نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree240Likes

موضوع: مربای پوست پسته تازه + مربای چاقاله پسته

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 18
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1

    مربای پوست پسته تازه + مربای چاقاله پسته

    ارسال مطلب توسط آزی

    من عاشق پسته تازهام و با پوستش مربا درست كردم

    نام: 1_299201114235_29367.jpg نمایش: 2364 اندازه: 17.6 کیلو بایت

    مرباي پوست پسته
    موادلازم:

    پوست پسته تازه 1 كيلو
    شكر 1 كيلو
    هل يا وانيل به قدر لازم
    آبليمو نصف استكان
    گلاب در صورت تمايل 1 فنجان
    خلال پسته 1 فنجان

    طرز تهيه:

    پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقيقه مي جوشانيم تا تلخي پوست گرفته شود و آن را در آب سرد مي ريزيم. يك ساعت بعد آن را صاف مي كنيم. شكر را با 3 ليوان آب و گلاب مي جوشانيم تا كمي قوام بيايد و پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت مي ريزيم و بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روي حرارت ملايم اجاق قرار مي دهيم تا مربا جا بيفتد و شربت قوام بيايد. آبليمو و خلال پسته را هم اضافه مي كنيم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روي حرارت برمي داريم و مي گذاريم مربا خنك شود.
    nosa, * منصوره *, mitra40 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: انواع مربا با پوست میوه ها و گل های مختلف

    اینم مربای پوست پسته من که دستورش همونه که بالا گفته شد فقط من عرق هل و کمی زعفرون هم اضافه کردم
    تا وقتی کفشهای کسی رو نپوشیدی،درباره راه رفتنش قضاوت نکن...

  3. #3
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10672
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    مربای چاقاله پسته

    نام: zeytin3.jpg نمایش: 3983 اندازه: 18.5 کیلو بایت


    مربای چغاله پسته تو تبریز و بین آذری ها خیلی طرفدار داره! طعمش چیزی بین مربای پسته تازه و پوست پسته هست.
    چاقاله پسته رو تقریباً اواخر تیر و اوایل مرداد میتونید به ندرت توی بازار تجریش پیدا کنید.



    مواد لازم:

    چغاله پسته / ۱ كيلو
    شكر / ۵/۱ كيلو
    آب / ۴ پيمانه
    جوهر ليمو / ۱ قاشق چایخوری

    روش تهيه:
    پسته ها را شسته و پاک میکنیم ( از ساقه جدا میکنیم )
    مثل مربای گردو، با يك سوزن سر و ته پسته ها را سوراخ كرده و داخل آب سرد خیس کنید. هر دو ساعت یکبار آب آن را عوض کنید تا تلخی پوست پسته گرفته شود. ( 3 تا 4 بار )
    شکر و آب را مخلوط کرده و بعد از اینکه شکر داخل آب کمی حل شد، روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد. سپس پسته های آماده را داخل شربت بریزید.
    تا زمانی که پسته ها کمی حالت شفاف به خود بگیرد بجوشانید و در انتها جوهرلیمو را اضافه کرده و کمی هم بزنید.
    سپس از روی حرارت بردارید و روی قابلمه را با یک دستمال تمیز بپوشانید و به مدت یک روز کنار بگذارید و روز بعد داخل ظرف شیشه ای بریزید.

    ارائه دستور: مریم محمدی
    عکس: اینترنت
    آدریانا20, زهرا س.پ, faezeh gool و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,842
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    707
    پسند شده
    50381
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    مربای پسته با طعم و عطر عاااااااااااااااااااااالی

    * پوست پسته تازه رو از شب قبل داخل ابجوش خیس کردم (اگه برای گرفتن تلخ آب چند بار بجوشونیمش عطرش از بین میره)
    * داخل قابلمه لعابی شکر و اب رو قوام اوردم و پوست پسته و خلال نارنج شیرین شده رو اضافه کردم
    * بعد از پختن پوست پسته داخل شربت شکر زعفرون حل شده داخل گلاب و هل شکسته درسته رو اضافه کردم

    نام: DSC_1529.jpg نمایش: 2685 اندازه: 104.6 کیلو بایت




    ****خدا مادر بزرگمو رحمت کنه همیشه عید نوروز این مربا رو درست میکرد خیلی مجلسی و خوش طعمه
    .............
     
    atoosa92, mahnooshin, آدریانا20 و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #5
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,424
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    715
    پسند شده
    21452
    پسند کرده
    34618
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    مربای پسته با طعم و عطر عاااااااااااااااااااااالی

    * پوست پسته تازه رو از شب قبل داخل ابجوش خیس کردم (اگه برای گرفتن تلخ آب چند بار بجوشونیمش عطرش از بین میره)
    * داخل قابلمه لعابی شکر و اب رو قوام اوردم و پوست پسته و خلال نارنج شیرین شده رو اضافه کردم
    * بعد از پختن پوست پسته داخل شربت شکر زعفرون حل شده داخل گلاب و هل شکسته درسته رو اضافه کردم






    ****خدا مادر بزرگمو رحمت کنه همیشه عید نوروز این مربا رو درست میکرد خیلی مجلسی و خوش طعمه
    روح مادربزرکتون شاد
    ولی ایشون پوست پسته ها رو طوری تا عید نکه می داشتن-خشک می کردن یا تو فریزر -اکه توضیح بدین ممنون می شم
    قورمه سبزی
     
    باران67 و maman_mahya این نوشته را پسندیده.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,842
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    707
    پسند شده
    50381
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    عزیزم قزوین شهر پسته هست ما هم از قدیم باغ پسته داشتیم مادربزرگ مرحومم که فریزر نداشتند قزوین نوعی پسته داره که ریزه و پوست روش کاملا قرمز رنگه و داخلش کاملا سبز اکثر خلال پسته ها رو از پسته ریز قزوین درست میکنند بیتا خانم هم تو یه پستی راجبش توضیح دادند ما تقریبا همیشه این نوع پسته رو داریم
    .............
     
    باران67 و maman_mahya این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #7
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,424
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    715
    پسند شده
    21452
    پسند کرده
    34618
    مانا جون مرسی از توضیحتون من فکر می کردم پسته تازه مال تابستونه-البته اینو می دونستم که قزوین پسته داره برای اینکه در دوران دانشجویی یه دوست خوب قزوینی داشتم
    قورمه سبزی
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    2,632
    میزان امتیاز
    407
    پسند شده
    21932
    پسند کرده
    19191
    مربا پوست پسته دقیقا طبق دستور مانا سهیل جون
    که عالی وبدون مشکل
    خدا مادر بزرگتم رحمت کنه
    فقط نمیدونم انگار زیاد خوشرنگ نیست عایا
    نام: IMG_۲۰۱۴۱۰۱۲_۰۰۳۵۳.jpg نمایش: 2225 اندازه: 112.4 کیلو بایتنام: IMG_۲۰۱۴۱۰۱۲_۰۹۱۵۵.jpg نمایش: 2171 اندازه: 115.7 کیلو بایتنام: IMG_۲۰۱۴۱۰۱۲_۱۳۴۰۴.jpg نمایش: 2140 اندازه: 110.6 کیلو بایت
    m1361, mitra40, آدریانا20 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جون دریاب

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما