نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree312Likes

موضوع: خورش خلال بادام

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 115
صفحه 14 از 15 نخستنخست ... 41112131415 آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1162
    پسند شده
    20294
    پسند کرده
    17502
    خورشت خلال بادم کرمانشاهی البته با سینه مرغ (بازم به خاطر داداشی چون گوشت نمی خوره) مامان پز
    خلال بادام + زرشک سیاه + سینه مرغ به قطعات کوچک خرد شده سرخ کرده + رب + لیمو عمانی + پیاز + نمک + فلفل قرمز + زردچوبه
    پیاز رو تفت میدیم ادویه هارو میزنیم رب و اضافه میکینم با خلال بادوم بعد که کمی پخت مرغ سرخ شده و لیمو کمی خیس خورده رو می ریزیم و قبل از خاموش کردم خورشت زرشک رو میریزیم
    نام: 20150128_195714.jpg نمایش: 765 اندازه: 105.8 کیلو بایت
    ....
     
    *Afsaneh*, m1361, قانع و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1162
    پسند شده
    20294
    پسند کرده
    17502
    بازم خورشت خلال با گوشت گوساله و خودم پز
    گوشت و پیازو تفت میدم که آبش کشیده بشه خلالو نیم ساعت قبل خیس میکنم به گوشت نمک فلفل قرمز و زردچوبه و رب میزنم خلال رو هم اضافه میکنم و لیموعمانی تو زودپز بعد از یه ساعت به قابلمه منتقلش میکنم و زرشک رو اضافه میکنم زرشک قرمز ریختم سیاه تو خونه نداشتم
    یه نیم ساعت رو حرارت کم گذاشتم بعدش آماده اس
    نام: 20150303_203910.jpg نمایش: 585 اندازه: 106.0 کیلو بایت
    ....
     
    amir mami, m1361, live و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاطره خانوم آواتار ها
    خاطره بهروز
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    374
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    133
    پسند شده
    4458
    پسند کرده
    659
    اینم خور خلال بنده

    نام: IMG_0174.JPG نمایش: 500 اندازه: 67.1 کیلو بایتنام: IMG_0175.JPG نمایش: 497 اندازه: 79.3 کیلو بایت

    مواد لازم برای 20 نفر:

    گوشت گوساله خرد شده 2 کیلو
    خلال بادام 250 گرم
    زرشک سیاه 1 کاسه ماست خوری کوچک
    رب گوجه فرنگی 2 کاسه ماست خوری
    زعفران دم کرده *گلاب*دارچین به مقدار لازم
    پیاز رنده شده 3 عدد متوسط
    روغن به میزان لازم
    لیمو عمانی به تعداد نفرات

    طرز تهیه:
    من این خورش رو تو زودپز درست کردم
    ابتدا پیاز را با روغن تفت داده تا کمی طلایی شود
    نام: P300993_12.37.jpg نمایش: 491 اندازه: 77.1 کیلو بایت

    سپس رب را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم
    نام: P300993_12.38.jpg نمایش: 490 اندازه: 85.0 کیلو بایتنام: P300993_12.39.jpg نمایش: 482 اندازه: 86.3 کیلو بایت

    سپس گوشت را که از قبل ریز خرد کرده(به اندازه حبه قند)و شسته را به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم
    نام: P300993_12.40.jpg نمایش: 488 اندازه: 90.4 کیلو بایتنام: P300993_12.42.jpg نمایش: 535 اندازه: 98.0 کیلو بایت

    سپس خلال بادام را اضافه کرده و به اندازه لازم آب رو نیز اضافه میکنیم و درب زود پز رو میبندیم و 45 دقیقه زمان میدهیم تا خورش بپزد
    نام: P300993_12.48.jpg نمایش: 551 اندازه: 90.5 کیلو بایتنام: P300993_12.49.jpg نمایش: 495 اندازه: 95.0 کیلو بایتنام: P300993_12.51.jpg نمایش: 497 اندازه: 71.7 کیلو بایت

    بعد از اینکه مواد پخته شد زرشک سیاه و زعفران دم کرده و لیمواز قبل جوشانده شده رو اضافه میکنیم و زیر خورش رو کم میکنیم تا خورش جا بیافتد و روغن بدهد

    بقیه در پست بعد...

    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده   
    دیزی سنتی
     
    ویرایش توسط خاطره خانوم : ۱۳۹۴/۰۳/۰۲ در ساعت ۱۱:۲۰ قبل از ظهر
    zakizadeh, m1361, mitra40 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  5. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاطره خانوم آواتار ها
    خاطره بهروز
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    374
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    133
    پسند شده
    4458
    پسند کرده
    659
    ادامه

    نام: P300993_13.45.jpg نمایش: 477 اندازه: 90.4 کیلو بایتنام: P300993_13.46.jpg نمایش: 477 اندازه: 95.1 کیلو بایتنام: P300993_13.55.jpg نمایش: 497 اندازه: 99.4 کیلو بایت

    یک ربع مانده به سرو 1 قاشق چایخوری دارچین و 1 قاشق غذاخوری گلاب را به خورش اضافه کنید

    نکات ریز و سلیقه ای:

    1*میتونید در زودپز نریزید و مراحل رو تو قابلمه انجام بدید

    2*میتونید فقط گوشت رو زودپز کنید و بعد خلال بادام و زرشک رو اضافه کنید

    ***امیدوارم وقتتون رو نگرفته باشم***
    دیزی سنتی
     
    mitra40, ترنم63, افسونی و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  6. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی رادین آواتار ها
    سارا-س
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    444
    پسند کرده
    436
    خاطره جان خورش خلالت عالی شده
    فقط ما که درست می کنیم چوب دارچین یک رکن اصلی خورش هست و عطر و بوی غذا رو واقعا بی نظیر می کنه
    شما نمی ریزین چوب دارچین؟
    یک نکته دیگه هم
    من هروقت با خلال بادوم خونگی درست کردم عالی شده
    اگه کسی خواست تست کنه ترجیحا خودش خلال کنه
    عاشقش می شید
    پاستا با پنیر
     
    live, سادن, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاطره خانوم آواتار ها
    خاطره بهروز
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    374
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    133
    پسند شده
    4458
    پسند کرده
    659
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی رادین نمایش پست ها
    خاطره جان خورش خلالت عالی شده
    فقط ما که درست می کنیم چوب دارچین یک رکن اصلی خورش هست و عطر و بوی غذا رو واقعا بی نظیر می کنه
    شما نمی ریزین چوب دارچین؟
    یک نکته دیگه هم
    من هروقت با خلال بادوم خونگی درست کردم عالی شده
    اگه کسی خواست تست کنه ترجیحا خودش خلال کنه
    عاشقش می شید
    مرسی عزیزم

    والله ما از پودر دارچین استفاده میکنیم اما اینبار چوب دارچین میریزم ببینم چطور میشه

    خلال بادام هم تا حالا خونگی استفاده نکردم اینجا یه خلال معروف هست به اسم خلال زاویه که فوق العاده مجلسی و عالیه من همیشه از اون استفاده میکنم چون ما برای مهمان تعداد بالا زیاد خورش خلال درست میکنیم و نمیرسم خونگی درست کنم اما میخوام امتحان کنم و واسه خودمون با خلال خونگی درست کنم
    ممنون از نظر سازنده و مفیدت دوست خوب
    دیزی سنتی
     
    مامی رادین, باران67, helia59 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  8. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی رادین آواتار ها
    سارا-س
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    444
    پسند کرده
    436
    نقل قول نوشته اصلی توسط خاطره خانوم نمایش پست ها
    مرسی عزیزم

    والله ما از پودر دارچین استفاده میکنیم اما اینبار چوب دارچین میریزم ببینم چطور میشه

    خلال بادام هم تا حالا خونگی استفاده نکردم اینجا یه خلال معروف هست به اسم خلال زاویه که فوق العاده مجلسی و عالیه من همیشه از اون استفاده میکنم چون ما برای مهمان تعداد بالا زیاد خورش خلال درست میکنیم و نمیرسم خونگی درست کنم اما میخوام امتحان کنم و واسه خودمون با خلال خونگی درست کنم
    ممنون از نظر سازنده و مفیدت دوست خوب
    خواهش عزیزم هزارتا بووووسسسس
    پودر دارچین یکم رنگ خورش رو کدر می کنه
    من هر دو رو تست کردم و از چوب دارچین راضی تر بودم بعد پخت هم درشون میارم
    پاستا با پنیر
     
    باران67, helia59 و ستین این نوشته را پسندیده.

  9. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,061
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36129
    پسند کرده
    55015
    خوروش خلال بادام با دستور نجما جون صفحه اول

    نام: khorosht-khelal.jpg نمایش: 205 اندازه: 81.2 کیلو بایت
    sita-golam, ELAHE_ABAN, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


صفحه 14 از 15 نخستنخست ... 41112131415 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما