نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree312Likes

موضوع: خورش خلال بادام

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 115
صفحه 12 از 15 نخستنخست ... 29101112131415 آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ستاره
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    4,894
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    10422
    پسند کرده
    11789
    نقل قول نوشته اصلی توسط فندقی نمایش پست ها
    سلام به همه خورشت خلال رو با کوفته قلقلی درست کردم .چون وقتم کم بود.
    زرشک هم به قول دوستان شوشو دوست نداره نریختم خوب بودولی لیمو امانی واسه ترش شدنش زیاد انداختم یه کوچولو به تلخی میزد.
    خانمی گوشت این خورش نباید چرخ شده باشه چون طعم اصلی این خورش با گوشت خورشتی خرد شده و زرشک سیاه و اگه روغن کرمانشاهی هم استفاده بشه که دیگه کامله

    لیمو رو جدا با اب بزار 5 دقیقه بجوشه بعد ابشو خالی کن و تو خورش بریز اینجوری اصلا طعم تلخی نداره
    حسرت الملوک و sara chef این نوشته را پسندیده.

  2. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    8186
    پسند کرده
    18896
    نقل قول نوشته اصلی توسط mitra40 نمایش پست ها
    سارای عزیز دستتون درد نکنه فقط بفرمایید که روغن کرمانشاهی اصلو از کجا تهیه می کنید ممنون می شم
    عزیزم ما از کرمانشاه میخریم که به صورت فله ای هستش و داخل پوست گوسفند نگه میدارن - البته مارک های مختلف هم هست که توی فروشگاه ها عرضه میشن مثل رخزادی فر، نیک منش، روژان
    که من رخزادی فر شنیدم عالیه
    mitra40, باران67, live و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #91
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,171
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2031
    پسند شده
    86750
    پسند کرده
    76072

    ویترین مدال ها

    خورش خلال با دستور نجمای عزیز با اندکی دخل و تصرف
    غذای رسمی و شیک کردی
    با این دستور:
    گوشت گوساله ريز خرد شده (تقريباً مكعب هاي دوسانتي) نيم كيلو (اگه گوشت گوساله بهتون نمي سازه ميتونيد گوشت گوسفند هم بريزين فقط يه ذره درشت تر خوردش كنين كه آب نشه)
    پياز متوسط ريز رنده شده يك عدد
    خلال بادام بو نداده 200 گرم (ترجيحاً از فروشگاههاي قنادي بگيرين كه مونده نباشه و دقت کنین خلال بادام زمینی به اشتباه نخرین))
    رب گوجه فرنگي دو قاشق غذاخوري
    ليمو عماني چهار عدد
    روغن به ميزان كافي!
    هل آسياب شده 1ق چ
    زعفران آب كرده يك قاشق مرباخوري
    زردچوبه يك قاشق چايخوري
    گلاب يك قاشق غ
    دارچين آسياب شده نوك قاشق چايخوري
    نمك به ميزان لازم
    زرشک نصف لیوان(توي كرمانشاه از زرشك سياه استفاده ميكنن كه رنگش خب مثل زرشك آبگيري سياهه و از زرشك قرمز كوچيك تره و هسته هم نداره، اما چون توي تهران و جاهاي ديگه احتمالاً گير نمیآد همون زرشك قرمز رو بريزين ولي يه ذره كمتر كه ترش نشه)
    نمک و فلفل
    **
    طرز تهيه:
    اول پيازها رو توي روغن تفت ميدين تا طلايي بشه بعد زردچوبه، دارچين، هل و نصف زعفران رو اضافه كنين و بعد گوشتها رو و به هم بزنين تا آب گوشت كشيده بشه. بعد رب گوجه رو بريزين و هم بزنين و يكي دو ليوان آب بريزين و بزارين بپزه.
    خلال بادام ها رو بشورين و چند دقيقه خيس كنين بعد با بقيه زعفران توي يه ماهيتابه يه ذره تفت بدين اينقدر كه خورد نشه و فقط رنگ زعفران و روغن باهاش مخلوط بشه، فكر كنم يك دقيقه كافي باشه. اون وقت اين بادامها رو با ليمو عماني كه سوراخ كردين به گوشت در حال پختن اضافه كنين و زيرشو كم كنين تا بادام و گوشت با هم بپزن و خورش حسابي روغن بندازه. وقتي آماده شد نبايد خيلي آبدار باشه و آبش بايد غليظ بشه مثل خورش بادمجون مثلاً.
    ده دقيقه قبل از سرو، زرشك ها رو كه كمي خيس كردين و يه ذره تفت دادين به خورش اضافه كنين. در آخر گلاب را اضافه کنید.
    اين غذا وقتي آماده شد خيلي چرب و چيل به نظر مياد اما بيشتر روغن مال بادا م هاست و اينجوري كه مي گن ضرر نداره. چون اندازه ي گوشت ها هم كوچيكه خيلي سريع آماده مي شه، فقط بايد بذارين حسابي جابيفته.
    نوش جون خودتون و عزيزانتون باشه.

    **
    توضیحات دوست عزیزمون در این پست هم خیلی مفیدن:
    خورش خلال بادام


    نام: خورش خلال (1).jpg نمایش: 2751 اندازه: 105.0 کیلو بایت
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۰۹/۲۳ در ساعت ۱۱:۰۸ بعد از ظهر
    ... رضوان ..., pooneh 007, mitra40 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    582
    پسند شده
    36157
    پسند کرده
    55080
    دوستان زرشک سیاه را از کجا می شه خرید ؟ ممنون
    pooneh 007 و sara chef این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  5. #93
    مدیر انجمن
    pooneh 007 آواتار ها
    پونه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    3,844
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    47413
    پسند کرده
    31380
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    دوستان زرشک سیاه را از کجا می شه خرید ؟ ممنون
    هنگامه گلی از عطاری میتونی بخری

    تجریش هم داره ولی گرون تر از زرشک قرمزه
    hengamehh, * منصوره *, sara chef و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا تنها تنهایی است که تنها را تنها نمی گذارد

  6. #94
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,171
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2031
    پسند شده
    86750
    پسند کرده
    76072

    ویترین مدال ها

    من خواهر شوهرم کردستان زندگی میکنه برام اورد.
    sara chef و Hope این نوشته را پسندیده.

  7. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    8186
    پسند کرده
    18896
    (پیچاق قیمه)

    فایل پیوست 106288
    مهسا خانم اینجاس جایی که باید عکستو بذاری
    غذاها و خوردنیهای استان اردبیل
    مهسا السلطنه این نوشته را پسندیده.

  8. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آزاده 66 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۳
    نوشته ها
    90
    میزان امتیاز
    51
    پسند شده
    1507
    پسند کرده
    3925
    خورشت بادام
    بادام معمولی+بادام هندی +بادام زمینی از هر کدوم 150 گرم ونیم کوب شده طوری که زیر دندون حس بشه +رب انار+رب گوجه +آلو خورشتی از قبل خیس کرده+روغن پیاز+گوشت قلقلی(گوشت چرخ +پیاز رنده شده+نمک فلفل) و مقداری آب وزعفرون دم کرده که در آخر اضافه میکنیم مثل خورشای دیگه میپزیم تا جا بیفته وروغن بندازه مامانم درست کرده
    نام: DSCN0052.jpg نمایش: 528 اندازه: 100.6 کیلو بایت نام: DSCN0053.jpg نمایش: 520 اندازه: 101.3 کیلو بایت
    ویرایش توسط آزاده 66 : ۱۳۹۳/۰۹/۱۳ در ساعت ۱۰:۲۲ قبل از ظهر
    باران67, بهداد, sara chef و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 12 از 15 نخستنخست ... 29101112131415 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما