نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree30Likes
  • 3 Post By sh_capr
  • 26 Post By elmira.t

موضوع: مربای خربزه

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,946
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    1467
    پسند کرده
    2950

    مربای خربزه

    ♥️reihane♥️, باران67 و elmira.t این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  2. #2
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,799
    میزان امتیاز
    639
    پسند شده
    48029
    پسند کرده
    50283

    ویترین مدال ها

    دوستان ببخشید من امروز کلا نبودم و ندیدم که تاپیکش ایجاد شده.
    شیدا عزیز دست گلت درد نکنه.



    این دستور مربای خربزه از کتاب خانم جنت دوست هست که شهلای عزیز زحمتشو کشیدن بهم دادن.

    مواد لازم:
    خربزه سبز( ایوانکی)-------------- 1کیلو
    آهک--------------------------------1 پیمانه
    آب برای آهک----------------------3لیتر(12 پیمانه)
    شکر-------------------------------1.5 کیلو
    آب برای شربت-------------------750 میلی( 3پیمانه)
    آب لیمو ترش--------------------2قاشق سوپخوری
    وانیل -----------------------------1/4 قاشق مرباخوری

    طرز تهیه:
    پوست خربزه رو بگیرید و آن را با قالب یا اسکوپ شکل دهید و در ظرفی بریزید.

    آهک و آب را با هم مخلوط کرده و 5دقیقه صبر کنید تا آهک ته نشین شود و سپس آب زلال آهک را روی خربزه های قالب زده بریزید و آنها را 24 ساعت داخل آن قرار دهید. پس از آن به مدت 3 ساعت داخل آب معمولی خربزه ها رو قرار دهید و 2-3 بار آب آن رو عوض کنید تا آهک آن گرفته شود.

    شکر و آب برای شربت را مخلوط کنید و پس از 15 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهین تا شکر در آب حل شود.

    آب لیمو ترش را به آن بیافزاید و بگذارید بجوشد تا شربت قوام اید.( دیواره های قابلمه رو با برس مرطوب کنید)

    خربزه ها را داخل شربت قوام آمده بریزید و حرارت را ملایم کنید( از جوش نیافتد) و مربا را 12-15 دقیقه بجوشانید تا شربت دوباره قوام آید.

    در آخر وانیل رو اضافه کرده و مربا را از روی حرارت بردارید.

    پس از سرد شدن مربا رو در ظرف دربدار ریخته و داخل یخچال قرار دهید.

    تجربیات من:
    من با 1/4 مواد اولیه این مربا رو درست کردم. کمی وانیلم به خاطر اندازه دقیق نکردن زیاد شده بود.
    مربای شیرینی هستش.

    برای رنگ قرمز آخر سر مربا رو کمی جدا کردم و چند قطره بهش رنگ اضافه کردم فقط چون زیاد گذاشتم روی حرارت خیلی سفت شد و بعد 2 روز شکرک بست.:((
    ولی مربای رنگ طبیعی مشکلی نداشت و تا الان داخل یخچال مونده و شکرک نبسته.

    خلالها نازک شده بود و له میشدن ولی توپی های بزرگ به نظر من خیلی بهتر بودن.

    طعمش رو هم دوست داشتم. کمی خرچ خرچ میکرد به خاطر آهک. به نظر من برای سینی مربایی و تزیینش خوشگل میشه. مخصوصا توی فصل تابستون که دسترسی به کدو حلوایی نداریم.

    این عکس آب و آهک بعد زلال شدن. هر چقدر صبر کردم زیاد هم زلال نشد.


    اینم نحوه خالی کردن آب زلال که آهک قاطیش نشه. ( من اولین بار بود مربا میپختم گفتم عکسشو بگیرم شاید یکی مثل من مشکل جدا کردن آب زلال رو داشته باشه.)


    اینم ابزاری که باهاش خربزه ها رو قالب زدم. اندازه بزرگ به نظرم بهتر بود برای گردالی کردن خربزه ها.
    برای برگها هم از اون 2تا قالب استفاده کردم.


    از 1/4 مواد دستور بالا اون اندازه با 2-3 قایق هم خلالهایی که کنار ظرف چیدم که داخل قابلمه مونده بود شد.

    برای برگها هم موقع چیدن داخل ظرف با قلمو رنگ سبز به رگهای برگ زدم که خوشگل بشه مثلا.:))
    Behjat, پرپرک, m1361 و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما