نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree906Likes

موضوع: نان کَنـــدو ( Beehive Bread - خلية النحل )

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 61
صفحه 1 از 8 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10660
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    نان کَنـــدو ( Beehive Bread - خلية النحل )





    این دسر یا نان عربی خلية النحل یا نان کندو نام دارد، به دلیل اضافه کردن شربت مناسب افطار و ماه رمضان بوده و خمیر آن بسیار خوش قلق و لطیف است. داخل خمیر را با مواد دلخواه میتوانید پر کنید. هم میتواند مصرف غذایی و هم مصرف نان و دسر داشته باشد. اگر خمیر را برای مصرف غذایی میخواهید، 3 قاشق غذاخوری پودر شکر را حذف کرده و 2 قاشق آرد و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید.


    توضیحات بیشتر در اینجا


    بافت داخل نان
    *مهربان*, ღ. saba .ღ, Melinaaaa و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    991
    میزان امتیاز
    284
    پسند شده
    23014
    پسند کرده
    4749
    نان کندو
    با تشکر از استادم هیون عزیز
    البته من شاگرد بازیگوشی بودم به جای قالب گرد23 سانتی از ظرف پیرکس گرد 30 سانتی استفاده کردم
    و دیگه اینکه زیادی بین چونه ها فاصله دادم که به خوشگلی عکسهای هیون جون نشد اما طعم و بافتش عالی بود .
    دفعه دیگه همه نکاتو رعایت میکنم .
    اونایی که با علامت ضرب در مشخص کردم لاش پنیر خامه ای و گردو و بقیه مارمالاد هویج و گردو گذاشتم و یکی در میان چیدم و بعد با ریختن سیاه دونه تشخیص شونو راحت کردم .

    بعد از استراحت دوم


    بعد از پخت

    بافتش

    ممنون از آموزش خوب
    فراموش کردم بنویسم من بدون شربت سرو کردم و همسر و دخترم بسیار خوششون اومد.
    ویرایش توسط .Bita. : ۱۳۹۳/۰۵/۰۱ در ساعت ۰۳:۵۸ بعد از ظهر
    مامان غزل, heaven, محیا خانوم و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    991
    میزان امتیاز
    284
    پسند شده
    23014
    پسند کرده
    4749
    نان کندو ********** نان کَنـــدو ( Beehive Bread - خلية النحل )
    قبل از پخت

    بعد از پخت

    با مغزی مارمالاد آلبالو و گردو و همچنین خرمای له شده و دارچین و گردو
    و رومال خامه و کنجد و پسته و گردو و سیاه دونه

    باز هم ممنونم هیون عزیز و هنرمند
    ویرایش توسط .Bita. : ۱۳۹۳/۰۶/۰۲ در ساعت ۰۸:۵۵ بعد از ظهر
    مامان غزل, عطر سیب, نیکی گل و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  4. #4
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1043
    پسند شده
    29138
    پسند کرده
    17414

    ویترین مدال ها

    نون خوشمزه و خوشگل کندو از هیون عزیزم
    http://mamisite.com/pastry/bread-dou...oneycomb-bread



    خمیر قبل از فر



    نون بعد از فر با اینکه برای رومال فقط شیر می زنیم نون خیلی خوشرنگه



    از خرمای پوست وهسته گرفته و مخلوط با کره ،دارچین،زنجفیل و جوز هندی برای نیمی از نونها و برای نیم دیگه از پنیر خامه ای استفاده کردم


    .
    خیلی خوشمزه و نرم بود بخاطر ریز بودنش هم لقمه ای و رژیمیه.
    غزاله77, nasrin r, ... رضوان ... و 40 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  5. #5
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1043
    پسند شده
    29138
    پسند کرده
    17414

    ویترین مدال ها

    یه بار دیگه نون کندو از هیون عزیزم
    http://mamisite.com/pastry/bread-dou...oneycomb-bread



    بافت و طعم این نون عالیه
    نون رو تو تو قالب گرد 20 و 10 سانتی درست کردم



    برای قالب بزرگ از مارمالاد انجیر و مارمالاد هویج و قالب کوچک از شکلات صبحانه استفاده کردم.
    برای رومال نون مخلوط کره ذوب شده و عسل زدم.

    غزاله77, zohre.a, meli59 و 35 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr.shid آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۲
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    32
    نام: 07440569985500522200.jpg نمایش: 3537 اندازه: 95.8 کیلو بایت

    اولین بار بود . داخلش و خرما و نارگیل گذاشتم. خیلی عالی بود.
    ویرایش توسط mehr.shid : ۱۳۹۳/۰۷/۱۲ در ساعت ۰۵:۳۴ بعد از ظهر
    heaven, Behjat, m1361 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    991
    میزان امتیاز
    284
    پسند شده
    23014
    پسند کرده
    4749
    نان کندو با این دستور عالی هیون جون: **** نان کَنـــدو ( Beehive Bread - خلية النحل )
    با مغزی مارمالاد هویج و گردو و مارمالاد آلبالو و گردو
    یه کم خمیر به اندازه فندق گرد کرده روی اونایی که مغزیش هویج بود گذاشتم تا قابل تشخیص باشه
    قبل از فرو بعد از استراحت دوم


    با رومال زرده تخم مرغ رقیق شده با یک قاشق شیر + کنجد
    بعد از پخت


    در ظرف سرو

    باز هم ممنون
    غزاله77, راضیه.ن, sara chef و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    نوشته ها
    109
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    610
    پسند کرده
    2939
    اینم نون کندو من با دستور هیون عزیز
    خیلی خوشمزه و نرم بود،من توش مربای آلبالو ریختم شربتشم نریختم

    نام: 041020142041.jpg نمایش: 3566 اندازه: 91.9 کیلو بایت
    m1361, nora1, Behjat و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 8 1234 ... آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. نان تکه ای Monkey bread
      توسط najma در انجمن انواع نان و خمیرها - Bread and Dough
      پاسخ: 86
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۰/۲۰, ۱۲:۵۸ قبل از ظهر
    2. دیپ اسفناج در نان | spinach dip in bread
      توسط Tehran در انجمن پیش غذاها - Appetizer
      پاسخ: 4
      آخرين نوشته: ۱۳۹۳/۰۸/۱۶, ۰۱:۰۹ بعد از ظهر
    3. نان پُوویتیکا Povitica Bread
      توسط فاطمه مامی نیکو در انجمن انواع نان و خمیرها - Bread and Dough
      پاسخ: 6
      آخرين نوشته: ۱۳۹۲/۰۳/۲۶, ۰۶:۱۲ بعد از ظهر

    کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما