نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1685Likes

موضوع: منـــــو غذا برای مهمــــــانی های مختلف 2

نمایش نتایج: از 1,033 به 1,040 از 1193
  1. #1033
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.asqari آواتار ها
    فاطمه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    218
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    1597
    پسند کرده
    1137
    نقل قول نوشته اصلی توسط golnare atashin نمایش پست ها
    اینم خوبه. البته می تونی یه گریزی بزنی و فسنجونت با قلقلی باشه و یه مرغ درسته کنارش بذاری....
    احساس می کنم تازه ازدواج کردین یا جایی خوندم و یادم نمیاد. من این تجربه رو دارم که که ته چین مرغ و یه قاطی پلو حجم زیادی از برنج و تلف می کنه. بازم مهمونی شماست و شما ملکه ی آشپزخونتی عزیزم. تصمیم نهایی با خودته. موفق باشی... :)
    یه تجربه دیگه، همه هنرتو تو یه مهمونی رو نکن... هم توقع دیگران میره بالا و هم اینکه خودت در مهمونی های بعدی کلافه میشی...
    چون بنظر من واسه مهمون منوی خوب و جذاب انتخاب کردن خیلی سخته...
    منکه معمولا روی دیزاین مانور بیشتری میدادم. البته الان که باردارم و توان این کارا رو ندارم ولی خیلی دلم تنگ شده...
    گلنار جون ممنون از توجهت عزیزم
    اره فدات شم پارسال سالروز ازدواج حضرت علی و فاطمه مزدوج شدم.


    * پیش غذا * سوپ قارچ و خامه درست کنم. و بشقاب قارچ و برگ کبابی که روی سالاد سزارم سرو میکنم نفری.


    * غذای اصلی * باقالی پلو با ماهیچه و زرشک پلو با مرغ زعفرونی. لازانیا و رتتویل هم دوتا ظرف میزارم که اماده کردنشون برام راحته
    --- خشکه میدونم ولی از خورشت های ایرانی زیاد دوست ندارم بزارم. هر جا میری قرمه سبزی و فسنجون و قیمه پایه ثابت هست. البته مرغ هم همینطوره ولی خب ماهی دوست ندارن والا من عاشق تنوع غذایی ماهی هستم.
    مهمونا 8 نفر میشن که نصف نصف مرغ و ماهیچه درست میکنم که زیاد دور ریز نداشته باشم.

    * دورچین * سالاد پاستای روسی و سالاد لوبیا و سالاد شیرازی ( به درخواست همسر گرامی) و مخلفات مزه و نوشیدنی
    * دسر * پان اسپان و ژله هندسی کنار سینی نوشیدنی
    البته برای شام هم منو باید اماده کنم چون ممکنه شب هم بمونن. خدارو شکر ما توی قم اصلا فامیل نداریم و رفت و امدمون هم سالی یکباره.
    باز هم نیازمند یاری خعلی سبزتونم گلای مهربونم
    سوپ قارچ و مرغ
     
    ویرایش توسط fateme.asqari : ۱۳۹۵/۰۳/۱۰ در ساعت ۰۱:۴۷ بعد از ظهر
    live و golnare atashin این نوشته را پسندیده.
    چنان نماند، چنین نیز هم نخواهد ماند...

  2. بانک بند ناف
  3. #1034
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ستاره
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    4,892
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    10414
    پسند کرده
    11787
    نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh.as نمایش پست ها
    گلنار جون ممنون از توجهت عزیزم
    اره فدات شم پارسال سالروز ازدواج حضرت علی و فاطمه مزدوج شدم.


    * پیش غذا * سوپ قارچ و خامه درست کنم. و بشقاب قارچ و برگ کبابی که روی سالاد سزارم سرو میکنم نفری.


    * غذای اصلی * باقالی پلو با ماهیچه و زرشک پلو با مرغ زعفرونی. لازانیا و رتتویل هم دوتا ظرف میزارم که اماده کردنشون برام راحته
    --- خشکه میدونم ولی از خورشت های ایرانی زیاد دوست ندارم بزارم. هر جا میری قرمه سبزی و فسنجون و قیمه پایه ثابت هست. البته مرغ هم همینطوره ولی خب ماهی دوست ندارن والا من عاشق تنوع غذایی ماهی هستم.
    مهمونا 8 نفر میشن که نصف نصف مرغ و ماهیچه درست میکنم که زیاد دور ریز نداشته باشم.

    * دورچین * سالاد پاستای روسی و سالاد لوبیا و سالاد شیرازی ( به درخواست همسر گرامی) و مخلفات مزه و نوشیدنی
    * دسر * پان اسپان و ژله هندسی کنار سینی نوشیدنی
    البته برای شام هم منو باید اماده کنم چون ممکنه شب هم بمونن. خدارو شکر ما توی قم اصلا فامیل نداریم و رفت و امدمون هم سالی یکباره.
    باز هم نیازمند یاری خعلی سبزتونم گلای مهربونم
    منوی خوبیه

    اگه فرصت داشتید میشه لطفا طرز تهیه سالاد لوبیا و سالاد پاستا روسی به اختصار توضیح بدید

    و اینکه شما برا مهمون لازانیا رو چطور سرو میکنید ؟ با همون ظرف که روی اجاق گذاشتید یا توی فر میارید ؟
    اخه منو همسری لازانیای رو اجاق رو بیشتر دوست داریم و میزاریم ته دیگه بگیره بعد برش میزنیم مثل پیتزا میخوریم که مسلما برا مهمون و تعداد زیاد سخته

  4. #1035
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,305
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200
    نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
    منوی خوبیه

    اگه فرصت داشتید میشه لطفا طرز تهیه سالاد لوبیا و سالاد پاستا روسی به اختصار توضیح بدید

    و اینکه شما برا مهمون لازانیا رو چطور سرو میکنید ؟ با همون ظرف که روی اجاق گذاشتید یا توی فر میارید ؟
    اخه منو همسری لازانیای رو اجاق رو بیشتر دوست داریم و میزاریم ته دیگه بگیره بعد برش میزنیم مثل پیتزا میخوریم که مسلما برا مهمون و تعداد زیاد سخته
    من برای مهمون لازانیا رو رولی درست می کنم که برش و سروش راحت تر باشه
    و حتما هم داخل فر درست می کنم
    روی اجاق پنیر روی مواد خوب برشته نمیشه
    live این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  5. #1036
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.asqari آواتار ها
    فاطمه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    218
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    1597
    پسند کرده
    1137
    ستاره عزیزمممممممممممممم

    مهمونی کنسل شد . تماس گرفتم که مطمئن بشم فرمودند که پدر شوهر دخترشون بیمارستان بستری شده و کنسل کردن. منم منوم رو تا کرده لای کتاب گذاشته و تا مهمانی بعدی صبوری پیشه خواهم نمود. به همین راحتی

    در مورد سالاد لوبیا و پاستای روسی همشو تو همین هفته درست میکنم و عکس میزارم براتون. ولی طرز تهیه اینطوریه:

    نام: 97-27005.jpg نمایش: 163 اندازه: 22.3 کیلو بایت
    سالاد لوبیا: مواد لازم و روش تهیه:
    اول یه پیمونه لوبیا سفید رو بشور بذار بپزه. بعد برو سراغ آماده سازی بقیه* موادت. یه کرفس با برگ های جوانشو خوب بشور بذار آبش بره. بعد حسابی ریزش کن.اندازه* نصف لیوان شوید پاک شده، شسته شده و ریز شده هم بریز روی کرفس. بعد دو تا حبه سیر رو له کن به کرفس و شوید اضافش کن. چند تا بوته* پیازچه رو بشور، خشک کن و ریز خردش کن. اونم به مواد سالادت اضافه کن.یکم نمک، فلفل سیاه و نصف استکان روغن سالاد و نصف استکان سرکه هم بریز. بعد اینا رو با هم خوب مخلوط کن.حالا لوبیای پخته شده رو بریز تو آبکش که هم آبش گرفته بشه و هم خنک بشه. آخرین مرحله اضافه کردن لوبیا به این مجموعه*اس؛ اما باید یکساعتی قبل از سرو بذاریش تو یخچال تا حسابی مزه*ها با هم میکس بشن.بعدشم تو یه ظرف خوشگل بریز و سروش کن. امیدوارم از طعم خوب این سالاد لذت ببری.

    البته مواد اولیه من قرار بود اینجوری باشه: لوبیا چشم بلبلی- کاهو -خیار -شوید ساطوری تازه - پیازچه - مخلوط نمک فلفل ابلیمو روغن زیتون - با تزین برگ ریحان و کنجد و زیتون که اینجوری بیشتر خوشایند ماست.

    نام: a06223815184102a.jpg نمایش: 155 اندازه: 11.9 کیلو بایت
    طرز تهیه سالاد روسی :
    سیب زمینی ها باید طوری پخته شده باشن که له نشن و باید به صورت نگینی یعنی به صورت قطعه های کوچک خرد بشن… خیارشور و کالباس رو هم به همین حالت خرد کرده و اضافه می کنیم توجه کنید نباید به قطعات خیلی کوچک ریز بشن.
    . بعد نخود فرنگی رو هم همراه با سس مایونز اضافه می کنیم مقدار سس مایونز سلیقه ای هست ولی به نظرمن پر سس خوشمزه تره…نمک هم می زنین و مخلوط می کنین به طوری که مواد له نشه…با گوجه و کاهو و چیپس هم تزئین می شه و با گوجه و کاهو بسیار خوشمزه است.

    حالا مواد لازم من: پاستای فرمی کوچک کاملا پخته و نرم - سیب زمینی پخته نگینی- گوجه نگینی- خیارشور نگینی- نخود فرنگی- مخلوط سس مایونز و ماست چکیده و ابلیمو و روغن زیتون- دیگه از کالباس و کاهو استفاده نمیکنم.
    سوپ قارچ و مرغ
     
    live این نوشته را پسندیده.
    چنان نماند، چنین نیز هم نخواهد ماند...

  6. #1037
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.asqari آواتار ها
    فاطمه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    218
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    1597
    پسند کرده
    1137
    نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
    منوی خوبیه

    اگه فرصت داشتید میشه لطفا طرز تهیه سالاد لوبیا و سالاد پاستا روسی به اختصار توضیح بدید

    و اینکه شما برا مهمون لازانیا رو چطور سرو میکنید ؟ با همون ظرف که روی اجاق گذاشتید یا توی فر میارید ؟
    اخه منو همسری لازانیای رو اجاق رو بیشتر دوست داریم و میزاریم ته دیگه بگیره بعد برش میزنیم مثل پیتزا میخوریم که مسلما برا مهمون و تعداد زیاد سخته
    ستاره جون من لازانیا رو توی فر و به صورت خشک (یعنی ورقه ها رو توی اب جوش نرم نمیکنم) با سس بشامل درست میکنم. و توی ظرف پیرکس درست میکنم و همون طوری سرو میکنم. البته روش برش ایجاد میکنم تا بتونن بردارن ولی اکثرآ اگر خودمون باشیم برش میزنم و همراه سالاد میکشم تو ظرف.
    سوپ قارچ و مرغ
     
    live این نوشته را پسندیده.
    چنان نماند، چنین نیز هم نخواهد ماند...

  7. #1038
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سما آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۰۵
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    334
    پسند کرده
    480
    دوستان سلام هفته اول ماه رمضون افطاری دارم بنظر تون کنار مرغ چه خورشی بزرام ؟؟ خانوادهی خودم هستن ولی خوب دوست دارم سفره م خوشگل باشه

    منو ی خودم
    رولت نون وپنیر / مافین سبزیجات / برنج سفیو وشوید باقالی / مرغ و قیمه بادنجون / رنگینگ وژله / بقیه مخلفات خرما و مغز گزدو وسبزی وسالاد کاهو دوغ ونوشابه زولبیا وبامیه


    راستی بنظر تون توی هوای گرم قم سوپ بزارم ؟ چه سوپی؟
    golnare atashin این نوشته را پسندیده.
    تمام لذت عمرم همین است
    که مولایم امیرالمومنین است

  8. #1039
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golnare atashin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1606
    پسند کرده
    1214
    نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh.as نمایش پست ها
    گلنار جون ممنون از توجهت عزیزم
    اره فدات شم پارسال سالروز ازدواج حضرت علی و فاطمه مزدوج شدم.


    * پیش غذا * سوپ قارچ و خامه درست کنم. و بشقاب قارچ و برگ کبابی که روی سالاد سزارم سرو میکنم نفری.


    * غذای اصلی * باقالی پلو با ماهیچه و زرشک پلو با مرغ زعفرونی. لازانیا و رتتویل هم دوتا ظرف میزارم که اماده کردنشون برام راحته
    --- خشکه میدونم ولی از خورشت های ایرانی زیاد دوست ندارم بزارم. هر جا میری قرمه سبزی و فسنجون و قیمه پایه ثابت هست. البته مرغ هم همینطوره ولی خب ماهی دوست ندارن والا من عاشق تنوع غذایی ماهی هستم.
    مهمونا 8 نفر میشن که نصف نصف مرغ و ماهیچه درست میکنم که زیاد دور ریز نداشته باشم.

    * دورچین * سالاد پاستای روسی و سالاد لوبیا و سالاد شیرازی ( به درخواست همسر گرامی) و مخلفات مزه و نوشیدنی
    * دسر * پان اسپان و ژله هندسی کنار سینی نوشیدنی
    البته برای شام هم منو باید اماده کنم چون ممکنه شب هم بمونن. خدارو شکر ما توی قم اصلا فامیل نداریم و رفت و امدمون هم سالی یکباره.
    باز هم نیازمند یاری خعلی سبزتونم گلای مهربونم
    ایشالله خوشبخت باشین عزیزم... :)
    چلو گوشت
     
    در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم.
    لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی

  9. #1040
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.asqari آواتار ها
    فاطمه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    218
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    1597
    پسند کرده
    1137
    نقل قول نوشته اصلی توسط *سما نمایش پست ها
    دوستان سلام هفته اول ماه رمضون افطاری دارم بنظر تون کنار مرغ چه خورشی بزرام ؟؟ خانوادهی خودم هستن ولی خوب دوست دارم سفره م خوشگل باشه

    منو ی خودم
    رولت نون وپنیر / مافین سبزیجات / برنج سفیو وشوید باقالی / مرغ و قیمه بادنجون / رنگینگ وژله / بقیه مخلفات خرما و مغز گزدو وسبزی وسالاد کاهو دوغ ونوشابه زولبیا وبامیه


    راستی بنظر تون توی هوای گرم قم سوپ بزارم ؟ چه سوپی؟
    سما جون قبول باشه عزیزم. ایشالا که عاقبت به خیری باشه برای همه.
    من وقتایی که روزه هستم هیچی بجز سوپ جوی مامانم نجاتم نمیده هم رطوبت بدنمو بدست میارم هم فیبر و پرتویین.
    چون گرسنگی اجازه نمیده هیچی جز چایی یا شیر بخورم بعدش معده درد میگیرم و تاااااا سحری همون یه لیوانو دارم هضم میکنم. ببخشید خیلی توضیحات دادم.
    ولی سوپ رو بخاطر من حذف نکن
    سوپ قارچ و مرغ
     
    kia این نوشته را پسندیده.
    چنان نماند، چنین نیز هم نخواهد ماند...

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما