نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1674Likes

موضوع: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

نمایش نتایج: از 145 به 152 از 420
صفحه 19 از 53 نخستنخست ... 91617181920212229 ... آخرینآخرین
  1. #145
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7011
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    خورشت بادمجان
    گوشت رو با پياز تفت دادم و گذاشتم بپزه بعد بهش رب زدم و بادنجانهاي سرخ شده رو اضافه کردم تا جا بيفته.سيب زميني ها هم واسه دختري هست.

    -----------------
     
    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #146
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    163
    پسند شده
    4202
    پسند کرده
    1241

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    خورشت قیمه زعفرانی و بادمجان حلقه شده + پلو زعفرانی:



    باران67 این نوشته را پسندیده.
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  4. #147
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    سلام سلام
    برین کنار متخصص امر بادمجان اومدش .بادمجان که چه عرض کنم طلای بنفش
    من امروز این خورش خوشمزه رو پختم صبحی اومدم دیدم چیز خاصی توی این قسمت نیست .به قول یکی از بچه ها فقط همه گفتن اینم از خورش بادمجان من !
    خب که چی ؟
    (البته با عرض پوزش)بنده یه کمی مفصل تر در مورد این عزیز جان یعنی بادمجان بصحبتم
    این بادمجانی هست که برای خورش خریدیم .

    یکی از نشونه های بادمجان خوب رنگ قشنگ بنفشی هست که دیگه به مشکی میخوره .موقع پوست کندن واسه خورش هم اون قسمت سبزرنگ کلاهش رو جدا نمیکنیم
    اینم از قاچ خوردش .بادمجان خوب یا خیلی کم تخم داره یا اگه داره مثل این یکی خیلی ریز و کمرنگ هستند

    همون موقع با یکمی زبون زدن به بادمجان میتونید تلخی و تندی اونو متوجه بشین .
    اینم از سرخ کردش .

    اون آخری سمت چپ یه موچولو جزغاله شده .من قبل از سرخ کردنش توی آب نمک میخوابونمشون .این باعث میشه روغن کمتری موقع سرخ کردن مصرف بشه .یکی از بچه ها گفته بود تلخیش رو میگیره ، راستش طبق تخصص خودم توی امر بادمجان باید بگم اگه بادمجان احیانا تلخ یا تند بود هیچ کاریش نمیشه کرد .البته اگه واسه مصرف خورشتی میخواینش.
    این بار به توصیه یه عزیز دیگه وقتی آبنمکش رو گرفتم توی یه بشقاب ماست ریختم ، کف دستم رو توی ماست میزدم و دوطرف بادمجان رو آغشته کردم .به طور هیرت انگیزی روغن کم مصرف شد .
    خب وقتی دیگه سرخ کردن تموم شد .در ظرف جداگانه ای لازم نیست توی همون تابه (بیخودی ظرف کثیف میشه )، وقتی دویا سه تا برش بادمجان دیگه بیشتر نیست من پیاز نگینی خرد شده به همراه یه حبه سیر له شده رو اضافه میکنم تا سرخ بشن بعدشم سیب زمینی (سیب زمینی ها گرد ساده و کمی ضخیم خرد میشن ) وقتی این دوتا هم کمی تفت خوردن گوجه خرد شده یا رنده شده رو اضافه میکنم اگرم گوجه نبود رب رو در همین مرحله سرخ میکنم .
    بعد از تفتیده شدن گوجه ها دیگه نوبت ادویه هستش .ادویه هم شخصا فقط زردچوبه و به مقدار خیلی کم فلفل سیاه اونم فقط واسه عطرش استفاده میکنم .
    نمک فعلا نمیزنم چون بادمجان ها قبلا توی آب نمک بودن اجازه میدم نزدیک سرو نمک رو اندازه میکنم . به اندازه کافی آب (که بهتره از آب کتری یا سماورتون باشه که قبلا جوش خورده ) بهش اضافه میکنم و اجازه میدم جوش بیاد.
    موقع چیدن توی قابلمه یه پیاز متوسط به صورت حلقه ای خرد میکنم حلقه ها از هم جدا و کف قابلمه پخش میشن بعدش نوبت بادمجان ها ست .سعی کنید طوری بچینید که موقع سرو راحت تر برداشته بشه و سالم در بیاد.روی بامجانها سسی که توی ماهیتابه درست شده و جوش اومده رو میریزم .اگه آب کم داشت بازم اضافه میکنم وال باقی ماجرا
    چون ظهر باید میرفتم دیگه نتونستم از خود غذای آماده شده عکس بگیرم .فقط یه نکته اینکه ما این خورش رو با کته ماش میخوریم .خیلی عالیه امتحانش کنین
    جاتون خالی تازه از بیرون اومدم گشنه ! نمیدونستم به چشام بذارمشون یا گوشام
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  5. #148
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    behgol آواتار ها
    بهگل
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۶
    نوشته ها
    104
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    112
    پسند شده
    967
    پسند کرده
    1544

    ویترین مدال ها

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    سلام دوستان
    من بادمجون ها رو درسته سرخ کردم بعد گوجه ها رو سرخ کردم بعد یه کم آب روی گوجه ها و بادمجون ها ریختم گوشت ها رو هم جدا پختم بعد از هر کدوم ریختم توی ظرف


  6. #149
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    140
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    87
    پسند کرده
    0

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان




    پیاز و گوشت و تفت دادم زردچوبه زدم اب ریختم تا بپزه لپه رو جوشوندم بعد ابشو خالی کردم گذاشتم با اب بپزه سسشو که پیاز و رب و لیمو امانی و ادویه بود اماده کردم وقتی گوشت و لپه پخت همه ی موادو مخلوط کردم نیم ساعت جوشید تا جا افتاد
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #150
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    بچه ها نتونستم نگم چقدر خورش بادمجونا با هم فرق می کنه!
    خورش بادمجون ما خیلی قرمز و غلیظ و پر آبه در ضمن مدت زیادی بادمجون سرخ شده توی خورش می پزه تا جا بیفته نه اینکه بادمجون جدا ، گوشت جدا! گوجه و غوره هم نداره. فقط بادمجون و گوشت خورشی درشت. خیلی بامزه است تفاوتا!
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #151
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fao_83 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    مهرشهر
    نوشته ها
    727
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1257
    پسند کرده
    3257

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    خورش كدو مامان پز
    شامل كدو- گوشت- غوره و رب گوجه فرنگي

    امضا بدلیل مغایرت با قوانین انجمن توسط مدیریت ویرایش شد.

  9. #152
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28906
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    خورشت بادمجان با گوجه و غوره
    گوشت رو جدا با پیاز داغ و رب و گوجه رنده شده می پزیم.
    بادمجان ها رو که چند ساعت تو آب نمک گذاشتیم و تلخیش رو گرفتیم سرخ می کنیم و آخرهای پخت گوشت به گوشت اضافه میکنیم تا پخته بشه.
    البته این وقتیه که برای خودمون درست میکنم برای مهمونی بادمجان رو جدا می پزم.
    غوره و گوجه هم کمی تفت میدیم.



    somayeh-b, باران67 و افسونی این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

صفحه 19 از 53 نخستنخست ... 91617181920212229 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما