نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree234Likes

موضوع: ترحلوای شیرازی (یخ در بهشت)

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 35
صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1

    ترحلوای شیرازی (یخ در بهشت)

    قبلش بگم كه درست كردن ترحلوا احتياج به مهارت داره كه با چند بار درست كردن بايد به دست بياريد.

    ترحلوا:

    آرد برنج 1 ليوان
    نشاسته گل 1 ليوان
    شير 1 كيلو
    گلاب 1 كيلو
    شكر 2 ليوان

    شير وگلاب و نشاسته و آرد برنج را با هم تركيب مي كنيم و از صافي رد مي كنيم.اون رو روي حرارت ملايم مي ذاريم تا كمي سفت شه و بوي خامي نشاسته از بين بره حالا شكر رو اضافه مي كنيم.مواد را مرتب هم مي زنيم تا ته نگيرد هنگامي كه خط قاشق روي مايه محو نگردد تر حلوا آمادست مواد را در ظرف لبه دار ريخته چند بار ظرف را تكان مي دهيم تا مواد صاف و يكدست شود.پس از خنك شدن به صورت لوزي يا مربع برش مي دهيم.

    توي اين مواد مي شه كمي زعفران ريخت و ترحلواي زعفراني درست كرد.
    من توش كاكائو هم مي ريزم و كاكائوييش رو درست مي كنم.
    در صورت شل بودن مواد برش نمي خورد بايد در ظرفي مجددا آن را جوشانده و پس از خنك شدن برش مي زنيم
    در صورت سفت شدن روي مواد ترك مي خورد بايد با مقداري آب و گلاب آن را بجوشانيم .
    باران67, hengamehh, r.khk و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۱
    نوشته ها
    52
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: تر حلوا

    نجما جون واقعا 1 كيلو گلاب بايد بريزيم؟ :s1:

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۸
    نوشته ها
    184
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    111
    پسند کرده
    178

    Re: تر حلوا

    درود :72:
    اول اينكه يك كيلو گلاب :s9: البته اين تكراري بيد :42:
    و دوم اينكه منظور از نشاسته گل چيه ؟؟؟ يعني از اون نشاسته ها كه پودر نيست ؟
    لبخند بزن

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    http://liliangol.blogfa.com
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    175
    پسند کرده
    0

    Re: تر حلوا

    نشاسته گل همان نشاسته به شکل تیک تیکه کوچولو هست نه به صورت پودر ،اردیبهشت عزیز.امیدوارم ممنظورم را رسونده باشم ..اگه نه بفرمایید عکسش را براتون بگذارم .
    به مطبخ رویا خوش آمدید
    liliangol.blogfa.com

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: تر حلوای شیرازی (یخ در بهشت)

    من درست کردم..خیلی بد شد..اصلا برش نمیخوره.. انگاری فرنی شده..تازه روشم ترک خورد

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۱۲
    محل سکونت
    خاک پاک اریا
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: تر حلوای شیرازی (یخ در بهشت)

    بچه ها من تو یخ در بهشت پودر نارگیلم بعضی وقتا میزنم.خوشمزه میشه.با اب لیمو هم خوب میشه.
    همیشه ساز زندگیم به کوک خیال توست.

  7. #7

    Re: تر حلوای شیرازی (یخ در بهشت)

    این ترحلوا با دستور قبل ( اولین پست این تاپیک )درست شده



    dapper, باران67, mitra40 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    753
    میزان امتیاز
    80
    پسند شده
    928
    پسند کرده
    0

    Re: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات



    ترحلوا:

    مواد لازم:

    آرد برنج ..........................​...... ۱ پیمانه سرخالی
    نشاسته ..........................​.... ۱ پیمانه سرپر
    شیر پرچرب ..........................​ ۴ پیمانه
    آب ..........................​........... ۵ پیمانه
    گلاب ..........................​........ ۱ پیمانه
    شکر ..........................​........ ۲ پیمانه
    هل سائیده ......................... ۱ قاشق چایخوری
    زعفران ..........................​..... ۱ " "

    طرز تهیه:

    گلاب رو با شکر مخلوط میکنیم
    نشاسته و آرد برنج رو در آب حل میکنیم
    شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و روی حرارت میذاریم
    غلیظ که شد گلاب و شکر رو اضافه میکنیم
    هل سائیده رو هم میریزیم
    مایه حلوا که کاملا سفت شد نصف اونو توی یه سینی لبه دار (یه ظرف دیواره دار) که از قبل چرب کردیم میریزیم
    بقیه مواد رو با زعفران رنگی و معطر میکنیم و بلافاصله روی حلوای سفید میریزیم
    به مدت حداقل ۵ ساعت توی یخچال میذاریم
    بعد بصورت لوزی برش میدیم و یک درمیان سفید و زرد توی ظرف میذاریم
    فالگیر, dapper, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما