نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree451Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای کرمانشاه و توابع

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 86
صفحه 9 از 11 نخستنخست ... 67891011 آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    939
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1157
    پسند شده
    20272
    پسند کرده
    17479
    کوفته ته دیگی
    برنج کته شده فقط تا جایی که آبش خشک بشه دم کشیدن نمی خواد - نخود پخته چرخ شده - پیاز داغ فراوون برای داخل مواد و مواد میانی - شوید خشک - گوشت چرخ کرده - تخم مرغ - کشمش و گردو برای مواد میانی - دارچین - آرد - فلفل قرمز و نمک و زرد چوبه
    برنج - نخود و گوشت و شوید رو با هم مخلوط میکنیم کمی آرد با پیاز داغ تفت می دیم به مواد اضافه میکنیم تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و ادویه ها رو
    حسابی ورز می دیم
    نام: image-ff0392c8bcf87d26ec15457c44c168496f67ef7c9a6bb0f4af4b6b46b1b0a048-V.jpg نمایش: 917 اندازه: 102.6 کیلو بایت
    بعد مواد میانی رو آماده میکنیم گردو و کشمش و پیاز داغ باهم تو کره تفت میدیدم
    از مواد کوفته بر میداریم توش گردو و کشمش میزاریم به شکل بیضی یا دایره فرم می دیم
    ما چون داداشم مغزشو دوست نداره نصفشو بدون مغز درست می کنیم و تو دو شکل که قابل تشخیص باشه
    نام: image-bf7d1378d9054a6098808f54592f366186bfc9a5af000f52dc9cfdc36a5ef97c-V.jpg نمایش: 911 اندازه: 112.5 کیلو بایت
    یه دونه تخم مرغو هم می زنیم یه دست شه بعد کوفته هارو با تخم مرغ آغشته می کنیم و سرخ می کنیم تو قابلمه می چنیم تهش نون میندازیم که کوفته ها نچسبن
    می زاریم دم بکشه
    کمی آب و روغن و آبغوره درست میکنیم می ریزیم روش که بخار کنه و طعم دار بشه
    نام: image-cca02caffbaaf1fb79830a3817a30f587676b3a3c177e117adf86a5239b6c5d3-V.jpg نمایش: 889 اندازه: 109.2 کیلو بایت
    با ترشی و ماست عالیههههههههههههههه
    نام: ATT_1415773177772_20141111_193931.jpg نمایش: 796 اندازه: 91.7 کیلو بایت
    ما که دوست داریم
    تازه اگه نازک درست کنی به شکل کتلت دیگه دم کشیدن نمی خواد البته بدون مغز
    اینم کتلتش
    نام: image-40b0fe14ec2ca3680cda6afe57c837749d29371909a2691b1ac204c51441ff42-V.jpg نمایش: 876 اندازه: 110.9 کیلو بایت
    طولانی شد ببخشید
    راستی این مامان پزه چون سخته من فقط خونه مامان از اینا می خورم
    ....
     
    ویرایش توسط افسونی : ۱۳۹۳/۰۸/۲۱ در ساعت ۰۶:۵۷ بعد از ظهر
    hengamehh, m1361, azmil و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,058
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    575
    پسند شده
    36098
    پسند کرده
    54962
    آش ترخینه با دستور سارا جون در صفحه 7 بسیار خوشمزه

    نام: ashtarkhine2.gif نمایش: 806 اندازه: 99.4 کیلو بایت
    افسونی, Behjat, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  3. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    $$blue rose$$ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    1,057
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    7245
    پسند کرده
    1061
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara chef نمایش پست ها


    امیدوارم توضیحاتم کامل بئده باشه.
    عزیزم منم روش مادر شوهری رو بگم که اسونتره البته مال سمته اردبیله
    کره رو میریزن تو قابلمه رو شعله کم میزارن کامل ریز ریز بجوشه فکر کنم یکی دوساعتی بکشه همه دوغا جم میشن ته و بصورت ته دیگ در میان با مزه قره قروت البته موقع برداشتن روغن: دوبار روغن کف میکنه بار دومش زمان برداشتنشه
    sara chef این نوشته را پسندیده.


  4. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    939
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1157
    پسند شده
    20272
    پسند کرده
    17479
    بژی مامان پز
    یک و نیم کیلو آرد
    یک لیتر شیر
    سه ق غ روغن حیوانی یا کره
    نیم کیلو شکر
    زعفران به اندازه لازم
    گلاب یک سوم لیوان
    رازیانه یا هل آسیاب شده (سلیقه ای ما نمیریزیم)
    شیر و شکر زعفران رو با هم گرم میکنیم فقط گرم بشه گلابم میریزیم توش
    آرد رو الک میکنیم رازیانه یا هل رو اضافه میکنیم روغن داغ رو کم کم به آرد اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا زمانی که کمی روغن خنک بشه با دست صافش میکنیم که گوله نباشه بعد شیر و شکر گرم رو اضافه میکنیم و ورز میدیم یک ربع استراحت کنه کافیه. به اندازه یک گردو بر میداریم بیضیش می کنیم میکشیم روی الک که کمی شکل بگیره این شکله سنتی شه میشه به هر شکلی درست کرد. تو روغن سرخ میکنیم
    چون کم شیرینه کمی پودر قند روش می پاشیم
    نام: 1 (9).jpg نمایش: 948 اندازه: 123.6 کیلو بایتنام: 1 (11).jpg نمایش: 757 اندازه: 102.3 کیلو بایت
    ....
     
    Behjat, sara chef, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    939
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1157
    پسند شده
    20272
    پسند کرده
    17479
    اینم یه شیرینی خونگی شاید بشه اسمه اینم بژی گذاشت
    3لیوان آرد
    نصف لیوان شکر
    1 لیوان شیر
    2 قاشق غ پگینک پودر
    1/4 ق چ وانیل
    روغن محلی یا جامد یا کره 4 ق غ آب شده
    زعفران مقداری
    روغن و شکر رو با همزن میزنیم کرم رنگ بشه
    آرد و pb و وانیل را مخلوط کرده با رو غن و شکر قاطی میکنیم شیر رو هم کم کم اضافه میکنیم حسابی ورز میدیم خمیرش کمی چربه.
    خمیر رو یک ساعت استراحت میدیم و روی میز کمی آرد می پاشیم با وردنه صافش می کنیم و قالب میزنیم و سرخ می کنیم
    نام: 1 (1).jpg نمایش: 744 اندازه: 104.0 کیلو بایتنام: 1 (10).jpg نمایش: 789 اندازه: 108.2 کیلو بایت
    ....
     
    sara chef, m1361, آدریانا20 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان حسین و راستین نمایش پست ها
    سلام دوستان درباره ی روغن کرمونشاهی میخواستم بگم که وقتی کره رو رو گاز میزارین وقتی کامل اب شد یه قاشق غذا خوری ارد توش بپاشید و یه کوچولو هم بزنید و اصلا نگران نباشید. بزارید بجوشه البته با حرارت کاملا کم.در اخر میبینین ته دیگتون تمام دوغ و مواد ناخالص جمع شده و مثل نیمرو بسته شده و روغن صاف و شفاف شده و اماده هست .
    درمورد ترخینه :ما یک کیلو بلغور رو با سه تا چهار کیلو ماست مخلوط میکنیم و میزاریم خیس بخوره .مثلا شب تا صبح اونم بیرون جای خنک ما ترخینه ترش دوست نداریم. فردا بلغور و ماست رو بهش مقداری پونه یا نعناع و زردچوبه و نمک اضافه میکنیم و رو گاز میزاریم و میپزیم بعد پختن هم خشک میکنیم خیلی عالی و خوشمزه میشه.من خودم چند روز پیش درست کردم و رو بخاری خشکش کردم.
    ما هم همینطوری از کره روغن درست میکنیم. اون آردی که دوغ رو به خودش گرفته فوق العاده خوش مزه است .

    برای بچه ها خیلی خوبه .میشه تو غذاهایی که ارد توش میریزن استفاده کرد .
    یه لفمه نون حلال
     
    sara chef و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  7. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    79
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    192
    پسند کرده
    127
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara chef نمایش پست ها

    روغن حیوانی اصل رو توی پوست ببعی ( که ما بهش هیزه میگیم) نگه میدارن و 1 علف های مخصوص که خشک کردن داخل میریزن که عطرشو هزار برابر میکنه

    امیدوارم توضیحاتم کامل بئده باشه.
    سلام
    مرسی از توضیحات خوبتون فقط اسم این سبزی معطر هم بلدید که من از عطاری بگیرم تهران ؟ مرسی
    sara chef این نوشته را پسندیده.
    دوستان عزیز جمعه بازار مبلمان و سرویس خواب رو مشاهده بفرمایید موارد خوبی برای فروش گذاشتم شماره 09391225169

  8. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    746
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8170
    پسند کرده
    18889
    نقل قول نوشته اصلی توسط paryy نمایش پست ها
    سلام
    مرسی از توضیحات خوبتون فقط اسم این سبزی معطر هم بلدید که من از عطاری بگیرم تهران ؟ مرسی
    خواهش میکنم عزیزم متاسفانه فراموشش کردم م بهتون خبر میدم اگه اسمشو یافتم

صفحه 9 از 11 نخستنخست ... 67891011 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما