نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1685Likes

موضوع: منـــــو غذا برای مهمــــــانی های مختلف 2

نمایش نتایج: از 977 به 984 از 1193
  1. #977
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۹
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    138
    پسند کرده
    24
    نقل قول نوشته اصلی توسط فانوس شب. نمایش پست ها
    خانوما من 17نفری مهمون دارم از نزدیکان خودمن.دو وعده میمونن چون از شهر دیگه میان. به نظرتون چیا درست کنم که هم خوب باشه هم اسراف نشه هم خسته نشم.. :)) مثلا خوبه واسه شام دو نوع خورشت مثه فسنجون و قرمه سبزی بذارم و برای فردا نهارش زرشک پلو با مرغ؟ کم و زیادش رو شما میگین؟
    من با نظرتون موافقم. چون پختن فسنجون و قرمه سبزی به مراتب وقت بیشتری می گیره نسبت به زرشک پلو با مرغ. بنابراین بهتره که زمانی بپزید که مهمونها هنوز نیومدن و وقت کافی دارید.
    fateme.asqari, honamik و فانوس شب. این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #978
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.asqari آواتار ها
    فاطمه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    218
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    1597
    پسند کرده
    1137
    به نظر من برای شام این دو نوع غذا خیلی سنگینه مخصوصا قرمه سبزی با اون لوبیاهاش. حالا اگه مهمونا مبادی رژیم باشن و شام نخوان زیاد بخورن، خیلی از غذا میمونه ( تا یه هفته فسنجون و قرمه سبزی باید خورد) . مگه اینکه جلوتر درست کنید خورشت هارو و برای شام مرغ درست کنید و برای فردا ناهار خورشت ها رو گرم کنید و یه برنج فقط درست کنید. بازم نظر بقیه هم قابل تامل هست.
    سوپ قارچ و مرغ
     
    honamik و فانوس شب. این نوشته را پسندیده.
    چنان نماند، چنین نیز هم نخواهد ماند...

  4. #979
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نويامه آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    191
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    298
    پسند کرده
    665
    خورشت هارو درست كنيد بعد زرشك پلو با مرغ براي وعده اول باشه براي وعده دوم برنج ميمونه فقط و خورشت هارو هم كه گرم ميكني .
    fateme.asqari و honamik این نوشته را پسندیده.
    يا ارحم الراحمين

  5. #980
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,305
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200
    لازمه که حتما برای شب پلو داشته باشی
    به نظر من گزینه های بهتری هم هست
    میتونی برای شب لازانیا - کتلت - پیتزا- پیراشکی و ... کلا غذاهای بدون برنج در نظر بگیری و بعد برای فردا ناهار دو نوع خورش یا هر چیز دیگه ای بزاری
    honamik, pariyan, مامان حدیثه و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #981
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.asqari آواتار ها
    فاطمه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    218
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    1597
    پسند کرده
    1137
    من کتلت و پیراشکی رو پیشنهاد نمیدم چون دقیقا 100 ساعت پای اجاق باید وایسی و کتلت بزنی یا پیراشکی بپیچی. حسابی خسته میشی.
    من جای شما بودم شب سوپ مرغ و قارچ خامه ای درست میکردم یا سوپ کدو و عدس و زرشک پلو با مرغ. چون سفره اول خیلی مهمه. همیشه سفره اول توی ذهن بیشتر میمونه من خیلی تجربه کردم
    برای فردا ناهار هم لازانیا و پیتزا چون تقریبا میتونی از سس گوشت جفتشون، با هم استفاده کنی.
    کنارشم یه سالاد خوشمزه با تزیین عالی. ولی اگه حتما میخوای خورشت درست کنی روز قبل درست کن بزار یخچال و برای ناهار فقط زحمت برنج و سالاد رو بکش.
    سوپ قارچ و مرغ
     
    honamik, مامان حدیثه و فانوس شب. این نوشته را پسندیده.
    چنان نماند، چنین نیز هم نخواهد ماند...

  7. #982
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,305
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200
    نیاز به 100 ساعت وقت نیست
    کتلت رو می چینی توی ماهیتابه بزرگ و ضمن انجام کارها اونا هم سرخ میشن
    پپیچیدن پیراشکی هم آنچنان وقتی نمی گیره تازه میشه از قبل پیچید و نیم ساعت قبل از سرو توی سرخ کن سرخش کرد و داغ داغ برد سر سفره
    خورشی هم که روز قبل درست شده کاملا طعمش مشخصه و به نظر من برای مهمون اصلا مناسب نیست خصوصا که توی خونه باشن و مسلما می بینن که از داخل یخچال اومده بیرون
    pariyan, honamik, pooneh 007 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  8. #983
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    honamik آواتار ها
    سارا.م
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    201
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2125
    پسند کرده
    7917
    زیباجون قربونت دلخور نشیا منم از روش فاطمه جون استفاده می کنم

    این مشکل ماست که از همه روشها راحت ترین رو انتخاب میکنیم...
    (ziba), مامان حدیثه و فانوس شب. این نوشته را پسندیده.
    لبخند «تو» تمام تعادل شهر را بهم میریزد!
    تو بخند،
    من شهر را دوباره می سازم.

  9. #984
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.asqari آواتار ها
    فاطمه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    218
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    1597
    پسند کرده
    1137
    اخه قرمه سبزی و فسنجون اگه با گوشت قرمز باشه گرم کردنش خوشمزه ترش هم میکنه. جا افتاده تر میشه. بعدشم میشه نیمه اماده کرد و صبح همون روز تکمیلش کرد. مثلا پخت گوشت و لوبیا و سبزی انجام بشه و فرداش ادویه و لیمو رو اضافه کرد تا جا بیفته. لازم نیست جلوی مهمون وانمود کرد که همین الان غذای اماده داره از یخچال در میاد. فسنجونم میشه کاملا جا افتاده باشه و فرداش قلقلی بندازی توش و تموم.
    من کتلت با دست درست میکنم و یه ماهی تابه بزرگ هم بیشتر از 7 تا جا نمیگیره. برای یه مهمونی که 20 نفر باشن هر کدوم هم 2 تا دونه کتلت بخوان بالاخره خوجل در اوردنش 5 سری باید ماهی تابه رو خالی و پر کنیم برای سرخ شدنش هم که این رو اون رو بشه زمان پخت میخواد. نمیدونم والا. مال من که چند ساعت میکشه تا اماده بشه.
    سوپ قارچ و مرغ
     
    مامان حدیثه و فانوس شب. این نوشته را پسندیده.
    چنان نماند، چنین نیز هم نخواهد ماند...

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما