نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree877Likes

موضوع: حلوای شیر

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 147
صفحه 1 از 19 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    حلوای شیر

    حلواي شير
    [attachment=0:2x2ehczk]حلوای شیر.jpg[/attachment:2x2ehczk]
    مواد لازم:
    نشاسته 1 پيمانه
    آب سرد 4 پيمانه
    آرد برنج 2/1 پيمانه
    شير سرد 4 پيمانه
    شكر 2 پيمانه
    گلاب 4/1 پيمانه

    طرز تهیه:
    نشاسته را در آب سرد حل كنيد و از صافي رد كنيدبعد آرد برنج را در شير حل كنيد واز صافي رد كنيد .محلول نشاسته وآرد برنج وشير وشكر رابا هم مخلوط كنيدو در قابلمه لعابي بريزيدو روي حرارت ملايم قرار دهيد مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد اما بجوشد وغليظ شود بعد گلاب را به مواد اضافه كنيد.وقتي كه خط قاشق روي مواد ماند ومحو نشد حلوا آماده شده.نوش جانتون براي ني ني گولوها هم هم مقوي هم خوشاينده حتما"درست كنيد.
    بنا به در خواست مامان باران منبع مجله سر آشپز مي باشد .من فقط اونايي رو كه خودم درست مي كنم و ازشون عكس مي گيرم اينجا ميذارم.

    ارسال مطلب توسط سحر
    باران67, فانتین و Andrew این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: حلوای شیر

    حلوا با شير خشك

    اين حلوا به لحاظ طعم و مزه به سوهان شباهت دارد. اين تفاوت مزه هم فقط به خاطر استفاده از مقداري شير خشك پرچرب در تركيب مواد آن است كه در زير به تفصيل به روش پخت آن خواهيم پرداخت:

    مواد لازم:
    - آرد يك پيمانه

    - شيرخشك پرچرب يك پيمانه

    - روغن مايع يك پيمانه

    - شكر يك پيمانه

    - زعفران ساييده*شده به مقدار لازم

    - گلاب نصف پيمانه

    روش پخت:
    1- ابتدا شيره حلوا را درست كنيد. براي اين *كار يك پيمانه آب جوش را در كاسه*اي بريزيد و شكر، زعفران و گلاب را به آن اضافه كنيد و آن قدر با قاشق هم بزنيد تا مايعي يكدست حاصل شود. اين كار را مي *توانيد روي شعله اجاق* گاز انجام دهيد تا مواد با سرعت بيشتري در آب حل شوند.

    2- تابه نچسبي آماده كرده، روغن را در آن بريزيد و روي شعله اجاق*گاز قرار دهيد تا داغ شود. سپس آرد و شيرخشك را همزمان اضافه كنيد و روي شعله ملايم مدام هم بزنيد تا مخلوط در روغن تفت داده شود و تغيير رنگ پيدا كند.

    نكته: براي آنكه از كافي *بودن مقدار سرخ *شدن مخلوط آرد و شير خشك مطمئن شويد، كمي از مخلوط آردي سرخ*شده را داخل نعلبكي بريزيد و مقداري شيره به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد. اگر از رنگ حاصله راضي بوديد، زمان اضافه* كردن شيره به مخلوط آردي رسيده است. در غير اين صورت، سرخ*كردن آرد و شير خشك را ادامه دهيد.

    3- وقتي زمان ريختن شيره رسيد، آن را كم*كم در تابه بريزيد و مدام هم بزنيد تا حلوا حالت سفت به خود بگيرد و به اصطلاح روغن بيندازد.

    نكات:
    نكته يك: *از شير خشك بچه استفاده نكنيد، زيرا حلواي شما بي *مزه خواهد شد.

    نكته 2: كافي ميت (Coffee mate) نيز براي اين* كار مناسب نيست، چون گلوله*گلوله مي *شود و حلوا ظاهر نامناسبي پيدا مي* كند.

    من این حلوا رو با شیر nido درست کردم ، خیلی خوب شد.
    Andrew و رویا مامان محمدرضا این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی جون نجمه آواتار ها
    نجمه جونی
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۲
    محل سکونت
    زيرسايه امام زما
    نوشته ها
    1,386
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    4664
    پسند کرده
    4441

    Re: حلوا

    سلاااااااام این یك نوع حلواست که یك د سر خیلی خوشمزه هم هست. بهش میگن حلوای عربی یا شكلاتی. بخاطر شیر خشكی كه داره بیشتر مزه شكلات میده تا حلوا. من که خیلی دوست دارم وبقول خانومی ها همسری هم خیلی خیلی دوست داره.

    مواد لازم:

    آرد برنج یك فنجان

    آرد گندم یك فنجان

    شیر خشك دو فنجان

    شكر فنجان

    آب فنجان

    گلاب نصف استكان

    روغن مایع به اندازه ای كه خمیر مثل ماست بشه

    طرز تهیه:

    شكر وآب رو مخلوط میكنیم ومیذاریم بجوشه. وقتی جوش اومد، گاز رو خاموش میكنیم و گلاب رو بهش اضافه میكنیم. میدونین كه گلاب نباید بجوشه وگرنه عطرش رو از دست میده. حالا آرد ها و شیر خشك رو با هم مخلوط كرده از الك رد میكنیم. روغن مایع رو به اندازه ای داخلش میریزیم كه سفتیش مثل ماست بشه. بهتره حلوا رو در یك قابلمه یا ظرفی كه دیواره بلند داره بپزین. مایه رو روی گاز بذارین و مرتب بهم بزنین تا رنگش عوض بشه و از طلایی كمی پر رنگ تر بشه. حالا قابلمه رو روی زمین بذارین .(اینجا بهتره دستكش ابری بپوشین یا از دستمال بزرگ استفاده كنین تا دستتون نسوزه) شیره رو آروم آروم به مایه اضافه كنین ومرتب هم بزنین تا كرم یكدست و صافی بشه. میتونین كمی پودر كاكائو رو با دو سه قاشق آبجوش مخلوط كنین واونو به مقداری از حلوا اضافه كنین و ازش در تزئین حلوا استفاده كنین . حلوای شما آماده ست.نوش جان.


    چند نكته لازم:

    میشه بجای آرد برنج از آرد ذرت استفاده كرد. یا كلا فقط از آرد گندم استفاده كرد و منظور از آرد گندم همان آرد كیك هست. به این حلوا به هیچ وجه نباید زعفران بزنین چون طعمش عوض میشه ودیگه مزه شكلات نمیده. اگر از شیر خشكهای باز استفاده كنین، حلواتون كمی گلوله گلوله میشه . پس بهتره از شیر خشكهای قوطی استفاده كنین. خوشمزه تر هم میشه.نوش جان.
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    گفتیم چرا نیامدی...

    حق داری

    تعطیل تر از جمعه، خود ما هستیم

  4. #4
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: حلوای شیر

    حلواي شير

    مواد لازم:
    شير يك پيمانه
    آرد 250 گرم
    روغن مايع و كره با هم 150 گرم
    شكر يك پيمانه
    زعفران به ميزان لازم

    طرز تهيه:

    آرد را روي حرارت ملايم تفت داده تا بوي خامي آرد گرفته شود ولي رنگ آن عوض نشود، بعد از روي حرارت برداشته و آن را الك كنيد. شير و شكر را روي حرارت ملايم گذاشته در حدي كه شكر در شير حل شود. سپس از روي حرارت برداشته زعفران را اضافه كرده و بگذاريد تا سرد شود. آرد و روغن*ها را مخلوط كرده روي حرارت ملايم همزده، شير و شكر را دو مرحله به آن اضافه كنيد مرتب هم*زده تا مواد جذب و سپس از ظرف جدا شود. اين حلوا به خاطر شيري كه در آن مصرف شده داراي ماندگاري كمي است و بايد فورا استفاده شود.

    منبع: مجله خانواد سبز
    خانم نوشين چرخ تاب
    کیجا, فانتین, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  5. #5

    Re: حلوای شیر

    حلوا با شير

    نويسنده :سهيلا محسني نژاد




    مواد اصلي حلوا:

    آرد سنگك: 500 گرم
    پودر شير (شير خشك):500 گرم
    روغن جامد: 250 گرم
    روغن مايع: 250 گرم
    دارچين، پودر نارگيل و پودر پسته،: براي تزيين
    مواد لازم براي شربت حلوا:
    شكر: 500 گرم
    زعفران دم كرده: 1 قاشق چاي خوري
    گلاب: 1پيمانه
    آب: 4 پيمانه

    طرز تهيه:

    ابتدا شكر، زعفران دم كرده و گلاب و آب را با يكديگر مخلوط كنيد و هم بزنيد تا شكر كاملاً در آب حل شود. مخلوط را با حرارت ملايم 15 دقيقه گرم كنيد.
    سپس آرد و شير خشك (پودر شير) را با حرارت ملايم 15 دقيقه تفت دهيد تا رنگ آرد تغيير كند بعد روغن جامد و مايع را به آرد اضافه كنيد.
    آرد را در روغن كافي و حرارت ملايم تفت دهيد تا رنگ آرد قهوه اي شود.
    شربت آماده شده را كم كم به آرد سرخ شده، اضافه كنيد و روي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تا حلوا يكدست شود و به روغن بيفتد.
    وقتي شربت كاملاً به خورد حلوا رفت، حلوا را از روي حرارت برداريد و در ظرف مناسب بكشيد.
    مي توانيد روي حلوا را با دارچين، پودر نارگيل و پودر پسته تزيين كنيد.

    منبع: نشريه هنر آشپزي ،شماره 35
    فانتین و Andrew این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #6

    Re: حلوای شیر

    حلواي شير با زنجفيل









    مواد لازم:

    آرد سنگک: 250گرم
    کره يا روغن جامد: 150گرم
    روغن مايع: 50گرم
    زنجفيل تازه:1ويک دوم قاشق چايخوري
    شير: 1ليتر
    شکر: 250گرم
    زعفران دم کرده: به ميزان لازم
    پودر نارگيل: براي تزيين
    طرز تهيه:

    ابتدا آرد را تفت دهيد تا کمي رنگ آن تغييرکند و کرم رنگ شود.سپس کره و روغن مايع را به آن اضافه کنيدو کمي تفت دهيد .
    زنجفيل را داخل آرد بريزيد و کمي تفت دهيد .
    شيررا داغ کنيد و شکر را درون شير بريزيد و هم بزنيد.تا خوب حل شود زعفران دم کرده را هم به مواد بيفزاييد. سپس مخلوط شير را کم کم داخل آرد بريزيد و مواد را تند و مداوم هم بزنيد. تا حلوا خودش را خوب بگيرد وقتي حلوا يکدست شد. آن را درظرف مورد نظر بريزيد و با کمي پودرنارگيل تزيين کنيد .

    منبع: مجله سرآشپز - شماره21



    http://www.rasekhoon.net/article/Show-49567.aspx
    فانتین و Andrew این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #7
    مدیر انجمن
    firoozeh آواتار ها
    فیروزه ح.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    705
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    821
    پسند کرده
    1720

    Re: حلوای شیر

    من هم یه دستور دارم برای تهیه حلوای شیر که از مادربزرگم یاد گرفتم و هیچ اندازه دقیقی نداره ولی برای آسونی کار امروز که درست کردم همه رو پیمونه کردم ..

    ** کلا حلوای شیر حلوای آسونیه که خیلی هم حساس نیست ... مثلا اگه شیر رو زیاد بریزین حالت فرنی پیدا میکنه (همونجوری که من معمولا درست میکنم) و اگه بعد از ریختن شیر دیدین که هنوز سفته می تونین بهش شیر اضافه کنین ....

    و حالا دستورش:

    آرد 1 پیمانه سر پر

    روغن 2/3 پیمانه

    شیر 2/3 پیمانه

    شکر 1/2 پیمانه

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    زعفران ، هل و گلاب به میزان لازم


    اول شیر رو میزیم، شکر و زعفران و هل پودر شده و گلاب رو بهش اضافه می کنیم و حسابی هم میزنیم تا شکر ها خوب حل بشن



    آرد رو در ماهیتابه ریخته و روغن رو بهش اضافه میکنین



    خوب هم میزنین تا مخلوط یکنواختی به غلظت ماست بدست بیاد - اگه دیدین روغنش کمه می تونین بهش اضافه کنین تا به غلظت مورد نظر برسه



    بعد آرد و روغن رو روی شعله ملایم حسابی تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته شده و آرد طلایی رنگ بشه



    حالا مخلوط شیر و شکر رو بهش اضافه میکنین و خوب هم میزنیم



    همینطور که حلوای آماده روی شعله هست زرده تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و هم می زنیم تا با همون گرمای حلوا پخته بشه .. دقت کنین که باید سریع هم بخوره وگرنه تخم مرغ بلافاصله میبنده و تو حلواتون رشته رشته میشه



    و این هم نتیجه :



    من حلوا رو با همون تزئینی که مادربزرگم همیشه برای ما درست میکرد درست کردم یعنی روش رو بانوک قاشق حالت جناغی درست میکرد و بعد هم دارچین و پودر پسته می پاشید .. آخه همیشه میگفت" اگه موقع تزئین، حلوا به نوک قاشقت نچسبید بدون حلوات حلوا شده!!!"

    نکات:

    * - من خودم این حلوا رو کم شیرین دوست دارم پس همیشه 1/3 پیمونه شکر میزیم ....

    *- اگه خیلی حرفه ای هستین می تونین زرده تخم مرغ رو با شکر و .. تو شیر حسابی زده و به آرد اضافه کنین. فقط یادتون باشه که اگه بلافاصله بهم نخوره، تو حلوا رشته رشته میشه و منظره زشتی پیدا میکنه ... و من چون اصلا حرفه ای نیستم به همون روشی که در بالا یاد دادم تخم مرغ رو اضافه میکنم .

    * من خودم اول شیر رو نصف پیمونه میگیرم و وقتی به آرد اضافه کردم و خوب هم زدم بعد دوباره و کم کم شروع به اضافه کردن باقیمانده شیر میکنم تا به غلظتی که بخوام برسم ...همنطور که گفتم اغلب کمی بیشتر از 1 پیمونه شیر میگیرم و حلوای بدست آمده حالتی شبیه فرنی داره ....

    اینها رو گفتم که بدونین کم و زیاد کردن موادش اصلا تو طعمش تاپیری نداره مطمئن باشین خراب نمی شه ....
    سالاری, مریم بانو*, فانتین و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نمی نویسم ترانه بی تو

    چگونه پر کشد خیالِ واژه بی تو؟

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    0

    Re: حلوای شیر



    حلوای شیر خشک که به نظرم خیلی طعمش عالیه مزه تافی میده حتما امتحانش کنین
    Andrew این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 19 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما