نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree554Likes

موضوع: شیرینی های تَرک دار - crackle cookies

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 51
صفحه 1 از 7 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    738
    میزان امتیاز
    493
    پسند شده
    13217
    پسند کرده
    8974

    ویترین مدال ها

    شیرینی های تَرک دار - crackle cookies

    شیرینی لیمویی ترک دار خوشمزه

    مواد لازم:
    آرد.............۳۳۵گرم
    بیکینگ پودر...............۱ ق.چ
    جوش شیرین................۱/۲ ق.چ
    پودر نارگیل................۹۰گرم
    نمک ...............۱/۲ ق.چ
    شکر................۲۰۰ گرم
    پنیر خامه ای....................۱۰۰ گرم
    رنده پوست لیمو..............۱ عدد
    کره ذوب شده ونسبتا گرم...............۱۰۰ گرم
    تخم مرغ درشت............... ۱عدد
    شیر................۱ ق.س
    آب لیموترش..............۱ ق.س
    پودر شکر..............برای غلطاندن

    طرز تهیه:
    تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشند..............شکر؛رنده پوست لیمو و پنیر خامه ای را می زنیم تا کمی مخلوط شوند...........کره ذوب شده که هنوز کمی گرم است اضافه می کنیم ؛هم می زنیم تا موادترکیب شوند............تخم مرغ را اضافه کرده و کمی می زنیم.........بعد شیر را اضافه کرده.........بعد آب لیمو ترش...............حالا موادخشک شامل آرد؛بیکینگ پودر؛جوش شیرین ؛نمک و پودر نارگیل رو اضافه می کنیم و با لیسک یا پره پارویی همزن می زنیم تا مواد کاملا ترکیب شوند............از مواد گلوله های کوچکی برداشته؛در دست گرد می کنیم...........درون پودر شکر می غلطانیم و در سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ایم ؛با فاصله می چینیم
    نیازی به فشار دان و پهن کردن آنها نیست ؛خود شیرینی ها در هنگام پخت پهن شده و روی آنها ترک می خورد
    دمای فر ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه می پزد
    با این مواد ۳۰ عدد شیرینی در سایزی که می بینید؛درست میشه

    خیلی خوشمزه است؛طعم لیمو کاملا توش مشخصه؛ولی اگه ۱ روز بمونه عالیتر میشه؛چون مزه ها کامل به خورد هم میره



    اینم نمای نزدیکش
    البته من برای اینکه توی عکس ترک ها کامل مشخص بشه؛بعد از بیرون اومدن از فر کمی پودر شکر روش الک کردم که نیازی نداره

    ویرایش توسط atoosa92 : ۱۳۹۳/۰۴/۱۴ در ساعت ۰۶:۴۶ بعد از ظهر
    sOhEiLa71, sahar007, elitanha و 39 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    633
    پسند شده
    18215
    پسند کرده
    12926

    ویترین مدال ها

    کوکی شکلاتی ترک دار

    مواد لازم :
    آرد 110 گرم
    پودرکاکائو 2 قاشق سوپخوری
    شکر 85 گرم
    شکلات تلخ 80 گرم
    کره 30 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    پودرقند مقداری
    BP یک قاشق چایخوری

    طرز تهیه :

    شکلات تلخ و کره را داخل مایکروویو یا روی بخار آب ( سر کتری ) ذوب کرده و ویسک می کنیم تا یکدست شوند کنار گذاشته تا خنک شود .
    تخم مرغ را با شکر زده تا کرمی شود و شکلات آب کرده به همراه کره را اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم تا کاملا مخلوط شوند . آرد ، پودرکاکائو و BPرا مخلوط کرده و به مخلوط قبلی اضافه می کنیم مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شوند . مخلوط حاصل ( چسبناک هست ) را به مدت 30 دقیقه استراحت می دهیم ( سر ظرف را با سلفون پوشاندم ) . بعد دستمان را مرطوب می کنیم و به اندازه گردو برداشته و گلوله می کنیم و 10 دقیقه داخل یخچال گذاشته و فر را با 160 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود . گلوله های شکلاتی را داخل پودر قند غلطانده و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختیم می چینیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار می دهیم . ترک های روی کوکی شروع به خودنمایی می کنند و بوی عطرکاکائو همه جا می پیچه .
    1-

    2-


    3-


    4-
    ویرایش توسط نیکی گل : ۱۳۹۳/۰۷/۲۱ در ساعت ۱۰:۱۱ بعد از ظهر
    sOhEiLa71, عطر سیب, zardin و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najiepenhonet آواتار ها
    الهام
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    116
    میزان امتیاز
    51
    پسند شده
    934
    پسند کرده
    941
    نقل قول نوشته اصلی توسط نیکی گل نمایش پست ها
    کوکی شکلاتی ترک دار

    سلام خانمی
    من دیروز این کوکی خیلی خوشمزه رو درست کردم بسیار اسون و سریع بود عکساشو فردا حتما میذارم اخه باید از رم گوشیم بردارم
    فقط مشکلم این بود که زود سفت شد یعنی خشک شد ایا باید همینطوری باشه یا جایی از کارم مشکل داشته ممنون میشم راهنماییم کنی بووووس
    کشک و بادمجان
     
    nosa این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najiepenhonet آواتار ها
    الهام
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    116
    میزان امتیاز
    51
    پسند شده
    934
    پسند کرده
    941
    اینم عکسای کوکی شکلاتی ترک دار من با دستور خانم نیکی گل خیلی عالی و راحت بود

    نام: DSC_0424.jpg نمایش: 4760 اندازه: 88.4 کیلو بایتنام: DSC_0429.jpg نمایش: 4765 اندازه: 91.8 کیلو بایتنام: DSC_0430.jpg نمایش: 4746 اندازه: 83.6 کیلو بایتنام: DSC_0420.jpg نمایش: 4707 اندازه: 83.7 کیلو بایت
    کشک و بادمجان
     
    sOhEiLa71, عطر سیب, sadaf717 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    633
    پسند شده
    18215
    پسند کرده
    12926

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط najiepenhonet نمایش پست ها
    سلام خانمی
    من دیروز این کوکی خیلی خوشمزه رو درست کردم بسیار اسون و سریع بود عکساشو فردا حتما میذارم اخه باید از رم گوشیم بردارم
    فقط مشکلم این بود که زود سفت شد یعنی خشک شد ایا باید همینطوری باشه یا جایی از کارم مشکل داشته ممنون میشم راهنماییم کنی بووووس

    نوش جونتون بانو ، اصلا نه بافتش سفت بود و نه خشک شد مخصوصا بخاطر شکلاتی که توش هست کوکی های من تا دو روز هم موند با اولش فرقی نداشت ، نمی دونم مقدارهارو دقیق اندازه گیری کردید ؟
    nosa این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آبی آسمانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    253
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    2629
    پسند کرده
    1843
    کوکیز شکلاتی با دستور نیکی گل عزیز که خیلی راحت و خوشمزه هستش مرصی ازشوننام: 2014-10-23 17.44.04.jpg نمایش: 4669 اندازه: 71.0 کیلو بایتنام: 2014-10-23 17.44.15.jpg نمایش: 4620 اندازه: 56.6 کیلو بایتنام: 2014-10-23 18.24.25.jpg نمایش: 4679 اندازه: 104.2 کیلو بایتنام: 2014-10-23 18.28.20.jpg نمایش: 4612 اندازه: 76.3 کیلو بایت
    sOhEiLa71, *Afsaneh*, عطر سیب و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود....

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    738
    میزان امتیاز
    493
    پسند شده
    13217
    پسند کرده
    8974

    ویترین مدال ها

    کوکیز نسکافه ای ترک دار
    من با دستور شیرینی لیمویی که قبلا خودم گذاشته بودم
    شیرینی های تَرک دار - crackle cookies
    درست کردم
    فقط با این تغییرات: رنده پوست لیمو رو حذف کردم؛ آب لیمو رو هم حذف کردم و به جای اون شیر ریختم ؛ یعنی محموعا ۲ قاشق سوپخوری شیر؛ ۱ قاشق سوپخوری پر هم پودر نسکافه به کره ذوب شده اضافه کردم

    sOhEiLa71, *Afsaneh*, عطر سیب و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    633
    پسند شده
    18215
    پسند کرده
    12926

    ویترین مدال ها

    شیرینی پرتغالی تَرک دار

    با دستور آتوسابانوی هنرمند و عزیزم

    من به جای لیمو از آب پرتغال و رنده پوست پرتغال با توجه به فصل استفاده کردم .


    مواد لازم:

    آرد ۳۳۵گرم / پودر نارگیل۹۰گرم / پنیر خامه ای۱۰۰ گرم / تخم مرغ درشت ۱عدد / کره ذوب شده ونسبتا گرم۱۰۰ گرم / رنده پوست پرتغال نصف قاشق سوپخوری آب پرتغال 1 ق.س / جوش شیرین 1/۲ ق.چ / بیکینگ پودر ق.چ / نمک ۱/۲ ق.چ / شکر۲۰۰ گرم / شیر۱ ق.س / پودر قند به مقدار لازم برای غلطاندن شیرینی ها

    طرز تهیه:

    طبق رسیپی تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشند .
    شکر؛رنده پوست پرتغال و پنیر خامه ای را می زنیم تا کمی مخلوط شوند. بعد کره ذوب شده که هنوز کمی گرم است اضافه می کنیم ؛هم می زنیم تا موادترکیب شوند . تخم مرغ را اضافه کرده و کمی می زنیم . بعد شیر را اضافه کرده، بعد آب لیمو ترش بحدیکه مخلوط شوند و موادخشک شامل آرد؛بیکینگ پودر؛جوش شیرین ؛نمک و پودر نارگیل رو اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا مواد کاملا ترکیب شوند . از مواد گلوله های کوچکی برداشته؛در دست گرد می کنیم و در پودر شکر می غلطانیم و در سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ایم با فاصله می چینیم لازم به ذکر است که شیرینی ها در هنگام پخت پهن شده پس نیازی نیست که آن ها را پهن کنید . روی شیرینی ها به هنگام پخت ترک می خورد .سینی را در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه می گذاریم ( با توجه به فر و حرارت آن ) .

    2-
    ویرایش توسط نیکی گل : ۱۳۹۳/۰۹/۲۲ در ساعت ۰۹:۱۱ قبل از ظهر
    sOhEiLa71, *Afsaneh*, آدریانا20 و 51 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



صفحه 1 از 7 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما