نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree99Likes

موضوع: گالانتين مرغ، دلمه مرغ

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 32
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۳
    محل سکونت
    آبادان
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    Re: گالانتين مرغ، دلمه مرغ

    صفورا جون من هم آلو نميريزم بيشتر كشمش و گردو و سبزيجات مثل جعفري و پياز روتفت ميدم با يه كم رب انار البته من توي همه چي رب انار ميريزم بعد مواد رو توي شكم مرغ ميذارم . برنجش رو هم جدا ميدرستم واسه نزيين هم زعفرون و يه كوچولو كشمش و پاز تفت داده شده

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    154
    پسند کرده
    0

    Re: گالانتين مرغ، دلمه مرغ

    ممنون از راهنماييتون زهرا جون اما ما آلو خور نيستيم ميشه بازم اگر كسي پيشنهادي داره بده؟
    در ضمن منم فكر ميكردم جدا كردن استخونها كار خيلي مشكلي باشه اما خيلي خيلي از اوني كه فكر ميكردم راحتتر بود تازه من چاقوي تيز نداشتم و تقريبا همه كارو با چاقوي آشپز خونه انجام دادم
    اينهم از گوشت بدون استخونش كه مارينه شده واسه شام امشب
    توي آبليمو و نمك و فلفل و آويشن و دارچين و زعفرون و كمي زردچوبه و پياز خوابوندمش
    خدا كنه خوب بشه و جلوي مريخي آبروم نره



    ممنون از دوستاني كه كمكم كردند.عالي شده بود .همسري فرمودند:چه كردي...حتما حتما اين غذا رو واسه چش و چال در آوردن درست كن منكه ديوونش شدم.و با توجه به فرموده والا حضرت ميشه فهميد كه چرا نشد از سرو غذا و تزيينات عكس بندازم.
    من شكم مرغ رو با برنج زعفروني (زعفرون فراوان)بادوم خلالي تازه.خلال پسته. گردوي زياد.زرشك.آويشن و فلفل سياه و دارچين . ..
    پر كردم و دوختيدمش سيب زميني هامو حلقه ايي سرخ كردم بعد توي ظرفم چند حلقه پياز بعد سيب زميني و بعد گوجه هامو چيدم چند تيكه فلفل دلمه ايي هم كنار ظرف چيدم و در آخر مرغمو گذاشتم روشون و يكساعت با فويل و يكساعت و نيم بدون فويل توي فر با دماي 180 گذاشتم بپزه.
    اين لكه هاي تيره آب زرشكهاست.خداييش عالي بود .حتما درست كنيد و حالشو ببريد.

    *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.

    خدایا !!!!!
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تو فقط با من باش[/HIGHLIGHT]

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    khanomi
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    نوشته ها
    132
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    126
    پسند کرده
    46

    Re: گالانتين مرغ، دلمه مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط s.t.j
    يك سوال دارم؟؟
    بايد براي سروش جدا باز هم برنج بدرستم؟آخه حس ميكنم كه برنجش نسبت به گوشت مرغ خيلي خيلي كمه و ما كه قوت غالبمون برنجه ,بايد پلو جدا بپزم؟
    و اينكه پلوش اگه نخوام سفيد باشه چي بريزم توش خوب ميشه؟
    ببخشيد سوالاتم زياد شد
    بله دختر گل . این غذا اگه برنج هم کنارش باشه کامل تره البته اگه مهمان دارید ما که همینجوری سیر میشیم اما اگه برنج هم باشه خیلی خوبه /...
    در ضمن آخر سر هم نخشو بکشید بعد بخوریدش:):):) با نخ نیارید رو سفرههههه

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    140
    پسند کرده
    0

    Re: گالانتين مرغ، دلمه مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط s.t.j
    يك سوال دارم؟؟
    بايد براي سروش جدا باز هم برنج بدرستم؟آخه حس ميكنم كه برنجش نسبت به گوشت مرغ خيلي خيلي كمه و ما كه قوت غالبمون برنجه ,بايد پلو جدا بپزم؟
    و اينكه پلوش اگه نخوام سفيد باشه چي بريزم توش خوب ميشه؟
    ببخشيد سوالاتم زياد شد
    دوست گلم درسته شکم این مرغ با برنج پر شده ولی به علت اینکه پر ادویه است اگر در کنارش برنج ساده هم باشد بهتر است تا مزه ها کمی تلطیف شود برای برنجی که در شکم مرغ استفاده می کنید از خلال پوست پرتقال شیرین شده هم استفاده کنید طعم خیلی خوبی خواهد داشت
    ناگهان چه زود دیر می شود

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    154
    پسند کرده
    0

    Re: گالانتين مرغ، دلمه مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان عاشق
    چه عکسای خوشگلی خوش به حالت با این اعتماد بنفس نگفتی شاید مرغت بو بده هنوز یا بسوزه من جرات مرغ تو فر گذاشتنو ندارم
    اين مرغ اينقدر ادويه و زعفرون و چيزاي ديگه به خوردش ميره كه ديگه جايي واسه بوي بد دادن نميمونه
    چرا بايد بسوزه؟؟؟؟تا توي فويل هستش كه دور و برش پر از آبه بعدش هم كه شما دوست عزيز در كنارشي و هواشو داري گلم
    جرات داشته باش و درستش كن اونوقت ميفهمي كه چقدر حال داره

    خدایا !!!!!
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تو فقط با من باش[/HIGHLIGHT]

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1417
    پسند کرده
    99

    Re: گالانتين مرغ، دلمه مرغ

    میبینی خواهرررررررر این نگار تی تی چه به روز من آورده .... خواب نداشتم که تا این بلدرچینا تو خونه بود . بلاخره گالانتینش کردم ...





    من دیگه توشو پر نکردم چون شب بود . ولی خدا خیرت بده نگار جون منو از شر استخونا راحت کردی تازگیا 1100 بلا سرم اومده بود بابت این استخونا که میرفت تو دل و رودم

    در کل 1 اولیش سخت بود بقیش رو دیگه ماهر شدم زود در آوردم . و خیلی هم خوشمزه با دارچین و فلفل قرمز و نمک و زردچوبه تفتش دادم بعد گذاشتم با سیب زمینی و کلم بروکلی ..و هویج بخار پز شد دوباره جدا سرخش کردم و چیدمش دیگه
    ...
     
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۸
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    Re: گالانتين مرغ، دلمه مرغ

    گالانتين مرغ :



    از روز قبل با آب پياز و زعفرون با سرنگ گوشتشو مزه دار كردم. توش فلفل سبز انداختم با فلفل دلمه پياز حلقه شده زير پوستش كره زدم با پياز حلقه اي و توش سير ريختم و كامل بهش زعفرون و نمك و ادويه ي بهارالدجاج ريختم كه خيلي خوش بو بود توش مرزه گذاشتم و روغن زيتون زدم تا فردا موند و حسابي بوي خوب گرفت:)

    مواد شكمش : برنج محلي كه زنده برداشتم . خلال پسته و بادام . زرشك . زعفرون . خلال پرتقال شيرين شده . كه خيلي توي مزش تاثير داشت . و ادويه گراماسالا . :) مزش عالي بود
    يادم رفت بگم زيرش هم يه لايه سيب زميني يه لايه گوجه گذاشتم و به گوجه ها فلفل سياه زدم دورشم پياز ريختم . و اولش توي فر 40 دقيقه با فويل روش گذاشتم و بعد فويل رو در آورم تا خوب جا افتاد. به گريل هم نيازي نبود خودش طلايي شد

  9. #24

    Re: گالانتين مرغ، دلمه مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط monayii
    سلام دوست جونا. بچه ها شما میدونید چه جوری میشه رون مرغو بی استخون کرد؟ من یه جا تو مهمونی یه گالانتین ران مرغ خوردم که ران مرغ کاملو بی استخون کرده بود بعد توشو پر از مواد گوشتی و ژامبون کرده بود. انقدر قیافش هم خوشگل بود که تا نمیخوردی متوجه نمی شدی که مرغش بدون استخونه. یعنی اصلا شکلش بهم نریخته بود.... بچه ها کی بلده؟؟ من خیلی دوست داشتم... یکی کمککککک کنه لطفا... میسی... بووووس





    *Afsaneh* و mami2gool این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما