نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1674Likes

موضوع: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 420
صفحه 16 از 53 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  1. #121
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,227
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28890
    پسند کرده
    17219

    ویترین مدال ها

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    خورشت قیمه بادمجان که چون یکی از دخترها بادمجون نمی خوره سیب زمینی هم سرخ میکنم
    من اول پیاز داغ میکنم و گوشت رو باهاش تفت میدم و لپه رو هم که از شب قبل خیس کردم اضافه میکنم وتفت میدم
    یه گوجه رو نصف میکنم وتوی خورشت میندازم و آب می ریزم تا نیم پز بشه بعد رب رو کمی تفت میدم و با لیمو عمانی تو خورشت میریزم
    و وقتی خورشت پخت دارچین و کمی هل می ریزم

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  2. بانک بند ناف
  3. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    نوشته ها
    122
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    205
    پسند کرده
    0

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    خورشت مسمای بادمجان



    مواد لازم:

    گوشت چرخ شده 250 گرم

    پیاز خلالی 1 عدد درشت

    پیاز ریز رنده شده 1 عدد

    سیر 3 حبه

    بادمجان 3 عدد

    گوجه فرنگی متوسط 2 عدد

    رب 1 قاشق

    زعفران 2 قاشق

    نمک و فلفل و زردچوبه

    آبغوره یا غوره بی هسته کمی



    اول بادمجونا رو پوست میگیریم و نصفشون میکنیم و اگه خیلی بلند بودن از قدشونم کم میکنیم، یه ظرف آب نمک درست میکنیم و 1 ساعت بادمجونا رو توش میذاریم تا هم تلخیش دربیاد هم کمتر روغن بگیره! بعد آبکش کرده و میذاریم خشک بشن

    گوشت رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل ورز میدیم و بعد اندازه گردو قلقلی میکنیم

    بادمجونا رو توی کمی روغن با در بسته سرخ میکنیم تا بازم جذب روغنشون کم بشه! و بعد روی دستمال آشپزخونه میذاریم

    گوشتای قلقلی رو سرخ میکنیم و پیاز خلالی رو هم کنارش میریزیم تا با هم سرخ بشن، سیر خورد شده رو اضافه میکنیم، نمک و فلفل و کمی زردچوبه میریزیم و رب رو تفت میدیم و 1.5 لیوان آب مریزم! زعفران رو هم اضافه میکنیم

    بادمجونای سرخ شده و گوجه های نیمه شده رو هم میچینیم و درب تابه رو میذاریم تا آب خورشت غلیظ بشه و جا بیوفته! 10 دقیقه ی آخر آبغوره یا غوره اضافه میکنیم

    موقع کشیدن هم با حواس جمع بکشین که له نشن!

    * میشه از گوشت خورشتی تکه ای و مرغ هم استفاده کرد!

    * ادویه ی کاری هم طعم خوبی به غذا میده!

    * بادمجونا رو میشه حلقه ای هم برش زد!
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    یک استکان چای داغ مهمان منی، کنار پنجره بخار گرفته، چای رفاقت من همیشه تازه دم است

    tosterr.persianblog.ir



  4. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    خورشت کدو بادمجان




    روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت
    دهید تا طلایی شود. مرغ را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز 5 دقیقه
    تفت دهید.زرد چوبه ، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده ویک
    دقیقه تفت دهید.آب را افزوده و 2-1 ساعت حرارت دهیدبادنجان ها و کدوها
    را در روغن سرخ کنید .
    بادنجان ها و کدوها ی سرخ شده را به مواد بالا اضافه کنید.
    خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
    اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیا فتد. ( در صورن دلخواه میوان کمی ابغوره یا گوجه سبز یا غوره به خورشت اضافه کرد)



    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۳
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    من نمیدونم چرا خورشت*هایی* که من درست می*کنم (مثلا خورشت قیمه)، بعضی* وقتها گوشتش نرم و آب*دار و تر در میاد، ولی* بعضی* وقت*ها ممکنه نرم باشه ولی* خیلی* خشک میشه. کسی* میتونه لطفا به من بگه چرا؟ معمولاً مقدارِ آدویّه و درجه حرارت و مقداری که می**پزه همیشه یکسان هست. تنها چیزی که مطمئن نیستم اینه که چقدر گوشت رو باید تفت بدم. بعضی* از دستورها میگن انقدر باید تفت داده بشه که گوشت آب بندازه و آبش خشک بشه، اونوقت تازه می*شه روش آب ریخت. بعضی*ها میگن نه*، تا قرمزی گوشت از بین رفت میشه ادویه و غیره رو اضافه کرد و روش آب ریخت.

  6. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    650
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    297
    پسند کرده
    0

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    خورشت قیمه: پیاز را در تفت داده و لپه رو اضافه کرده و تفت میدهم هر وقت ببینم رنگ لپه میخواد عوض بشه گوشت رو اضافه کرده و تفت داده ( اینم بگم که لپه رو خیس میکنم که یه خورده تپلی بشه) بعداز تفت خوردن گوشت رب را اضافه کرده و تفت داده و اب جوش میریزم صبر میکنم تا گوشت نیم پز رو به پختن بشه(یعنی بیشترش پزیده باشه و یه خورده مونده باشه) حالا نمک و فلفل و پودر لیمو عمانی و دارچین و یه کوچولو هل اضافه کرده و صبر میکنم تا اخرین لحظات پخت که پیازداغ له شده رو اضافه میکنم و بعداز 5 دقیقه خاموش میکنم

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    باور نمیکنم... خالق دانه های انار زندگی مرا........ بی نظم چیده باشد.

  7. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2641
    پسند کرده
    1264

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    خورش قیمه بادمجان من اول پیاز رو سرخ میکنم گوشتو اضافه و تفت میدم بعد لپه ها رو که از شب قبل خیس کردم اضافه میکنم و لپه ها رو هم یک کم تفت میدم . یه تیکه چوب دارچین و آب سرد اضافه میکنم و میذارم بپزه . وقتی گوشت پخت بادمجونهای سرخ شده و رب گوجه اضافه میکنم و بعضی مواقع هم گوجه پوره شده . چون ما دوست داریم خورشمون ترش باشه در انتها مقداری آبغوره اضافه میکنم که رنگ خورش هم تیره نشه . چوب دارچینو قبل اضافه کردن بادمجونا خارج میکنم .

    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  8. #127

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان

    [quote="sepandee"]من نمیدونم چرا خورشت*هایی* که من درست می*کنم (مثلا خورشت قیمه)، بعضی* وقتها گوشتش نرم و آب*دار و تر در میاد، ولی* بعضی* وقت*ها ممکنه نرم باشه ولی* خیلی* خشک میشه. کسی* میتونه لطفا به من بگه چرا؟ معمولاً مقدارِ آدویّه و درجه حرارت و مقداری که می**پزه همیشه یکسان هست. تنها چیزی که مطمئن نیستم اینه که چقدر گوشت رو باید تفت بدم. بعضی* از دستورها میگن انقدر باید تفت داده بشه که گوشت آب بندازه و آبش خشک بشه، اونوقت تازه می*شه روش آب ریخت. بعضی*ها میگن نه*، تا قرمزی گوشت از بین رفت میشه ادویه و غیره رو اضافه کرد و روش آب ریخت.[/quote

    عزیcم گوشت رو با پیاز داغ به حدی تفت می دی که قشنگ سرخ بشه و بوی زخم گوشت گرفته شه و به اصطلاح گوشت آب بندازه. اگه کم تفت بخوره بوی بدی می ده تو خورش.
    وقتی گوشت خوب سرخ شد می تونی ادویه تو بهش اضافه کنی البته بجز نمک چون نمک گوشتو سفت میکنه آخرش که گوشت پخت نمکو اضافه کن.

    نوع گوشت هم تو پختش تاثیر داره اگه گوشتت تازه باشه زودتر می پزه.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  9. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    24444
    پسند کرده
    30047

    Re: خورشت بادمجان و قیمه بادمجان



    بفرمایید خیلی خوشمزه اس ..ببخشید که مث شماها با سلیقه تزیین نشده نینی بهم ریختتش .....( گوجه رو تف دادم با زرد چوبه بادمجون سرخ شده رو روش گذاشتم وهمراه نمک و فلفل گوشت پخته و دوحبه سیر و زعفران پختم )
    somayeh-b این نوشته را پسندیده.

صفحه 16 از 53 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما