نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1674Likes

موضوع: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

نمایش نتایج: از 361 به 368 از 420
صفحه 46 از 53 نخستنخست ... 3643444546474849 ... آخرینآخرین
  1. #361
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86512
    پسند کرده
    75762

    ویترین مدال ها

    قیمه بادمجان:
    مستطاب اشپزی

    نیم کیلو گوشت نخودی
    1 پیاز ساطوری
    نیم پ لپه خیسانده
    2-3 بادمجان حلقه حلقه -پوست گرفته
    4-5 ق ابغوره یا غوره تازه یا گرد غوره یا غوره شور
    اندکی زدچوبه یا زعفران
    روغن
    نمک و فلفل
    **
    میتوان گفت قیمه بادمجان خورش قیمه ای است که بادمجان به ان اضافه میشود و چاشنی ان کمی ابغوره است یا خورش بادمجانی ست که لپه دارد و گوشت ان کمی قیمه ای است.
    ***
    پیاز را تفت داده بعد گوشت را تفت دهید .زردچوبه و اب ر اضافه کرده و بگذارید 1 ساعت بیشترک بپزد تا گوشت نرم شود.
    15 دقیقه پیش از پایان پخت نمک و فلفل بزنید و در ان را نیمه باز بگذارید
    لپه ر جداگانه بپزید و به گوشت اضافه کنید
    بادمجان ها را در اب نمک خوابانده بعد ابکشیده و خشک کنید .در اخر ان ها را سرخ کنید.
    قیمه لپه دار را در تابه در دار ریخته
    بادمجان را روی ان بچینید.
    نمک فلفل زردچوبه یا زعفران و غوره را روی ان بریید.
    در تابه را ببندید و اجازه دهید خورش یک ساعت روی اتش باشد تا جا بیافتد.
    کشیدن ان در ظرف هم مثل مسمای بادمجان است:پس از کشیدن خورش در ظرف بادمجان را روی ان بچینید.

    **
    با این تفاوت که من بعد از تفت دادن گوشت لپه رو اضافه میکنم و کمی تفت میدم و رب هم اضافه میکنم و تفت میدم.
    برای ترشیش هم من لواشک غوره میزنم

    ایده عکس هم از نازنین عزیزم هست.
    نازنین جون ممنونم یه دنیا

    برای پلو هم کمی از اب خورش ته قالب ریختم و پلو سفید روی اون ریختم و برگردوندم
    elina_s, hengamehh, *شمیم* و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #362
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86512
    پسند کرده
    75762

    ویترین مدال ها

    مسمای بادمجان از کتاب مستطاب اشپزی

    مواد لازم:
    نیم کیلو گوشت خرد کرده
    1 پیاز ساطوری
    بادمجان قلمی کوچک با کلاهک -پوست گرفته
    4- گوجه فرنگی کوچک دو نیم کرده
    5-6 ق ابغوره
    اندکی زردچوبه ی زعفران
    روغن
    نمک
    **
    ساقه و دامن کلاهک بادمجان را بزنید شکم بادمجان را چاک دهید نمک بپاشید و یک ساعت در ابکش بگذارید سپس اب بکشید و خشک کنید.
    پیاز را در روغن تفت دهید و سپس گوشت را تفت دهید.2 پ اب داغ اضافه کنید و به جوش اورید.اتش را کم کرده در دیگ را بگذارید تا 2 ساعت بعد.
    در پایان ساعت دوم نمک و زردچوبه یا زعفران بزنید.
    بادمجان را سرخ کرده و در دیگ روی گوشت بچینید.
    گوجه را روی بادمجان بچینید و اب غوره بپاشید.
    در دیگ را ببندید و بگذارید خورش حدود 1 ساعت روی اتش بسیار کم بپزد تا جا بیافتد.
    هنگام کشیدن خورش اول گوجه و بادمجان را برداشته و در یک بشقاب کنار بگذارید سپس گوشت را بکشید و بعد گوجه و بادمجان را روی ان بگذارید.
    اگر میخواهید بادمجان روغن جذب نکند چند بادمجان قلمی پوست نگرفته را چرب کنید و 15 دقیقه در فر بگذارید سپس مانند بادمجان سرخ کرده در خورش بادمجان به کار برید.
    به جای ابغوره میتوان ابلیموی تازه به کار برد.
    غالبا گوجه را حذف میکنند و به جای ان پس از تفت دادن گوشت 2-3 ق رب گوجه میزنند ولی نگارنده این را توصیه نمیکند چون رب مزه بادمجان را میپوشاند ولی اگر رب میزنید زردچوبه یا زعفران را حذف کنید.

    و ما من:
    خلاف نظر نگارنده رب زدم همراه سس فلفلی تند
    برا ترشیش من لواشک غوره خودم پز میزنم
    همراه با پیاز کمی سیر زدم
    به جای گوجه درسته دو نیم کرده از گوجه گیلاسی استفاده کردم








    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۱۰/۲۴ در ساعت ۰۸:۴۱ بعد از ظهر
    elina_s, pink girl, گیلاس من و 31 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #363
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elham_vahid آواتار ها
    الهام مصطفوی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
    محل سکونت
    اونجا
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    2638
    پسند کرده
    2702
    نام: 2013-07-02 21.56.32.jpg نمایش: 957 اندازه: 102.2 کیلو بایتمرغ پخته بجای گوشت قرمز هم سالم تره هم خوشمزه تر توصیه میکنم خانمها
    مرغ پخته+بادمجان+سیب زمینی+پیاز داغ_رب_نمک فلفل زردچوبه+بوووووووووووس
    بهنا, عطر سیب, mehr66 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت می تواندکسی باشدکه دوستش داری،و مهم نیست اگرغروب هابه جای نهر های شیر و عسل،با قرصی نان تازه به خانه بیاید

  5. #364
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره .م آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    نوشته ها
    827
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    5934
    پسند کرده
    11677
    خورش بادمجان
    گوشت گوسفندی با پیاز نگینی خرد شذه تفت میدیم .رب گوجه و زردچوبه را اضافه وتفت میدیم وبا اب میپزیم. بادمجان را سرخ کرده ودر ظرفی همراه گوجه ورقه شده با اب خیلی کم میگذاریم بپزه .در نهایت گوشت پخته را به بادمجان وگوجه اضافه کرده واجازه میدهیم خورش جا بیفتد.نام: IMG_3626.jpg نمایش: 2330 اندازه: 105.6 کیلو بایت
    zendegi67, باران67, sara chef و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    "خدایا شکرت"


  6. #365
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,364
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19110
    پسند کرده
    28831
    پیاز خرد شده با گوشت چرخکرده تفت دادم بهش گوجه رنده شده اضافه کردم و زردچویه و ادویه کاری و کمی ترخان زدم و در ماهیتابه رو بستم تا با شعله کم آروم قل بزنه و بپزه و بادمجان رو ورقه ای برش زدم سرخ کردم و داخل هر کدوم یه تیکه گوجه فرنگی گذاشتم و رول کردم با دو سه تا ورقه بادمجان و دور هر کدوم فلفل دلمه ای گذاشتم فیکس بشه و روی مایع گوشتی گذاشتم کمی هم از مایه گوشتی روی بادمجانها ریختم نیم ساعتی گذاشتم پخت و آوردم سر سفره



    آتامان, باران67, نیکی گل و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.





  7. #366
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elham_vahid آواتار ها
    الهام مصطفوی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
    محل سکونت
    اونجا
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    2638
    پسند کرده
    2702
    نام: DSC01789.jpg نمایش: 718 اندازه: 102.9 کیلو بایتنام: DSC01787.jpg نمایش: 719 اندازه: 102.1 کیلو بایت
    اینم ازخورشت من که خوشمزه بود خیلی
    بادمجان+پیاز داغ+سیب زمینی+گوجه فرنگی+نمک+فلفل+زرد چوبه+رب گوجه
    باران67, بهنا, کوئین و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت می تواندکسی باشدکه دوستش داری،و مهم نیست اگرغروب هابه جای نهر های شیر و عسل،با قرصی نان تازه به خانه بیاید

  8. #367
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمنو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    دور
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7077
    پسند کرده
    5646
    قیمه بادمجان




    من قیمه بادمجان رو دقیقن شبیه قیمه سیب زمینی درست میکنم
    اینجوری: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    بادمجان ها رو سرخ میکنیم و داخل سسی از رب و فلفل و زردچوبه که در حال قل زدن میندازم تا بپزن و روغن بندازه... زمان سرو کنار خورش میذارم

    و اما ته دیگ، نان لواش نرم مربعی برش میزنم، کف تابه نچسب روغن میریزیم با فاصله می چینم، یا نان تست رو با وردنه صاف میکنیم و برش میزنیم... این با نان تسته
    ویرایش توسط سمنو : ۱۳۹۳/۱۲/۲۴ در ساعت ۱۰:۵۳ قبل از ظهر
    pegah 61, باران67, ostooreh و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful




  9. #368
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهنا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    ساری
    نوشته ها
    1,371
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    4782
    پسند کرده
    4883
    نام: DSC01802.jpg نمایش: 764 اندازه: 102.5 کیلو بایتخورشت قیمه بادمجان بسیار لذیذ
    پیاز داغ+بادمجان_لپه+گوشت+رب+نمک+ فلفل
    خوراک لوبیا
     
    elham_vahid, maman_mahya, سادن و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 46 از 53 نخستنخست ... 3643444546474849 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما