نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1674Likes

موضوع: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

نمایش نتایج: از 289 به 296 از 420
صفحه 37 از 53 نخستنخست ... 273435363738394047 ... آخرینآخرین
  1. #289
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11058
    پسند کرده
    4034
    نام: Photo3917.jpg نمایش: 750 اندازه: 74.3 کیلو بایت

    خورش بادنجان با خامه.....

    خیلی خوشمزست حتما امتحان کنید......

    یک بادنجان درشت و نگینی کردم و با نمک تلخ آبش و گرفتم و با روغن سرخ کردم بعد سیر ساطوری و پیازچه ی خورد شده رو اضافه کردم و تف دادم بعد با گوشت چرخ شده و پیاز و سیر و نمک و فلفل گوشت قلقلی درست کردم و تو مواد بالا تف دادم و یک قاشق آرد رو با نصف استکان آب حل کردم و به مواد بالا اضافه کردم و در نهایت یک ق غ کره و بعد زیرش و خاموش کردم و 1 ق غ خامه .......

    خیلی خوشمزه بود من حسابی تندش کردم قطعا با پاستا هم خوب میشه
    سبزی پلو با ماهی
     
    tarlan22, Behjat, تپل طلا و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  2. بانک بند ناف
  3. #290
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Maryam baran آواتار ها
    مریم باران
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    4043
    پسند کرده
    2298
    نام: IMG_20140515_222219.jpg نمایش: 753 اندازه: 31.3 کیلو بایت


    اول بادمجانهای عزیز خوابیدن تو آب نمک و بعد سرخ شدن بعد هم با پیاز داغ پختن و گوشت هم آبپز شده و وقتی نیم پز شد توی ماهی تابه دور تا دور بادمجانها رو میچینم و کنارشون پیاز داغ فراوون و وسطش گوشت و روش گوجه فرنگی حلقه حلقه شده!!!!!!! و دارچین فراوون
    tarlan22, Behjat, ( MAHNAZ ( X ZIEBA و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    baranshishei@*********.com
    baranshishei.blogfa.com

  4. #291
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2642
    پسند کرده
    1264
    سلام
    این هم قیمه بادمجان بدون گوشت من بخاطر نداشتن گوشت خورشی
    لپه را قبلا خیس کرده بودم و پختم . پیاز نگینی خرد شده را سرخ کردم تا طلایی شد و بعد چند تا گوجه فرنگی رو خرد کردم و توی پیازها تفت دادم تا نرم شدن و عطرش بلند شد .لپه ها رو اضافه و تفت دادم .نمک و فلفل و دارچین زدم بعد آب ریختم و بادمجانهای سرخ شده رو چیدم روشون وقتی کمی نرم شدن مقداری آب قلم و رب گوجه و آبغوره اضافه کردم . بسیار خوشمزه
    نام: DSC01984.jpg نمایش: 592 اندازه: 90.3 کیلو بایت

    نام: DSC01995.jpg نمایش: 589 اندازه: 85.3 کیلو بایت
    اما باز هم ادامه داره
    فردا ظهر برای ناهار خودم و دختری دو تا تکه مرغ رو پختم و با بقیه قیمه بادمجون توی پیرکس ریختم و گذاشتم توی فر تا مزه ها به خورد هم برن و خورش جا بیفته . جای شما خالی

    نام: DSC02011.jpg نمایش: 1627 اندازه: 92.4 کیلو بایت
    نام: DSC02014.jpg نمایش: 638 اندازه: 87.2 کیلو بایت
    tarlan22, Behjat, ( MAHNAZ ( X ZIEBA و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  5. #292
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,790
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1150
    پسند شده
    56333
    پسند کرده
    62655

    ویترین مدال ها

    گوشت رو با پیاز تفت دادم با روغن وادویه جات
    بعدم لپه پخته شده ورب گوجه رو با دوتا لیمو عمانی تفت دام
    بعدم اب اضافه کردم--بعد چندتا قل قل سیبزمینی خلالی زو هم اضاف کردم...
    وقتی جا افتاد بادمجون سرخ شده رو اضاف کردم....
    mami zahra, tarlan22, Behjat و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #293
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18098
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها


    خورش کدو بادمجان
    بادمجان و کدوهارو سرخ کردم بعد مرغو با پیازداغ ، نمک ، زردچوبه و رب گوجه تفت دادم و بعد از پخت ، بادمجان و کدوهای سرخ شده و گوجه فرنگی را اضافه کردم و برای چاشنی هم آب لیمو اضافه کردم .

    tarlan22, Behjat, مامان غزل و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  7. #294
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28894
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها



    برای خورشت بادمجان من بادمجان رو پوست کنده و تو آب نمک غلیظ میذارم تا تلخیش بره برای 2 تا 3 ساعت بعد آبکش و خشک و سرخ میکنم شعله گاز اگه خیلی کم باشه بادمجان روغن بیشتری به خودش میکشه
    بادمجان سرخ شده رو با پیاز داغ و یکم آب میذارم بپزه
    گوشت رو هم با پیاز داغ و رب و یه نصفه فلفل دلمه ای جدا میپزم
    غوره و گوجه رو هم جدا جدا تفت میدم
    mami zahra, zohre.a, الهام بانو و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  8. #295
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tarlan22 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۲۲
    نوشته ها
    79
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    99
    پسند کرده
    94
    میگم بادمجونو اگه سرخ نکنیم چطور میشه؟
    لطفا راهنمایی کنید مرسی
    "مادرمـــــــــ" پاییز شد تا مرا بهاری کند،خدایا،حال و هوای هیچ خانه ای را زمستانی نکنــــــــــ

  9. #296
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطمه زهرایی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    457
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    257
    پسند شده
    7394
    پسند کرده
    6515
    خورشت مرغ و بادمجون
    مرغ و پیاز رو تفت دادم و سرخ کردم بعد بهش رب سرخ شده اضافه کردم وآب ریختم تا بپزه بعد گوجه سرخ شده رو 1 ساعت مونده به خوردن اضافه کردم و نیم ساعت آخر غوره تفت داده شدهرو اضافه کردم و یه رب آخر هم بادجان و کمی پیاز داغ و کمی دارچین و آبغوره
    samin93 این نوشته را پسندیده.

صفحه 37 از 53 نخستنخست ... 273435363738394047 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما