نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree382Likes

موضوع: انواع کروکت

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 63
صفحه 3 از 8 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    hamedan
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کروکت

    بلاخره كروكت درست كردم اينم عكساش ...مرسي دوستاي گل و هنرمندم
    قبل از سرخ شدن



    بعد از سرخ شدن

    Andrew و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    خداوندا جاي سوره اي به نام [HIGHLIGHT=#ffffff]عشق[/HIGHLIGHT] در قرآن تو خاليست كه اينگونه اغاز شود:و قسم به روزي كه دلت را ميشكنند و جز خدايت مرهمي نخواهي يافت

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۵
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کروکت

    کروکت سیب زمینی و سوسیس با کمی دخل و تصرف
    سیب زمینی آب پز+تخم مرغ نمک+فلفل+کمی زعفران واسه خوشرنگی
    مواد میانی هم از خودم نبوغ در کردم و چون سوسیس انگشتی پیدا نکردم کوکتل گوشت رنده شده+قارچ ریز شده+فلفل دلمه ای+پنیر پیتزا گذاشتم
    چون مواد زیاد بود یکم گرد کردنش مشکل بود ولی با دست خیس خیلی راحت گردش کردم و این یه توصیه است واسه همه
    هر بار دستم رو خیس کردم و یه گلوله درست کردم
    به علت داشتم یه بچه نوپای شیطون من گلوله ها رو بزرگ گرفت تا زود تموم بشه



    کنارش هم همون طور که پیداست فلفل دلمه ای قارچ و هویچ سرخ شده گذاشتم
    بسیار خوشمزه و مورد استقبال همه قرار گرفت

    ممنون از همه دوستان واسه این آموزش خوشمزه
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کروکت

    کروکت گوشت و سیب زمینی
    سلام منم درستیدمش هورااااااااا ابتدا 3 عدد سیب زمینی رو پختم بعد از پخت گداشتم سر د شد بعد با گوشکوب کوبیدم بعدم 1 عدد تخم مرغ زدم با ادویه جات معمول زعفران و نمک و زرد چوبه اویشن و سبزی معطر.بعد گذاشتم نیم ساعت یخچال.شروع کردم مایه اش و درست کردن.پیاز و سرخ کردم با گوشت چرخ کرده فلفل دلمه ای هم رنده کردم یه ذره سبزی معطر و رب گوجه.بعد بع اندازه یه گلوله از سیب زمینی برداشتم توش و چاله کردم مواد و ریختم توش و دوباره گرد کردم و توی ارد سوخاری و تخم مرغ ا 1 عدد البته اول تو تخم مرغ بعد توی ارد سوخاری بعدشم تو روغن سرخ کردم عالی شد
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]فراموش نکن: خطا کردن خصوصیت انسان است، اصرار در خطا خصوصیت شیطانی![/HIGHLIGHT]

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sadi_eh آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۳
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    804
    میزان امتیاز
    146
    پسند شده
    5938
    پسند کرده
    11680

    Re: انواع کروکت

    کراکت تن ماهی با دستور صفحه اول

    کراکت سیب زمینی:
    مواد کوکوی سیب زمینی که داخلش گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا گذاشتم
    Andrew, shiriin و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    برای خاطر عطر نان گرم و برفی که آب می شود
    و برای نخستین گناه

    تو را به خاطر دوست داشتن...دوست می دارم

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کروکت

    کروکت سیب زمینی بادستوری که پرشیای عزیزگذاشت.....
    من ازپودرسوخاری تایلندی گوگی استفاده کردم

    انواع کروکت


    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۳ در ساعت ۱۱:۲۴ بعد از ظهر
    Andrew و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    زندگی مثل راندن دوچرخه است ....برای حفظ تعادل باید حرکت کرد...!
    "انیشتین"

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    347
    پسند شده
    8260
    پسند کرده
    7857

    Re: انواع کروکت

    کراکت سیب زمینی و پنیر چدار
    كراكت سیب زمیني یک مدل از کراکت هاست که البته از فعل فرانسوی Croquette . مورد علاقه منه میاد به معنی کرانچی و از اختراعات croquer فرانسوی ها بوده. ترکیب اصلیش سیب زمینیه و بعد ازغلتولندن توی آرد سوخاری باید در حمام روغن سرخ بشه . این غذا رو در کنار غذاهای گوشتی سرو میکنند و به خاطر مزه خوبش شهرت جهانی داره و البته جزء فست فودها به حساب میاد.
    سیب زمینی متوسط 2 عدد
    جعفری 2 ق غ
    2 لیوان / پنیر چدار رنده شده 1
    تخم مرغ 2 عدد
    نمک و فلفل ( پیشنهاد میکنم نمک رو حذف کنید چون
    چدار خودش شوره و من فلفل اضافه نمیکنم)
    2 لیوان / آرد 1
    2 لیوان / آرد سوخاری 1
    تخم مرغ 1 عدد
    سیب زمینی ها رو توی مایکروفر به مدت 5 دقیقه کبابی کرده و بعد پوست کنده و با "پتیتو مشر" له میکنیم. البته شما میتونید آبپزش کنید. بعد با چدار رنده شده و جعفری و تخم مرغ خمیریش میکنیم. باید بگم که طعم چدار توی این کراکت واقعا ملموسه و اصلا یه چیز دیگه است! پس بهتره که حتما واسه اش پنیر چدار تهیه کنید.حالا کراکت ها رو با دست به شکل یه سوسیس کپل دربیارید. سعی کنید همه یک اندازه باشند توی سه تا کاسه مثل من آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری بریزید و بذارید جلوتون اول کراکتها رو توی آرد بندازید و کاسه رو تکون بدید که کراکت توی کاسه بغلته و آرد دورش رو کامل بپوشونه. بعد بندازیدش توی تخم مزغ و آروم با چنگال بزنید زیرش و بالا نگه دارید تا تخم مرغهای اضافی ازش بچکه. حالا بندازیدش توی آرد سوخاری و باز همون تکنیک غلتوندن رو واسه اش اجرا کنید. اینی که گفتم خیلی به خوش فرم موندن کراکت ها کمک میکنه و من با تجربه بهش رسیدم. یعنی با دست نباید بغلتونیدش چون اثر انگشتهاتون روش میمونه و دیگه اینطوری
    خوشگل نمیشه. بعد با احتیاط توری که اثر انگشتاتون روش نمونه برش دارید و خیلی آروم توی روغن داغ بندازید. سیب زمینی ها قبلا پخته شده پس کراکتها نیازی به پختن نداره. همینکه کاورش طلایی رنگ شد از توی روغن برش دارید و روی دستمال کاغذی آشپزخونه بذارید تاروغن اضافیش گرفته بشه.جالبیش به اینه که پنیر چدار بر اثر حرارت ذوب شده و وقتی گازش میزنی پنیر مذاب میریزه توی دهنت که خیلی احساس خوبیه ( البته بعدش معمولا تا فرداش دهنم میسوزه! ولی می ارزه) پس بنا به ذائقه میتونید پنیرش رو کم و زیاد کنید. من ترکیب سیب زمینی با جعفری رو خیلی دوست دارم ولی شما میتونید توی کراکتها از گشنیز هم استفاده کنید. من باز فقط جعفری رو پیشنهاد میکنم.به محض اینکه کار سرخ کردن ( حمام گرفتن کراکتها)تموم شد، باید سرو بشه. توجه داشته باشید که این غذایی نیست که بتونید از قبل درستش کنید. چون کاورش نرم وله میشه و دیگه خوشمزه نخواهد بود. حتی بعد از نیم ساعت هم دیگه به خوشمزگی اولش نیست. پس اگه تصمیم دارید که از قبل آماده اش کنید بهتره بعد از مرحله غلتوندن توی آرد سوخاری توی زیپ لاک گذاشته و فریزشون کنید. بعد وقتی زمانش رسید مستقیما از توی فریزر بندازیدش توی روغن. ولی باز هم تاکید میکنم که نباید تعداد زیادی رو یک دفعه توی روغن بندازید چون دمای روغن پایین میاد. همواره توجه داشته باشید در مواردی که میخواید " دیپ فرایینگ" کنید یعنی مواد رو در روغن حمام بدید ، حرارت روغن بسیار بسیار
    اهمیت داره.
    وبلاگ شف طیبه

    کراکت سیب زمینی و پنیر چدار خودم

    Andrew و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46941
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کروکت

    کروکت سیب زمینی با فیلینگ گوشت
    قیمه احتمالا :-x
     
    یاسمین22 و Andrew این نوشته را پسندیده.

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    paksima آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1095
    پسند کرده
    1263

    Re: انواع کروکت

    کروکت سیب زمینی
    سیب زمینی ابپز 3عددمتوسط
    تخم مرغ 1عدد
    نمک وفلفل وزردچوبه وکمی اویشن وشویدخشک
    مواد میانی هم سوسیس نگینی شده وتفت داده شده+پنیرپیتزا
    که درتخم مرغ وبعدپودرسوخاری غلطانیده ودرروغن سرخ کردم

    Andrew و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    "آرامش "و "صبر"
    رد پای خدا در زندگی ست
    آرزو می کنم زندگیتان پر از رد پای خدا باشد

صفحه 3 از 8 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما