نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree2638Likes

موضوع: انواع چای و دمنوش های گیاهی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 41
صفحه 1 از 6 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,084
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1297
    پسند کرده
    219

    انواع چای و دمنوش های گیاهی

    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها

    سلام دوستای گلم
    لطفا در این تاپیک صرفا در مورد انواع دمنوش ها و جوشانده های گیاهی ای که ترکیبی هستن صحبت کنین و انواعی که تاپیک مجزا دارن رو در جای خودشون قرار بدین
    ممنونم از همکاریتون
    با تشکر

    mitra40, مامان السا, mese و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  2. #2
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,084
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1297
    پسند کرده
    219

    Re: انواع چای

    انواع چای


    آیا می دانید چند نوع چای شناخته شده است ؟


    سه نوع اصلي چاي شناخته شده است:




    ۱- چاي سياه بيشترين نوع تجاري چاي بوده كه به فاصله كوتاهي پس از چيده شدن، در طي مراحل خشك شدن و نگهداري دچار اكسيداسيون آنزيمي (تخمير) مي*شود.
    موادي بنام كاتشين (Catechin) و پلي فنولهاي موجود در برگ*هاي چاي تبديل به تركيبات قهوه*اي يا قرمزي بنام تئوفلاوين و تئوروبيجين مي*شوند كه موجب مي*شوند چاي دم كرده به رنگ سياه درآيد.



    ۲- چاي الانگ (Olang) كه به رنگ قرمز يا زرد است و با تخمير نسبي بدست مي*آيد.



    ۳- چاي سبز كه دچار تخمير نمي*شود و بلافاصله بعد از چيدن از اكسيداسيون كاتشين محافظت مي*شود كه اكثر فوائد درماني چاي را به آن نسبت مي*دهند.
    مطالعه ای تازه در ژاپن نشان می دهد که نوشيدن چای سبز می تواند خطر مرگ در اثر ابتلا به طيفی از بيماری ها را به ميزان قابل توجهی کاهش دهد.
    محققان با بررسی اطلاعات پزشکی بيش از ۴۰ هزار نفر دريافتند که چای سبز خطر مرگ در اثر بيماری قلبی را بيش از ۲۵ درصد کاهش می دهد.
    اما متخصصان قلب در بريتانيا می گويند که اين فوايد ممکن است ناشی از رژيم غذايی ژاپنی ها در کل باشد چرا که غذاهايی که مردم اين کشور عادت به مصرف آنها دارند از غذاهای رايج در غرب سالم تر است.
    نتايج اين تحقيق در نشريه انجمن پزشکی آمريکا چاپ شده است.
    صرفنظر از آب، چای پرمصرف ترين نوشيدنی در جهان است و هرساله سه ميليارد کيلوگرم چای در جهان توليد می شود.
    مطالعات انجام شده در آزمايشگاه ها و به روی حيوانات نشان داده است که به خصوص چای سبز (در مقايسه با چای تيره) دارای فوايد زيادی برای سلامتی است.
    بيشترين بهره برای زنان

    در اين مطالعه که در سال ۱۹۹۴ آغاز شد محققان دانشگاه توهوکو فوايد احتمالی چای سبز برای انسان را بررسی کردند.
    آنها اطلاعات مربوط به ۴۰ هزار و ۵۳۰ فرد سالم ۴۰ تا ۷۹ ساله اهل شمال ژاپن، جايی که چای سبز مصرف زيادی دارد، را بررسی و تحليل کردند.
    در حدود ۸۰ درصد مردم اين منطقه چای سبز می نوشند به طوری که بيش از نيمی از آنها روزانه سه فنجان يا بيشتر از آن مصرف می کنند.
    اطلاعات مربوط به اين افراد برای مدت ۱۱ سال (۱۹۹۵ تا ۲۰۰۵) دنبال شد. در پايان اين دوره ۴ هزار و ۲۰۹ نفر از آنها به دلايل گوناگون درگذشته بودند.
    پژوهشگران همچنين داده های جمع آوری شده در طول ۷ سال (۱۹۹۵ تا ۲۰۰۱) را بررسی کردند تا مرگ و مير در اثر علل مشخص را بررسی کنند.
    در اين دوره هفت ساله، ۸۹۲ نفر از بيماری قلب و ۱۱۳۴ نفر در اثر سرطان درگذشتند.
    در طول مطالعه ۱۱ ساله، نرخ مرگ در اثر کليه عوامل، برای کسانی که روزانه ۵ فنجان يا بيشتر چای سبز نوشيده بودند در مقايسه با کسانی که يک فنجان يا کمتر نوشيده بودند ۱۶ درصد کمتر بود.
    مطالعه ۷ ساله برای کشف علل خاص مرگ و مير نيز نشان داد که خطر مرگ در اثر بيماری قلبی برای گروهی که ۵ فنجان يا بيشتر چای سبز می نوشند، ۲۶ درصد کمتر بود.
    ولی هيچ رابطه قابل توجهی ميان مصرف چای سبز و مرگ در اثر سرطان مشاهده نشد.
    در سراسر اين مطالعه فوايد چای سبز ظاهرا برای زنان بيشتر بود.
    زنانی که روزانه پنج فنجان يا بيشتر چای سبز می نوشيدند - در مقايسه با کسانی که يک فنجان يا کمتر مصرف می کردند - ۳۱ درصد کمتر با خطر مرگ در اثر بيماری قلبی روبرو بودند.
    اما اين مطالعه رابطه ای ميان مصرف چای سياه يا اولانگ و کاهش خطر مرگ در اثر بيماری قلبی نيافت.
    ‘آمار پايين بيماری’
    دکتر شينيچی کورياما، که اين مطالعه تحت سرپرستی او انجام شد، گفت: “مهمترين يافته اين است که چای سبز ممکن است عمر افراد را از طريق کاهش خطر بيماری قلبی افزايش دهد.”
    اما الن ميسون، پرستار قلب در بنياد قلب بريتانيا، گفت که رژيم غذايی ژاپنی ها در مجموع خيلی سالم است و اين يافته ها ممکن است در مورد کسانی که به سبک غربی غذا می خورند صادق نباشد.
    وی گفت: “آمار بيماری قلبی در ژاپن هم اکنون يکی از کمترين ها در جهان است و تصور می شود رژيم غذايی ژاپنی ها نقشی عمده در پايين نگاه داشتن آن بازی می کند.”
    وی با اشاره به اينکه چربی اشباع شده در غذاهای رايج در بريتانيا بيشتر از ژاپن است، ابراز ترديد کرد که نوشيدن همان مقدار چای سبز در بريتانيا تاثيری عمده بر نرخ ابتلا به بيماری قلبی داشته باشد.
    قدمت استفاده از چاي به بيش از ۵۰۰۰۰۰ سال قبل ميرسد. شواهد گياهشناسي نشان مي*دهند كه هند، چين، برمه و تايلند خاستگاه چاي مي*باشند. به نظر ميرسد كلمه انگليسي Tea از كلمه مالاكائي “teh” يا كلمه چيني “t’e” گرفته شده باشد. اصطلاح چيني “Ch’a” منشاء نامگذاري چاي در ساير زبانها مي*باشد. هلندي*ها و پرتغالي*ها كه اولين وارد كننده*هاي اصلي چاي بودند احتمالاً اين نام*ها را به كشورهاي اروپايي و خاورميانه معرفي نمودند. چاي داراي بهترين كيفيت از جوانه*هاي تازه شامل دو يا سه برگ اول بعلاوه شكوفه*هاي در حال رشد بدست مي*آيد چاي با كيفيت پائين كه در تهيه چاي فوري و brick tea به كار مي*رود از برگ*هاي پائين ساقه حاصل مي*شود.
    *از چاي سبز در طب سنتي هند به عنوان نشاط*آور ضعيف، محرك،*مدر و قابض و در طب سنتي چين بعنوان قابض، تقويت كننده قلب، محرك سيستم عصبي مركزي و مدر استفاده شده است. ساير كاربردهاي سنتي آن در درمان نفخ،* تنظيم درجه حرارت بدن، تسريع هضم و بهبود روندهاي تفكر بوده است.
    **نتايج مطالعات باليني

    *بيماريهاي قلبي- عروقي: بين محتوي فلاونوئيد رژيم غذايي و كاهش خطر بيماري قلبي ارتباط مثبت قوي وجود دارد. موادي مانند چاي، پياز و سيب حاوي فلاونوئيد هستند. همچنين مصرف كنندگان چاي سياه فشار خون سيستولي كمتري دارند.
    *اختلال عملكرد مغزي : خاصيت ضد اكسيداسيون پلي فنولهاي چاي سبز ممكن است در اختلالات مغزي يك اثر محافظتي داشته باشد.
    *اختلالات چربي: چاي معمولاً موجب كاهش چربيهاي خون مي*شود اما در همه مطالعات نتايج يكساني حاصل نشده است.
    *اختلالات كليوي: پلي فنولهاي موجود در چاي سبز عملكرد كليه را در بيماران مبتلا به نارسايي مزمن كليه بهبود مي*بخشند.
    *سرطان: در ژاپن خوردن حداقل ۱۰ فنجان چاي در روز با كاهش خطر سرطان معده همراه بوده است. همچنين مطالعات مختلفي در ارتباط با تأثير مثبت چاي در پيشگيري از سرطان لوزالمعده، روده بزرگ، ريه و رحم انجام شده است.
    *پوسيدگي دندان: عصاره برگ چاي سبز داراي اثرات ضد ميكروبي است و از ايجاد پلاك و پوسيدگي دندان جلوگيري مي*كند.
    * كاهش وزن: پلي فنولهاي چاي سبز فعاليت آميلاز بزاق(آنزيم تجزيه كننده قندها) را مهار مي*كند. جالب است بدانيد كه چاي بدون داشتن عوارض خطرناك داروهاي كاهنده وزن ميتواند موجب كاهش وزن، اندازه دور كمر و تري گليسريد خون مبتلايان به چاقي شود.
    موارد منع مصرف:
    اعتقاد بر آنست كه قبل و بعد از دريافت فرآورده*هاي آهن و در شيرخواران نبايد از چاي سبز يا تركيبات پلي فنول آن استفاده نمود. شواهد موجود حاكي از آنست كه مقادير بيش از ۲۵۰ ميلي ليتر در روز با سوخت و ساز آهن تداخل نموده و موجب كم خوني مي*شود. شواهدي مبني بر منع مصرف در حاملگي وجود ندارد با اينحال بايد با پزشك مشورت نمود. مصرف چاي سبز در دوران شيردهي توصيه نمي*شود.
    تداخلات دارويي:
    افزايش اثر متي سيلين و بنزيل پني سيلين، تشديد اثر آسپيرين و ساير داروهاي
    ضد انعقاد مانند وارفارين (ويتامين K موجود در چاي سبز ميتواند بر ضد اثرات وارفارين عمل نمايد).
    عوارض:
    مصرف بيش از حد كافئين كه در چاي سبز و بعضي از عصاره هاي آن وجود دارد در بعضي از افراد باعث علائمي مانند عصبانيت، بيخوابي و بيقراري مي*شود.
    توجهات ويژه:
    چاي داراي مقادير كم سديم و مقدار زيادي پتاسيم است و از آنجا كه بيماران مبتلا به بيماري كليوي مرحله پاياني بايستي مصرف پتاسيم خود را محدود نمايند، بايستي به اين مسئله توجه نمايند. علاوه بر اين انواع چاي ممكن است موجب تحريك بروز آسم در افراد حساس شوند.
    دانشمندان يکی ديگر از فايده های بالقوه سودمند چای را کشف کرده اند و می گويند که ممکن است در مقابل بيماری پارکينسون از انسان محافظت کند.آنها يک ماده شيميايی ضداکسيداسيون (antioxidant) در چای سبز کشف کرده اند که از انسان در مقابل چندين نوع بيماری محافظت می کند.متخصصان مصرف چای سبز را به کاهش خطر ابتلا به سرطان سينه، لوزالمعده، روده، مری و ريه در انسان مربوط می دانند.اين گياه حاوی ماده قدرتمند و ضداکسيداسيون “پلی فنول” است. ثابت شده است اين ماده در مقابل بيماری قلبی از بدن محافظت می کند.

    پژوهشهای پيشين درباره حيوانات نشان داده بود که عصاره چای سبز می تواند دارای خواص محافظتی در مقابل پارکينسون باشد، اما ساز و کار اصلی عامل محافظت روشن نشده بود.
    با اين حال، دانشمندان آمريکايی در نشست سالانه “آکادمی عصب شناسی آمريکا” گفتند که در درک عملکرد اين ساز و کار که در آن “پلی فنول” با بيماری پارکينسون مقابله می کند، پيشرفت هايی حاصل کرده اند.
    اين بيماری با از بين رفتن سلول های مغزی توليد کننده “دوپامين” که حرکات بدن را کنترل می کند، همراه است.
    محققان در “کالج پزشکی بيلور” در شهر هوستون دريافتند که مواد ضداکسيداسيون موجود در چای به مبارزه با راديکال های آزاد کمک می کنند.
    راديکال های آزاد به سلول های مغزی آسيب می رساند و می تواند در مواردی به پارکينسون منجر شود.
    با اين حال اين پژوهش تنها درباره موش انجام شده است و هرچند دارای نتايج مثبت بوده است، اما دانشمندان می گويد اکنون بايد پلی فنول را روی انسان آزمايش کرد.
    کارشناسان می گويند موفقيت آزمايش در موش ها می تواند به آن معنی باشد که آن دسته از بيماران مبتلا به پارکينسون که چای سبز می نوشند يا از کپسول پلی فنول استفاده می کنند، احتمالا کمتر از سايرين از پيشرفت بيماری رنج می برند.
    يک سخنگوی انجمن بيماری پارکينسون در بريتانيا گفت که در صورت اثبات تاثير چای سبز در جلوگيری از پارکينسون در انسان، “بايد ميزان مصرف مورد نياز آن مشخص شود.”

    parsiteb.com
    homaparva, mitra40, گلبرگی و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  3. #3
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,084
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1297
    پسند کرده
    219

    Re: انواع چای




    چاي فقط يكي از گياهاني است كه مي توان دم كرده آنرا نوشيد . گياهان فراوان ديگري هم هستند كه مي توانند در كنار چاي مصرف شوند و بعضي از مراجع پزشكي براي آنها فوايدي هم ذكر مي كنند. دستور دم كردن اين گياهان كم و بيش مانند دستور چاي است . بعضي از اين گياهان به صورت كيسه چاي ( TEA BAG ) در بازار عرضه مي شوند كه بايد در فنجان آب انداخت.مهمترين اين چاي هاي غير متعارف كه بعضي از آنها به نام ترش شناخته مي شوند اينها هستند :

    - چاي افسنتين : گل افسنتين را مانند چاي دم مي كنند و مي نوشند . براي اين گياه در طب قديم خواص زيادي قايل بوده اند .
    - چاي بابونه : گياهي است خودرو كه دم كرده آنرا آرام بخش و مسكن درد معده مي دانند .
    - چاي بهار نارنج : شكوفه درخت نارنج است . دم كرده بهار نارنج تازه يا خشك نوشيدني معطري است . اطباي قديم آنرا براي قلب مفيد مي دانستند .
    - چاي به ليمو ( وربن ) : برگ معطري است كه مانند چاي دم مي كنند . هنگام ريختن مي توان ليوان را با يك برگ به ليمو آرايش كرد .


    - چاي دارچين : دارچين قلم را در قوري آب جوش دم مي كنند و بدون شكر مي نوشند . ( چاي دارچين به ويژه در هواي سرد مي چسبد )
    - چاي زعفران : زعفران را به مقدار اندك مانند چاي دم مي كنند و مي نوشند .
    - چاي زنجبيل : مانند چاي دارچين است .
    - چاي سبز : برگ چاي تخمير نشده است كه معمولا با چنددانه تخم هل سبز دم مي كنند .
    - چاي گل زيزفون ( تيول ) : دم كرده گل معطر درختي است به همين نام كه براي درمان ناراحتي هاي كليه و مثانه مي نوشند .
    - چاي نعنا : دم كرده برگ نعناي تازه است كه با اندكي قند شيرين مي شود .
    - چاي نيمه سبز : دمكرده چاي نيمه تخميرشده يا همان اولانگ چيني است كه مانند چاي سبز مي نوشند .
    - چاي آويشن : دم كرده آويشن شيرازي است كه بر دو نوع است : آويشن پهن و آويشن دراز ، اين چاي را براي رفع نفخ مي نوشند .
    - چاي استوخدوس ( يا استوقدوس ) : دم كرده گياهي است از تيره نعناعيان كه برگ آن معطر و دانه هايش لعاب دار است . در طب قديم آن را گرم و خشك مي دانستند .
    - شير و چاي : انگليسي ها معمولا چاي را با كمي شير سرد مي نوشند و اين رسم را احتمالا از هندوستان گرفته اند . كمي شير سرد يا گرم و شكر به فنجان چاي اضافه كنيد و هم بزنيد .
    homaparva, mitra40, گلبرگی و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  4. #4
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,084
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1297
    پسند کرده
    219

    انواع طعم دهنده های طبیعی چایی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ROMINA^ نمایش پست ها
    من تازگيها وقتي چايي دم مي كنم يه دونه ليمو عماني هم هسته هاش و در مي ارم و توش مي ندازم خيلي باحال مي شه چون من مزه ترش رو دوست دارم يه وقتهايي هم كه چوب دارچين مي زنم يه وقتهايي حلقه هاي زنجبيل كه تو فريزر نگه مي دارم يه وقتهايي دوتاي اينها رو باهم
    دونه هل هم كه معرف حضور همه هست البته من هل رو نصف مي كنم يعني درسته نمي اندازم مي شكنمش بعد تو قوري مي گذارم
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeh62 نمایش پست ها
    من وقتی هل رو میشکنم دونه های داخلش رو برای غذا و دسر استفاده میکنم و پوستش رو میندازم تو قوطی چای. آخه دونه های هل بوی زیادی داره و به نظر من خیلی طعم میده به چای تاحدی که طعم اصلیش رو از دست میده.

    قبل از دم کردن چای میتونین کمی پوست لیموترش توی قوری رنده کنین. حواستون باشه زیاد نشه که ممکنه هم بوش زیاد بشه هم تلخ بشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط دخترک نمایش پست ها
    از اونجایی که همسر عزیزتر از جان بنده یه مادربزرگ کاشونی داره عشق عرقیاته. ما معمولا تو چایمون از انواع عرقیات استفاده می کنیم به خصوص عرق هل و عرق دارچین. قبلا چوب دارچین یا دونه ی هل استفاده می کردیم اما از وقتی عرقیات استفاده می کنیم عطر و طعم خیلی بهتری رو تجربه کردیم. لازم هم نیست از اول دم کردن اضافه بشه چون عرقیات خودش قبلا دم شده و تغلیظ شده، موقعی که چای دم کشید چند قطره عرق دارچین یا عرق هل بهش اضافه می کنیم و مممممممممممم به به!
    یه راه دیگه هم اضافه کردن گل خشک شده ی بهار نارنج(موقع دم کردن چای) یا عرق بهار نارنجه که اگه عطرش رو دوست داشته باشین محشره.
    بازم اگه طعمهای متفاوت دوست دارین می شه یه ذره وانیل یا یه ذره زنجبیل (طعم شیرین به چای می ده) یا کمی عرق نعنا (یه طعم fresh می ده) به چای اضافه کرد.
    ما واسه استفاده از خواص چای سبز که همینجوری خالی یه خرده بدمزه ست! معمولا توی چای سیاهمون کمی چای سبز هم قاطی می کنیم. اضافه کردن کمی بابونه یا گل ختمی به چای هم ایده ی خوبیه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeh62 نمایش پست ها
    مخلوط چای و گل گاوزبان رو هم امتحان کنید. اگه طعم های ترش رو دوست دارین پشیمون نمی شین.
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeh62 نمایش پست ها
    امروز موقع دم کردن چای پوست لیموترش توش رنده کردم. همسری عاشقش شده بود. توصیه می کنم امتحانش کنین
    نقل قول نوشته اصلی توسط maman leili نمایش پست ها
    اضافه کردن چند قطره گلاب در هنگام سرو چای برای کسانی که مشکل معده دارند بسیار مفید است وسودمند برای اعصاب البته چای کمرنگ
    نقل قول نوشته اصلی توسط shishou نمایش پست ها
    من قبلا چای لیمو عمانی،دارچین زعفرون رو امتحان کردم.از همه خوشم اومد.ولی هل رو نه!!اوسش نداسدم!
    توصیه میکنم آلبالو رو هم تست کنین.من معمولا شربت که درست می کنم آلبالوشو میذارم فریزر،جون شیرینه یخ نمیزنه.بعد گه گاهی یه قاشق توچای میریزم .البته موقع خوردن میریزم نه تو دم!نیاز نیست با چای دم بشه.راستی چای و شیرم بد نیستا!برای بچه هام خوبه.شنیدم خاصیت ضد اهن بودن چای و کم میکنه.یه لیوان چای رو که ریختم 1/3لیوان رو شیر میریزم.به دخترم وقتی بچه بود میگفتم بیا شیرکاکائو!با یه ذوقی میخورد که خودمم یادم میرفت شیرکاکائو نیست=))
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    974
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    750
    پسند کرده
    4

    Re: انواع چای

    چای نام یک گیاه است. چای واژه*ای است چینی که در چین و شمال هندوستان به کار می*رود و تقریباً با همان تلفظ وارد زبان فارسی شده*است.

    نام این گیاه در گویش چینی جنوبی چای و در گویش چینی شمالی به صورت تِی تلفظ می*شد و هردو تلفظی از یک واژه یگانه در چینی قدیم هستند. اروپائیان نام این گیاه را از چینیان شمالی و مردم خاور میانه و شمال آفریقا نام آن را از چینیان جنوبی آموختند.

    درخت چای که اصل آن از چین است و اول به عنوان دارو مصرف می*شد ولی از قرن 6 میلاد به بعد در چین به عنوان آشامیدنی و برای رفع تشنگی و خستگی مورد استفاده قرار گرفته است. شناسایی چای در اروپا تقریبا از اوایل قرن 17 شروع شد وبه تدریج در ممالک هلند ، آلمان ، فرانسه ، انگلستان ، روسیه و بالاخره در 1690 در ممالک متحده آمریکایی شمالی مصرف آن رواج گرفت. از نظر کاشت و مصرف چای چین اولین محلی است که این گیاه در آنجا کاشته شده و به مصرف رسیده است و از این کشور به سایر نقاط برده شده است.

    و در کشور ما این گیاه در استانهای شمالی بویِِژه در استان گیلان کاشت و برداشت میشود که مرغوبترین آن چای بهاره میباشد که در فصل بهار برداشت میشود.
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    974
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    750
    پسند کرده
    4

    Re: انواع چای

    مصرف دم*کردهٔ چای باعث تسریع حرکات تنفسی، سرعت در گردش خون، رفع خواب*آلودگی، احساس تجدید نیرو، تقویت نیروی فکری، گوارش بهتر غذا و تعریق می*شود از اینرو چای را هنگام خستگی، ضعف عصبی، میگرن، بیماری*های قلبی و آسم می*توان تجویز نمود.

    در پژوهشهای امروزه مشخص شده چای ممکن است در کاهش خطر برخی بیماریهای مزمن عمده مثل سکته، حمله قلبی و بعضی سرطانها مفید باشد، این مطلب را دکتر جان وایسبرگر، عضو بلند پایه موسسه بهداشت آمریکا، واقع در یک مرکز تحقیقاتی در نیویورک اعلام می*کند.

    نوشیدن چای می*تواند از پوسیدگی دندانها جلوگیری کند؛ اینها اخبار بسیار خوبی برای مردم تمام دنیاست چون چای پس از آب پر مصرفترین نوشیدنی در دنیاست و روزانه یک میلیارد فنجان چای در دنیا نوشیده می*شود
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۸
    نوشته ها
    65
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    Re: انواع چای

    اكثرا چايهاي به شرح ذيل مورد تاييد ائمه معصومين عليهم‎السلام و اساتيد بزرگي چون شيخ‎الرئيس ابن سينا مي‎باشد.

    طرز تهيه چاي سنتي ايراني: بعد از مخلوط كردن، مواد را روي حرارت كم قرار دهيد تا به نقطه جوش برسد، سپس قوري را روي حرارت غير مستقيم( كتري يا سماور) قرار داده، 15 دقيقه دم بكشد، صاف نموده و مصرف كنيد.

    توجه: چاي هرچه بيشتر دم بكشد، بهتر است. چاي بعد از دم كشيدن به مدت طولاني (چند روز) قابل مصرف است. كتري يا قوري بايستي مسي يا رويي باشد.



    چاي گل گاو زبان و سنبل طيب:

    مواد:گل گاو زبان(4 قاشق مرباخوري) ، سنبل طيب(1 قاشق مرباخوري)، ليمو عماني(1عدد)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص : طبيعت گرم و تر،آرام بخش اعصاب، خواب آور، رفع سردردهاي عصبي، رفع دردهاي كليوي، ضد سودا و صفرا ، ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع، تقويت قوه باء.



    چاي به‎ليمو و زيرفون:

    مواد: به‎ليمو( 1قاشق مرباخوري)،زيرفون(1قاشق غذاخوري)، آب سرد(2ليوان) ، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت گرم، ضد سرماخوردگي، ضد ناراحتي عصبي، ضد تشنج، ضد نقرس، ضد سياتيك، ضد غلظت خون، ضد رماتيسم، خواب‎آور شب، ضد ميگرن، آرام بخش، ضد طپش قلب، ضد سردرد، تقويت حافظه، تقويت معده، ضد آسم، پايين آورنده فشار خون، ضد اسهال، شستشو دهنده كليه.



    چاي بادرنجبويه و زيرفون:

    مواد: بادرنجبويه(1 قاشق مرباخوري)، زيرفون(1قاشق غذاخوري)،آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت خيلي گرم، در بعضي مزاجها بالا برنده قوي فشار خون، مقوي قلب و اعصاب، خون‎ ساز، تقويت كننده سلولهاي مغزي، فوق‎العاده آرام‎بخش است، مقوي مغز، ضد صداي گوش، خواب‎آور، نشاط آور، ضد بيماريهاي كليه، ضد خوابهاي وحشتناك، ضد بوي دهان.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۸
    نوشته ها
    65
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    Re: انواع چای

    اینم چند چای دیگه:

    چاي بابونه:

    مواد: بابونه( 1قاشق غذاخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت معتدل و ديم آن گرم و خشك، آرام بخش اعصاب، تقويت معده و روده، ضد تب، ضد انگل، ضد يبوست، مقوي اعصاب و مغز، اشتهاء آور، ضد بلغم وصفرا، شستشو دهنده بسيار قوي كليه‎ها.



    چاي به‎ليمو:

    مواد: به‎ليمو( 1قاشق غذاخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت گرم، خواب‎آور شب، آرام بخش، ضد ميگرن، ضد سردرد، ضد طپش قلب، تقويت حافظه، ضد نفخ، تقويت معده، ضد آسم.



    چاي دارچين:

    مواد: دارچين( چند قلم آسياب نشده)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت گرم و خشك، محرك اعصاب، شستشو دهنده كليه، دفع رطوبت اخلاط رطوبتي، مفرح، تقويت قوه باء، ضد پا دردهاي رطوبتي، اشتها آور، ضد دلهره، ضد بوي دهان، تقويت كبد و معده( تاثير آن تا 15 سال در بدن مي‎ماند).



    چاي زنجبيل:

    مواد: زنجبيل كوبيده( 1قاشق مرباخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت گرم و خشك، بالابرنده فوري فشار خون، ضد ضعف اعصاب، تقويت حافظه، ضد رطوبت مزاج، ضد بلغم و صفرا، خون‎ساز، ضد درد مفاصل، تقويت قوه باء، مقوي جهاز هاضمه، ضد سم غذايي، مقوي معده، مسكن، مقوي قواي رئيسه بدن،تنظيم ادرار.



    چاي ميوه گل نسترن:

    مواد: ميوه گل نسترن(15عدد)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت معتدل و خشك، پايين آورنده فشار خون، ضد قند خون، ضد ورم و درد كليه، شستشو دهنده كليه، سرشار از ويتامين ث، ضد سرماخوردگي، مقوي معده، ضد اسهال.



    چاي زيرفون:

    مواد: زيرفون( 1 قاشق غذاخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت گرم، مصرف زياد پايين آورنده فشار خون، ضد ناراحتي‎هاي عصبي، ضد تشنج، ضد ميگرن‎هاي مزمن، ضد بي‎خوابي، ضد سردرد، ضد بيماريهاي ريوي، ضد زكام، ضد غلظت خون، ضد استفراغ، ضد رماتيسم، ضد آرتروز، ضد نقرس، ضد سياتيك. براي خانمهاي باردار ممنوع مي‎باشد.



    چاي آويشن:

    مواد: آويشن( 1قاشق غذاخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت معتدل، بالابرنده فشار خون، تقويت اعصاب، رفع كوليتهاي مزمن، شستشو دهنده كليه، ضد انگل، ضد رطوبت بدن، ضد صفرا، ضد زكام، ضد سرفه، ضد آسم، اشتها آور، ضد غلظت خون، مقوي جهاز هاضمه،تقويت بينايي.



    چاي اكليل كوهي:

    مواد: اكليل كوهي(1 قاشق غذا خوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت معتدل گرم، مقوي اعصاب، شستشو دهنده كليه، ضد صفرا، ضد دلهره و اضطراب، تقويت بدن، ضد زكام، ضد آسم، ضد سياه سرفه، مقوي معده، ضد درد رماتيسمي و استخواني و كمر، ضد سنگ كيسه صفرا.



    چاي گزنه:

    مواد: گزنه(1 قاشق غذاخوري) ،آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت گرم و خشك، ضد قند، ضد غلظت خون، ضد چربي، ضد صفرا و سنگ كيسه صفرا، ضد سرطان، ضد امراض كليه، شستشو دهنده كليه، ضد خونريزي، زيادكننده شيرمادر، رفع خستگي، ضد ريزش مو.



    چاي مرزنجوش:

    مواد: مرزنجوش( 1قاشق غذاخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت گرم، آرام بخش اعصاب، بهترين داروي ميگرن كهنه و درد شقيقه و سردردها، ضد نفخ معده، ضد ورم معده، ضد اخلاط مضر، ضد سرماخوردگي، ضد اسهال، خلط‎آور، تب‎بر، خواب‎آور، اشتهاآور.



    چاي استخودوس:

    مواد: استخودوس(1قاشق غذاخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت گرم و خشك، آرام بخش اعصاب، تقويت كننده سلولهاي مغز، ضد ميگرن، ضد زكام، ضد آسم، ضد برونشيت، مسكن، درمان رماتيسم، شستشو دهنده كليه، ضد اگزما.



    چاي فلوس:

    مواد: مغز فلوس( 1قاشق غذاخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت معتدل، پايين آورنده فشارخون، ضد برفك دهان، ملين، مسهل قوي، ضد صفرا، ضد يبوستهاي بد و مزمن، ضد تورم امحاء و احشاء.



    چاي زعفران:

    مواد: زعفران كوبيده(1 قاشق مرباخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت گرم و خشك، مفرح، مقوي قلب، محرك قواي مغزي، نشاط‎آور، ضد كرم خوردگي دندان، شستشو دهنده كليه، مقوي معده، ضد سرفه، ضد حساسيت، خلط‎آور.



    چاي نعناع:

    مواد: نعناع( يك قاشق غذاخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت معتدل و اندكي گرم،ضد اسهال و استفراغ، ضد نفخ معده، مقوي معده، خوشبوكننده دهان، آرام كننده روده‎ها، رفع خستگي، رفع ناراحتي‎هاي كيسه صفرا، رفع ناراحتي‎هاي ريوي، رفع تنگي نفس و آسم، ضد سرفه.



    چاي پونه:

    مواد: پونه( 1قاشق غذاخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت معتدل و اندكي گرم،ضد اسهال و استفراغ، ضد نفخ معده، مقوي معده، خوشبوكننده دهان، آرام كننده روده‎ها، رفع خستگي، رفع ناراحتي‎هاي كيسه صفرا، رفع ناراحتي‎هاي ريوي، رفع تنگي نفس و آسم، ضد سرفه.



    چاي چلتوك برنج:

    مواد: چلتوك( 1قاشق غذاخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت گرم، سرشار از ويتامين، جلوگيري از سفيد شدن و ريزش موي سر، ضد يبوست مزمن. براي خانمها ممنوع است.



    چاي گلپر:

    مواد: گلپر( 1قاشق غذاخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت گرم و خشك، تقويت كننده عالي حافظه، ضد صرع قوي، ضد فراموشي، ضد انواع اسهال، تقويت قوه باء، ضد تنبلي معده، ضد جوش و دمل، اشتها آور، كمك به هضم غذا.



    چاي زيره سياه:

    مواد: زيره سياه( 1قاشق غذاخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت بسيار گرم، بالا برنده فشار خون، سوزاندن چربي اضافي، تصفيه خون، مقوي قلب و عروق، شستشو دهنده كليه، ضد چاقي، ضد زردي پوست، ازدياد كننده شير مادر، ضد نفخ معده، مقوي معده، رفع ناراحتيهاي روده.



    چاي بادرنجبويه :

    مواد: بادرنجبويه(1 قاشق غذاخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت خيلي گرم، در بعضي مزاجها بالا برنده قوي فشار خون، مقوي قلب و اعصاب، خون‎ ساز، تقويت كننده سلولهاي مغزي، فوق‎العاده آرام‎بخش است، مقوي مغز، ضد صداي گوش، خواب‎آور، نشاط آور، ضد بيماريهاي كليه، ضد خوابهاي وحشتناك، ضد بوي دهان.



    چاي بهار نارنج :

    مواد: بهار نارنج(1 قاشق غذاخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت گرم، آرام بخش، تقويت كننده قلب و اعصاب، مفرح و نشاط‎آور،ضد سردردهاي عصبي، اشتها‎آور.



    چاي هوفاريقون :

    مواد: هوفاريقون(1 قاشق غذاخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت گرم و خشك، مقوي اعصاب، مقوي قلب، دافع اخلاط فاسده.



    چاي كوهي :

    مواد: چاي كوهي(1 قاشق غذاخوري)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

    خواص: طبيعت گرم، ضد آلرژي و حساسيت، مقوي اعصاب، آرام بخش، ضد اگزماي پوستي.
    Mahi site و shadmehr این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 6 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما