نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1685Likes

موضوع: منـــــو غذا برای مهمــــــانی های مختلف 2

نمایش نتایج: از 1,169 به 1,176 از 1194
  1. #1169
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ستاره
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    4,892
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    10416
    پسند کرده
    11788
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان سیدکوچولو نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز
    ضمن تشکر از دوستانی که واسه مهمونی پاگشای زن داداشم کمکم کردند,مهسای عزیز,هنگامه عزیز,رزعزیز و زیبای عزیز

    واسه جمعه هفته آینده هم قراره یه مهمونی دیگه داشته باشم ایندفعه خانواده شوهر عزیزم .... و الان 4 سالی میشه که هیچکدوم را دعوت نکرده ام و می خواهم بعد4 سال سفره ام سنگین و خوب باشه
    12 تا بزرگسال و 8 تا بچه ایم جمعا
    ته چین و ماهی شکم پر
    دسر زعفرانی
    سالاد سزار
    اینا فعلا مدنظرم هست
    خوب دسر دیگه چی بذارم که راحت باشه ؟؟
    غذای گوشتی چی بذارم؟آیا ماهی را حذف کنم یا نه؟
    پیش غذا می خواد؟
    با اینهمه بچه اون هم از نوع بدغذا چیکار کنم که غذاهام به مصرف بچه ها هم برسه؟

    درضمن مهمونی هفته آینده ام یه دورهمی خانوادگی هست که هرماه نوبت یکی از اعضای خانواده هست و توی سال 2 بار نوبت ما میشه
    عزیزم چیزی که من توی اطرافیان دیدم بچه های امروزه خیلی بدغذا شدن اما اکثرا کباب یا جوجه کباب و مرغ رو میخورن اما ماهی رو به ندرت میخورن

    چون بعد ازمدتها دعوت میکنی یه مقدار رسمی تر باشه بهتره حالا دور دوم که نوبتت شد دیگه کارت راحتتره

    مثلا پلو دو نوع باشه شیک تر و رسمی تره مثلا باقالی پلو یا رشته پلو و پلوی زعفرونی

    کرم کارامل رو اکثر بچه ها دوست دارن و همینطور دسر پان اسپانیا
    ژله های رنگی توی قالبهای خوشگل هم مناسب هست هم برا بچه ها هم بزرگترها

    ماست و خیار توی این فصل خوب خورده میشه

    اگه فرصت داری برای پیش غذا به نظرم دلمه برگ مو خیلی خوبه و همه پسند
    کشک بادمجون یا بقچه بادمجونم خوبه
    سالاد یونانی رو اکثرا دوست دارن اما سالاد پاستا هم که دیگه امتحانشو پس داده
    مامان سیدکوچولو, RE79EL, (ziba) و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #1170
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sunrise84 آواتار ها
    پگاه
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    41
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    293
    پسند کرده
    302
    سلام چه جالبه این مبحث. برام از این لحاظ جالبه که ما معمولا برای مهمونی هامون البته خانواده درجه یک مثلا خاله و عمه و دایی و عمو (به جز پاگشا و از این جور مناسبت ها) همیشه میز شام یا ناهار رو محدود میکنیم به دو نوع غذا (گوشتی - خورشتی یا مرغی - خورشتی) ممکنه به جای مرغ از ماهی هم استفاده بشه. برنج هم معمولا یک نوع برنج با تزئین زعفران یا گاهی در کنارش آلبالو پلو داریم. کنار غذاها ماست و خیار یا ماست و کشمش یا ... سبزی خوردن، انواع ترشی و... و سالاد داریم. اکثرا پیش غذا نداریم. و دسر یه مدل میدیم (که من مدتیه دارم دسرهای مختلف یاد میگیرم و همه رو غافلگیر میکنم) . نسبت به پست های این مبحث خیلی ساده میگیریم و بیشتر هدفمون اینه که دور هم خوش بگذرونیم و شاد باشیم و بگیم و بخندیم.
    برای همین برام جالبه وقتی اینجا رو خوندم. دوستان میگن مهمون دارم و چند نوع غذا و چند تا پیش غذا و چند تا دسر و ... در نظر میگیرن. همه غذاها شب مهمونی صرف میشه؟؟؟
    یاد خاله خدابیامرزم افتادم که به یه بهونه ای زنگ میزد به فامیل دور و نزدیک (عروسهاش، خواهر و برادرهاش و خانواده شوهرش و ...) دعوت میکرد (مهمونی بدون مناسبت و یهویی). میرفتیم خونشون آش رشته میپخت و در کنارش کتلت بود همین. اما خیلی خوش میگذشت. خیلیییی. همیشه در خونشون به روی همه باز بود. خدا خاله و شوهرخالم رو رحمت کنه (زمستون 94 هردو رفتن پیش خدا)
    برای همین که ما مهمونیها رو ساده میگیریم این مبحث برام جالب شد. و پرحرفی کردم. عذر میخوام. میخواستم ببینم کسی مثل ما هست یا نه؟
    برای اینکه اسپم نباشه برای خانومهایی که مهمونی در پیش دارن پیشنهاد دارم یه ظرف سبزیجات بخارپز (خصوصا اگر غذای کبابی یا گوشتی دارید) روی میزتون بذارین که هم میز رو خوشگل میکنه و هم خودش یه حالت مخلفات داره (ترجیحا گرم سرو بشه). طرز تهیه اش اینه که یه گل کلم تقریبا بزرگ یا متوسط بخرید و بدون اینکه قطعه قطعه بشه حسابی بشورینش برگهای اون رو جدا کنید و درسته بخار پز کنید. برای بخار پز اگر امکانات ندارید یه آبکش فلزی رو بگذارین روی قابلمه آب در حال جوش (بهتره هم سایز باشن که لبه آبکش بیفته لبه قابلمه و درب روش راحت قرار بگیره) و گل کلم رو بذارین توی آبکش و درب قابلمه رو بگذارین (اگر درب روی گل کلم جا نمیشه از فویل آلمینیوم بجای درب استفاده کنید). بهش زمان بدید تا نرم بشه. این گل کلم رو درسته داخل یه دیس گرد بزارید روی میزتون ترجیحا دیس از قطر گل کلم کمی بزگتر. قبل از گذاشتن گل کلم با برگهای ریحان (بزرگ باشه بهتره) کف دیس رو بپوشونید و اطراف گل کلم اگر دیس جا داره هویج بخار پز (کوچولو و باریک و انگشتی) و بچه بلال (بلال های کوچولو) (اگر نداشتین از سیب زمینی استانبولی باریک _به دلیل رنگ زرد_ استفاده کنید) و لوبیا سبز (درسته باشه اگر خرد میکنین به اندازه قد هویج و...) بگذارید. هویچ و... رو گفتم یک اندازه و انگشتی که به حالت اشعه های خورشید توی نقاشی بچه ها دور گل کلم بچینید. پیشنهاد میکنم به جز ریحان که برای پوشش کف دیس هست همه سبزیجات را بخار پز کنید و از سبزی خام استفاده نکنید. اگر فصل برگ مو بود بجای ریحان برگ موها را بخار پز کرده و کف دیس میچینیم.

    متاسفانه از این دستور دیس بخار پز (قبلا امتحان شده) عکس ندارم. امیدوارم به شادی استفاده و لذت ببرید.
    tature و honamik این نوشته را پسندیده.
    زندگی سیبی است، گاز باید زد با پوست

  4. #1171
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sunrise84 آواتار ها
    پگاه
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    41
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    293
    پسند کرده
    302
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان سیدکوچولو نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز
    ضمن تشکر از دوستانی که واسه مهمونی پاگشای زن داداشم کمکم کردند,مهسای عزیز,هنگامه عزیز,رزعزیز و زیبای عزیز

    واسه جمعه هفته آینده هم قراره یه مهمونی دیگه داشته باشم ایندفعه خانواده شوهر عزیزم .... و الان 4 سالی میشه که هیچکدوم را دعوت نکرده ام و می خواهم بعد4 سال سفره ام سنگین و خوب باشه
    12 تا بزرگسال و 8 تا بچه ایم جمعا
    ته چین و ماهی شکم پر
    دسر زعفرانی
    سالاد سزار
    اینا فعلا مدنظرم هست
    خوب دسر دیگه چی بذارم که راحت باشه ؟؟
    غذای گوشتی چی بذارم؟آیا ماهی را حذف کنم یا نه؟
    پیش غذا می خواد؟
    با اینهمه بچه اون هم از نوع بدغذا چیکار کنم که غذاهام به مصرف بچه ها هم برسه؟

    درضمن مهمونی هفته آینده ام یه دورهمی خانوادگی هست که هرماه نوبت یکی از اعضای خانواده هست و توی سال 2 بار نوبت ما میشه
    انشاالله همیشه سفره شادیتون پهن باشه.
    به نظر من ته چین و ماهی شکم پر هر دو غذایی خشک هستن چون بعضیها دوست دارن غذاشون خورشتی باشه و به قول خودشون راحت الحلقوم، ته چین همه پسند تره و بهتره به جای ماهی شکم پر یه نوع خورشت درست کنی که ترجیحا با گوشت قرمز باشه (گوسفند، گوساله یا شتر مرغ) چون سر میزت مرغ (ته چین) داری. بچه ها رو به سختی میشه راضی کرد برای همین زیاد سخت نگیر چون من بچه ای هم دیدم که پیتزا و... دوست نداره.

    اما خب یه پیشنهاد، به جای سالاد سزار سالاد ماکارانی درست کنین چون هم حالت سالاد داره هم اگر بچه ها هیچکدوم از غذاهای سنتی رو دوست ندارن لااقل این سالاد براشون جالبه و میخورن. برای سالاد ماکارانی هم از ماکارانی شکل دار رنگی استفاده کن.

    پیش غذا زیاد ضروری نیست و بستگی به خودت داره اما اگر خواستی بگذاری یه پیش غذایی که وقت گیر نباشه و راحت آماده بشه و سبک باشه مثل میرزا قاسمی یا کشک بادنجان.

    دسر زعفرانی خیلی خوبه. برای دسر اگر ظرف بزرگ باشه تک نفره نباشه خیلی بهتره و سریعتر حاضر میشه. به نظرم تیرامیسو درست کن. هم راحته و هم میتونی از یک روز قبل حاضر کنی بذاری یخچال اینجوری بهتر جا میفته و خوشمزه تر هم میشه (تجربه اشو دارم که میگم) اگر تیرامیسو نمیخوایی دسر راحت دیگه کیک یخچالی هست که اونم از یکروز قبل میتونی درست کنی.

    توصیه من به شما و همه خانومهای گروه اینکه هیچ غذا و یا دسر رو که تازه دستورش رو گرفتین و هنوز نپختین اولین بار برای مهمون تجربه نکنید. اولین بار برای خودتون درست کنین. اینجوری زمان مهمونی استرس نمیگیرید و اینکه برای خودتون بپزین چم و خم کار دستتون میاد و بار دوم با فوت و فنی که یاد گرفتین برای مهمون درست میکنین عالی میشه.
    مامان سیدکوچولو و honamik این نوشته را پسندیده.
    زندگی سیبی است، گاز باید زد با پوست

  5. #1172
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    870
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    6989
    پسند کرده
    6040

    ویترین مدال ها

    سلام
    خسته نباشین
    چند روز دیگه تولد دخترمه که تو فست فود برگزار می کنم
    خواستم بدونم برای پذیرایی چه چیزی همراهم ببرم؟
    کیک می برم و اینکه براشون پیتزا می گیرم از همون فست فود
    دیگه چی ببرم؟
    -----------------
     
    honamik این نوشته را پسندیده.

  6. #1173
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36110
    پسند کرده
    54984
    نقل قول نوشته اصلی توسط sunrise84 نمایش پست ها
    انشاالله همیشه سفره شادیتون پهن باشه.
    به نظر من ته چین و ماهی شکم پر هر دو غذایی خشک هستن چون بعضیها دوست دارن غذاشون خورشتی باشه و به قول خودشون راحت الحلقوم، ته چین همه پسند تره و بهتره به جای ماهی شکم پر یه نوع خورشت درست کنی که ترجیحا با گوشت قرمز باشه (گوسفند، گوساله یا شتر مرغ) چون سر میزت مرغ (ته چین) داری. بچه ها رو به سختی میشه راضی کرد برای همین زیاد سخت نگیر چون من بچه ای هم دیدم که پیتزا و... دوست نداره.

    اما خب یه پیشنهاد، به جای سالاد سزار سالاد ماکارانی درست کنین چون هم حالت سالاد داره هم اگر بچه ها هیچکدوم از غذاهای سنتی رو دوست ندارن لااقل این سالاد براشون جالبه و میخورن. برای سالاد ماکارانی هم از ماکارانی شکل دار رنگی استفاده کن.

    پیش غذا زیاد ضروری نیست و بستگی به خودت داره اما اگر خواستی بگذاری یه پیش غذایی که وقت گیر نباشه و راحت آماده بشه و سبک باشه مثل میرزا قاسمی یا کشک بادنجان.

    دسر زعفرانی خیلی خوبه. برای دسر اگر ظرف بزرگ باشه تک نفره نباشه خیلی بهتره و سریعتر حاضر میشه. به نظرم تیرامیسو درست کن. هم راحته و هم میتونی از یک روز قبل حاضر کنی بذاری یخچال اینجوری بهتر جا میفته و خوشمزه تر هم میشه (تجربه اشو دارم که میگم) اگر تیرامیسو نمیخوایی دسر راحت دیگه کیک یخچالی هست که اونم از یکروز قبل میتونی درست کنی.

    توصیه من به شما و همه خانومهای گروه اینکه هیچ غذا و یا دسر رو که تازه دستورش رو گرفتین و هنوز نپختین اولین بار برای مهمون تجربه نکنید. اولین بار برای خودتون درست کنین. اینجوری زمان مهمونی استرس نمیگیرید و اینکه برای خودتون بپزین چم و خم کار دستتون میاد و بار دوم با فوت و فنی که یاد گرفتین برای مهمون درست میکنین عالی میشه.


    اتفاقا من خیلی دسرهای جدیدو تو مهمانی درست کردم و کلی هم خرابکاری کردم استرس هم نداشتم اصولا از قبل بدانم که مهمان دارم استرس نمی گیرم توصیه خوبیه ولی برای من که کاربرد نداره

    امیدوارم توصبه هات برای همه خوب باشه فکر کنم بیشتر به نوع تفکر ادم خیلی ربط داره
    honamik این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  7. #1174
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.asqari آواتار ها
    فاطمه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    1597
    پسند کرده
    1144
    سلام دوستانننننننننننن. من برای جمعه اینده ناهار دو تا از همکارامو دعوت کردم.
    احتمالا با خانوماشون تشریف بیارن.
    از نظر سن هم 55 و 70 ساله هستن.
    سالاد و پذیرایی مشکل ندارم فقط موندم برای غذا.
    میشه یه منو برای ناهار جمعه بهم پیشنهاد بدید. ممنون میشم همیشه همراهان گرامییییییی
    سوپ قارچ و مرغ
     
    ستین و honamik این نوشته را پسندیده.
    چنان نماند، چنین نیز هم نخواهد ماند...

  8. #1175
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    232
    پسند کرده
    2501
    نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.asqari نمایش پست ها
    سلام دوستانننننننننننن. من برای جمعه اینده ناهار دو تا از همکارامو دعوت کردم.
    احتمالا با خانوماشون تشریف بیارن.
    از نظر سن هم 55 و 70 ساله هستن.
    سالاد و پذیرایی مشکل ندارم فقط موندم برای غذا.
    میشه یه منو برای ناهار جمعه بهم پیشنهاد بدید. ممنون میشم همیشه همراهان گرامییییییی
    فاطمه جان , اگر زرشک پلو با مرغ باشه خوبه . غذای مجلسی هم هست.مرغ رو هم سرخ نکن, اگر برای بوی مرغ حساسی که فکر میکنی با سرخ کردن از بین میره, میتونی از ادویه یا لیمو یا .. استفاده کنی. چون توی این سن , معمولا رژیم غذایی دارن یا معمولا غذای سالم رو ترجیح میدن.
    میخای چند نوع غذا درست کنی ؟ بعدا برامون بگو چکار کردی. تجربه خوبی میشه.
    honamik این نوشته را پسندیده.
    " فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."

  9. #1176
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.asqari آواتار ها
    فاطمه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    1597
    پسند کرده
    1144
    نقل قول نوشته اصلی توسط ستین نمایش پست ها
    فاطمه جان , اگر زرشک پلو با مرغ باشه خوبه . غذای مجلسی هم هست.مرغ رو هم سرخ نکن, اگر برای بوی مرغ حساسی که فکر میکنی با سرخ کردن از بین میره, میتونی از ادویه یا لیمو یا .. استفاده کنی. چون توی این سن , معمولا رژیم غذایی دارن یا معمولا غذای سالم رو ترجیح میدن.
    میخای چند نوع غذا درست کنی ؟ بعدا برامون بگو چکار کردی. تجربه خوبی میشه.
    ستین عزیزم بله میخوام چند نوع غذا درست کنم. اگر ته چین مرغ و قارچ زعفرونی درست کنم. احتمالا شوید باقالا با ماهیچه درست کنم. اخه من دیدم که محل کارم کوبیده و جوجه میخورن اونم با کره.
    سوپ ساده سبزیجات و ورمیشل هم احتمالا بزارم اخه اقای همسر عاشق سوپ هست.




    سوپ سبزیجات و رشته(ورمیشل)
    رتتوییل ( کباب سینی لابلای برشهای سیب زمینی کدو بادمجان گوجه هویچ )
    ته چین مرغ و قارچ زعفرونی ( برش زده سرو میکنم )
    شویدباقلا با ماهیچه (دورچین سبزیجات بامیه ذرت نخود فرنگی ) میدونم تکراریه ولی چیز دیگه یادم نیومد.
    (البته دوست داشتم خورشت هم درست کنم ولی فقط خورش کرفس به نظرم خوب اومدخیلی با قرمه سبزی و قیمه و فسنجون ارتباط مهمونی ندارم. )
    * شوید باقالا که درست کنم. ماهی کبابی هم میتونم کنارش درست کنم به جای ماهیچه ولی خب خیلی خشک میشه غذام.


    اگه پیشنهادی دارید خوشحال میشم بفرمائید
    سوپ قارچ و مرغ
     
    ستین و honamik این نوشته را پسندیده.
    چنان نماند، چنین نیز هم نخواهد ماند...

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما