نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree451Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای کرمانشاه و توابع

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 86
صفحه 10 از 11 نخستنخست ... 7891011 آخرینآخرین
  1. #73
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28903
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    آش ترخینه
    با تشکر زیاد از سارا جون و مامان حسن و راستین جون و همه دوستان کرمانشاهی عزیز
    از دستوری که دوستمون برای درست کردن ترخینه گذاشتن استفاده کردم
    غذاها و خوردنیهای کرمانشاه و توابع
    200 گرم بلغور رو با 650 گرم ماست خیس کردم یه شب تا صبح
    بعد نعناع خشک ،زردچوبه و نمک وفلفل قرمز زدم و گذاشتم روی گاز تا بپزه
    بعد از کشیده شدن آیش 5 تا حلقه درست کردم و تو سینی چرب شده گذاشتم
    و برای خشک شدن تو فر با درجه 120 برای 3 ساعت گذاشتم تا خشک بشه


    یه مقدارش رو هم قبل از اینکه بذارم خشک بشه با آب گذاشتم پخت و برای سبزی هم از اسفناج و گشنیز خرد شده استفاده کردم .
    سیر داغ و پیاز داغ هم درست کردم و تو آش ریختم.خوشمزه بود ممنون



    البته ظاهرش خیلی شبیه آش های شما نشده راستش تا حالا جایی این آش رو نخوردم و برای همین نمی دونم آش من تا حد به ورژن اصلیش نزدیکه
    الان که ترخینه های خشکی رو که سارا جون گذاشتن نگاه کردم بنظرم یا باید بیشتر می پختم یا اینکه بلغوری که استفاده میشه ریزتر از اینیه که من ریختم.
    pooneh 007, Negara, m1361 و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  2. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بلور یخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۵
    محل سکونت
    اذربایجان غربی
    نوشته ها
    298
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    1902
    پسند کرده
    546
    اش ترخینه که عاشقشم ترخینشم خودم درست کردم البته ما با ماش درست میکنیم خوشمزست امتحان کنین توی مهمونیام اش فوری و خوشمزه و اشتها اوریهنام: 20141201_145432.jpg نمایش: 755 اندازه: 116.8 کیلو بایتنام: 20141201_145438.jpg نمایش: 769 اندازه: 111.4 کیلو بایت
    mah e man, m1361, الی65 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​الهی مرا ان ده که ان به

  3. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاطره خانوم آواتار ها
    خاطره بهروز
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    374
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    133
    پسند شده
    4458
    پسند کرده
    659
    ما کرمانشاهی ها تا سرما میخوریم نمیریم دکتر که دو تا ناهار ترخینه میخوریم

    شبش هم شلغم میخوریم فرداش دیگه خوب خوبیم


    نام: P051093_11.56.jpg نمایش: 708 اندازه: 70.1 کیلو بایت



    ابن ترخینه هم از مراحل زیر درست میشه

    1-یا ترخینه خشک رو آماده بخرید یا از دستور بهجت جون درست کنید
    2-ترخینه خشک رو از شب قبل تو قابلمه خیس کنید
    3-فرداش با همون آب بزارید خوب بپزه تا غلیظ شه
    4-پیاز داغ درست کنید بهش زردچوبه بزنید و به ترخینه اضافه کنید
    5-یه ربع طول میکشه تا ترخینه کاملا آماده بشه
    *-دوستان میتونن بهش عدس یا اسفناج اضافه کنن
    دیزی سنتی
     
    Hope, الی65, zendegi67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  4. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    474
    پسند شده
    13216
    پسند کرده
    8985

    ویترین مدال ها

    آش ترخینه
    وقتی سارا جون عکس آش ترخینه خوشمزه اش رو گذاشت؛ من یاد دوران کودکی افتادم که مامان بزرگ خدا بیامرزم این آش رو درست می کرد سریع سفارش ترخینه محلی دادم و وقتی ترخینه ها رسید ؛ بلافاصله دست به کار شدم
    دستورش شبیهآش سارا جونه فقط ما ؛ عدس هم می ریزیم؛ بدون شلغم


    افسونی, Hope, m1361 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  5. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    10
    نقل قول نوشته اصلی توسط atoosa92 نمایش پست ها
    آش ترخینه
    وقتی سارا جون عکس آش ترخینه خوشمزه اش رو گذاشت؛ من یاد دوران کودکی افتادم که مامان بزرگ خدا بیامرزم این آش رو درست می کرد سریع سفارش ترخینه محلی دادم و وقتی ترخینه ها رسید ؛ بلافاصله دست به کار شدم
    دستورش شبیهآش سارا جونه فقط ما ؛ عدس هم می ریزیم؛ بدون شلغم


    سلام دوستان. من شیرینی بژی رو درست کردم. اما دوتا مشکل دارم. کمکم کنید ممنون میشم.
    اول اینکه هر کاری کردم خمیر باز به دست میچسبید حتی با اضافه کردن آرد هم درست نشد!
    دوم اینکه وقتی هم سرخشون کردم وسطشون خمیری و نپخته موند!!!! ددلیلشو بهم بگید ممنون میشم

    خدایا راهی نمیبینم ، آینده پنهان است

    اما مهم نیست ، همین کافیست که تو راه را میبینی ومن تو را

  6. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    1847
    پسند کرده
    3673
    نقل قول نوشته اصلی توسط ???? نمایش پست ها
    سلام دوستان. من شیرینی بژی رو درست کردم. اما دوتا مشکل دارم. کمکم کنید ممنون میشم.
    اول اینکه هر کاری کردم خمیر باز به دست میچسبید حتی با اضافه کردن آرد هم درست نشد!
    دوم اینکه وقتی هم سرخشون کردم وسطشون خمیری و نپخته موند!!!! ددلیلشو بهم بگید ممنون میشم
    سلام و خسته نباشید.احتمال داره که شما شکر رو بیش از اندازه اضافه کرده باشید بهتره که اگر خمیر به دست چسبید کمی دست خودتون رو چرب کنید و کمی هم کره یا روغن آب کرده داخل خمیر بریزید .این خمیر سه مرحله استراحت داره. یک مرحله یک ساعت تا یک ساعت ونیم و دومین مرحله وقتی که خمیر را چونه گرفتید به مدت نیم ساعت تا چهل دقیقه و مرحله سوم وقتی که خمیر را به شکل مورد نظربرش دادید دوباره بیست دقیقه به اون استراحت بدید .موقع سرخ کردن حتما"باید روغن داغ باشه و حرارت هم متوسط رو به تند باشه و وقتی که خمیر رو داخل روغن انداختید با چنگال چند سوراخ ریز روی خمیر ایجاد کنید تا داخل نان ها بپزه.انشاالله دیگر دوستان هم ما را راهنمایی کنند. موفق باشید

  7. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8180
    پسند کرده
    18896
    حالا که بحث ترخینه بالا گرفته منم ورژن جدیدی از ترخینه رو بزارم دوباره
    ترخینه ای از دوست همسری برام رسید که داخلش شلغم رنده شده داره و بسیار پر دوغ و لعاب دار هستش
    بلغورش خیلی ریزه و بافت نرمی رو بعد از پخت بهمون میده. وقتی بلغور اینقد ریزه باید حتما از شب قبل خیس بخوره
    فقط من در اواخر پخت 1 ق فلفل قرمز تند ریختم و واقعا لذت بخش بود جای همه ی دوستان ترخینه دوستم سبــــــــــز
    دقت کنید شکل ترخینه ش چقد با ورژن قبلی متفاوته

    نام: DSC00684.jpg نمایش: 2049 اندازه: 103.2 کیلو بایت
    این عکس ترخینه ی قدیمیه
    ویرایش توسط sara chef : ۱۳۹۳/۱۰/۰۹ در ساعت ۱۰:۱۰ بعد از ظهر
    ... رضوان ..., Behjat, hengamehh و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    10
    نقل قول نوشته اصلی توسط ستار نمایش پست ها
    سلام و خسته نباشید.احتمال داره که شما شکر رو بیش از اندازه اضافه کرده باشید بهتره که اگر خمیر به دست چسبید کمی دست خودتون رو چرب کنید و کمی هم کره یا روغن آب کرده داخل خمیر بریزید .این خمیر سه مرحله استراحت داره. یک مرحله یک ساعت تا یک ساعت ونیم و دومین مرحله وقتی که خمیر را چونه گرفتید به مدت نیم ساعت تا چهل دقیقه و مرحله سوم وقتی که خمیر را به شکل مورد نظربرش دادید دوباره بیست دقیقه به اون استراحت بدید .موقع سرخ کردن حتما"باید روغن داغ باشه و حرارت هم متوسط رو به تند باشه و وقتی که خمیر رو داخل روغن انداختید با چنگال چند سوراخ ریز روی خمیر ایجاد کنید تا داخل نان ها بپزه.انشاالله دیگر دوستان هم ما را راهنمایی کنند. موفق باشید
    ممنون از کمکتون دوست عزیزم

    خدایا راهی نمیبینم ، آینده پنهان است

    اما مهم نیست ، همین کافیست که تو راه را میبینی ومن تو را

صفحه 10 از 11 نخستنخست ... 7891011 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما