نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1675Likes

موضوع: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 420
صفحه 4 از 53 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    زرد چوبه اگه زیاد سرخ بشه تلخ میشه ...ممکنه به این دلیل باشه...

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    154
    پسند کرده
    0

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    من یکسری ادویه های مخصوص هندی از آبادان خریدم معمولا ادویه مخصوص خورشت رو میریزم
    راستی من هر گوشتی که میریزم با وجود آب تصفیه((آخه آب اینجا شوره)) استفاده میکنم و تا پخت کامل نمک نمیزنم بازم گوشتم نمیپزه
    همیشه مجبورم از زود پز استفاده کنم

    عجب خورشتی تلخ و زودپزی((طعم خورشت با زود پز با اونی که آروم پخته بشه زمین تا آسمون فرق داره

    خدایا !!!!!
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تو فقط با من باش[/HIGHLIGHT]

  4. #27
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    درسته طعمش فرق میکنه ولی تو زودپز هم خورش خوشمزه میشه هاااااااااااااااا:) من از این ادویه مخلوطها خوشم نمیاد ... بوش اذیتم میکنه .. کلا بیشتر از همه چیز با زردچوبه سر و کار دارم ... بعضی اوقات هم ادویه ی کاری میریزم .
    مامان تبسم کوچولو گوشتت نوعش خوبه؟؟؟ آخه من آشنا زیاد دارم تو قم - که شورترین آب رو دارن - ولی از این مشکلا ندارن .... گوشت تو آب شیرین معمولا بین 1.5 تا 2 ساعت میپزه ... حالا اونجا بشه 2.5 ساعت .... یعنی نمیپزه؟؟؟ من بعضی آشپزها رو دیدم از اول نمک میریزن ... شایستی جایی که گوشت ازش میخری گوشتاش پیره !
    ببین از تلخی خورش رسیدیم به کجا:دی
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    seattle
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    40
    پسند کرده
    0

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    s.t.j جون ببخشیدا با اجازه منم یه نظر بدم
    شاید مال ظرفت باشه احتمالا ظرفت رو ندادی دوباره تفلون کنن؟ چون موادشون شدیدا مضره
    حالا این دفعه توی یه قابلمه دیگه امتحان بکن شاید مشکلت حل بشه.

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    من خيلي با تجربه نيستم اما از مادر و مادر بزرگم شنيدم اگر گوشت رو اولش براي خورش زياد تفت بخوره سفت ميشه و خيلي دير ميپزه مثل لپه من خودم هر وقت براي قيمه لپه رو زياد تفت دارم هر چقدر هم كه گذاشتم بپزه اما نهايتا سفت بوده لپه هام
    براي تلخيش هم من خودم اينجوري تجربه كردم كه هروقت ادويه ( حالا چه ادويه مخلوط و چه زرد چوبه ) و همچنين رب رو زياد تفت دادم مزه خورشم به تلخي ميزده در ضمن بعضي از ربها اگر زياد تفت بخوره نه تنها خوشرنگ نميشه بلكه به سمت سياهي و كدري هم ميره
    -------------------------------------------------------

    همه ما يه جورايي گنهكاريم
    براي كارهاي خوبي كه ميتونستيم انجام بديم اما انجامشون نداديم

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    709
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    717
    پسند کرده
    0

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    این مثلا خورش بادمجونه
    بادمجوناش مقادیری زیادی له شد

    khaazan و باران67 این نوشته را پسندیده.
    اگر
    مسائل شخصی و زناشویی
    از در خانه ای بیرون بروند،
    آن در
    برای همیشه باز خواهد ماند ...

  8. #31

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    خورش کدو
    من همیشه خورش کدو و بادمجان رو توی فر میگذارم تا جا بیافته اینطوری دیگه کشیدن توی ظرف نمیخواد و مشکل له شدن ندارم. دیگه...

    باران67 و سوهی این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  9. #32

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    نقل قول نوشته اصلی توسط laeya
    بهار جون یعنی گوشت و اینا رو تفت نمی دید یا اول تو یه ظرف تفت میدید بعد تو ظرف فر میگذاری؟
    چرا گوشت رو تفت میدم...همه کارها رو توی قابلمه میکنم زمانی که خواستم بادمجان یا کدو را اضافه کنم..میریزم توی پیرکس و اضافه میکنم و بعد میگذارم توی فر...
    اینجوری به نظر خودم سروش خیلی راحته ..مطومئن هستم خراب نمیشه و وا نیمره..
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

صفحه 4 از 53 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما