نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1708Likes

موضوع: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

نمایش نتایج: از 417 به 423 از 423
صفحه 53 از 53 نخستنخست ... 4350515253
  1. #417
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,740
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2277
    پسند شده
    94773
    پسند کرده
    79731

    ویترین مدال ها

    خورش بادمجان بدون گوشت(گوجه بادمجون)



    من عاشق خورش بادمجونم و اونو به شیوه های مختلف درست میکنم
    قبلا در این پست اموزش تهیه ی خورش بادمجان با گوشت خورشی رو مرور کردیم.

    در این پست میخواییم در مورد شیوه ی طبخ خورش بادمجان بدون گوشت یا به عبارتی گوجه بادمجون بحث کنیم.

    بادمجان:

    بادمجان مناسب و مرغوب در کیفیت نهایی خورش تاثیر بسیار زیادی داره
    پس در خرید بادمجان باید خیلی دقت کنین.


    پوست بادمجان خوراکی ست منتها خیلی ها ممکنه بادمجون با پوست رو نپسندن
    میتونین حتی اون رو به صورت راه راه پوست بگیرین و در این صورت ظاهر بسیار زیبایی خواهد داشت.

    من این بار بادمجان ها رو کامل پوست گرفتم.

    تاکید میکنم که موقع خرید بادمجان خصوصا برای خورش،بادمجان های باریک و قلمی با پوست تیره و براق رو خریداری کنین.
    بادمجون هایی که پوست بنفش تیره مایل به مشکی دارن و براق هستن بسیار مناسبن
    این نوع بادمجا ن ها تخم کمی دارن و تلخ هم نیستن




    قسمت کلاهک بادمجان رو جدا نمیکنیم.
    به این صورت که فقط دامن کلاهک رو جدا میکنم و ساقه رو کوتاه میکنم
    چرا که مقاومت و انسجام بادمجان به همین قسمت بالایی و سفت اون وابسته هست و در صورتی که اون رو جدا کنیم بادمجان داخل خورش وا میره و بد فرم میشه


    بادمجان ها رو به شیوه ی ذکر شده در این پست سرخ میکنم.

    اگر بادمجان هاتون قلمی نیستن و خیلی درشت هستن میتونین اون ها رو به صورت ورقه ای سرخ کنین نه درسته

    ورقه هاتون رو خیلی نازک نگیرین.البته اگر به روش ذکر شده بادمجان ها رو سرخ میکنین.
    تجربه کردم بادمجان کمی گوشتی که باشه خیلی خورش وشمزه تر میشه نسبت به وقتی که یه لایه ی نازک سرخ شده باشه
    در واقع لایه ی نازک داخل خورش حالت سفت و لاستیکی به خودش میگیره


    خب تا اینجای کار بادجان هامون اماده شدن

    قابلمه ای مناسب بردارین و داخل اون پیاز خلالی نازک رو سرخ کنین
    (در صورت دلخواه میتونین کمی سیر هم به خورشتون بزنین)

    رب رو به قابلمه اضافه کنین و تفت بدین تا خامی اون گرفته بشه و خوشرنگ تر هم بشه
    نمک و فلفل بزنین و اب اضافه کنین.
    دقت کنین خیلی نباید اب بریزین.

    بعد از اون از بادمجان سرخ شده یک لایه داخل قابلمه بچینین و روی اون گوجه ی حلقه شده بچینین.

    اگر گوجه هاتون کوچیک هستن همین که نصف کنین کافیه و از سمت پوسته اون ها رو داخل قابلمه بگذارین تا شکلشون رو حفظ کنن.

    لایه ها رو به همین ترتیب ادامه بدین.

    من همیشه غوره ی داخل فریزر دارم و روی خورشم یه مشت غوره میریزم.
    میتونین به جای غوره از گرد غوره و یا آبغوره استفاده کنین.


    در صورتی که فلفل تند و یا فلفل دلمه ای در دسترسم باشه هم داخل خورش استفاده میکنم.
    فلفل دلمه ای رو به صورت خلال شده داخل خورش میزنم و بهش طعم خوبی میده
    فلفل تند هم باعث مزه دار شدن خورش و تندی اون میشه
    این خورش رو تند و تیز درست میکنم و فلفل فراوان بهش میزنم.

    در دیگ را ببندید و بگذارید خورش حدود 1 ساعت روی اتش بسیار کم بپزد تا جا بیافتد.
    اواخر پخت درب قابلمه را نیمه باز بگذارین تا روغن بیاندازد و جا افتاده شود


    به جای ابغوره میتوان ابلیموی تازه به کار برد.

    بی نهایت خوشمزه ست و همه عاشقش میشن



    *شمیم*, sara chef, *هما* و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #418
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,740
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2277
    پسند شده
    94773
    پسند کرده
    79731

    ویترین مدال ها

    خورش بادمجان فوری





    مدل دیگه ای از خورش بادمجان در خانه ی ما،معروف به خورش بادمجان فوری

    خورش رو به شیوه ی ذکر شده در این پست اماده میکنیم

    به صورت جداگانه گوشت چرخ کرده هم طبق دستور زیر اماده میکنیم و موقع سرو کنار هر بشقاب کمی از مایه ی گوشتی میریزیم.


    پیار رو خلال نازک میکنم و خوب سرخ میکنم.بهش زردچوبه میزنم و گوشت جرخ کرده رو تکه تکه اضافه میکنم و حساابی با کفگیر گوشت رو باز میکنم و نمیذارم تکه ای گوشت به هم چسبیده و بزرگ بمونن
    نمک،فلفل سیاه و زردچوبه فراوان تنها ادویه هایی هست که استفاده میکنم و به دلیل باز کردن کامل گوشت و تفت دادن حسابی اون و پیاز داغی که داره خیلی خوشمزه میشه و اصلا بوی نامطلوب گوشت هنگام خوردن نداره
    *شمیم*, nazi15, sara chef و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #419
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,740
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2277
    پسند شده
    94773
    پسند کرده
    79731

    ویترین مدال ها

    خورش بادمجان سفید






    خورش بادمجان با بادمجان سفید
    بادمجان سفید یا بادمجان مصری کاملا سفید رنگ هست و گفته میشه که خواص فراوانی داره.

    نمیدونم استان های دیگه از این بادمجون دارن یا نه، منتها این بادمجان ها در مهر ماه به بازار میاد.

    ما همه ی کارهایی که با بادمجون عادی میکنیم با این ها انجام میدیم و غذایی خاص و مخصوص خودش وجود نداره.
    طعم خیلی خوبی داره و به اصطلاح گفته میشه که شیرینه

    اصلا تلخی نداره و من یکی در بست عاشقشم

    در اینجا من به شیوه ی ذکر شده در این پست ،این خورش رو آماده کردم.



    خدایا شکرت به خاطر این همه نعمت و زیبایی
    نان بی تو مرا زهر است نه نان
    هم آب منی
    هم نان منی
    ....
    منا ., *شمیم*, nazi15 و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #420
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    918
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    313
    پسند شده
    7620
    پسند کرده
    7064

    ویترین مدال ها

    خورشت بادمجون
    نام: photo_2016-11-13_11-09-30.jpg نمایش: 421 اندازه: 118.8 کیلو بایت
    -----------------
     
    باران67, *هما*, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #421
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,046
    نوشته های وبلاگ
    95
    میزان امتیاز
    1397
    پسند شده
    22327
    پسند کرده
    18609
    مرغ رو با کره سرخ میکنم پیاز رو ریز خورد میکنم کنار مرغها تفت میدم نمک فلفل زردچوبه رب میریزم کمی آب میزارم بپزه وقتی مرغ تقریبا پخت بادمجون سرخ شده و گوجه خام رو اضافه میکنم کمی آبغوره و غوره غوره

    نام: 20170227_205928.jpg نمایش: 326 اندازه: 101.4 کیلو بایت
    ....
     
    میس مهسا, *هما*, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  6. #422
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,046
    نوشته های وبلاگ
    95
    میزان امتیاز
    1397
    پسند شده
    22327
    پسند کرده
    18609
    مثل دستور قبلی البته این مامان پزه
    مرغ رو با کره سرخ میکنم پیاز رو ریز خورد میکنم کنار مرغها تفت میدم نمک فلفل زردچوبه رب میریزم کمی آب میزارم بپزه وقتی مرغ تقریبا پخت بادمجون سرخ شده و گوجه خام رو اضافه میکنم کمی آبغوره و غوره غوره

    نام: 20170423_210615.jpg نمایش: 172 اندازه: 98.7 کیلو بایت
    ....
     
    nora1, باران67, mitra40 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  7. #423
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fingil 0 shishi آواتار ها
    ------------------------------
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    162
    میزان امتیاز
    132
    پسند شده
    1081
    پسند کرده
    1307
    به نام خدا

    سلام خانم های هنرمند...

    اومدم تا براتون دستور یه قیمه عالی و لذیذ رو بذارم قیمه ای که واقعا خوشمزس...

    راستش من قیمه رو به یک سبک درست میکنم و در آخر سیب زمینی یا بادمجون رو براش

    آماده میکنم البته بادمجون رو خیلی کم داخل خورش میذارم که جا بیفته و خوشمزه تر شه

    دستور قیمه رو دوست گلم باران 67 گذاشتن و انقدر کامل توضیح دادن که نیازی به اضافه

    کردن چیزی نیست اما به توصیه خانم گلاور عزیز و تجربه خودم ازتون میخوام اگر فرصتش

    رو دارید حتما حتما خود دستور اصلی رو دانلود کنید و گوش بدید باور کنید خیلی موثره و

    البته اگر مثل من عاشق ایشون باشید با جون و دل تمام نکات رو یاد میگیرید...

    لینک دستور راضیه جان http://mamisite.com/forum/blogs/b1160.html:a (5):

    لینک دانلود فیلم / قیمه نذری ـ خانم گل آور

    _فقط دوستای گلم من برای این خورش از بادمجون سفید استفاده کردم که به نظرم خیلی

    لذیذ بود و میشه گاهی هم برای تنوع و یادآوری سلیقه بی نظیر خدامون ازش استفاده کرد...

    اون کوچولوی زرد و سبز خوشگل هم کدوی ستاره ای هست که اون رو هم میشه داخل غذا

    استفاده کرد خیلی هم لذیذ,باز هم سلیقه دیگه ای از خدای خوبمونه

    برای آماده کردن بادمجون ها هم به گفته خانم گلاور بادمجون ها رو برای اینکه متلاشی

    نشه سر بادمجون ها رو فقط دورشون رو چیدم و کامل جداش نکردم,داخل آب نمکی که نمکش

    یه مقداری بیشتر از وقتی که میخوریم شورتر باشه تا بعد از 15-30 دقیقه استراحتی که
    بهش دادم نیاز به شستن نباشه قرار دادم

    _این کار رو من برای خوش طعم شدن بادمجون انجام میدم چون از نظر جذب روغن مشکلی

    ندارم خیلی راحت بادمجون رو یا قبلش کمی میپزم یا برای سرخ کردن با کمی روغن داخل

    تابه قرار میدم و در تابه رو میذارم اینطوری خیلی روغن کمی استفاده میشه فقط توجه و حوصله

    بیشتری لازم تا بادمجون ها له نشن

    _تنها نکته ای که دوست دارم بگم این هست که: آشپزی که با علاقه و حوصله است علاوه بر طعم

    مطبوعش حس خوب ما رو به اطرافیانمون منتقل میکنه پس سخاوتمندانه آشپزی کنیم

    بفرمایید این هم عکس غذای من

    نام: 5.jpg نمایش: 439 اندازه: 80.8 کیلو بایت
    ویرایش توسط fingil 0 shishi : ۱۳۹۶/۰۵/۲۱ در ساعت ۰۸:۳۲ بعد از ظهر
    mitra40, monir11, fireangel و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 53 از 53 نخستنخست ... 4350515253
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما