نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree312Likes

موضوع: خورش خلال بادام

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 115
صفحه 11 از 15 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7299
    پسند کرده
    4775
    خورش خلال خیلی خوشمزه!!!

    sara chef, باران67 و m1361 این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    جیران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    73
    m1361 این نوشته را پسندیده.

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    طباطبایی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۳
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    سلام ببخشیدمیشه ازگوشت چرخ شده استفاده کرد؟البته به صورت قلقلی

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فندقی آواتار ها
    PANI
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۱
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    771
    میزان امتیاز
    42
    پسند شده
    3362
    پسند کرده
    2364
    نام: 1.jpg نمایش: 935 اندازه: 103.8 کیلو بایت
    سلام به همه خورشت خلال رو با کوفته قلقلی درست کردم .چون وقتم کم بود.
    زرشک هم به قول دوستان شوشو دوست نداره نریختم خوب بودولی لیمو امانی واسه ترش شدنش زیاد انداختم یه کوچولو به تلخی میزد.
    ویرایش توسط فندقی : ۱۳۹۲/۱۰/۱۹ در ساعت ۰۱:۳۰ قبل از ظهر
    sara chef, Elsanaa و m1361 این نوشته را پسندیده.
    تصور کنيد اگر قرار بود هر کس به اندازه دانش خود حرف بزند چه سکوتي بر دنيا حاکم مي*شد. (ناپلئون بناپارت)

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    234
    پسند کرده
    35
    نام: 00.jpg نمایش: 1111 اندازه: 41.7 کیلو بایت
    خورش خلال کرمانشاهی



    گوشت قرمز 300 گرم
    کره 1 قاشق غذاخوری
    زرشک 1 لیوان
    پیاز 1 عدد
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
    گلاب 5 قاشق غذاخوری
    زعفران دم کرده یا عصاره زعفران 1 فنجان
    خلال بادام درشت 250 گرم
    چوب دارچین 1 تکه کوچک
    نمک و زردچوبه به مقدار لازم


    طرز تهیه : پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
    پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، چند دقیقه تفت دهید سپس 4 لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.
    خلال بادام را حدود 10 دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس 5 دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید ( مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و 15 دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد ).
    وقتی آب خورش کم شد خلال بادام ، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید ( باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد ) ، حرارت را بسیار کم کنید و حدود 30 دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.
    پس از این مدت زرشک ، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و 30 دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد ، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.
    نکته ها : برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید ، اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.
    دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود ؛ در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید.

    http://irancook.ir
    باران67 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972
    نام: Picture 266.jpg نمایش: 875 اندازه: 80.1 کیلو بایت
    من هلاک این خورش هستم به شرطی که درست حسابی پخته بشه و توی موادش تقلب نشه . مثلا بجای بادوم درختی از بادوم زمینی استفاده نشه و غیره
    اول پیاز رو رنده کردم و تفت دادم. بعد گوشت گوساله رو که نگینی خورد کرده بودم بهش اضافه کردم و تفت دادم و یه کوچولو روغن حیوانی زدم که در نهایت عطری از روغن حیوانی در غذا دیده نمیشد!
    بعد بهش ادویه و زردچوبه زدم و یه تیکه چوب دارچین هم انداختم توش. رب هم یه قاشق زدم و سرخش کردم/
    سه تا استکان آب ریختم روش و گذاشتم گوشت بپزه
    یکساعت بعد درشو باز کردم و خلال بادوم رو که توی روغن تفت داده بودم اضافه کردم.
    نمک زدم و یه دونه لیموعمانی هم انداختم .
    در زودپزو بستم و یکساعت بعد باز کردم و گلاب و زعفران دم کرده و نوک قاشق چایخوری هل زدم. زرشک هم چون سیاهشو نداشتم از همین زرشکهای خودمون استفاده کردم. فقط شستم و ریختم داخل غذا. دیگه تفت ندادم. گذاشتم ده دقیقه ای بجوشه تا مزه بگیره. همین.
    به طرز وحشتناکی خوشمزه س. ضمنا ابدار هم نباید باشه نیمه آبدار باشه
    خورش بادمجون
     
    شیرین بیان, الهام بانو, sara chef و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8183
    پسند کرده
    18896
    خورش خلال بادام
    مواد لازم :


    پياز متوسط / 2 عدد
    روغن محلي / 1/2 پيمانه
    گوشت مرغ/ 750 گرم

    فلفل سياه و ادويه خورشي / 1/2 قاشق چايخوري از هر کدام
    رب گوجه فرنگي / 2 قاشق سوپخوري
    آب / 4 پيمانه
    ليمو عماني / 4 عدد
    خلال بادام خشک / 200 گرم
    زعفران دم کرده / 2 قاشق سوپخوري
    نمک ، گلاب و خلال پسته / 1 قاشق چايخوري از هر کدام


    طرز تهيه :


    پياز را خرد کنيد و روغن را در قابلمه اي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و پياز را با روغن خوب تفت دهيد تا طلايي شود . سپس مرغ خرد شده را با آن تفت دهيد . سپس ادويه ، فلفل و رب گوجه فرنگي را به پياز و گوشت اضافه کنيد و تفت دهيد . بعد 4 پيمانه آب اضافه کنيد و اجازه دهيد خورش با حرارت ملايم بجوشد تا گوشت بپزد . در اواسط طبخ ليمو عماني ها را سوراخ کنيد و به خورش بيفزاييد . وقتي که گوشت پخت ، خلال بادام را نيز بيفزاييد . بعد از چند جوش زماني که خلال بادام نرم شد زعفران آب کرده ، نمک و گلاب را نيز اضافه کنيد و خورش را از روي حرارت برداريد . خورش را داخل ظرف بکشيد .
    ما تمام مراحل رو با روغن کرمانشاهی درست میکنیم که عطر بینظیری یه خورش میده

    نام: DSC02079.jpg نمایش: 2734 اندازه: 93.4 کیلو بایت
    خلال بادام هم خودمون تولید میکنیم
    بادام شیرین و درجه 1 میخریم و خیس میکنیم و پوست می کنیم و اینجوری مجلسی و درشت خرد میکنیم

    نام: DSC01250.jpg نمایش: 1186 اندازه: 79.5 کیلو بایت
    قربون دستای مادرم بشم
    نام: DSC01251.jpg نمایش: 1141 اندازه: 62.9 کیلو بایت
    اینم دستای من
    azmil, mami mahdis, sOhEiLa71 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #88
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,482
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19217
    پسند کرده
    26840
    سارای عزیز دستتون درد نکنه فقط بفرمایید که روغن کرمانشاهی اصلو از کجا تهیه می کنید ممنون می شم
    قورمه سبزی
     
    sara chef این نوشته را پسندیده.

صفحه 11 از 15 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما