نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1674Likes

موضوع: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

نمایش نتایج: از 305 به 312 از 420
صفحه 39 از 53 نخستنخست ... 293637383940414249 ... آخرینآخرین
  1. #305
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۶
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    27
    پسند شده
    1773
    پسند کرده
    894
    قیمه معمولی من که با دمبلانچه گوساله پختمنام: P_۲۰۱۴۰۶۰۴_۱۵۴۵۲&#.jpg نمایش: 482 اندازه: 73.5 کیلو بایت

  2. بانک بند ناف
  3. #306
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gandom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    591
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    4095
    پسند کرده
    5715
    اول پیاز رو خلالی خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم سبک که شد گوشت رو اضافه کردم و با پیاز خوب تفت دادم. لپه رو هم جدا پخته بودم و آبکش کرده بودم. بعد گوشت و پیاز که خوب تفت خورد لپه پخته شده رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم نمک و فلفل و زردچوبه زدم و بعد رب رو اضافه کردم و خوب تفت دادم تا رنگ رب باز بشه... و بعد آب جوش ریختم و گذاشتم خورشت جا بیافته . بادمجونها رو هم سرخ کردم و وقتی خورشت رو تو ظرف کشیدم بادمجون ها رو کنارش گذاشتم...

    نام: 14048409036541.jpg نمایش: 472 اندازه: 50.3 کیلو بایت
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, تریوا, somayeh-b و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی
    تو نقش جهان ، هر وجبت ترمه و کاشی

  4. #307
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    746
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8170
    پسند کرده
    18889
    عشقم م بادمجون
    با گوشت بوقلمون - ادویه هم دارچین و زردچوبه- عصاره مرغ-فلفل سیاه و 1 کوچولو قرمز
    برا کنارشم غوره شور میریزیم که تموم شده بود و آبغوره زدم چاشنیش
    نام: DSC08254.jpg نمایش: 1969 اندازه: 96.1 کیلو بایت
    nora1, ( MAHNAZ ( X ZIEBA, Elsanaa و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #308
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,152
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86499
    پسند کرده
    75740

    ویترین مدال ها

    سلام و درود بر دوستای گلم
    من اومدم با مستطاب آشپزی عشششششششقم
    کل تاپیکو خوندم و دیدم واقعا نیازه تا بیام و از کتاب مستطاب براتون مطلب بنویسم.
    فصل 62:مسمای بادمجان،کدو و بامیه
    کلمه مسما در اصل مسمن بوده که به معنای پروار و فربه است علت این تغییر شکل هم این است که ابتدا مسمن را مسما پنداشته اند و سپس مانند بسیاری از موارد دیگر تنوین ان را حذف کرده اند.
    امروز مسما خورشی است که تره بار ان در روغن سرخ شده و مقداری روغن جذب کرده باشند.
    پس دوستای خوشگلم مسما لزوما به دلیل وجود مرغ نیست
    خانم های گل عزیزم من هر چی از مستطاب یاد گرفتم براتون میذارم تا شمام یاد بگیرید
    من از این کتاب و نکات ظریفش خیلی لذت میبرم
    تو این فصل این دستورا هست:
    مسمای بادمجان
    قیمه بادمجان
    خورش بادمجان و زردالو
    خورش ناز خاتون
    قیمه کدو سبز
    مسمای کدو
    خورش کدو حلوایی 2 ن.ع
    خورش بامیه
    غوره مسما
    شوید مسما
    انار دانه مسما
    الو مسما
    الوچه مسما
    مسمای افغانی
    مسمای قارچ
    دوستای گلم خورش بامیه را تو تاپیک خودش میذارم و 3 تا اولی رو اینجا و برا باقی موارد هر کدوم رو خواستین بگین تا براتون بذارم.
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۰۹/۲۴ در ساعت ۱۲:۲۳ بعد از ظهر
    **زهرا** و sara chef این نوشته را پسندیده.

  6. #309
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,152
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86499
    پسند کرده
    75740

    ویترین مدال ها

    مسمای بادمجان از کتاب مستطاب اشپزی
    نیم کیلو گوشت خرد کرده
    1 پیاز ساطوری
    بادمجان قلمی کوچک با کلاهک -پوست گرفته
    4- گوجه فرنگی کوچک دو نیم کرده
    5-6 ق ابغوره
    اندکی زردچوبه ی زعفران
    روغن
    نمک
    **
    ساقه و دامن کلاهک بادمجان را بزنید شکم بادمجان ا چاک دهید نمک بپاشید و یک ساعت د ابکش بگذارید سپس اب بکشید و خشک کنید.
    پیاز را در روغن تفت دهید و سپس گوشت را تفت دهید.2 پ اب داغ اضافه کنید و به جوش اورید.اتش را کم کرده در دیگ را بگذارید تا 2 ساعت بعد.
    در پیان ساعت دوم نمک و زردچوبه ی زعفران بزنید.
    بادمجان را سرخ کرده و در دیگ روی گوشت بچینید.
    گوجه را روی بادمجان بچینید و اب غوره بپاشید.
    در دیگ را ببندید و بگذارید خورش حدو 1 ساعت روی اتش بسیار کم بپزد تا جا بیافتد.
    هنگام کشیدن خورش اول گوجه و بادمجان را برداشته و در یک بشقاب کنار بگذارید سپس گوشت را بکشید و بعد گوجه و بادمجان را روی ان بگذارید.
    اگر میخواهید بادمجان روغن جذب نکند چند بادمجان قلمی پوست نگرفته را چرب کنید و 15 دقیقه در فر بگذارید سپس مانند بادمجان سرخ کرده در خورش بادمجان به کار برید.
    به جای ابغوره میتوان ابلیموی تازه به کار برد.
    غالبا گوجه را حذف میکنندو به جای ان پس از تفت دادن گوشت 2-3 ق رب گوجه میزنند ولی نگارنده این را توصیه نمیکند چون رب مزه بادمجان را میپوشاند ولی اگر رب میزنید زردچوبه یا زعفران را حذف کنید.
    گوگوجی, **زهرا**, sara chef و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #310
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,152
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86499
    پسند کرده
    75740

    ویترین مدال ها

    قیمه بادمجان:
    مستطاب اشپزی

    نیم کیلو گوشت نخودی
    1 پیاز ساطوری
    نیم پ لپه خیسانده
    2-3 بادمجان حلقه حلقه -پوست گرفته
    4-5 ق ابغوره یا غوره تازه یا گرد غوره یا غوره شور
    اندکی زدچوبه یا زعفران
    روغن
    نمک و فلفل
    **
    میتوان گفت قیمه بادمجان خورش قیمه ای است که بادمجان به ان اضافه میشود و چاشنی ان کمی ابغوره است یا خورش بادمجانی ست که لپه دارد و گوشت ان کمی قیمه ای است.
    ***
    پیاز را تفت داده بعد گوشت را تفت دهید .زردچوبه و اب ر اضافه کرده و بگذارید 1 ساعت بیشترک بپزد تا گوشت نرم شود.
    15 دقیقه پیش از پایان پخت نمک و فلفل بزنید و در ان را نیمه باز بگذارید
    لپه ر جداگانه بپزید و به گوشت اضافه کنید
    بادمجان ها را در اب نمک خوابانده بعد ابکشیده و خشک کنید .در اخر ان ها را سرخ کنید.
    قیمه لپه دار را در تابه در دار ریخته
    بادمجان را روی ان بچینید.
    نمک فلفل زردچوبه یا زعفران و غوره را روی ان بریید.
    در تابه را ببندید و اجازه دهید خورش یک ساعت روی اتش باشد تا جا بیافتد.
    کشیدن ان در ظرف هم مثل مسمای بادمجان است:پس از کشیدن خورش در ظرف بادمجان را روی ان بچینید.
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۱۰/۲۴ در ساعت ۰۷:۰۴ بعد از ظهر
    sara chef و تریوا این نوشته را پسندیده.

  8. #311
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,152
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86499
    پسند کرده
    75740

    ویترین مدال ها

    قیمه کدو سبز و مسمای کدو سبز
    عینا مانند پست های بالاست فقط به جای بادمجان کدو به کار میرود.
    گاهی بادمجان و کدو را نیم و نیم با هم در خورش میگذارند.
    من همین کار رو میکنم و خیلی راضی هستم.
    sara chef این نوشته را پسندیده.

  9. #312
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    696
    میزان امتیاز
    190
    پسند شده
    10314
    پسند کرده
    5525
    خورش کدو همه چیش شبیه خورشت بادمجونه فقط کدو توش ریختم
    نام: 20140715_145320.jpg نمایش: 418 اندازه: 104.1 کیلو بایت
    قرمه سبزی
     
    mamienazi, تریوا و باران67 این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

صفحه 39 از 53 نخستنخست ... 293637383940414249 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما