نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1674Likes

موضوع: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

نمایش نتایج: از 409 به 416 از 420
صفحه 52 از 53 نخستنخست ... 424950515253 آخرینآخرین
  1. #409
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,112
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2226
    پسند کرده
    2694
    اینم خورش بادمجوندما که ما توش چنددتا دونه غوره هم میریزیم. یه ته مزهذی ترشی داره خورشش. بعضیا توش لپه میندازن بعضیا هم نه. من دوست دارم لپه رو انداختم. البته شنیدم اگه پودر بامیه خشک اگه باشه تو هر خورشید بریزیم خورش قوام میاد. من که مامانم کلی بامیه خشک کرده و آسیاب کرده و میخوام ازش بگیرم برای خورش هام.
    بقیه اش دیگه مثل قیمه ی معمولی. به جای لیمو عمانی هم غوره.
    بادمجون رو هم طولی برش میزنیم و کمی سرخ میکنیم و در آخر میریزیم تو خورش و درش رو باز میزاریم تا به روغن بیافته.
    نام: IMG_۲۰۱۶۰۷۳۱_۰۲۱۴۱۹.jpg نمایش: 484 اندازه: 100.8 کیلو بایت
    ELAHE_ABAN, saeedeh mansoori, *هما* و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  2. بانک بند ناف
  3. #410
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86628
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    خورش بادمجان





    مواد لازم:
    نیم کیلو گوشت خرد کرده
    1 پیاز ساطوری
    بادمجان قلمی کوچک با کلاهک -پوست گرفته(8-10 عدد)

    *من برای هر نفر دو بادمجان در نظر میگیرم.

    4- 5 گوجه فرنگی کوچک دو نیم کرده
    5-6 ق ابغوره یا غوره بی هسته
    اندکی زردچوبه یا زعفران
    روغن
    نمک
    رب گوجه فرنگی

    طرز تهیه:

    طبق روال همه ی خورش ها روغن رو در قابلمه ریخته و میذارم کمی داغ بشه
    گوشت خرد شده را همراه با پیاز نگینی ریز خرده شده و 1 ق غ زردچوبه به همراه فلفل سیاه تفت دهید و 15-20 دقیقه روی حرارت قرار بدید تا آب نندازه و گوشت مزه دار بشه.
    اگر پیاز رو رنده کنید قبل از مزه دار شدن گوشت میسوزه و اگه درشت خلال کنید گوشت خوب مزه دار نمیشه.پس پیاز رو ریز و نگینی خورد کنید تا میان گوشت هم مزه دار شود و هم ذره ای بوی چربی نگیره.

    مشاهده میکنین که کم کم همه ی پیاز ها اب میشن و گوشت هم تفت خورده و خوشگل میشه
    در این روش که از خانم گل اور عزیزم یاد گرفتم آب پیاز به خورد گوشت میره و اون رو ترد و خوشمزه میکنه
    زردچوبه و فلفل بوی گوشت رو میگیره و در نهایت گوشت داخل خورش بسیار خوشمزه و خوش عطر میشه

    بعد از اینکه گوشت تفت خورد رب رو بهش اضافه کنین و خوب تفت بدین تا بوی خامی رب گرفته بشه

    من عطر سیر داخل خورش بادمجان رو خیلی میپسندم و در صورتی که سیر در دسترسم باشه،قبل از اینکه به خورش رب بزنم یک دو حبه سیر کوبیده بهش اضافه میکنم و تفت میدم و بعد از اون رب رو اضافه میکنم.


    بعد از اون،بهش اب اضافه کنین و زمان بدین تا کاملا بپزه.

    در این حین بادمجان را اماده کنید.

    بادمجان:
    بادمجان مناسب و مرغوب در کیفیت نهایی خورش تاثیر بسیار زیادی داره
    پس در خرید بادمجان باید خیلی دقت کنین.


    پوست بادمجان خوراکی ست منتها خیلی ها ممکنه بادمجون با پوست رو نپسندن
    میتونین حتی اون رو به صورت راه راه پوست بگیرین و در این صورت ظاهر بسیار زیبایی خواهد داشت.

    من این بار بادمجان ها رو کامل پوست گرفتم.

    تاکید میکنم که موقع خرید بادمجان خصوصا برای خورش،بادمجان های باریک و قلمی با پوست تیره و براق رو خریداری کنین.
    بادمجون هایی که پوست بنفش تیره مایل به مشکی دارن و براق هستن بسیار مناسبن
    این نوع بادمجا ن ها تخم کمی دارن و تلخ هم نیستن




    قسمت کلاهک بادمجان رو جدا نمیکنیم.
    به این صورت که فقط دامن کلاهک رو جدا میکنم و ساقه رو کوتاه میکنم
    چرا که مقاومت و انسجام بادمجان به همین قسمت بالایی و سفت اون وابسته هست و در صورتی که اون رو جدا کنیم بادمجان داخل خورش وا میره و بد فرم میشه


    بادمجان ها رو به شیوه ی ذکر شده در این پست سرخ میکنم.

    اگر بادمجان هاتون قلمی نیستن و خیلی درشت هستن میتونین اون ها رو به صورت ورقه ای سرخ کنین نه درسته



    در پایان ساعت دوم پخت گوشت نمک خورش را اندازه کنید و بادمجان ها را در دیگ روی گوشت،بچینید.


    گوجه را نیز کمی تفت دهید و روی بادمجان بچینید و اب غوره بپاشید.

    در صورتی که فلفل تند و یا فلفل دلمه ای در دسترسم باشه هم داخل خورش استفاده میکنم.
    فلفل دلمه ای رو به صورت خلال شده داخل خورش میزنم و بهش طعم خوبی میده
    فلفل تند هم باعث مزه دار شدن خورش و تندی اون میشه
    این خورش رو تند و تیز درست میکنم و فلفل فراوان بهش میزنم.

    در دیگ را ببندید و بگذارید خورش حدود 1 ساعت روی اتش بسیار کم بپزد تا جا بیافتد.
    هنگام کشیدن خورش اول گوجه و بادمجان را برداشته و در یک بشقاب کنار بگذارید سپس گوشت را بکشید و بعد گوجه و بادمجان را روی ان بگذارید.

    به جای ابغوره میتوان ابلیموی تازه به کار برد.



    *هما*, kurosh1, راضیه 68 و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #411
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24429
    پسند کرده
    13954
    قیمه بادمجان
    پیاز داغ زیاد بعد گوشت لخم ریختم و تفت دادم بعد زرد چوبه و فلفل سیاه و ادویه کاری و بعد رب گوجه و اب جوش ریختم گزاشتم خوب بپزه بعد بادمجون سرخ کردم تو یه تابه پیاز داغ کمی اب و زعفرون و ریختم روی بادمجونا 20 دقیقه ای پخت در اخر به قیمه لیمو عمانی و کمی دارچین و یه مقدار پیاز داغ اضافه کردم .

    نام: IMG_0472 (3).jpg نمایش: 1230 اندازه: 101.3 کیلو بایت
    .
     
    zakizadeh, باران67, ELAHE_ABAN و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  5. #412
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1162
    پسند شده
    20301
    پسند کرده
    17526
    خورشت بادمجان
    مرغ رو با کره سرخ میکنم توی یه ظرف دیگه پیاز رو با ادویه تفت میدم رب میریزم و مرغ رو توش میچینم با آب میزارم بپزه بعد از یک ساعت بادمجون سرخ شده و گوجه خام هم اضافه میکنم با آبغوره قبل از خاموش کردن گاز غوره غوره میریزم

    نام: 20160717_210044.jpg نمایش: 298 اندازه: 76.9 کیلو بایت
    ....
     
    Miss Razieh, باران67, sita-golam و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  6. #413
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    744
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    2014
    پسند کرده
    3157
    قیمه بادمجان

    گوشت رو تفت میدم لپه رو اضافه میکنم و یه تفت کوچولو میدم رب و ادویه و زردچوبه رو اضافه میکنم و تفت میدم پیاز سرخ شده و آب و لیمو عمانی رو اضافه میکنم و درش رو کج میزارم تا جابیوفته و روغن بندازه
    بادمجون رو اول میزارم توی آب و نمک تلخیش گرفته بشه بعد توی آبکش مزارم تا خشک بشه و سرخ میکنم



    *هما*, باران67 و گیتار این نوشته را پسندیده.



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

  7. #414
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    744
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    2014
    پسند کرده
    3157
    خورشت بادمجان



    بادمجون رو فقط پوست کنده و داخل شکمش رو چاک داده و گوجه رو هم داخل شکمش رو باز کرده و از مواد زیر نوی شکمشون رو پر میکنیم و سرخ میکنیم و مقداری آب توش میریزیم تا بپزه
    گردو آسیاب شده و خیلی کم پیاز رنده شده و رب آلوچه یا رب انار و نمک و فلفل رو با یه کوچولو آب خوب مخلوط میکنیم
    باران67, *هما*, zakizadeh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

  8. #415
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    rasta-93 آواتار ها
    سوده شیخی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    اندیشه
    نوشته ها
    285
    میزان امتیاز
    123
    پسند شده
    1962
    پسند کرده
    1139
    گوشت رو پختم بعد رب و تفت دادم و اضافه کردم. برای خودم کدو سرخ شده و برای همسر بادمجون گذاشتم یه کم قل زد برای چاشنی ترشی هم غوره غوره میریزم داخلش
    نام: IMG_20160920_141159.jpg نمایش: 170 اندازه: 105.0 کیلو بایت
    zakizadeh, nazi15, بهداد و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مامی سایتی ها دوستتون داررررم

  9. #416
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1162
    پسند شده
    20301
    پسند کرده
    17526
    خورشت بادمجان
    مرغ رو با کره سرخ میکنم توی یه ظرف دیگه پیاز رو با ادویه تفت میدم رب میریزم و مرغ رو توش میچینم با آب میزارم بپزه بعد از یک ساعت بادمجون سرخ شده و گوجه خام هم اضافه میکنم با آبغوره قبل از خاموش کردن گاز غوره غوره میریزم

    نام: 20161002_202503.jpg نمایش: 119 اندازه: 94.7 کیلو بایت
    ....
     
    zakizadeh, golbarg., باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

صفحه 52 از 53 نخستنخست ... 424950515253 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما