نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1674Likes

موضوع: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

نمایش نتایج: از 257 به 264 از 420
صفحه 33 از 53 نخستنخست ... 233031323334353643 ... آخرینآخرین
  1. #257
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beverly آواتار ها
    دریا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    813
    پسند کرده
    906

    بادمجان سرخ شده مرغ سرخ شده با پیاز پخته شده با کره و زعفران و غوره
    آهو مشکی پوش, akram. و shabgard313 این نوشته را پسندیده.
    خوبی کن حتی اگر سپاست نمیگویند تو جاودانه خواهی شد

  2. بانک بند ناف
  3. #258
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    خورش بادنجان

    گوشت رو با پیاز داغ سرخ کردم و گذاشتم بپزه

    جداگانه بادنجان رو سرخ کردم

    در روغن بادنجان رب رو سرخ کردم و کمی آبغوره ریختم

    گوشت +پیازداغ+رب وآبغوره+بادنجان+چند حبه سیر و نمک و فلفل داخل قابلمه ============>تا جا بیفته




    سبزی پلو با ماهی
     
    raheleh_fenel, sara chef, مامان غزل و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  4. #259
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    11359
    پسند کرده
    5157
    پیازو سرخ کردم رب و ادویه جات زدم بعد مرغ رو توش تفت دادم و آب ریختم بپزه ،بعد بادمجونارم سرخ کردم وبا گوجه انداختم تو مرغا گذاشتم جا بیوفته .به به

    zardin, Maryam baran, آهو مشکی پوش و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #260
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24429
    پسند کرده
    13954
    پیاز داغ + گوشت لخم +ادویه +زردچوبه+فلفل سیاه+کمی دارچین +رب گوجه +آب +لپه وقتی خوب پخت و جا افتاد بادمجان سرخ شده رو در اخر میریزیم در خورش تا کمی پخته شود . گوجه فرنگی هم کنارش میزارم بپزه
    .
     
    &yeganeh&, sara chef, مامان غزل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  6. #261
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    373
    پسند شده
    8184
    پسند کرده
    18896
    عشق مـــــا خورش بادمجون خوشمزه ه

    من کم آب و با شور غوره و سینه ی خرد شده مرغ میزارم که ورژن سریعشه
    گوشت رو جدا سرخ کردم با حرارت بالا با نمک و ادویه مرغ هاتی کارا
    بادمجون سرخ شده رو با گوجه تفت داده شده میچینم و زردچوبه و فلفل و 1 کمی دارچین میریزم و آب میریزم وکمی که جا افتاد پیاز داغ آماده رو روش میپاشم و میزارم مغز پپخت و جا افتاده بشه و آخرم غوره رو اضافه میکنم و به به ه ه
    ایندفعه رب نزدم
    نام: DSC04976.jpg نمایش: 2303 اندازه: 84.5 کیلو بایت
    zardin, *termeh*, pani6284 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #262
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972
    من عاشق خورش بادمجون با گوشت قلقلی هستم. خیلی هم سریع و راحت میپزه



    اول گوشت رو با یه دونه پیاز که ابش رو گرفتم و کمی نمک و آرد نخودچی خوب ورز میدم.هرچی بیشتر ورز داده بشه احتمالا باز شدن گوشت قلقلی ها کمتر میشه.
    پیاز رو ریز خرد میکنم و وقتی کمی سبک شد گوشتها رو بهش اضافه میکنم. میزارم اول خودشو بگیره بعد تفتش میدم تا یکنواخت سرخ بشه. بعد نمک و ادویه ی خورشتی و یه کوچولو فلفل میزنم. یه گوشه ی ظرفم که معمولا توی تابه درستش میکنم یه تیکه گوجه ی پخته شده ی فریزری میندازم و یه قاشق هم رب میزنم. وقتی اونا هم سرخ شدن حدودا دو لیوان اب اضافه میکنم و بادمجونها که معمولا فریزری هستن رو هم یه گوشه ی دیگه تابه میچینم. این غذا اصلا موادش باهم قاتی نمیشه بلکه همه کنار هم چیده میشن.
    وقتی جوش اومد شعله رو کم میکنم و اگه گوجه سبز داشته باشم یه تعدادی هم گوجه سبز برای ترشیش میندازم توش. اگر نه که اخر سر ابغوره میزنم.
    تقریبا 45 دقیقه ای حاضر میشه. وقتی شعله رو خاموش میکنیم حتما باید توی ظرف آب باشه چون بادمجونها کم کم این اب رو به خودشون میکشن اما در کل این خورش باید کم آب باشه
    خورش بادمجون
     
    ویرایش توسط samir : ۱۳۹۲/۱۰/۲۲ در ساعت ۰۱:۴۱ قبل از ظهر
    sara chef, zardin, mahnooshin و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #263
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24562
    پسند کرده
    24110
    خورشت مرغ و بادمجون

    پیاز و مرغ و یه حبه سیر رو با هم تفت دادم و بعد از پخت بادمجون های سرخ کرده و حلقه های گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و آبغوره رو بهش اضافه کردم + نمک و ادویه و زعفران

    نام: 06.jpg نمایش: 1623 اندازه: 93.1 کیلو بایت
    نیکی گل, ماتی, مامان غزل و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #264
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سایدا38 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
    نوشته ها
    41
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    527
    پسند کرده
    148
    پلو و بوقلموننام: خورشت.jpg نمایش: 1558 اندازه: 99.4 کیلو بایت
    آیسو, شبو و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

صفحه 33 از 53 نخستنخست ... 233031323334353643 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما