نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1731Likes

موضوع: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

نمایش نتایج: از 425 به 426 از 426
صفحه 54 از 54 نخستنخست ... 4451525354
  1. #425
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,079
    نوشته های وبلاگ
    97
    میزان امتیاز
    1431
    پسند شده
    22867
    پسند کرده
    18943
    خورشت بادمجون مامان پز ما فقط با مرغ دوست داریم
    مرغ رو با کره سرخ میکنیم پیاز رو ریز خورد میکنیم کنار مرغها تفت میدیم نمک فلفل زردچوبه رب میریزیم کمی آب میزاریم بپزه وقتی مرغ تقریبا پخت بادمجون سرخ شده و گوجه خام رو اضافه میکنیم کمی آبغوره و غوره غوره

    نام: IMG_20171205_212443_979.jpg نمایش: 163 اندازه: 104.5 کیلو بایت
    ....
     
    zakizadeh, khanoom pasand و zahra - n این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  2. #426
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh mansoori آواتار ها
    سعیده منصوری
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۱۶
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    474
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    301
    پسند شده
    2892
    پسند کرده
    3427

    سلام دوستان گلممم دستوور خوورش بادمجان اورم چ دستووری اصلااا مگ میشه دستور خانم گلاور گلم باشه و خوشمزه و عالی نباشه؟ البته میدونم همتون استادین ولی این دستور عالی و بی نقصه،
    مواد لازم
    مرغ یا گوشت به میزان لازم
    نمک زردچوبه فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
    بادمجان به میزان لازم
    پیاز داغ دو ق سوپخوری
    رب گوجه فرنگی دو ق غ
    پیاز نگینی یک عدد
    گوجه دو عدد
    ابلیمو یا ابغووره به میزان لازم
    طرز تهیه
    اول اینکه یه دونه پیاز رو نگینی خورد کنید و بعد گوشت مرغ یا قرمز رو اضافه کنید و ادویه هارو اضافه کنید، اگرگوشت مرغه فلفل رو قرمز استفاده کنید چون بسیار خووشمزه ش میکنه ونمک به نرم شدن گووشت مرغ کمک میکنه، ولی اگر گوشت قرمزه فقط زردچوبه و فلفل سیاه استفاده کنید،
    یه ربع الی بیست دیقه وایسین بالاسر گوشتتون و مرتب هم بزنین تا مزه دار شن و گوشتاتون نسوزن، اگر ولش کنید و برین به اموون خدا، این اطراف قابلمه میسوزه و شما هم هی میکنینش میریزینش توو خود قابلمه و همین باعث میشه رنگ خورشتون کدر شه،
    و بعد از تفت خوردن اب جوش رو به خورشتون اضافه کنید، احتیاجی ب اضافه کردن رب نیس، اونو اخر کار اضافه میکنیم و خدمتتون عرض میکنم،
    حالا واسه سرخ کردن بادمجان ها
    اول انکه ابتون رو زیاد شور نکنین چون قرار نیس باز روی بادمجون ها اب ریخته شع، قراره با همین نمکی که از اب گرفته سرخش کنیم، اگر میخاین بادمجون ها روتوی فریزر نگه دارین بهتره با روغن جامد سرخ شه، چون اول اینکه بوو نمیگیره، بعدم بسیار بهتر از مایع هس، اگر خواستین همون موقع درست کنین ک مهم نیس چ روغنی باشه، و اینکه حتماا توی روغن فراوون سرخ کنید اول اینکه هی احتیاجی نیس روغن اضاف کنید، و باا همون مقدار روغن میتونین کل بادمجون رو سرخ کنین، دوم اینکه بادمجونا ب خوبی نرم میشن و واسه پخت بیست دیقه کافیشون هست، احتیااجی ب سرخ کردن زیاد هم نیست ک بعدا توی خورش سیاه بزنن،
    و ی نکته مهمم اگر میخاین بعد از پخت بادمجوناتون توی خوورش از هم متلاشی نشن کلاهکش رو اصلا نکنین ،
    و بریژ راغ خوورشمون، وقتی گوشتمون پخت ، سعی! کنین توی ی ظرف دهن گشاد باشه ک گوشتارو ی طرف بچینین و بادمجونا رو ی طرف، بادمجونا رو ی طرف روی هم بچنین و پیاز داغ رو بهش اضاف کنین ک فوق العاده خووشمزش میکنه، و دوق غ رب رو تفت بین با روغن بریزین روش، هم نزنیااا، تا روغن غذاتون
    از بین نرره، و بعد گوجه رو روی بادمجونا بچنین، و ابدا هم نزنین، بزارین روی شعله بسیاار ملایم واسه خوودش قل های ریز بزنه تا جا بیوفته، اکر خواستین هم بزنین با حرکت های رفت و برگشت مثل اش هم نزنین ک روغن غذاتون از بین بره،
    و ی نکته بسیااااار مهم حتما حتماااا ابلمو یا ابغوره رو بعد از خاموش کردن اضافه کنین، اگر در حین قل خوردن اضافه کنید روغن کل غذاتون از بین میره
    بسیاااار خووشمزه س
    ***
     
    zakizadeh, zahra - n, افسونی و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    از هركسي به جز تو بيزارم...

صفحه 54 از 54 نخستنخست ... 4451525354
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما