نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree451Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای کرمانشاه و توابع

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 86
صفحه 2 از 11 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای کرمانشاه و توابع

    رزماری جون قیافه اش که خیلی خوب شده. آره شبیه مزه ی خورش قیمه می شه ولی چون لپه و سیب زمینی نداره مزه ی غالبش گوشته دیگه...
    طاهره باانو این نوشته را پسندیده.
    سخت*ترین طوفان، مهمان دریاست نه صاحبخانه*ی آن.

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای کرمانشاه و توابع

    این یه عکس اورجینالش!







    نقل از وبلاگ آشپزی رنگین خانم کتابی: http://ashpazierangin.blogfa.com/post-45.aspx
    طاهره باانو این نوشته را پسندیده.
    سخت*ترین طوفان، مهمان دریاست نه صاحبخانه*ی آن.

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای کرمانشاه و توابع

    [JUSTIFY]بژی (bezhi) شیرینی خانگی کرمانشاهی[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]مواد لازم :[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]ـ شیر ۱ پیمانه[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]ـ روغن حیوانی یک سوم پیمانه[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]ـ رازیانه ۲ قاشق غذا خوری[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]ـ شکر ۵/۰ پیمانه[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]ـ آرد ۵/۳ الی ۴ پیمانه ( آرد مخصوص نان سنگک )[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]ـ بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]ـ زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]ـ روغن برای سرخ کردن[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]طرز تهیه :[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]بژی یکی از نان شیرینی های محلی کرمانشاه است معمولاً بژی را با روغنی بیش از این که من دستورش را دادم تهیه ودر روغن حیوانی هم آن را سرخ میکنند و نانی مناسب صبحانه وبسیار خوشمزه است اما من با روش خودم دستور آنرا برایتان نوشتم چون میدانم تهیه روغن حیوانی برای بسیاری از دوستان میسر نمی باشد .[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]رازیانه را با مولینکس خرد کنید ولی پودر نشود شیر و شکر و زعفران دم کرده و رازیانه و روغن را با هم مخلوط کنید پکینگ پودر را در آرد بریزیدبه هم بزنید و آنرا در شیر بریزید و آن را ورز دهید [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]خمیر را در نایلکس بگذارید تا ور بیاید بعد از چند ساعت از خمیر گلوله های کوچکی به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و با وردنه پهن کنید وآنرا لوله کرده در روغن سرخ کنید .[/JUSTIFY]



    نقل از وبلاگ آشپزی رنگین خانم کتابی: http://ashpazierangin.blogfa.com/post-120.aspx


    و یه دستور دیگه از همشهری خوبم فرشته عزیز:

    1 كيلو ارد+1 ق غ نمك+2 فنجان شكر را قاطي می کنیم.
    1.5 فنجان روغن (اگر با روغن كرمانشاهي باشه خيلي خوشمزه تر ميشه ,يا نصف روغن معمولی و نصف روغن كرمانشاهي) را روي گاز داغ مي كنيم (نه خيلي زياد داغ) و توي مواد خشك ميريزيم .با كف دست گوله هاي ارد و روغن را باز ميكنيم.
    اگر شير در دسترس داشتيم 1 ليوان شير ولرم رو هم اضافه می كنیم و اگر نداشتيم هم ايرادي نداره به جاش آب ميريزيم.
    بعد بسته به نوع آرد، یه مقدار آب هم باید اضافه کنیم. اگر شير ریختیم تقریباً 1 ليوان اب تقريبا داغ هم ميريزيم (دقيقا مطمئن نيستم چقدر اب لازم است چون من هميشه با دست خمير رو امتحان ميكنم و همينجوري اب ميريزم تا حالا از پيمانه اب استفاده نكردم) بايد خمير حالتي داشته باشه كه نرم باشه و سفت نباشه و در ضمن به دستت هم نچسبه. احتمالا همان مجموع 2 ليوان كافي باشه.(اگر شير ريختيم، 1 ليوان آب). با دست خوب ورز می دیم (مواظب باش دستت نسوزه چون اب داغه خمير هم داغ است. اول با قاشق كمي به هم بزن) حدودا 4-5 دقيقه ورز می دیم و بعد گوله هاي كوچيك از خمير برداشته و گرد پهن می کنیم و وسطشم با چیزی شبیه انگشتانه سوراخ کرده و در روغن داغ سرخ می كنیم. شکلش تقریباً شبیه دونات هست ولی ظریف تر. در آخر هم که روغن اضافیش رفت اگه خواستید می تونید روش خیلی کم پودرقند بپاشید.

    نوش جان.
    طاهره باانو این نوشته را پسندیده.
    سخت*ترین طوفان، مهمان دریاست نه صاحبخانه*ی آن.

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای کرمانشاه و توابع

    خورش کدوحلوایی
    این خورش رو فکر نمی*کردم کرمانشاهی باشه، ولی برای هر کی گفتم (یا پختم) تعجب کرد! بنابراین فرض می*کنم خورش محلی کرمانشاهه!
    کدو حلوایی رو برش بزنید و پوستشو بگیرید. قسمت گردنشو که گوشت داره دایره*ای و بعد دایره*ها رو نصف یا 4 قسمت کنید (بسته به اندازه*اش) و قسمت پایینشو که تخمه داره مربع مربع و قسمت نرم داخلش رو بگیرید. ضخامت قسمت پایینی خوبه و قسمت های دایره*ای هم باید تقریباً به همون ضخامت برش بدید.
    بعد کدوها رو با روغن سرخ کنید و بذارید کنار (توی فریزر هم می*شه سرخ شده*اش رو نگه*داشت).
    گوشت خورش می*تونه گوشت قرمز یا مرغ باشه هرکدوم دوست دارید (من با گوشت قرمز ترجیح می*دم) طبق معمول بقیه خورش*ها پیاز رو تفت بدید و بعد گوشت رو اضافه کنید و اونم تفت بدید و نمک و زردچوبه و رب گوجه و سایر ادویه*هایی که دوست دارید. (من آخر پخت یه کم دارچین هم می*ریزم. بی*نظیره این طعم دارچین!) و آب اضافه کنید و بذارید بپزه.
    بعد توی یه تابه کدوها رو یه طرف بچینید (خیلی روی هم نباشه) و یه طرف گوشت رو با آبش اضافه کنید و یه مقدار غوره هم بریزید روش! اگه غوره غوره (غوره*ی شور انداخته) دارید که خوش به حالتون خیلی خوشگلتر و خوش طعم*تر می*شه. اگه ندارید هم همون غوره*ی توی فریزر. بذارید غذا جا بیفته تقریباً یک ربع تا 20 دقیقه کافیه. کدوها نباید خیلی له و لورده بشن.
    چاشنی این غذا آب*غوره و شکره و بیشتر یه غذای شیرین به حساب میاد ولی شما می*تونید یه کم ملس*ترش کنید. اندازه آبش هم شبیه خورش بادمجونه باید کم و غلیظ باشه.
    همسر اینجانب که معمولاً غذای شیرین دوست نداره اینو با اشتها تا آخرش خورد و از اونجایی که خیلی دیر اومد خونه، غوره*ها له شدن و عکسش خوشگل نشد منم بی*عکس گذاشتم دیگه شما ببخشید ایشالله دفعه*ی بعد!
    سخت*ترین طوفان، مهمان دریاست نه صاحبخانه*ی آن.

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: غذاها و خوردنیهای کرمانشاه و توابع

    نیمفادورا جان دست گلت درد نکنه عجب خورشت خلال بادامی شده
    دقیقا اون چیزی که کرمونشاهیا درست میکنن
    من اونجا بودم و بارها و بارها از این خورشت خوردم و شما به زیبایی اونو درست کردید و مطمئننا مزه اش هم همینقدر خوبه
    البته نمیدونم شما در این خورشت روغن کرمانشاهی هم به کار بردید یا نه اما این روغن به این خورشت بو و مزه ی خاصی میده
    بازم ممنون
    طاهره باانو این نوشته را پسندیده.

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای کرمانشاه و توابع

    نجما جون بابت خورش خلال بادوم ممنون.
    واقعا اگه دستورش رو نمی گفتین جای یه غذای عالی خالی بود! که شما مثل همیشه گل کاشتین
    به دوستان توصیه میکنم حتما بدرستن !!!!
    یه نکته درمورد زرشک قرمزمیخوام بگم زرشک قرمز توی خورش بر اثر حرارت اصطلاحا وا میره ! بهتره که زرشک سیاه استفاده بشه درغیر اینصورت زرشک روتفت داده و آخر سر در ظرفی که خورش رو ریختیم به صورت تزیین شده روی خورش قرار بدیم مثل تصویر پایین ! البته من خودم برای تزیین از زرشک سیاه استفاده کردم به صورت جداگانه نه قاطی خورش چون خوشگل تره

    [/IMG]

    [/IMG]
    طاهره باانو این نوشته را پسندیده.

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ستاره
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    4,894
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    10422
    پسند کرده
    11789

    Re: غذاها و خوردنیهای کرمانشاه و توابع

    نقل قول نوشته اصلی توسط parak
    نجما جون بابت خورش خلال بادوم ممنون.
    واقعا اگه دستورش رو نمی گفتین جای یه غذای عالی خالی بود! که شما مثل همیشه گل کاشتین
    به دوستان توصیه میکنم حتما بدرستن !!!!
    یه نکته درمورد زرشک قرمزمیخوام بگم زرشک قرمز توی خورش بر اثر حرارت اصطلاحا وا میره ! بهتره که زرشک سیاه استفاده بشه درغیر اینصورت زرشک روتفت داده و آخر سر در ظرفی که خورش رو ریختیم به صورت تزیین شده روی خورش قرار بدیم مثل تصویر پایین ! البته من خودم برای تزیین از زرشک سیاه استفاده کردم به صورت جداگانه نه قاطی خورش چون خوشگل تره
    [img]http://www.mamipic.com/image-568B_4E2FCCB6.jpg">
    [/IMG]




    عزيزم كلا تو اين خورشت بايد از زرشك سياه استفاده بشه برا طعم و مزش نه زرشك قرمز



    و بايد ده دقيقه اخر بريزي تو خورشت كه هم بهش طعم ميده و هم تو رنگ خورش تاثير داره
    طاهره باانو این نوشته را پسندیده.

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای کرمانشاه و توابع

    ممنون بابت راهنمائی تون
    من توضیحات زرشک قرمز رو در صورت عدم دسترسی به زرشک سیاه دادم ! والا یکی از مواد غیر قابل حذف خورش خلال زرشکه ! که حتما باید باشه !
    طاهره باانو این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 11 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما