نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1688Likes

موضوع: منـــــو غذا برای مهمــــــانی های مختلف 2

نمایش نتایج: از 433 به 440 از 1196
صفحه 55 از 150 نخستنخست ... 455253545556575865 ... آخرینآخرین
  1. #433
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    ستاره جون طاق بستان رفتم ..ولی یادم نمیاد غذامون بدون برنج بود یا نه..ولی عالی بود خوش بگذره بهتون
    فقط ی سوال ستاره جون اگه بخوای پیراشی درس کنی معمولا کی این کارو میکنی؟
    اخه خودم واسه منوی شام 5 شنبه میخوام پیراشکی درس کنم اما نمیخوام نگران خمیر و پیچیدن وایناش باشم...از طرفی هم نمیخوام بیات بشه...شماها پیشنهادتون واسه غذای خمیری چیه؟
    سری قبل کاسترول رو ظهر اماده کردم 70 درصد پختش رو انجام داد بعد خاموش کردم ..موقع اومدن مهمونا دوباره فر روشن کردم خیلی خوب شد...پیراشکر رو میتونم این کارو بکنم؟
    ostooreh این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  2. بانک بند ناف
  3. #434
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7863
    پسند کرده
    11486
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    ستاره جون طاق بستان رفتم ..ولی یادم نمیاد غذامون بدون برنج بود یا نه..ولی عالی بود خوش بگذره بهتون
    فقط ی سوال ستاره جون اگه بخوای پیراشی درس کنی معمولا کی این کارو میکنی؟
    اخه خودم واسه منوی شام 5 شنبه میخوام پیراشکی درس کنم اما نمیخوام نگران خمیر و پیچیدن وایناش باشم...از طرفی هم نمیخوام بیات بشه...شماها پیشنهادتون واسه غذای خمیری چیه؟
    سری قبل کاسترول رو ظهر اماده کردم 70 درصد پختش رو انجام داد بعد خاموش کردم ..موقع اومدن مهمونا دوباره فر روشن کردم خیلی خوب شد...پیراشکر رو میتونم این کارو بکنم؟
    سلام .من پیراشکی رو یکسره درست میکنم .می پیچم بعد تو ظرف میچینم روشون نایلون میکشم میذارم فریزر هر وقت خواستم درست کنم نیم ساعت قبل میارم بیرون
    عدسی
     
    هستی ساغر, aydaa, live و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #435
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *termeh* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۱
    نوشته ها
    88
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    40
    پسند کرده
    764
    سلام دوستای خوبم.
    من برای عصرونه حدود 15 تا مهمان دارم. یکی از منوهام کیک مرغ هست. یه غذای گرم هم میخوام کنارش بذارم ولی نمیدونم چی. غذاهای بادمجونی نمیخوام درست کنم. نظرم روی دلمه کلم هست که میترسم خوب درنیاد و کلمش نپزه. تا حالا یه دفعه درست کردم آخه. حالا پیشنهاد شما عزیزان چیه؟
    اگه سوپ شیر هم به عنوان غذای سوم انتخاب کنم خوب میشه برای عصرونه؟
    برای دسر هم یا چیز کیک یا تیرامیسو؟؟یا هر چیز بهتری که شما پیشنهاد بدین
    اگه راهنماییم کنین بهم لطف میکنین و ممنون میشم ازتون
    هر روز صبح
    که چشم می گشایم
    و تو را در کنار خود می بینم
    می دانم هر چه پیش آید
    اهمیتی ندارد
    آن روز، روز خوبی خواهد بود ...

  5. #436
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    نقل قول نوشته اصلی توسط najmehkhatoon نمایش پست ها
    سلام .من پیراشکی رو یکسره درست میکنم .می پیچم بعد تو ظرف میچینم روشون نایلون میکشم میذارم فریزر هر وقت خواستم درست کنم نیم ساعت قبل میارم بیرون
    ممنون عزیزم..اما میخوام تا حد امکان غذای تازه سرو کنم ...واسه همون روز میخوام بدونم چند ساعت زودتر میتونم بپزمش...
    live این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  6. #437
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ستاره
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    4,894
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    10422
    پسند کرده
    11789
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    ستاره جون طاق بستان رفتم ..ولی یادم نمیاد غذامون بدون برنج بود یا نه..ولی عالی بود خوش بگذره بهتون
    فقط ی سوال ستاره جون اگه بخوای پیراشی درس کنی معمولا کی این کارو میکنی؟
    اخه خودم واسه منوی شام 5 شنبه میخوام پیراشکی درس کنم اما نمیخوام نگران خمیر و پیچیدن وایناش باشم...از طرفی هم نمیخوام بیات بشه...شماها پیشنهادتون واسه غذای خمیری چیه؟
    سری قبل کاسترول رو ظهر اماده کردم 70 درصد پختش رو انجام داد بعد خاموش کردم ..موقع اومدن مهمونا دوباره فر روشن کردم خیلی خوب شد...پیراشکر رو میتونم این کارو بکنم؟
    ایدا جون من تا حالا پیراشکی رو از قبل درست نکردم به نظرم رنگش اون تازگی اولیه رو نخواهد داشت

    البته وقتایی که خمیر اماده 9595 دارم از قبل موادش رو اماده میکنم و با اون خمیر خیلی زود سرخ میشن
    aydaa این نوشته را پسندیده.

  7. #438
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ستاره
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    4,894
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    10422
    پسند کرده
    11789
    نقل قول نوشته اصلی توسط *termeh* نمایش پست ها
    سلام دوستای خوبم.
    من برای عصرونه حدود 15 تا مهمان دارم. یکی از منوهام کیک مرغ هست. یه غذای گرم هم میخوام کنارش بذارم ولی نمیدونم چی. غذاهای بادمجونی نمیخوام درست کنم. نظرم روی دلمه کلم هست که میترسم خوب درنیاد و کلمش نپزه. تا حالا یه دفعه درست کردم آخه. حالا پیشنهاد شما عزیزان چیه؟
    اگه سوپ شیر هم به عنوان غذای سوم انتخاب کنم خوب میشه برای عصرونه؟
    برای دسر هم یا چیز کیک یا تیرامیسو؟؟یا هر چیز بهتری که شما پیشنهاد بدین
    اگه راهنماییم کنین بهم لطف میکنین و ممنون میشم ازتون
    برای عصرونه یه آش مثل آش دوغ یا آش رشته مناسب تر از سوپ هست

    میتونید کوکو سبزی توی نون باگت درست کنید
    ostooreh, aydaa, *termeh* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #439
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بنفشه جون آواتار ها
    بنفشه
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    195
    میزان امتیاز
    14
    پسند شده
    991
    پسند کرده
    246
    سلام دوستان
    میخوام یه مهمونی خودمونی 10نفره برای تولد شوهرم بگیرم ،میخوام یه منوی غذای بهم بدید که یا سریع درست شه یا از روز قبل آماده کنم چون کارمندم
    ممنون میشم کمکم کنید



  9. #440
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    118
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    2332
    پسند کرده
    212
    سلام به همه خانمهاي كدبانو
    مهماني من پنج شنبه هست ولي بهتر ديدم كه نتيجه مشورتم با اسطوره جان و ديگر خانمها رو بگم و تصميم نهايي من:
    سوپ سبزيجات مجلسي (تو سايت ايران كوك ديدم فقط سبزيجات و رشته سوپ داره و سبك هستش)
    اسطوره جان در مورد سوپ جو و خامه فرمودن خيلي سنگين هست و الحق كه راست مي گن
    رولت ژامبون به شكل گل رز
    سالاد فصل
    چلو خورشت كرفس هم دارم و پاچيني با دورچين سيب زميني
    دسر هم هر چي با خودم كلنجار رفتم بهتر ديدم چيزي كه تا حالا درست نكردم و امتحان نكردم درست نكنم ژله خرده شيشه به نظرم بهترين گزينه شد
    ديگه مخلفات سفره هم ساسيكي و ماست و لبو + و چند عدد در حدي كه هر مهمون يه دونه بخوره كشك بادنجام لقمه اي كه از سايت دكتر آشپز ياد گرفتم
    براي پذيرايي هم كه چاي دارم كه همراهش توت خشك، و مويز و قند سرو مي شه
    ميوه فصل، لبوي داغ، و آجيل هم دارم
    سبزی پلو با ماهی
     
    live, *Afsaneh*, aydaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 55 از 150 نخستنخست ... 455253545556575865 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما