکرو از همان اشعه ای استفاده می کنه که تو تلویزیون و رادیو و موبایل و .... هست این اشعه به خودی خود ضرر نداره فقط گاهی ممکنه رو غذا تاثیر بگذاره و شما خدای نکرده تو بدنتون ژن خاصی داشته باشید و فعالش کنه استفاده مداومش توصیه نمی شه چون همانطور که گفتم ممکنه تاثیر بگذاره اما گاهی اوقات مشکلی نداشته تا کنون گفتم این نوع دستگاه ها معمولا تاثیراتش خیلی سالیان بعد معلوم می شه

    الان موبایل ضررش از ماکرو بیشتره چون شما ( شما نوعی منظورم هست) دائم کنارت هست و دائم داری اشعه می خوری

    به نظر من با تمام توضیحاتی که نوشتم برایت بهتره برای استفاده دائم و هر روزه رو ماکرو حساب نکنی

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما