نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1674Likes

موضوع: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

نمایش نتایج: از 329 به 336 از 420
صفحه 42 از 53 نخستنخست ... 323940414243444552 ... آخرینآخرین
  1. #329
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    پیاز خام و مرغ و کمی زردچوبه رو سرخ کردم.رب زدم و سرخ کردم.آب ریختم با نمک تا بپزه.آخر سر آبغوره و گوجه و فلفل دلمه و بادمجون سرخ شده رو ریختم توش تا جا بیفته.
    نام: P9130181.jpg نمایش: 1744 اندازه: 94.9 کیلو بایت
    tahmineh/92, sara chef, ماناسهیل و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #330
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    خورش بادمجون

    * بادمجون رو نمک زدم و یک ربع داخل آبکش گذاشتم تا تلخ آبش رفت بعد سرخ کردم
    * سس خورش شامل پیاز داغ و زردچوبه و فلفل سیاه و رب تفت خورده و گوجه و آبغوره و دارچین و فلفل سبز خورد شده
    *دورش هم سیب زمینی سرخ شده میریزم

    نام: DSC_2089.jpg نمایش: 563 اندازه: 101.1 کیلو بایت


    نام: DSC_2087.jpg نمایش: 553 اندازه: 100.8 کیلو بایت
    .............
     
    tahmineh/92, باران67, helia59 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #331
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    4,693
    میزان امتیاز
    259
    پسند شده
    18633
    پسند کرده
    15017
    خورش بادمجونم به روشی که آقای همسر دوست داره
    پیاز سرخ شده و رب و ادویه تفت داده ته ماهی تابه/سیب زمینی و گوجه ورقه ای روی مواد و در آخر بادمجان سرخ شده روش کمی آب و آبغوره اضافه میتونید گوشت پخته وآبش رو هم اضافه کنید ولی من ازایییییییییین{یادم نمیاد اسمشو ....نصفه شبی}پودر قالبی که با طعم گوشت یا مرغههههههه ..مکعبیههههه//////اونی که باید میفهمید احتمالا فهمید!!!!دوتا ریختم توش
    با تزیین فوووووق خفن
    نام: DSC_0092.jpg نمایش: 534 اندازه: 89.1 کیلو بایت
    *BEHNAZ*, آهو مشکی پوش, .افسوس. و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم عاشقتمممممممم....


  5. #332
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    24
    پسند کرده
    85
    دوستاي گلم از بادمجان درشت استفاده كنم وورقه اش كنم يا از بادمجان قلمي درسته كدوم مجلسي تره براي مهموني ميخوام لطفا فوري جواب بدين؟

  6. #333
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    فکر میکنم قلمی ریز درسته مجلسی تر باشه عزیزم
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #334
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    565
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    203
    پسند شده
    10223
    پسند کرده
    7816
    گوشتو پختم پیاز داغ کردم زردچوبه و رب زدم گوجه هم ریختم 10 دقیقه آخر بادمجون سرخ شده رم گذاشتم با هم بپزه


    برای چاشنیش هم آبغوره


    باران67, گیتار, آهو مشکی پوش و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  8. #335
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasrin_63 آواتار ها
    نسرین
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۲
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    105
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    967
    پسند کرده
    186
    نام: DSC_2230.jpg نمایش: 461 اندازه: 70.1 کیلو بایت

  9. #336
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17138
    پسند کرده
    20225
    قیمه بادمجان بعد از قرنی !!




    پیاز داغ زیاد درست کردم و اواخر سرخ شدن بهش زردچوبه اضافه کردم و کاملا سرخ کردم - گوشت مزه دار شده با فلفل سیاه نیم کوب رو بهش اضافه کردم و خوب تفت دادم بعدش رب رو اضافه کردم و تفت دادم .

    لپه خیس خورده رو آبکش کردم و با روغن و زردچوبه تفت دادم و به محتویات داخل قابلمه اضافه کردم و مخلوط کردم - بهش خیلی کم نمک زدم و مقداری آب جوش بهش اضافه کردم به همراه برگ بو و چوب دارچین و گذاشتم تا بپزه - اواسط طبخ یک گوجه رو از وسط نصف کردم و روی خورش گذاشتم و اجازه دادم تا پخت کامل بشه - نیم ساعت آخر لیمو امانی خیس خورده در آب جوش رو هم اضافه کردم به همراه نمک و گذاشتم تا آماده بشه .
    بادمجانهای تلخی گرفته رو هم سرخ کردم و کنار خورش گذاشتم و با کته زعفرانی سرو شد .
    عالی شده بود و بسیار خوش عطر
    sara chef, elina_s, گیلاس من و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 42 از 53 نخستنخست ... 323940414243444552 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما