نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree312Likes

موضوع: خورش خلال بادام

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 115
صفحه 13 از 15 نخستنخست ... 3101112131415 آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی جون نجمه آواتار ها
    نجمه جونی
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۲
    محل سکونت
    زيرسايه امام زما
    نوشته ها
    1,396
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    4642
    پسند کرده
    4441
    آزاده جان میشه دستور دقیق تری ازش بذاری ؟
    ممنونم میشه
    گفتیم چرا نیامدی...

    حق داری

    تعطیل تر از جمعه، خود ما هستیم

  2. بانک بند ناف
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    431
    دوست جونا من سه شنبه مهمون دارم میخوام خورشت خلال درست کنم تا حالا درست نکردم به خاطر همین میزان موادش رو نمیدونم میشه بگید برای 10 نفر چقدر مواد لازمه
    مقدار خلال و زرشک و گوشت و...
    الویه و غذای
    چینی به اسم بان
     

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    صدف
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    107
    میزان امتیاز
    27
    پسند شده
    2014
    پسند کرده
    2558
    یه عالمه بادام داشتم که روی دستم مونده بود! همش رو میخوام خورش خلال درست کنم
    . . . .
     
    m1361, آزاده 66, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    خورش خلال با دستور مجله خانواده سبز


    طرز تهیه : پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
    پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، چند دقیقه تفت دهید سپس 4 لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.
    خلال بادام را حدود 10 دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس 5 دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید ( مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و 15 دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد ).
    وقتی آب خورش کم شد خلال بادام ، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید ( باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد ) ، حرارت را بسیار کم کنید و حدود 30 دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.
    پس از این مدت زرشک ، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و 30 دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد ، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.
    نکته ها : برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید ، اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.
    دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود ؛ در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید.

    نام: DSC_3973.jpg نمایش: 717 اندازه: 113.4 کیلو بایت


    نام: DSC_3971.jpg نمایش: 677 اندازه: 114.5 کیلو بایت
    .............
     
    باران67, m1361, live و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ستاره
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    4,892
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    10416
    پسند کرده
    11787
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    خورش خلال با دستور مجله خانواده سبز


    طرز تهیه : پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
    پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، چند دقیقه تفت دهید سپس 4 لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.
    خلال بادام را حدود 10 دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس 5 دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید ( مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و 15 دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد ).
    وقتی آب خورش کم شد خلال بادام ، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید ( باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد ) ، حرارت را بسیار کم کنید و حدود 30 دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.
    پس از این مدت زرشک ، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و 30 دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد ، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.
    نکته ها : برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید ، اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.
    دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود ؛ در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید.



    خانمی منظور از زرشک یعنی زرشک سیاه ( اصلا طعم و مزه و رنگ خورش خلال با زرشک سیاه یه چیز دیگس ) که یک ربع اخر پخت غذا باید به خورش اضافه بشه
    لیمو عمانی حتما باید تو این خورش باشه یعنی یکی از مواد اصلی این خورش هست
    و رب گوجه هم بهتره که اول اضافه نشه بلکه در اواسط پخت رب رو تفت بدی و به خورش اضافه کنی رنگش خیلی بهتر میشه
    ستین, mitra40, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #102
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,152
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86500
    پسند کرده
    75740

    ویترین مدال ها

    خورش خلال،غذای شیک و مجلسی کردی

    با این دستور:
    خورش خلال بادام

    نام: خورش خلال (7).jpg نمایش: 3601 اندازه: 102.8 کیلو بایت


    نام: خورش خلال (9).jpg نمایش: 6266 اندازه: 102.5 کیلو بایت
    *شمیم*, Hope, malihejoon773 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه مشرق زمین آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    283
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    3011
    پسند کرده
    2015
    2تا پیاز متوسط را ریز خرد کردم وبازرد چوبه وروغن سرخ کردم.گوشت را اضافه وبا پیاز تفت دادم بعد 2دقیقه هم بارب تفت دادمو اب وچوب دارچین را هم اضافه کردم گذاشتم بپزه.
    خلال بادام را 15 دقیقه با اب و5 دقیقه در اب زعفرون غلیظ خیسوندم.
    نیم ساعت اخر پخت پودر لیمو ونمک وادویه وخلال بادام وزعفرون وزرشک وعرق هل را اضافه کردم.
    بسیار خوشمزه و خوش عطر
    نام: 020.jpg نمایش: 1883 اندازه: 96.3 کیلو بایت
    باران67, هستی ساغر, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947
    خورش خلال شیرین



    قبلا عکس این خورش رو اینجا گذاشته بودم
    خورش خلال بادام
    ولی دستورش رو نتونسته بودم کپی کنم.
    بهتره یه سر به اون دستور بزنید و عکسش رو ببینید. من پیاز سفید نداشتم و پیاز بنفش ریختم. فکر میکنم به همین خاطر رنگ خورشم تیره شد. اما مزه ش عالیه و کسایی که غذاهای شیرین مث فسنجون شیرین دوس دارن حتما میپسندن.


    اول خلال بادام رو با گلاب خیس بدید و کنار بزارید.
    آلوها رو با آب معمولی خیس بدید و اونها رو هم کنار بزارید.
    پیاز رو رنده ی ریز کنید و توی قابلمه بریزید. کمی روغن بزنید و مرغها رو توی پیاز تفت بدید. وقتی خوب تفت خورد خلال بادام رو بدون گلاب تفت بدید. گلاب رو دور نریزید چون در انتها به ان نیاز دارید.
    یک تا دو پینچ نمک بزنید. یعنی در حد همون بین دو انگشت چون این غذا اصلا نباید طعم نمک داشته باشد امااین مقدار راجهت بی مزه نشدن مرغ میزنیم.

    بعد آب اضافه کنید. تا حدی که یک بند انگشت اب روی مرغها بایسته.

    بعد آب الوها رو دور بریزید و آلو ها رو هم اضافه کنید و اجازه بدید خورش به مدت یکساعت بپزه.

    بعد از یکساعت شکر رو اضافه کنید.

    میزان شکر کاملا بستگی به سلیقه ی شما دارد. شکر غذا اصلا نباید کم باشد. اگر ملس دوس دارید همین مقدار بس است که باز بستگی به مزه ی الوها هم دارد. ممکن است 5 قاشق هم کم باشد. بچشید و شکر رو اضافه کنید. اگر هم اهل غذای شیرین هستید که چه بهتر با خیال راحت شکر بزنید چون شکر برای این غذا حکم نمک برای سایر خورشها را دارد.

    زعفران دم کرده و دم کرده ی هل و گلاب رو اضافه کنید. هر کدوم از این عطرها را بیشتر دوست دارید بیشتر بریزید. من به شخصه بوی گلاب رو ترجیح میدم پس بیشتر میزنم.

    برای دم کردن هل هم باید چند تا دونه هل رو بشکنید و توی کمی اب جوش بندازید تا عطرش ازاد بشه ولی خود دانه های هل رو توی غذا نریزید.

    بعد بزارید خورشتون جا بیفته با شعله ی کم اما مراقب باشید که عطر غذا از بین نره و خورش هم ته نگیره.

    بخاطر داشتن الو و شکر باید حواستون باشه که ته نگیره.

    میزان آبش باید اونقدی باشه که نه خشک باشه نه یک خورش آبدار.
    خورش بادمجون
     
    Behjat, گیلاس من, helia59 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

صفحه 13 از 15 نخستنخست ... 3101112131415 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما