نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree405Likes

موضوع: Lamb Chops

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 23
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فندقی آواتار ها
    PANI
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۱
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    770
    میزان امتیاز
    46
    پسند شده
    3376
    پسند کرده
    2363
    امروز اشپزی بین الملل نشون داد دنده مزه دار شده با اب پیاز نمک و فلفل رو وسطشو برش داد کمی پنیر آبی؟؟؟؟؟؟؟؟داخلش گذاشت .اقای اشپز گفت میشه هر پنیری توش بزارین بعد اغشته به ارد کرد بعد داخل تخم مرغ زده شده و بعد دوباره داخل ارد سوخاری غلتوند و داخل روغن کمی سرخش کرد و در مرحله آخر همونطور که نگارا جان فرمودن داخل فر به مدت 10 دقیقه با درجه 350 درجه فارنهایت پزیدشون .
    اگه تکه هارو سرخ کنید و در یخچال بزارید تا بعدا بپزید مدت پخت به15 دقیقه افزایش پیدا میکنه.با زیتون پرورده میکس شده تزیینشون کردن.هر وقت خودم درستیدم عکسشو میزارم.
    موفق باشید
    Negara, Andrew, mami mahdis و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تصور کنيد اگر قرار بود هر کس به اندازه دانش خود حرف بزند چه سکوتي بر دنيا حاکم مي*شد. (ناپلئون بناپارت)

  2. #10
    مدیر انجمن
    ada آواتار ها
    نازنین-آ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,205
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    11774
    پسند کرده
    9387

    ویترین مدال ها

    لم چاپس
    با دستور عالی نگارای عزیز...ممنونم
    Lamb Chops


    مامان غزل, Negara, ... رضوان ... و 32 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,034
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    7325
    پسند کرده
    4771
    خوب بنده هم این غذارو امتحان کردم....اول یه مقدمه بگم که من هروقت بخوام غذا درست کنم تازه تازه موادشو میخرم و توی خونه معمولا فقط ادویه و برنج و اینجور چیزا دارم.... نگارا جون گفته بودن از هایپر این گوشتو خریدن من حاله هایپر رفتن نداشتم رفتم مغازه محلمون و با کلی بد بختی فهموندم من چی میخوام آقاهه بهم گفت اینی که شما میگی دنده نیست راسته گوسفنده منم گفتم اوکی و خلاصه یه گوشتی بهم داد که مثله ماله نگارا جون دسته نداشت!!! اما مزش خوب شد.. بقیه کارها دیگه عینا طبق دستور...

    نام: 20140901_181619.jpg نمایش: 912 اندازه: 26.2 کیلو بایت

    من این غذارو لوکالایز کردم و با برنج زعفرونی سرو کردم که عالی بود!

    نام: 20140901_192425.jpg نمایش: 1681 اندازه: 22.9 کیلو بایت
    ostooreh, m1361, ada و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    130
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    741
    پسند کرده
    1638
    lam chops تقلبی: منم رفتم هایپر ولی دنده شاندیزی نداشت، خواستم از گوشتهای بسته بندی دنده گوسفند بگیرم که اشتباهی دنده گوساله خریدم. با دستور نگارای عزیز درست کردم. بسیار مورد پسند همسرم قرار گرفت، مخصوصن آب گوشت رو بسیار پسندید. غذای بسیار شیک و نسبتن بی دردسر.
    Lamb Chops
    نام: 4.jpg نمایش: 807 اندازه: 75.6 کیلو بایت
    *ARMITA*, hengamehh, .افسوس. و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,098
    میزان امتیاز
    177
    پسند شده
    3201
    پسند کرده
    12073
    این لم چاپس من که هر کاری کردم متاسفانه اقاهه متوجه نشد من دقیقا چی میخوام..واسه همین زیاد خوشگل نشده...من دقیقا مثل دستور درستش کردم و باید بگم فوق العاده بود
    نگار جون ممنونم

    اون وسط هم برنج و سیبزیجات هست که با اب گوشت و سویا سس مزه دارش کردم اونم عالی بود نازی جونم مرسی
    Elsanaa, ostooreh, malihejoon773 و 27 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  6. #14
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1026
    پسند شده
    29077
    پسند کرده
    17415

    ویترین مدال ها

    لم چابس دقیقا مثل دستوری که نگارا جون ص 1 گذاشتن
    من تو آب گوشت 1 ق آرد تفت داده ریختم سس خیلی خوشمزه ای شد
    مرسی نگارا جون





    پوست سیب زمینی ها تمیز شستم و برش زدم و با کمی نمک و آب نیم پز کردم
    به سیب زمینی ها روغن زیتون ،فلفل سیاه و پاپریکا زدم و تو فر گذاشتم تا کمی برشته بشن
    .افسوس., aydaa, فندقی و 33 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  7. #15
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,100
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    675
    پسند شده
    20744
    پسند کرده
    32908
    لم چاپس
    با دستور خوب نگارای عزیزLamb Chops

    از وقتی دستور نگارای عزیزو دیده بودم دوست داشتم درستش کنم تا پنج شنبه که گوشت ماهانه رو خریدیم دیدم آقای قصاب سلیقه بخرج داده و یه سری گوشت راسته رو برش های شیشلیکی داده وکاملا مناسب این غذا.(برای خرید گوشت من نمی رم معمولا یا پدرم یا همسرم می خره ومن فقط درست می کنم)
    تکه های گوشت را (سویا سس نداشتم )با رب انار ملس وخردل وسیر وکمی زعفران وکمی روغن زیتون مارینت کردم به مدت 24 ساعت تو یخچال ماند
    کمی پیاز تو ماهی تابه تفت دادم تکه های گوشت را سه چهار دقیقه تفت دادم
    تو ظرف گذاشتم روشم پیاز ها رو ریختم در ظرفو با فویل پوشاندم روشو چند تا سوراخ کردم تو فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه
    ظرفو بیرون آوردم آب گوشت رو خالی کردم وگذاشتم رو رادیاتور
    ظرف رو بازو دوباره گذاشتم توفر (10 دقیقه کافیه )ولی من برام کاری پیش اومد که فرو روشن رها کردم وشاید به مدت نیم ساعت از خونه بیرون رفتم وبرا همین هم زیاد به تزیینات غذا نرسیدم
    به آب گوشت موقع خوردن دارچین اضافه کردم
    بسیار خوشمزه بود نگارا جون خیلی ممنون
    فکر کنم اگه موقع پخت تو فر یه چوب دارچین بذاریم هم عطر و طعم بهتری به غذا بده
    رنگ تیره گوشت هم فکر کنم یکی بخاط رب انار باشه یکی هم برا اینکه بیش از اندازه تو فر موند
    نام: DSC04475.JPG نمایش: 496 اندازه: 97.1 کیلو بایتنام: DSC04476.JPG نمایش: 490 اندازه: 82.6 کیلو بایت
    خورشت آلو قیصی
     
    ویرایش توسط mitra40 : ۱۳۹۳/۰۹/۱۶ در ساعت ۰۹:۴۰ قبل از ظهر
    * منصوره *, meli59, m1361 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,447
    میزان امتیاز
    176
    پسند شده
    4397
    پسند کرده
    5507
    سلام این هم از lamb های من

    با تشکر از نگارا خانومی .

    شوهر من هر موقع میره خرید گوشت همونجا همه چیش رو قصاب جدا میکنه ....فیله وشیشلیکی واستخوان راسته ومغز رون و ماهیچه وهمه چیش .....بنده هم مواد لازم رو میزنم وفریزری میکنم.این تکه ها هم شیشلیکی دسته دار هستند که باریک برش میخورند.

    من به فرمایش همسری سس سویا نریختم وسس مایونز زدم پر از فلفل قرمز تند تند ....بقیه موارد تو فر هم طبق دستور انجام شد .همسری فرمودند زیاد خشک نشه وکمی آبدار باشه .

    بسیار خوش مزه ...با ته دیگ زعفرونی




    بدون ته دیگ زعفرونی

    سالادوسبزیجات
     
    Behjat, mitra40, m1361 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. ران بره بریان - Leg Of Lamb
      توسط Tehran در انجمن آشپزی بدون مـــــــرز - International recipes
      پاسخ: 3
      آخرين نوشته: ۱۳۹۰/۰۸/۲۹, ۱۲:۰۳ قبل از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما