نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree451Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای کرمانشاه و توابع

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 86
صفحه 8 از 11 نخستنخست ... 567891011 آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8175
    پسند کرده
    18896
    نقل قول نوشته اصلی توسط Behjat نمایش پست ها
    سارا جون دستت درد نکنه بابت دستور ترخینه که گذاشتی
    بنظرت این ترخینه آماده هایی که تو عطاریها می فروشن هم خوشمزه میشن؟برای شما خونگیه یا شما هم از بیرون میخرین؟
    خواهش می کنم عزیزم م
    من تا حالا از عطاری نخریدم نمیدونم چطوره - ما هم میخریم درست کردن و عمل آوریش خیلی سخته ( دوغ عالی میخواد که اغلب تو شهر پیدا نمیشه)
    مادر من از چند مغازه ی قدیمی میخره که از ترخینه شون مطمئنه و سالهاست مشتریشون هستیم
    بازهم هر سال با این شیوه میخره که : اول حدود 1 کیلو میخره تست میکنیم که ترشی و دوغش خوب باشه بعد میریم کلی میخریم حالا شمام اگه عطاری داره میتونید اول بخرید تست کنید ببینید راضی هستید از جنسش
    Behjat, atoosa92, Nicole68 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6962
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    خواهرم می گفت ترخینه درست کردن خیلی هم سخت نیست. ظاهرا بلغورو میذارن توی دوغ بمونه یه مدت هفت هشت روزه و وقتی به خوردش رفت دوباره دوغ میریزن بمونه و بعد گلوله میکنن تو آفتاب خشک می کنن تا اینکه تموم رطوبتش بره....
    حالا خیلی وقته تصمیم دارم درست کنم. دوستایی که بلدن لطف کنن ریزه کاریاشو هم بگن
    .
     
    ویرایش توسط .افسوس. : ۱۳۹۳/۰۷/۲۵ در ساعت ۱۲:۲۱ قبل از ظهر
    hengamehh و مامی جون نجمه این نوشته را پسندیده.




  4. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1158
    پسند شده
    20281
    پسند کرده
    17488
    آش عباسعلی مامان پز
    نخود و لوبیا قرمز و عدس رو میزاریم بپزه یک ساعت بعد برنج و بلغور گندم اضافه میکنیم. گوشت رو جدا با پیاز و زردچوبه میپزیم (هر گوشتی خونه داشته باشیم گوساله یا گوسفند) بعد که پخت می کوبیم یا تو غذاساز میکس میکنیم پیاز داغ درست می کنیم نمک و زرد چوبه و فلفل قرمز میریزیم گوشتم قاطیش میکنیم به حبوبات اضافه میکنیم باید آش رو هم بزنی تا کش دار بشه و ته نگیره.
    نام: 20141018_071314.jpg نمایش: 926 اندازه: 99.0 کیلو بایت
    ....
     
    Elsanaa, بهنا, hengamehh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8175
    پسند کرده
    18896
    تهیه ی روغن محلی از کره ی محلی
    اول اینکه باید کره ی خوب و با کیفیتی رو انتخاب کنید که میزان دوغش کم باشه
    دوم اینکه صبر و حوصله داشته باشید تا فرآیند تبدیل کره به روغن رو درست و خوب انجام بدید

    حالاااااا
    کره رو که از فریزر بیرون گذاشتم و نسبتنا نرم شده رو توی ظرف میریزم و با شعله ی خیلی کم روی کوچیک ترین شعله ی گاز میزارم
    نام: DSC09845.jpg نمایش: 7635 اندازه: 50.8 کیلو بایت
    بعد که کم کم شروع به آب شدن میکنه و اصلا قاشق نمیزنیم
    در این مرحله دیگه دوغ کره از کره جدا میشه و شروع به ته نشینی میکنه
    نام: DSC09847.jpg نمایش: 7211 اندازه: 42.2 کیلو بایت
    بعد از آب شدن کامل کره و ته نشینی دوغ ظرف رو آرو بلند میکنیم و توی الک ریز دانه آروم خالی میکنیم- 1 قسمت از دوغ از کره جدا میشه
    این مرحله رو چندین بار آروم تکرار میکنیم رو شعله میزاریم تا وقتی روغن به شفافیت نسبی برسه
    نام: DSC09849.jpg نمایش: 7144 اندازه: 61.7 کیلو بایت
    آخر ظرف همیشه سخت تر دوغش جدا میشه که باید بهش شک وارد کرد چطوری؟؟؟
    1 تیکه یخ کوچولو انداختم و دوغ راحت تر جدا میشه
    یا اینکه روغن رو اینقد از الک رد کنیم یا توی پارچه هایی که ماست رو کیسه میندازیم بریزیم
    این شفافیتت روغن بدست اومده ی منه
    نام: DSC09854.jpg نمایش: 7039 اندازه: 63.8 کیلو بایت
    همونجور که میبینید بازهم 1 لکه های دوغ توی روغن هست که برای جدا کردن اون هم ظرف روغن رو تو یخچال میزاریم وقتی که بسته شد دوغی که توی روغن مونده بود به صورت ته نشین ته ظرف مونده
    نام: DSC09856.jpg نمایش: 7186 اندازه: 70.6 کیلو بایتنام: DSC09862.jpg نمایش: 7082 اندازه: 73.7 کیلو بایت
    عکس آخر وقتیه که روغن رو توی ظرف نگهداری منتقل کردم و ته نشین دوغ هم میبینید
    این روغن رو باید 1 روز حتما استراحت داد که عطرش خارج بشه
    روغن حیوانی اصل رو توی پوست ببعی ( که ما بهش هیزه میگیم) نگه میدارن و 1 علف های مخصوص که خشک کردن داخل میریزن که عطرشو هزار برابر میکنه

    امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه.
    ---------------------------
    روش دوم درست کردن روغن از کره ی محلی
    این دفعه بجای استفاده از یخ برا جدا کردن دوغ کره، از 1 ق پر آرد استفاده کردم
    به نظرم نتیجه ش عاااالی بود و روغن بسیاررر شفاف و بی دوغی بهم داد
    جهت مقایسه پست قبلی رو ویرایش کردم
    همینجور که میبینید آرد همه ی دوغ و ناخالصی کره و رو جذب کرده
    از حدود 550 گرم کره 450 گرم روغن بدست اومد
    البته من برای اینکه روغن عطر بگیره زودی ازش استفاده نمیکنم و میزارم بمونه

    نام: DSC00556.jpg نمایش: 6519 اندازه: 56.3 کیلو بایتنام: DSC00558.jpg نمایش: 6499 اندازه: 93.6 کیلو بایتنام: DSC00566.jpg نمایش: 6486 اندازه: 82.6 کیلو بایتنام: DSC00569.jpg نمایش: 6474 اندازه: 93.2 کیلو بایتنام: DSC00571.jpg نمایش: 1887 اندازه: 60.2 کیلو بایت
    ویرایش توسط sara chef : ۱۳۹۳/۱۰/۰۹ در ساعت ۰۵:۵۱ بعد از ظهر
    hengamehh, Elsanaa, خرسند و 35 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1158
    پسند شده
    20281
    پسند کرده
    17488
    سلام
    طرز تهیه ترخینه (عکس ازش ندارم چون الان فصلش نیست)
    دوغ محلی میگیریم توی ظرف در دار تو تابستان که هوا گرمه تو حیاط می زاریم که آب بندازه آبش که روش جدا میشه رو خالی میکنیم چند روز این کار رو تکرار می کنیم که دیگه آب نداشته باشه دوغ غلیظ و ترش می شه
    بعد بلغور گندم رو می شوریم می ریزیم توش اونم چند روز باید توش باشه تا حسابی به خوردش بره شکلش خمیری میشه و میتونی شکلش بدی از سبزی های معطر مثل جعفری یا اسفناج روی یه سطح تمیز میریزیم گوله های ترخینه رو روش میزاریم جلو آفتاب تا خشک بشه باید کامل خشک بشه وگرنه کپک میزنه
    یه راه دیگه شم اینه وقتی آماده شد خشکش نمیکنیم بسته اش میکنیم میزاریم فریزر همنجوری تر. ما همیشه این کارو میکنیم چون اونجوری دوغش جلو آفتاب تبخیر نمیشه و خوشمزه تره
    نمیدونم کامل بود یا نه
    اگه سوالی بود در خدمتم
    ************************************************** ****
    همسری سرماخورده ترخینه پختم
    واسه همین پست رو ویرایش میکنم و عکسشم میزارم
    از فریزر در آوردم انداختم تو آب گذاشتم رو شعله کم تا باز بشه از هم و بپزه بعد از نیم ساعت سبزی آش ریختم بعد از 1 ساعت پیاز داغ و سیرداغ و نعناع داغ درست کردم و اضافه کردم یکم که جوشید آماده اس
    نام: 20141029_070531.jpg نمایش: 723 اندازه: 93.3 کیلو بایت
    ....
     
    ویرایش توسط افسونی : ۱۳۹۳/۰۸/۱۰ در ساعت ۰۹:۴۱ قبل از ظهر
    Elsanaa, mah e man, مرجان.ر و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1158
    پسند شده
    20281
    پسند کرده
    17488
    خورشت خلال بادام
    گوشت خورشتی و با یه پیاز تفت دادم بعد خلالو که از قبل شستم و یکم خیس کردم رو اضافه میکنم نمک فلفل و زردچوبه و رب میریزم و با چند تا لیموعمانی میزارم بپزه (چون طبق معمول دیر میرسم خونه تو زودپز پختمش) بعد از یک ساعت زرشک رو تفت میدم با کره و بهش اضافه میکنم زرشک سیاه نداشتم تو خونه قرمز ریختم یه کوچولو بپزه آماده اس
    نام: 20141028_204718.jpg نمایش: 727 اندازه: 80.7 کیلو بایت
    ....
     
    Elsanaa, mah e man, m1361 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان حسین و راستین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۰
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    83
    پسند کرده
    56
    سلام دوستان درباره ی روغن کرمونشاهی میخواستم بگم که وقتی کره رو رو گاز میزارین وقتی کامل اب شد یه قاشق غذا خوری ارد توش بپاشید و یه کوچولو هم بزنید و اصلا نگران نباشید. بزارید بجوشه البته با حرارت کاملا کم.در اخر میبینین ته دیگتون تمام دوغ و مواد ناخالص جمع شده و مثل نیمرو بسته شده و روغن صاف و شفاف شده و اماده هست .
    درمورد ترخینه :ما یک کیلو بلغور رو با سه تا چهار کیلو ماست مخلوط میکنیم و میزاریم خیس بخوره .مثلا شب تا صبح اونم بیرون جای خنک ما ترخینه ترش دوست نداریم. فردا بلغور و ماست رو بهش مقداری پونه یا نعناع و زردچوبه و نمک اضافه میکنیم و رو گاز میزاریم و میپزیم بعد پختن هم خشک میکنیم خیلی عالی و خوشمزه میشه.من خودم چند روز پیش درست کردم و رو بخاری خشکش کردم.
    Behjat, راضیه.ن, sara chef و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا عاشقتم هوامو داشته باش .میدونم خیلی بدم اما تو خیلی خوبی و بخشند ه ای .

  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان حسین و راستین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۰
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    83
    پسند کرده
    56
    ببخشید بهجت جون ترخینه های بیرونو من خوشم نمیاد انگار با دوغ خیلی رقیق پختنش .این مدلی که من گفتم خیلی عالیه .ازخشکش به یه نفر دادم پخته بود و خیلی خوشش اومده بود و ازم دستورشو خواست خودش درست کرده بود میگفت شوهرم گفته این روش دقیقا مثل درست کردن کشک میمونه و انگار بلغور و سبزی بهش اضافه شده.و واقعا هم این روش بهترین طعم و خیلی هم مقویه از نظر کلسیم . و زودم اماده میشه.من اتفاقا از مراحلش برای یکی از دوستام عکس گرفتم براتون میزارم.
    فاطمه زهرایی, Behjat, *سایه روشن* و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا عاشقتم هوامو داشته باش .میدونم خیلی بدم اما تو خیلی خوبی و بخشند ه ای .

صفحه 8 از 11 نخستنخست ... 567891011 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما