نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree623Likes

موضوع: شیرینی لطیفــــه

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 61
صفحه 1 از 8 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1

    شیرینی لطیفــــه

    شرمنده چند تا از دوستای گلم هستم که ایراداتشون رو درباره شیرینی لطیفه خصوصی ازم سوال کرده بودن و من نرسیده بودم جواب بدم تا این که پیغام هاشون پاک شد و برای جواب گویی دسترسی بهشون نداشتم.

    بالاخره فرصتی پیش اومد تا بار دیگه این شیرینی رو مصور و مرحله به مرحله توضیح بدم.




    موادش مثل دستور صفحه اول:

    تخم مرغ: سه عدد
    آرد:2/3 پیمانه(دو سوم پیمانه)
    نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری سرپر
    پودر قند:1/2(یک دوم پیمانه)
    بکینگ پودر:1/4 ق چایخوری
    وانیل:1/4 ق چایخوری



    زرده ها و سفیده ها رو از هم جدا می کنیم سفیده ها رو کمی می زنیم تا کف کنه:



    بعد نیمی از پودر قند را به آن اضافه میکنیم و خوب می زنیم تا سفیده حسابی پف کرده و سفید شود.



    سفیده آماده شده را داخل یخچال قرار میدهیم:



    زرده ها را همرا با وانیل و نیم دیگه پودر قند مخلوط میکنیم:



    آنقدر هم میزنیم تا کرم رنگ وکشدار شود:



    سفیده ها را به زرده اضافه کرده و بصورت دورانی هم می زنیم:



    خوب مخلوط میکنیم تا سفیده و زرده خوب با هم ترکیب شوند:



    آرد نشاسته ذرت و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و چند بار الک می کنیم:





    مخلوط آرد و نشاسته ذرت و bp را به تخم مرغها اضافه میکنیم:



    خوب مخلوط می کنیم:



    مواد را داخل قیف ریخته و اندازه گردو داخل سینی میریزیم و روش هم پودر قند می پاشیم:



    داخل فر از پیش گرم شده با درجه حرارت260 درجه بمدت 10 دقیقه قرار می دهیم.اجازه می دهیم شیرینی ها کاملا خنک شه بعد از کاغذ روغنی جدا می کنیم و بینشون خامه فرم گرفته می میالیم.



    تنها نکته لطیفه در اینه که سفیده ها آب نندازه مخصوصا در دمای آشپزخونه با فر روشن وگرم . که چاره اش اینه که سرعت عمل داشته باشید و سفیده رو حتما بعد از هم زدن و تا آماده سازی زرده داخل یخچال قرار دهید.سعی کنید مواد رو موقع ترکیب کردن زیاد هم نزنید چون هم زدن زیاد هم باعث آب انداختن سفیده میشه .

    بعد ازآماده شدن شيريني ها و سرد شدنشان با خامه شيرين شده لاي آنها را خامه ماليده و دو به دو روي هم قرار مي دهيم



    يه پيشنهاد :

    سعي كنيد با همين مقداري كه گفتم درست كنيد چون من مهمون داشتم و تعداد زياد مجبور بودم دو برابر مواد رو استفاده كنم ولي اواخر پخت يعني سيني سوم چهارم احساس كردم مواد داخل سيني پخش مي شدن چون مواد شيريني لطيفه هر چي بيشتر بمونه آب مي ندازه و بايد سريع درستش كرد.
    كارون, nosa, sara chef و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  2. #2

    Re: شیرینی های تر ( خامه ای و ... )

    با هر دستوری که کیک اسفنجی درست میکنید با همون هم لطیفه درست کنید..البته دستور بدون چربی...
    اخر که توی سینی یا قیف ریختید...حتما پودر قند روش بپاشید..
    nosa, سامره, مامان غزل و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  3. #3
    مدیر انجمن
    shahrzad-rezaii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    mashad
    نوشته ها
    898
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    41
    پسند شده
    2878
    پسند کرده
    2128

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی های تر ( خامه ای و ... )

    نقل قول نوشته اصلی توسط رزماری
    شهرزاد جون شما از چه دستوری برای لطیفه استفاد ه میکنین
    شيريني لطيفه
    تخم مرغ 3 عدد
    پودر قند 85 گرم
    آرد سفيد 70 گرم
    آرد ذرت 25 گرم
    وانيل مايع 2/1 ق چ
    خلال پسته وخامه

    زرده وسفيده جدا مي كنيم و زرده را با نصف پودر قند و وانيل كاملا مي زنيم (8 تا10 دقيقه)
    سفيده را با همزن برقي مي زنيم تا فرم بگيرد وبعد پودر قند را كم كم به ان اضافه مي كنيم .
    مخلوط زرده را روي سفيده ميريزيم وبه آهستگي مخلوط مي كنيم .
    آرد سفيد و آرد ذرت را رويه مايع لطيفه الك كرده و فولد مي كنيم .
    ته سيني فر كاغذ روغني انداخته و مايع لطيفه را با ماسوره 5/1 cm مي زنيم .
    بعد از پودر قند زدن در فر 220 درجه 8 تا 10 دقيقه قرار دهيد
    نكته مهم
    كاغذ را برداشته و روي سيني كه پودر قند فشرده ريخته ايم برگردانده تا سطح لطيفه يك لايه نازك پودر قند بگيرد .
    مواد لطيفه را هيچوقت دو برابر نكنيد .سعي كنيد سيني فري انتخاب كنيد كه تمام مايع لطيفه را به يك بار بپزيد .
    اگر تجربه كار براي زدن لطيفه نداريد كاغذ را خط كشي كنيد و بعد برگردانيد تا لطيفه هاي يك اندازه داشته باشيد

    دستور از خانم ظروفي
    nosa, bluesea, shehin و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد رویا ببارد دختران برقصند قند باشد بوسه باشد،خدا بخندد بخاطر ما،ما که گناهی نکردیم.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    689
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های تر ( خامه ای و ... )

    این لطیفه های من خیلی خوشمزه بود به قیافش نگاه نکنید که اینقدر نازک شده و پف نداره اخه سینی رو اوردم بیرون دیدم هنوز نپخته دوباره گذاشتم تو فر
    nosa, maamaane kourosh, gisoo2 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    راز عشق ورزیدن به هر چیز درک این جمله است :
    شاید از دست برود

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    401
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    334
    پسند کرده
    5

    Re: لیدی فینگر

    اینم شیرینی لطیفه در یه عصر بهاری که گشنه مون بود
    با لیدی فینگر که خیلی کم در شیر زدم بعد لاشون رو خامه گذاشتم و صرف شد.


    nosa, sara chef, maamaane kourosh و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    موفقیت نصیب افراد خواب آلود نمی شود. مثل دانمارکی

  6. #6
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,308
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    915

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی های تر ( خامه ای و ... )

    نقل قول نوشته اصلی توسط khale soli
    [HIGHLIGHT=#eeece1]دستور لطيفه ي نرم و پف دار ميخوام با دستورصفحه اول درست كردم نشد پفدار اينطوري شد مشكلم نميدونم مقدار آرد بود يا دما ؟بار اول كه درست كردم بادماي 200 سوخت بار دومم با دماي بساير كم پف نكرد[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#eeece1]يه جا يكي از دوستان گفتن با دستور كيك اسفنجي لطيفه ميشه درست كرد آخه اين دستور شيريني لطيفه با اسفنجي فرق داره[/HIGHLIGHT]
    دوست عزیزم لطیفه ای که دستورشو گذاشتم و زرده و سفیده به گرم ذکر شده دستور عالی و بی نقصی هست
    از خمیر این دستور برای پختن اسفنجی میشه استفاده کرد. یعنی همه مایه رو در قالب بریزید و به عنوان اسفنجی استفاده کنید.
    اما آرد این خمیر یه مقدار بیشتره که میشه با قیف کنترل کرد.
    پیشنهاد میکنم دستور ی رو که نوشتم تجربه کنید انشالله که خوشتون بیاد.

    لیدی فینگر
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۱/۲۷ در ساعت ۰۸:۰۳ بعد از ظهر
    nosa و dina 76 این نوشته را پسندیده.
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    محل سکونت
    استرالیا
    نوشته ها
    64
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های تر ( خامه ای و ... )

    اولین تجربه ی لطیفه
    nosa و dina 76 این نوشته را پسندیده.
    ما می توانیم هر آنچه را که میخواهیم داشته باشیم صرف نظر از اینکه چه قدربزرگ یا غیر ممکن به نظر می رسد.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    monayii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۲۴
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    146
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    274
    پسند کرده
    259

    Re: شیرینی های تر ( خامه ای و ... )

    دوستای خوبم اینم لطیفه من. بسیییییااااار خوشمزه شده. با دستور خودم درستش کردم
    4 عدد تخم مرغ
    100 گرم آرد
    90 گرم شکر
    وانیل
    بیکینگ پودر 1 ق چ
    بقیه مراحلش هم که مثل کیک اسفنجی درست میشه. خیلی آسونه


    عطر سیب, كارون, nosa و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 8 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما