نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree458Likes

موضوع: شيريني ماكارون macaron

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 47
صفحه 1 از 6 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,765
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    276
    پسند شده
    21505
    پسند کرده
    15818

    ویترین مدال ها

    شيريني ماكارون macaron



    با اجازه مدير انجمن شيريني اين مبحث رو زدم براي دوستاني كه ميخوان اين شيريني رو اموزش بدن


    اينهم تعريف ماكارون در ويكيپديا

    ماکارون یک شیرینی فرانسوی است که در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه می*شود. از دیگر مواد لازم برای این شیرینی پودر شکر یا پودر قند، پودر بادام یا پودر بادام زمینی و رنگ طبیعی می*باشد. معمولاً وسط این شیرینی با شکلات سفید، خامه و یا مربا پر می*شود. با وجود اینکه این شیرینی فرانسوی است نام آن به صورت تاریخی از لغت ماکارونی در ایتالیایی آمده*است. این شیرینی به مشخصات کف و بالای صاف و درخشان پایه*های ژولیده و ملایم و مرطوب مشهور است و به راحتی در دهان آب می*شود . ماکارون در طعم*های بسیار متفاوتی یافت می*شود اگر چه به صورت سنتی طعم تمشک کوهی و شکلاتی داشته است اما اکنون در طعم*های گل*های مختلف، قهوه و کاپوچنو و غیره موجوداست.







    الهام بانو, پرناک, nilufari و 37 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  2. #2
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,231
    میزان امتیاز
    849
    پسند شده
    13670
    پسند کرده
    14742
    ادامه چی پس..............
    .......
     
    *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  3. #3
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,765
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    276
    پسند شده
    21505
    پسند کرده
    15818

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان حدیثه نمایش پست ها
    ادامه چی پس..............
    عزيزم نوشتم براي دوستاني كه ميخوان آموزش بدن
    منتظر باشيد تا آموزش رو شروع كنن


  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    2713
    پسند کرده
    1799
    نام: DSC05080.JPG نمایش: 22970 اندازه: 32.9 کیلو بایت
    ماکارون:

    اول از همه بگم که واسه این شیرینی دستورات متفاوتی وجود داره و یکم شیرینی قلق داری هستش وممکنه با بار اول به نتیجه مطلوب نرسید !!!
    من خودم 3 بار این شیرینی رو با 3 تا دستور مختلف درست کردم تا بالاخره موفق شدم
    دیگه اینکه این شیرینی خیلی خیلی شیرینه ومن خیلی تو سایتای خارجی دنبال دستوری گشتم که کم شیرینتر باشه ولی هر3تا شیرین بود
    به غیر از مشکل زیادی شیرینیش کلا شیرینیه خوشکل و باکلاسیه ومن تو یکی از قنادی های معروف یه بار دونه ای 2500 این شیرینی رو خریدم که خیلی هم تازه و با کیفیت خونه نبود .سعی میکنم نکات کلیدی رو بگم اگه موفق نشدید فقط با تمرین دوباره به نتیجه میرسید
    ماکارون فرانسوی:
    من دستور رو از یوتیوب برداشتم


    مواد لازم:

    پودر بادام:
    120گرم
    سفیده تخم مرغ:60 گرم

    شکر:2ق غ
    پودر قند:150 گرم
    رنگ خوراکی

    طرز تهیه:

    ابتدا سفیده تخم مرغ رو زده تا حباب تشکیل بشه بعد به صورت بارانی 2 قاشق شکر رو اضافه میکنیم یعنی کم کم اضافه ....
    بعدکه فومی شکل شد یعنی مثل خامه زده شده سفت شد رنگ اضافه ،تو بعضی دستورا بعد قاطی کردن همه مواد رنگ اضافه شده،بهرحال بعد اون که مخلوط شد مواد خشک رو که شامل :پودرقند+ پودر بادام الک شده هست رو طی 3 مرحله اضافه بعد تو قیف ریخته و با ماشوره ساده با فاصله بریزید
    حتما تو سینی کاغذ روغنی بندازین یا از ورقه های سیلیکونی استفاده بشهبعد سینی رو 2 بار رو میز میکوبیم تا حبابها خارج بشه
    بعد نیم ساعت باید تو هوای محیط بمونه و بعد از اون در فر از پیش گرم شده 140 درجه 15 تا 18 دقیقه میزاریم
    دمای فرها با هم فرق میکنه حواستون باشه
    بعد دو به دو وسط ماکارون از کرم کره ای یا گاناش استفاده و به این شکل در میاد
    من رنگ نریختم و وسطش از گاناش استفاده کردم که شکلاتش تلخ بود ولی بازم زیادی شیرین بود
    ویرایش توسط monajoon : ۱۳۹۳/۰۵/۰۱ در ساعت ۰۳:۱۱ بعد از ظهر
    الهام بانو, باران67, GHAZALAK-1388 و 38 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    2713
    پسند کرده
    1799
    در ادامه براتون بگم که این ماکارون شیرینی مورد علاقه فرانسوی هاست وتو یکی از قنادی های معروف فرانسه به اسم پیر هرمه واسش صف میکشن و همین قنادی پیر هرمه یکی از ماکارون هاش رو به اسم اصفهان گذاشته که خیلی پرطرفداره !!!
    در ادامه چند عکس براتون میزارم

    قنادی پیر فقط 9 تا شعبه تو پاریس داره واین عکس خودش و ماکارون هاش

    نام: 32PierreHerme0910.jpg نمایش: 23587 اندازه: 47.1 کیلو بایت
    نام: B21-Pierre-Hermé-02.jpg نمایش: 22791 اندازه: 57.1 کیلو بایت
    نام: pierreherme4.jpg نمایش: 23715 اندازه: 47.1 کیلو بایت
    الهام بانو, سالاری, باران67 و 31 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    2713
    پسند کرده
    1799
    چند نکته در پخت ماکارون:
    1-حتما از ورق سلیکونی یا کاغذ روغنی مرغوب استفاده کنید وگرنه میچسبه
    2-از زدن بیش از اندازه سفیده ها خودداری شود
    3-اختلاط بیش از حد مواد خشک با سفیده باعث خوابیده شدن پف ماکارون میشه
    4-دمای بیش از حد فر باعث ترک خوردن ماکارون ها میشه

    اینم یه چند تا عکس دیگه

    نام: 1amacaron3.jpg نمایش: 22733 اندازه: 49.0 کیلو بایت
    نام: 227c.jpg نمایش: 22622 اندازه: 76.9 کیلو بایت
    ویرایش توسط monajoon : ۱۳۹۳/۰۵/۰۲ در ساعت ۰۳:۱۳ بعد از ظهر
    الهام بانو, نیکی گل, GHAZALAK-1388 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    738
    میزان امتیاز
    493
    پسند شده
    13217
    پسند کرده
    8974

    ویترین مدال ها

    من در ابتدا دستور شیرینی ماکارون رو میذارم و بعد نکاتی رو که لازمه حتما رعایت کنید؛یاداور میشم

    همون طوری که مونا جون گفتند این شیرینی خیلی خیلی شیرینه و اصلا نمیشه شیرینی اش رو کم کرد!!
    من دستورهای مختلفی رو امتحان کردم؛ همشون کم و بیش مثل هم هستن وخیلی تفاوت جندانی ندارند و فقط باید نکات مهم رو رعایت کرد و با تکرار و تمرین به نتیجه دلخواه رسید
    مواد لازم:
    سفیده تخم مرغ......... ۳ عدد بزرگ(۹۰ گرم)
    پودر شکر ............یک و یک دوم پیمانه
    پودر بادام..............۱ پیمانه
    شکر دانه ریز...........۱/۴ پیمانه
    کرم تارتار .............۱/۴ ق.چ
    رنگ خوراکی ژله ای...........۲تا ۳ قطره
    طرز تهیه:
    ابتدا پودر بادام و پودر شکر را درون دستگاه غذاساز بریزید و کاملا پودر کنید........این مخلوط را چندین بار از الک بسیار بسیار ریز عبور دهید.................سفیده ها را با دور متوسط همزن بزنید تا کف کند...........کرم تارتار را اضافه کنید...............سرعت همزن را بالا برده و به تدریج شکر دانه ریز را اضافه کنید ................کاملا بزنید تا سفید؛ نرم و پفکی شود...............مخلوط پودر بادام و پودر شکر را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.................مواظب باشید پف سفیده نخوابد...........رنگ و اسانس مورد نطر رااضافه کنید.............کف سینی فر را حتما صفحه سیلیکونی بیندازید................مواد را درون قیف با ماسوره ساده بریزید و دایره های کوچکی به اندازه ۲ تا ۳سانت پایپ کنید..........ماکارون ها را حدود ۲۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید ...........سینی را در فر ۱۵۰ درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه قرار دهید تا ماکارون ها کمی پف کنند...........بعد از پخت چند دقیقه در دمای مخیط قرار داده و سپس روی پنجره توری انتقال دهید تا کاملا خنک شوند..........بعد از خنک شدن کامل آنها را دو به دو با فیلینگهای مختلف( خامه ؛ گاناش و ...)به هم بچسبانید

    نکات مهم

    - سفیده تخم مرغ حتما باید از ۱۵ دقیقه قبل در دمای مخیط قرار گرفته باشد
    -پودر بادام و پودر شکر حتما باید چندین بار از الک بسیار ریز عبور داده شوند و گرنه سطح روی ماکارون ها صاف و صیقلی نخواهد بود
    -رنگ خوراکی باید حتما ژله ای باشد( رنگ مایع باعث خرابی ماکارون می شود)
    -موقع پایپ کردن ماکارون ها روی صفحه سیلیکونی دست خود را به صورت عمود قرار داده و با فشار کمی مواد را انتقال دهید
    -این شیرینی بسیار حساس بوده و نکات زیادی در درست تهیه شدن آن نقش دارند؛ مثلا مقدار پودر شدن بادام ؛ دمای سفیده تخم مرغ؛ مقدار همزدن سفیده و پف کردن مناسب( کم زدن و زیاد زدن هر دو باعث خرابی ماکارون می شوند)

    امیدوارم که با تکرار و تمرین بتونید نتیجه دلخواه رو بگیرید



    البته من این بار از ماکارون هام راضی نبودم و فکر می کنم که پف کافی نکردند ؛ البته چون من مراحل تزیین حلوا و ... داشتم ؛ واقعا خسته بودم واون جوری که می خواستم نشد
    ولی سعی می کنم در اولین فرصت دوباره درست کنم و عکس مرحله به مرحله هم بگیرم
    Hope, sOhEiLa71, الهام بانو و 58 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    2713
    پسند کرده
    1799
    اتوسا جان این فیلینگ کرم مانندی که لایه ماکارون ها گذاشتید چیه؟
    atoosa92 این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 6 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما