نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree3858Likes

موضوع: انواع شکلات

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 560
صفحه 1 از 70 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    انواع شکلات

    شكلات موزائيك (بدون فر و همزن )

    كره 25 گرم
    وانيل كمي
    كاكائو 2 قاشق غذا خوري
    پودر شكر 4/1 پيمانه
    تخم مرغ 1 عدد
    گردو پسته يا بادام خرد شده 2/1 پيمانه
    بيسكويت ساده خرد شده 10 عدد
    تخم مرغ را با پودر شكر و وانيل خوب هم مي زنيم.(با چنگال) كره را روي حرارت آّ مي كنيم وقتي آب شد پودر كاكائو را اضافه مي كنيم و مي گذاريم سرد شود.سپس داخل تخم مرغ مي ريزيم.بعد مغزها و بيسكويت خرد شده را اضافه مي كنيم .مواد را روي فويل ريخته و با كمك فويل و فشار دست به صورت استوانه در آورده و 2 ساعت در فريزر مي گذاريم بعد از 2 ساعت مواد را از فريز خارج كرده و به قطر 2 سانت برش مي زنيم و به دلخواه در پودر نارگيل مي غلتانيم
    zansia, باران67 و mitra libra این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    انواع شکلات

    نحوه استفاده از شکلات(گلریز کاوه مجله هنرآشپزی46):

    نگه داری شکلات

    اگر در نگه داری شکلات دقت و توجه کافی داشته باشید و آن را دور از رطوبت ،نور و هوای مستقیم قرار دهید،می توانید آن را بیش از یک سال نگه داری کنید.
    بهتر است شکلات را در محیط خشک و خنک با دمای 12 تا 20 درجه نگه داری نمایید.چنانچه شکلات به درستی نگه داری نشود به راحتی روان نخواهد شد.کار کردن با آن به دشواری انجام می گیرد و طعم مزه اصلی آن از بین خواهد رفت.
    برای نگه داری شکلات سعی کنید فقط در شرایط آب و هوایی نسبتا گرم برای مدت زمان کوتاه آن را در یخچال قرار دهید و از نگه داری آن برای مدت زمان طولانی در یخچال خودداری نمایید.چرا که این کار باعث مرطوب شدن شکلات می شود و سرمای زیاد نیز باعث شکنندگی بیش از حد شکلات می شود

    ذوب کردن شکلات

    برای ذوب کردن شکلات به هیچ عنوان از حرارت مستقیم استفاده نکنید.شکلات باید در دمای بین 40 تا 45 درجه ذوب شود.

    1. شکلات را می توانید در ماکروویو با قدرت متوسط ذوب کرد. در حین ذوب شدن هر 15-20 ثانیه یک بار آن را از ماکروویو بپخارج کنید، دقت کنید در آخرین مرحله که شکلات را خارج می کنید تکه هایی از شکلات در آن دیده شود و در اثر هم زدن مجدد این تکه ها نیز ذوب شود.
    2.روش دوم استفاده از حرارت غیر مستقیم می باشد. ظرف محتوی شکلات را رود آب گرم قرار داده تا به تدریج ذوب شود.دقت کنید ظرفی که آب گرم در آن قرار دارد نباید در حالت جوش باشد و هم چنین مراقب باشید تا ذرات بخار آب با شکلات مخلوط نشود.چرا که در این صورت باعث غلیظ شدن شکلات شده و غیر قابل استفاده می شود.
    3.روش سوم ذوب کردن شکلات داخل فر ملایم با حرارت 70-50 درجه سانتیگراد می باشد.به این ترتیب که شکلات را داخل ظرفی که نسبت به حرارت مقاوم باشد بریزید و داخل فر قرار دهید تا شکلات صاف و یکدست شود

    روش های فوق برای ذوب کردن شکلات سیاه ،سفید و شیری به طور یکسان مورد استفاده قرار می گیرد.نکته قابل توجه این است که شکلات سفید و شیری زودتر از شکلات سیاه ذوب می شوند.
    باران67 و mitra libra این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: انواع شکلاتها

    شكلات سفيد ( شکلات میلکا )

    شيرخشك 1 ليوان
    آب سرد 2/1 ليوان
    كره 100 گرم
    پودر قند 1 ليوان
    جوهر ليمو كمي
    وانيل كمي


    شير خشك را در آب سرد حل مي كنيم
    كره را با پودر قند مي زنيم شير خشك حل شده را هم اضافه كرده هم مي زنيم جوهر ليمو و وانيل را اضافه كرده مواد را روي حرارت ملايم مي گذاريم تا غليظ شود

    تجربه شخصي من: حرارت بايد واقعا ملايم باشه وگرنه مي سوزه و جوهر ليمو واقعا بايد كم باشه وگرنه ترش مي شه و بعد به جاي شكم مي ره تو سطل آشغال .باور كن تجربه دردناكي بود.
    باران67 و mitra libra این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4

    Re: انواع شکلاتها

    ارسال مطلب توسط مروارید

    شكلات قهوه

    شكلات تخته اي............300 گرم
    پودر شكر....................50 گرم (2 ق س)
    گردوي خرد شده............100 گرم (1پيمانه)
    كره...........................50گرم (2 ق س)
    بيسكويت خردشده.........50 گرم(5 عدد)
    پودر كاكائو...................2 ق س
    قهوه.........................1 ق س
    شير خشك.................1ق س
    زرده تخم مرغ...............1 عدد
    رويه:
    كره..........................50 گرم(2 ق س)
    پودر شكر...................4 ق س
    آب جوش....................5 ق س
    پودر كاكائو...................1 ق س
    ژلاتين........................1 ورق(1 ق م)
    خلال پسته و گردو...........براي تزيين


    شكلات تخته اي را بصورت بن ماري حل مي كنيم . پودر شكر ، كره ،كاكائو ، قهوه (مي توانيم از قهوه كمتر استفاده كنيم وبجاي آن كاكائو بريزيم) ، شير خشك و زرده را اضافه مي كنيم و سپس بيسكويت و گردو را اضافه مي كنيم . مواد را در ظرفي به ابعاد 20*20...... يا......30*15 پهن مي كنيم و مواد رويه را روي آن مي ريزيم .
    روي آنرا خلال پسته و بادام يا گردو و يا بيسكويت خرد شده مي ريزيم و به مدت 3 تا 4 ساعت در يخچال قرار مي دهيم .سپس آنرا برشهاي لوزي مي زنيم
    رويه:
    كره را روي حرارت ملايم آب مي كنيم . كاكائو ، پودر شكر ، آب جوش را اضافه مي كنيم . ورق ژلاتين را در آب سرد خيس مي كنيم آب اضافي را خالي مي كنيم و آنرا درون مواد مي ريزيم و هم مي زنيم . هر وقت ژلاتين آب شد مايه رويه را روي موادي كه در سيني پهن كرده ايم مي ريزيم

    اگر از ورق ژلاتين استفاده كنيم ، رويه براق تر مي شود
    باران67 و mitra libra این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5
    مدیر انجمن
    rahayi آواتار ها
    رها.ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,497
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1116
    پسند کرده
    298

    ویترین مدال ها

    Re: انواع شکلاتها

    شکلات و بيسکوييت
    مواد لازم کره 100گرم شکلات 300گرم گردو 50گرم خرد شده بيسکوييت ساده 20گرم
    کف يک قالب مستطيل با ظرفيت 500ميلي ليتر را کيسه نايلون پهن کنيد کره و شکلات را به روش بن ماري ذوب کنيد کف قالب به ارتفاع نيم سانت را از مخلوط کره و شکلات بريزيد يک رديف بيسکوييت چيده و کمي گردو بپاشيد اين عمل را 4بار تکرار کنيد 2 ساعت در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد قالب را برگردانده و شکلات را خارج کنيد

    و اما چيزي که من درستيدم و خيلي خيلي خوشمزه شد و به شما توصيه ميکنم درستش کنيد...
    اول تو قالب يک لايه شکلات شيري ريختم روش بيسکوييت ساده چيدم روش رو يک لايه اسمارتيز ريختم يک لايه شکلات با طعم قهوه ريختم دوباره بيسکووييت و يک لايه کورن فلکس يک لايه شکلات سفيد يک لايه بيسکووييت يک لايه ي خيلي کم شکلات تلخ و يک لايه ي ديگه اسمارتيز و بيسکوييت دوباره شکلات شيري و کورن فلکس و لايه آخر هم شکلات وقتي خودش رو گرفت برگردوندم و يک لايه نازک شکلات آب شده ريختم روش که صاف بشه سطحش بعد تزئين کردم
    اين هم عکسش
    حسرت الملوک و فرشته 65 این نوشته را پسندیده.
    دنیای مجازی اون بیرونه
    که همه تو قیافن
    دنیای واقعی اینجاست
    همه بی ریا خاکی
    کسی زخماشو نمی پوشونه
    کسی اشکاشو پاک نمی کنه
    کسی بغضش رو قورت نمیده

  6. #6

    Re: انواع شکلات و تزئینات شکلاتی

    امروز مي خواستم گاتا ياد بدم وقت نشد به جاش اين شكلات مارزيپان نوش جونتون:


    مواد لازم : بادام پوست كنده صد گرم

    پودر شكر:صدو پنجاه گرم

    نصف سفيده تخم مرغ

    گردوي ريز شده:پنجاه گرم

    گردوي درسته :بيست گرم

    كاكائو تخته اي دويست گرم

    گلاب و عرق بهار نارنج به مقدار لازم

    طرز تهيه :

    گردو و بادام را چرخ كرده و با پودر شكر سفيده تخم مرغ و گلاب مخلوط ميكنيم.خمير به دست آمده را به قطر يك سانت باز ميكنيم و به اشكال مختلف ميبريم .كاكائو آب شده را روي آن ميريزيم و با گردوي درسته تزئين ميكنيم.

    منبع:
    http://gourmand.blogfa.com/post-268.aspx

    ارسال مطلب توسط نیمفادورا
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #7

    Re: انواع شکلات و تزئینات شکلاتی

    این توپ های شکلاتی با استفاده از شکلات،کیک شکلاتی،موس شکلات و میوه ساخته شده .ببینید:













    yagmur, shadi65, فرشته 65 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    Re: انواع شکلات و تزئینات شکلاتی

    نانایمو بار Nanaimo Bar

    [img]http://3.bp.********.com/_5rKxy5HFRPo/Sx3fb48MbTI/AAAAAAAAA9k/xDTH1eAJ52I/s400/1.jpg[/img]
    نانایمو بار (دسر کانادایی) این دسر مخصوص شهر nanaimo تو ایالت بریتیش کلمبیا هستش و یکی* از دسر*هایی* هست که کانادایی*ها خیلی* بهش افتخار میکنن.
    این دسر از ۳ لایه تشکیل شده، لایه زیرین که پودر بیسکویت و انواع آجیل و کاکائو هست.
    لایه دوم که حالت کرمی داره و لایه رویی که شکلات هستش. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
    مواد لازم:
    *لایه اول:
    ۱/۲ پیمانه کره بدون نمک
    ۱/۴ پیمانه شکر
    ۵ قاشق غذا خوری پودر کاکائو
    ۱ تخم مرغ زده شده
    ۱/۲ پیمانه گردو یا بادوم خورد شده
    ۱ پیمانه پودر نارگیل
    ۲ پیمانه بیسکویت خورد شده (ترجیحا ویفر)
    *لایه میانی:
    ۲ قاشق غذا خوری پودر کاسترد وانیلی
    ۲-۳ قاشق غذا خوردی خامه مایه
    ۱/۲ پیمانه کره بدون نمک
    ۲ پیمانه پودر شکر
    *لایه سوم:
    ۲ قاشق غذا خوری کره بدون نمک
    ۱۰۰ گرم شکلات نیم تلخ
    طرز تهیه:
    *لایه اول:
    کره، شکر و پودر کاکائو رو به روش بن ماری آب کنید.
    تخم مرغ زده شده رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد شما غلیظ بشه.
    موادتون رو از روی حرارت بردارید.
    بقیه مواد رو بهش اضافه کنید، در یک ظرف مربع فشار بدین و به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدین.
    *لایه دوم:
    پودر کاسترد، خامه، کره نرم شده و پودر شکر رو با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا موادتون یک دست بشند. این مواد رو روی لایه اول بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار بدین.
    *لایه سوم:
    کره و شکلات رو روی حرارت ملایم آب کنید تا مواد یه دست و روان بشن.
    اجازه بدین شکلاتتون خنک بشه و بد روی لایه دوم بریزید.
    برای بار سوم مواد رو تو یخچال بذارید تا خنک بشند.
    وقتی* مواد بسته شد، با یه کارد گرم، به صورت تکه تکه در بیارید و در یخچال نگهداری کنید.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 70 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما